Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Heinolan Peliitat kohti kautta 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Peliitat' , aloittajana uljas, 23.04.2017 klo 12.47.

 1. pertteli Jäsen

  Viikonlopusta pari pistettä. Vähän pitäis nyt ruveta raapimaan enemmän pisteitä, ettei karsinnat kutsu. Sieltä saattaapi tulla noutaja! No vielä on 42 peliä jäljellä, mutta sarjassa pysyminen on alueen kiekolle merkittävä. Onkos Elo taas rikki ja Moisiokin näytti puuttuvan?
   
 2. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Lainaus:
  Elo sai lähes parikymmentä tikkiä naamavärkkiin luistimen osuttua Ketterä-kotipelissä. Huhun mukaan Moisio loukkaantunut.

  Kumpaakin tarvitaan suoraviivaisina ratkaisijoina, joita tarvitaan. Peliittojen hyökkäyspeli on kerrassaan huikeaa paikkojen rakentamisen suhteen, mutta niitä viimeistelijöitä pitää löytyä. Suoraan syötöstäkin olisi hyvä välillä ampua, eikä joka jäädä juonia miettimään. Näyttävää ja viihdyttävää peli kyllä on. Vähän siihen röyhkeyttä ja suoraviivaisuutta, niin pistetili lihoo.

  Tämä viikko onkin sitten koetinkivi. Voitot tulleet tähän mennessä sarjan alapään joukkueista. Maanantaina ja perjantaina vastaan asettuu Mestiksen suurseurat SaPKo ja TUTO, joista jälkimmäinen kohdataan viikonloppuna kahdesti peräkkäin. 9 pisteen viikko niin ostan pukukoppiin korillisen kaljaa.
   
 3. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  Mikähän haku Peliitoilta on suoraan kolmosdivarin HJK:sta ykköskenttään scoutattu Karim Bentaleb? Myllyt sallittu?
   
 4. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs
  Lainaus:
  Kaverilla on kyllä kiitettävät jäähysaldot. Viime kaudella 12 peliä ja 66 minuuttia

  Edit: jäähymäärä oikeaksi
   
  Viimeksi muokattu: 25.10.2017 klo 14.32
 5. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Lainaus:
  Vastustaja värväsi ennen peliä yli 750 Liigapelin kokemuksen omaavan Juha Kiilholman. Peliitat nokittaa III-divarin Bentalebilla. Saa nähdä onko mies kaukaloiden Karim Benzema... Kokemus A-nuorista II ja III-divaria ja miesten pelejä siis vain III-divarissa... Mutta onhan Peliitoilla myös Henri Heino. Mielenkiintoista seurattavaa illaksi tiedossa.
   
 6. Accompagnato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
  Lainaus:
  Noh tuota. Turusta vaikutti äsken paikoin siltä, että TuTo pelasi kolmosdivarin jengiä vastaan. Numerot (6-0) olisi voineet olla paljonkin rumemmat. Isät näytti pojille miten pelataan. Ekan erän jälkeen veikkasin lopputulokseksi 9-0. Onneksi siitä jäätiin. TuTo vedätti koko peliittalaumaa mennen tullen.

  Ainoa positiivinen asia oli ekalla erätauolla tullut Ruotsalaisen haastiskommentti: Ei me tarvita ku kolme laukausta ni ollaan tasoissa (tilanne siis tässä kohtaa 3-0)! Asenne on kohdallaan, taito ei. Enkä todellakaan tarkoita tässä hänen henk koht taitojaan.

  Huomenna sitten revanssihengessä Heinolassa. Tämän iltaisen jälkeen en odota kauhean paljon huomiselta kotijoukkueelta. Jotain isoa tuossa täytyy tapahtua, muuten kutsuu Suomi-sarja (ja epäilen pelataanko Heinolassa sen jälkeen enää tällä tasolla jääkiekkoa koskaan).

