Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Heinolan Peliitat kohti kautta 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Peliitat' , aloittajana uljas, 23.04.2017 klo 12.47.

 1. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Pelicans-Peliitat 4-0

  Hyvää harjoitusta Peliitoille. Puolustuspeli oli petraantunut selvästi aiemmasta. Hyökkäyspeliin ei Pelicans sitten juuri mahdollisuuksia tarjonnut. Muutama maukas paikka silti, joista olisi voinut onnistua. Maalilla Sami Väliharju oli maaginen. Väliharju oli aivan eri mies kuin surullisessa Ketterä-debyytissä. Hieno paikkaus. Peliitat kaipaa jatkossakin vastaavanlaisia torjuntoja, mikäli sarjassa mielitään kahdeksan parhaan joukkoon pyristellä. Alex Lindroos vaikutti heti pelimieheltä keräten arvostusta myös lahtelaiskatsojilta. Moni Pelicans-fani seurasi yllättävän kiinnostuneena Peliittojen pelaajia ja osasi antaa arvoa myös parhaiten onnistuneille punanutuille, joiden seuraaminen oli kyllä pelkkien numeroiden varassa, nimiä kun ei Peliittojen harjoituspaitoihin ole teipattu.

  Ja sitten itse ottelutapahtumaan. Otteluhan pelattiin poikkeuksellisesti Lahdessa ja poikkeuksellisesti Peliitat sai ottelun lipputulot. Katsojamäärä 1244 oli itselleni yllätys ja pieni pettymys. Katsomossa oli kyllä hiirenhiljaista lukuunottamatta punatakkisen, mutta ilmeisesti Pelicansia kannattavan vanhan harmaahapsen yksittäisiä huutoja. Jossain vaiheessa ääneen heräsi kaviaariaitioissa ääntä pitäneet Peliittojen naiskannattajat. Katsomon puolella moni heinolalainen peitti visusti kaikki Peliitta-fanitarpeensa, ettei vaan kukaan olisi huomannut paikalla olevan Peliittojen kannattajia...
  Harmittavaa, että parina viime kautena Peliitat ei ole pystynyt Pelicansille juuri kampoihin laittamaan. Tiivis pelaajavaihto myös tietyllä tapaa latistaa ehkä hieman menoa. Aiemmin vastakkain on ollut kaksi selkeämmin itsenäistä seuraa ja nyt vähän kuin kaksi veljestä nuhjuaisi vastakkain.

  Oliko Lahdessa pelattu paikallispeli sitten hyvä vai huono veto? Ihan piristävä poikkeushan tuo on, mutta toivottavasti ensi elokuussa palattaisiin Heinolaan.

  Suomen Cup -vastus selvisi eilen. Vastaan asettuu Suomi-sarjassa pelaava Nokian Pyry. Ottelu pelataan ensi perjantaina Nokialla, jonne palataan viikkoa tuonnempana turnauksen merkeissä. Mielenkiintoinen vastus. Pyry kuuluu Suomi-sarjan kärkiporukoihin, joten henkselit auki ei vieraisiin voi lähteä.

  Harjoituspelit jatkuu kaikkiaan mielenkiintoisina. Tiistaina odotetuin kotiharjoituspeli eteläkorealaista Gangwon Hig1:a vastaan ja keskiviikkona Heinolassa vierailee aina yhtä inhottava SaPKo.

  Loppuun mainittakoon vielä Peliittojen Jesse Peltosen siirtyneen II-divarin heinolalaisvoittoiseen hollolalais-seura Giantsiin. Sieltä tosin on Peltosella ja muillakin mahdollisuus nousta kauden aikana Peliittoihin.
   
 2. Brett Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
  Peliittojen kokoonpano eilen. Kentät eivät ole tässä numerojärjestyksessä:

  Kivelä-Koponen-Alanne
  Metsola-Neva-Aho

  Salonen-Seppänen-Moisio
  Rissanen-Lindroos

  Viljanen-Ruotsalainen-Lipiäinen
  Rahikainen-Hannukkala

  Nieminen-Toivola-Heino
  Hudec-Ojala

  Väliharju

  Elo ei ollut kokoonpanossa. Pelicansista pari ketjullista hyökkääjiä. Seppäsestäkö 1-sentteriä on kaavailtu?
   