  Turun Fanseat-toteutus on muuten mukavaa katsottavaa. Kuvaus hyvää ja haastikset asiallisia. Ainoa miinus on se ettei lähetystä voi kuunnella pelin aikana. Äänipuoli kaipaisi jotain kehitystä.

  edit: kirotusvireet
   
 7. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  En vielä huomista ottelua sanoisi pelatuksi. Tuto on viimeiset neljä peliä voittanu kotona maalieroin 30-3. Peliitat itseasiassa päästi vähemmän maaleja kuin Tuton kolme edellistä vastustajaa. Vieraissa turkulaisten peli onkin sujunut vähemmän menestyksekkäästi.
   
 8. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Täytyy sanoa, että lähimuistini karmein jääkiekkokokemus. Niin se taas valui hyvä työ taas hetkessä viemäriin. Ketä tästä nyt sitten syyttämään ja tervassa ja höyhenissä pyörittämään? Valmennus ei ollut jäällä 4-1 tilanteessa alkaneessa alamäessä. Ainoastaan 4-4 maali meni maalivahti Väliharjun piikkiin, mutta muuten mies pelasi hyvin, eikä hänen olisi tarvinnut lähteä lompsimaan sieltä maalilta yhtään mihinkään.

  Peliitoilla on kasassa nuori joukkue ja se toden totta joutuu pulittamaan kiskurihintaisia oppirahoja. 4-1 johdossa joukkue ei ole aiemmin tällä kaudella ollutkaan, joten sinänsä jääkiekon lainalaisuuksien mukaan sulamisriski oli olemassa. Harjoituskaudella joukkue oli otteluiden lopuissa parhaimmillaan 2-3 maalin takaa-ajoasemissa. Nyt peli on mennyt loppukirien aikoina krapulaisen hätäiseksi päämäärättömäksi hortoiluksi.

  Joukkue pelaa hyvin ja "ansaitsisi" pisteitä. Pelaajat, valmennus ja yleisö ovat olleet tähän mennessä kärsivällisiä. Nyt osaan yleisöstä on alkanut hiipiä epäusko ja turhautuminen. Onneksi suurin osa jaksaa kuitenkin edelleen uskoa siihen, että kurssi vielä kääntyy kohti korkeuksia. Toivon mukaan pelaajat ja joukkue uskovat edelleen kivenkovasti hommaansa ja myös otteluiden sisällä niillä kohdin, kun odotettuja tai vähemmän odotettuja takaiskuja ilmaantuu.

  Aiempien otteluiden parhaat palat kun saadaan jatkossa koottua täyden 60-minuutin pakettiin, niin kyllä se tienviitta pisteiden tielle jostain risupuskan takaa löytyy.

  Niin paljon ei ole kaapissa kaljaa, että tämän päiväisen ketutuksen saisi unohdettua.
   
 9. pertteli Jäsen

  Mitenkäs Heino on vahvistanut joukkuetta?
   
 10. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Lainaus:
  Ja onko Heinolla loppukauden sopimus, vai onko vaan "käymässä" Peliitoissa? En itse mitään varmaa tietoa löytänyt, ainakaan kotisivuilta.
   
 11. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs
  Heiskanen kertoi, että ennen peliä oli tapahtunut "kovia asioita, joista huolimatta pojat pelasi hyvin kaksi erää". Mitäköhän siellä sitten on tapahtunut?
   
 12. VapaahetoisGM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  V-Suomi, En Gång IFK, Alltid IFK, KAPA
  Lainaus:
  Eikö tästä tosiaan ketään tiedä mitään? Jäi itseänikin kiinnostamaan @mrkrw `n kommentin jälkeen...
   
 13. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Lainaus:
  Ihan mielenkiintoinen sananparsi. Onko siinä jotain suurempaa vai pienempää... Heiskasesta ei vieras mies kyllä selvinpäin selvää ota.

  Lauantaina vaikea kotipeli RoKia vastaan. Luisteleva ja ehkä hiukan nyky-Peliittojen tyyliin pelaava porotokka on tupannut aiheuttamaan Heinolassa hankaluuksia aiemminkin. Peliittojen puolustuspään pelaamisessa on näkynyt pieniä kehittymisen merkkejä. Oman maalin suuta on kyetty hiukka paremmin varjelemaan, joskin se on vielä kaukana toivotusta. Ylivoimapelin on myös alettava toimimaan ja jonninjoutava jäähyily lopetettava.

  Nuorten pelaajien pääkopassa voitto Keuruulla teki hyvää. Toivon mukaan se toi uskoa omaan tekemiseen ja omassa pelisapluunassa pysymiseen. Toivon mukaan jatkossa nähdään sitä Peliittaa, joka harjoituskaudella ja kauden ensimmäisissä peleissä esiintyi. Pääkoppaa ei kiristänyt tiukatkaan paikat, vaan se oli johtoasemassa oleva vastustaja jonka puntit tutisi Peliittojen rynniessä nuoren sonnin lailla perässä laitumella.
   
 14. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Riipaisevan karmaiseva tappio taas Peliitoille. Käsittämättömästi otteluita näitä otteluita hävitään, missä ollaan marssimassa selvään voittoon. Tuntuu, että Peliitat pelaa tällä hetkellä itseään vastaan. Vastustajan on kahdessa viime kotiottelussa tarvinnut käytönnössä vain seistä jököttää paikallaan ja odottaa Peliittojen kompastuvan omiin jalkoihinsa.

  Joukkue ei yksinkertaisesta vain uskalla voittaa pelejä, kuten valmentaja Heiskanen osuvasti sanoi. Vastustaja toisensa jälkeen tunnustaa olleensa heinolalaisia vastaan pulassa, mutta silti Peliitoille jää toistuvasti vain luu käteen. Peliitat tottui olemaan harjoituspeleissä ja sarjapeleissä takaa-ajajan asemassa. Nyt kun pelityyli onkin purrut pelaajien hämmästykseksi tehokkaasti ja johtoasemaan ollaankin päästy, niin siinä vaiheessa menee sormi suuhun.

  RoKia vastaan pelaamisessa paistoi selvästi jännitys. Omassa päässä käytiin ylivarmistelemaan ja syöttelemään keskenään niin pitkään, että RoKi pääsi kiekkoon kiinni. Siinä kohtaa ottelu ei tosin vielä ratkennut. Peliittojen olisi kyettävä tappamaan se peli juuri niillä paikoin kuin pitäisi. Lauantaina siihen oli mahdollisuudet ensimmäisen kymppiminuuttisen aikana ja kolmannen erän alkupuoliskolla. 6-4 maali kolmanteen erään ja homma olisi varmasti taputeltu.

  Outoa oli, että Peliittojen hyvä aloitus otteluun katkesi taas ensimmäiseen jäähyyn asti. RoKi onnistui ylivoimalla ja käänsi ensimmäisen erän edukseen. Hyviä asioita on tapahtunut maalieduspelaamisen suhteen hyökkäyspäässä. Nyt tilanteita saatiin aikaan ronskimmalla maalilleajolla ja irtokiekkoja suditiin hyvin sisään. Omassa päässäkin maalivahtia autettiin nyt hiukka enemmän.

  Maajoukkuetauko tekee toivottavasti jollain tasolla hyvää. Sitä olisi toki ollut erittäin mukava viettää voitto alla. Mutta ennen peliä vanha Mestis-jyrä Ville Kiiskinen muistutti, että kannattaa katsoa hommaa yhtä kautta pidemmällle. Nuorista lupauksista on kehittymässä tuleville kausille kovia pelimiehiä. Toivon mukaan heitä vaan saadaan Heinolassa pitää. Severi Lahtinen tuntuu hilanneen henkilökohtaisella osaamisessaan joukkuetta välillä yksin perässään.