 3. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Lainaus:
  Ei kyllä ota selkoa... Miehet vaihtuu ottelusta toiseen. Tiistaina tappio Etelä-Korean High1 -joukkueelle 3-6. Alussa näytti siltä, että yli olisi voitu kävellä, mutta sitten lähdettiin mukaan pihapelimäiseen meininkiin ja se vei mennessään. Vieraiden jenkkipelurit osoittivat kyllä olevansa melkoisia pelimiehiä, joista etenkin MIchael Swift oli vauhdissa kuten olettaa sopii. Harvoin enää Mestis tai Liiga-peleissäkään yksi mies nousee selvästi muita enemmän esille. Heinolassa loisti Swift. Aivan käsittämättömän huikea kaveri. Seurassa viime kaudella pelanneen Mikko Kukkosen puheiden mukaan Swift olisi voinut yltää urallaan todella korkealle, mutta ilmeisesti mies ei ole kovinkaan innostunut kovasta täyspäiväisestä harjoittelusta.

  Mutta niin... Käkeen tuli tästäkin ottelussa ja maaliverkkojen soiminen omassa päässä jatkuu vaan. Keskiviikkona tulee vastaan SaPKo ja pahasti pelkään savolaisten jatkavan maalilankojen laulattamista... Toivon mukaan perjantain Suomen Cup pelissä olisi puolustus ja maalivahtipelaaminen ruodussaan. Pelaajavaihtuvuus on ollut ottelusta toiseen suurta, joten vaikea on joukkueen todellista iskukykyä vielä hahmottaa. Pelicans-ottelu on tähän mennessä ollut parasta antia puolustus ja maalivahtipelin saralta. Hyökkäys puolestaan toiminut mukavasti Ketterä-peleissä. Etelä-Korean vieraita vastaan ei normi hyökkäyspeliä oikein saatu aikaiseksi kuin vasta pelin loppupuolella, kun maskiakin muistettiin tehdä.
   
 4. Linnankundi Jäsen

  SaPKo hieman helpottaa Uljaan pelkoja tämän päivän peliin jättämällä ainakin viisi runkohyökkääjäänsä kotiin ja joukkueessa pelaa kaikki tryout-pelaajat. Jos Peliitat saa jalkeille parhaan miehistön ja jää SaPKon jalkoihin, niin sitten on aihetta huoleen. Lisäksi SaPKolle kauden ensimmäinen peli, joten kyllä Peliitoilla on hyvä mahdollisuus peli voittaa. SaPKo tulee Porvooseen perjantaina sitten parhaalla mahdollisella miehistöllä cupin peliin.
   
 5. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  Nokialla Swift oli myös mukana kaikissa joukkueensa kolmessa maalissa, muttei mitenkään kyllä erottunut massasta. Muutenkin vähän ihmetyttää, että High1 hävisi Pyrylle mutta voitti molemmat Mestis-vastuksensa. Pyry oli jo kävelemässä porukan yli, peli oli jo 5-0, mutta sitten vähän tyydyttiin kaverin vauhtiin ja peli päättyi 5-3 Pyrylle.
  Ja samalla porukalla olivat liikkeellä, paitsi maalivahti Bacashihua ei pelannut Nokialla. Se kyllä vaikutti tulokseen, koska Nokialla esiintyneet High1-maalivahdit eivät vakuuttaneet. Olisiko sitten korealaisille sattunut huono peli tai lähteneet takki auki, voi olla. Ei silti mitään Pyryltä pois.

  Mites onko perjantaina tulossa Heinolasta väkeä Nokialle? Hienoa päästä mittaamaan nykyisen Pyryn taso Mestis-joukkuetta vastaan. Ja häviäjä saa sitten hakea revanssia viikkoa myöhemmin samassa kaukalossa :).
   
 6. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Huh. Sielunrauhaa tiedossa helpottavan avausvoiton myötä. SaPKo oli luonnollisesti kesäterässä ja parhaimmistoa sivussa. Peliittojen puolustus selvisi kyllä muutamaan otteeseen säikähdyksellä, kun SaPKon kavereita oli päästä 2-1-hyökkäyksiin. Turhan helpolla ja ilmaiseksi kavereille ollaan välillä paikkoja tarjoamassa. Harald onnistui maalilla kyllä hienosti. Toivottavasti maalivahdit löytäisivät tasaisuuden otteisiinsa. Tähän mennessä taso on ailahdellut niin Väliharjun kuin Haraldin osalta.

  Tulevan mestarin mukaan Pyry siis sortui hieman myöhemmässä vaiheessa ottelua siihen, mihin Peliitat liian aikaisin, eli menemään vastustajan pelin mukana.

  Heinolassa seurahenkilöt odottavat Nokian reissua jännityksellä. Pyry tiedetään vahvaksi joukkueeksi ja kovaa vastusta odotetaan. Enpä tiedä lähteekö Heinolasta satunnaisia matkailijoita ihmeempiä Nokialle ainakana perjantaina. Osa saattaa tavoitella myöhemmin Nokialla pelattavaan turnaukseen.
   