  Voittaminen ei kiikasta huonosta pelaamisesta tai väärästä pelitavasta, vaan homma kiinni pääkopan sisäisistä asioista. Täytyy muistaa, että kyseessä on todella nuori joukkue.

  Plussaa vielä lopuksi heinolalaiskatsojille. Alkukauden koettelemuksista huolimatta paikalla oli 502 katsojaa, jota RoKi-luotsi Petri Karjalainenkin hämmästeli. Kyllähän Peliittojen pelit ovat viihdearvoltaan olleet huippuluokkaa. Vielä kun ne saisivat arvoisensa päätöksen.
   
 15. Accompagnato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
  Uusi viikko ja uudet kujeet eli SaPKo vastassa keskiviikkona. Onkohan tauko käytetty Peliittojen osalta treenaamiseen vai onko opeteltu voittamista...?

  Paikallisaviisi tietää kertoa, että Joonas Harald lähtee Joensuuhun tukkimaan maalisuuta. Lykkyä Joonaksellle sinne suuntaan.

  Olikos niin, että Jonathan Iilahti meni Vaasaan liigakiekkoa torjumaan?
   
 16. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Rasmus Rinne olisi vapaana. Tuttuun paikkaan takaisin?
   
 17. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Aaro Peltonen pelaa nyt pari sarjaporrasta alempana Hc-Vantaassa. Siinä kelpo kassari teille!
   
 18. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Lainaus:
  Kelpaisi kyllä. Yksi mielenkiintoinen nimi olisi Suomi-sarjassa kovan kauden pelannut oululainen Tomi Risteli. Tämäkin mies on hakemassa pelikuntoa II-divarin puolella.

  Mielenkiinnolla sitä odottaa keskiviikon SaPKo-koitosta. On kyllä vaikea arvailla miten Peliitat esittäytyy tauon jälkeen. Tauko voi tehdä todella hyvää, tai sitten ei... Uskotaan ja toivotaan ensimmäistä vaihtoehtoa. Nyt Peliitat alkaa pelata kolmen ottelun viikkoja. Se voi olla nuorelle joukkueelle ihan hyväkin juttu. Intoa ja virtaa kaukaloon varmasti piisaa.
   
 19. Accompagnato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
  Jaanhans. Olihan siinä taasen touhua eilen. Kova yritys ei taaskaan tuottanut voittoa, joskin mahdollisuudet siihen oli, taas. Piste toki jäi, mutta olishan se nyt vaan aika niitä kolmen pisteen voittoja ottaa. Välillä tuntui kyllä pelin jälkipuoliskolla siltä, että nyt alkaa usko loppua nuorilta miehiltä, erityisesti hyökkäyspäässä. Kolme maalia ja edellytykset (siis paikkojen puolesta) oli kyllä ehkä seitsemään. Ei vaan mene. Severi Lahtinen heitteli mailaa siihen malliin (vaihtoaition puolella) jossain vaiheessa, että v-käyrä oli melko korkealla.

  Oman kylän poika Suni on ihan kelpo vahti ja oiskohan niin, että hän nyt sitten kaappasi Haraldin paikan. Ei hän mielestäni sateentekijä ole mutta onhan se hienoa nähdä oman kylän kasvatteja kentällä. Niin ja olihan siellä Aleksi Ek myös kokoonpanossa. en ehtinyt seurata tarkemmin miehen otteita joten olisi mukavata kuulla mielipidettä (Uljas ja muut!?) miltä näytti kokeneemman keikonseuraajan silmään.

  Sitten Kokkolaan seuraavaksi. Hermes tuntuu keskiviikon perusteella saaneen juonesta kiinni ja sieltä ei liene helposti voitto luvassa. Toivossa on hyvä elää. Toivottavasti nuoret miehet saavat pelin kulkemaan. Mutta tietääkö kukaan missä on Kalle Moisio? Loukkaantunut?
   