 7. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Pyry näyttää ottelun tänään Fanseat Gossa, joten sieltä voi katsella peliä, jos ei paikalle pääse. Tai ainakin toivottavasti voi, koska viime kaudella Pyry ei saanut lähetystä oikein toimimaan mutta nyt on ollut koko kesä aikaa harjoitella sitä touhua. Lähetys Nokialta alkaa 18.45.
   
 8. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Peliitat piipahti eilisen Cup-pelin jälkeisten lyhyiden yöunien jälkeen Nokialla turnauksessa, jossa ensimmäinen peli odotti jo aamupäivällä. Aiemmin Nokialla Pyry kaatui Cupin pelissä, mutta nyt turnausisäntä sai revanssinsa kepittämällä Peliitat 3-1. Pronssipelissä vastaan asettui TUTO, jota vastaan Peliitat pelasi käsittämättömän huikean ensimmäisen erän voittaen sen 5-0. Lopputulos 6-0.

  Porukka vaihtui jonkin verran eiliseltä. Maalilla oli Haraldin vuoro pelata. Peliitat pelasi kolmella kentällisellä ja pakkeja näytti olevan kokoonpanossa viisi kappaletta. Hyviä asioita on Peliittojen pelistä aistittavissa ainakin hyökkäyspelin suhteen tähän asti pelattujen pelien perusteella. Hyökkäyspeliin ja etenkin puolustuspeliin tarkkuutta, niin kyllä pisteitä saatetaan sarjassa pystyä raapimaan.
   
 9. pertteli Jäsen

  Tappio kauden avauksessa. Eikö nyt yhtään hyökkääjää joutanut pelsuista talkoisiin kotipeliin, ettei olisi tarvinnu 11 hyökkääjällä pelata?
   
 10. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans, Dallas Stars
  Lainaus:
  Pelattiin melkee koko eilinen peli 11 hyökkääjällä (Heikkinen sai ulosajon ja Tyrväinen loukkaantu) lisäks meillä on huomenna peli KalPaa vastaan joten ei, meillä ei ole tällä hetkellä lainata Peliitoille ketään ylimääräistä. Eri asia jos Tyrväinen ei ois menny klesaks. Valitettava tilanne toki.
   
 11. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Kesä ollut aikaa hommata sopimuspelaajia edes täyden joukkueen verran, ettei tartteis toisten napanuorassa roikkua...

  Farmina elämisen herkkua kun saa arpoa onko edes pelaajia riittävästi, että sikäli kyllä Peliitoillakin hienosti pyyhkii.
   
 12. pertteli Jäsen

  Lainaus:
  Onko Toivola ja Elimäki molemmat telakalla, kun ei ole liigan mukanakaan olleet vähään aikaan?
   
 13. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans, Dallas Stars
  Lainaus:
  Toivolasta mulla ei oo mitään hajua mutta Elimäelle tais tulla viikko sitten reeneissä jonkilainen loukki kun oli alunperin merkattu SaiPa-pelin kokoonpanoon mutta lopulta Heikkinen otti hänen paikkansa nelosen sentterinä ja Pereskokov nostettiin 13. hyökkääjäksi. Kyllähän kaiken järjen mukaan Elimäki meillä nelosta sentteröisi mikäli olisi pelikuntoinen.

  Edit: En ole siis satavarma mutta näin oletan käyneen. Asian tiimoilta ei ole yllättäen uutisoitu yhtikäs mitään.
   
 14. pertteli Jäsen

  Lainaus:
  Kiitos tästä infosta, Jonne!!
   
 15. pertteli Jäsen

  Uljas oli varmaan paikanpäällä! Saiskos pientä raporttia pelistä? Elo heti maalien makuun ja Rukajärvelle ainakin paljon vastuuta!
   
 16. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Lainaus:
  Kyllä oli. Voisikohan ottelua nyt luonnehtia maalivahtien näytökseksi. Paikkoja oli kummallakin joukkueella iskeä useampi maali tuhannen latin paikoista, mutta maalivahdit venyi lähes ihmeisiin. Mikäli LeKillä olisi ollut tavallinen kuolevainen maalilla, niin lopussa olisi tultu tasoihin. Intoa oli kyllä molemmilla joukkueilla. Peliitoilla liika innokkuus kostautui turhien jäähyjen merkeissä, jotka pääsivät sotkemaan Peliittojen peliä.