 20. Accompagnato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
  Pelicansilla taitaa sairatupa olla täynnä kun Lahtisen lisäksi takalinjoilla luuti Lindroos... liekkö ukoista kumpikaan huomenna kokoonpanossa Joensuun reissulla?

  En henk koht odota huomiselta kovinkaan paljon ja toivon odotukseni olevan täysin väärässä. 6-2 voitto toki antaa ymmärtää, että rahkeita riittää jos homma on kohdallaan. Jokipojat on käsittääkseni ollut todella vaikea voitettava Peliitoille viime vuosina. joku voittokin toki on tullut mutta nekin Heinolassa. Hatara muistikuva on Heinolassa vuosia sitten tullut 8-0 voitto, jonka maaleista (jos siis muistan oikein) osan olisi voinut jättää myöhempiin koitoksiin... Edellisessä kohtaamisessakin oli mahdollisuudet vaikka mihin, mutta Jokipojat rankaisi kovalla prosentilla virheistä eikä edes sinänsä upeat kaksi maalia ilman maalivahtia pelastaneet. Toivottavasti uskoa riittää nuorilla miehillä ja voitto kairataan vaikka väkisin.

  Onko Hannukkalasta muuten tietoa kellään? Eikös mies loukannut itsensä pohjoisen reissulla?
   
 21. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Rovaniemeltä todella tärkeä voitto ja komein lukemin. Peliitoissa melkoista vajausta. Jalkeilla olevalla miehistöllä jos voitto Joensuusta tulee niin on jo melkoinen sotatarina kerrottavaksi.

  Hienoa nähdä oman kylä Ek mukana. Ihan peruspelaamista. Hieman ehkä yliyritti kotipelissä, mutta kouliintuu varmasti kelpo pakiksi. Vielä kun oman kylän Nieminen pystyisi paikan edustuksesta taistelemaan...

  Hannukkalan tilanteesta ei tietoa... Ei kyllä Moisionkaan. Moisiolla joku vamma.
   
 22. Jarna90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Voisitteko kertoa Hannukkalan, Elon ja Mäkitalon esityksistä siellä. Onko näistä odotettavis vuoden sisäl liigatason ukkoja. Lindroos ja Lahtinen pelasivat pirun hyvin. Miten Henrin Heino pärjääkö siel miten?
   
 23. Jarnan Rysty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat, San Jose Sharks
  Lainaus:
  Meni jo EBEL-liigan dornbirneriin loppukaudeksi.
   
 24. Accompagnato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
  Voittoputki! 2-1 ja kuten Heiskanen sanoi niin kyllä se näytti siltä, että tuossa pelissä oli hieman jo punaista langan päätä näkyvissä. Toisaalta Jokipojilla oli paikat tehdä vaikka neljä maalia tohon ja kyllä tuossa puolustuksessa on vielä parantamisen varaa. Hyvä pojjaat! homma näytti paremmalta kuin aikoihin. Suni pelasi erinomaisesti ja tuohon 30:een torjuntaan mahtui pari ihmekoppiakin. Hienoa on, että oman kylän poika tuolla tavoin hoitaa homman. Jokohan Väliharju on aloittavana perjantaina...?

  Lainaus:
  Kaikki nuo mainitsemasi ovat kelpo pelimiehiä Mestikseen. Villi veikkaus, että Mäkitalosta tulee ensi tai seuraavaksi kaudeksi liigamies. Hannukkala sai tällin viime viikolla ja ei ole sen jälkeen pelannut. Kaikilla on hyvä tuo hyökkäyspääosasto mutta kokonaisvaltaisuudessa taitaa vielä olla kehitettävää La Liigaa ajatellen.
   
 25. Jarna90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Kiitos näistä. Suni kiinnostaa myös olisiko hänestäkin jo ensikaudelle pelaamaan muutama liigamatsi ja loput ykkösenä Heinolassa.