  Enpä kyllä muista koskaan nähneeni ottelua, jossa pelataan ilman maalivahtia siinä vaiheessa kun aloitus on omassa päässä ja pelaamatta oli yli minuutin verran peliaikaa! Eikä siinä vaiheessa oltu kuin kahden maalin takaa-ajoasemassa. Aloitusvoitto ja peli pystyttiin viemään toiseen päähän... Heiskanen on näemmä pähkähullun rohkea, mutta hyvä näin.

  Tappiosta huolimatta katsojille tuntui jäävän positiivinen maku koko hommasta. Vauhdikkaaseen peliin tykästyttiin ja maalivahtipeliä kehuttiin. Katsojia oli paikalla yli 550, mikä oli loistava juttu.

  Elo tosiaan pääsi maalin makuun. Paikka tuli ja paikka käytettiin. Janne Seppänen kähmi syöttöpisteet Peliittojen kumpaankin maaliin. Ja mitä Rukajärvelle onkaan käynyt??? En muista Rukajärveltä noin surkeaa peliä koskaan nähneeni. Taustalla on pakko olla loukkaantuminen tai muuta vastaavaa. Samuel Salonen ei päässyt oikein irti. Siinä negatiivisimmat sanottavat. Mainittakoon vielä huono siniviivapelaaminen ylivoimilla.

  Severi Lahtisen taidot on jotain käsittämätöntä luokkaa. Yhtäkkiä Lahtinen pystyy itse kynäilemään itselleen tai kaverilleen maalipaikan vaikka keskialueelta yksin eteenpäin kikkaillen. Niko Kivelä ja Marek Hudec saavat myös papukaijamerkit. Kalle Moisio ja Alex Lindroos olivat perushyviä.

  Lauantaina sitten mielenkiintoinen vieraspeli Kokkolassa. Vastassa Keuruulla ärsytetty Hermes, joka tulee kotijäällään mylvien päälle. Toivottavasti Peliitat onnistuisi lannistamaan Hermeksen heti kättelyssä ottamalla ohjat ottelussa. Yksi peli nyt takana ja 49 edessä. Kaikinpuolin positiiviset tunnelmat ja odotukset kaudesta itselläkin.
   
 17. Accompagnato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
  Noh tuota. Eilisestä kauden avauksesta jäi päällimmäisenä mieleen Uljaksen mainitseman maalivahtiasian lisäksi myös se, että Peliittojen syöttöpeli oli aika ajoin karmeaa katsottavaa. Voi olla, että intoa oli siinäkin kohtaa liikaa, mutta käsitykseni mukaan syöttöjen on mentävä mielellään perille asti jotta tulosta syntyy. Myös vastaanotossa oli parantamisen varaa. Hyökkäyspeli oli kyllä mukavaa katsottavaa silloin kun se toimi ja syötöt napsahtivat kohdalleen.

  Eilen jäälle luisteli myös todella velton oloinen kotijoukkue. Siinä missä yleensä otetaan pikkuspurtti kuuluttajan lukiessa nimiä, nähtiin eilen koko lailla velttoa porukkaa. Oliskohan nuoria miehiä hieman jännittänyt kokonaisvaltaisesti...mene ja tiedä.

  Rohkeita ratkaisuja ja hienoja ratkaisuja sekä viihdyttävää peliä. Jos syöttöasiat ja tuo liika into saadaan valmennuksen taika keitoksien avulla ruotuun niin luvassa on hienoa kiekkoviihdettä koko kauden ajan.

  Tänään sitten Kokkolassa. Kuinkahan sisuuntunut kotijoukkue siellä on vastassa... 2-9 tappio ei kyllä mairittele. Peliitoilla saattaa olla hikinen iltapuhde.
   
 18. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Ei siellä ainakaan kaikki sopimuspelaajat ole olleet perjantaina kipeinä/loukkaantuneina katsomossa, sillä tänään Peliitoista ovat lainalla HC Giantsin 2. divariporukassa pelanneet Tuukka Nieminen, Juha Suni ja Petteri Haveri (KPK-ottelun tilastot).

  Ilmeisesti kyseinen nuorisokolmikko ei vain ole päävalmentaja Heiskasen mielestä riittävän valmis pelaamaan Mestistä, sillä oikein muuten tuota eilisen vajaata peliittakokoonpanoa ja tämän päivän lainailua ei voi ymmärtää.
   
 19. pertteli Jäsen

  3 pistettä Kokkolasta. Hieno päivä päijät-hämeen kiekolle! Koponen tänään mukana, missäs eilen oli, kun vajaalla mentiin? Jos joku näki pelin, niin kiinnostais, miltä Viljasen peli näyttää viime kauden pahan loukin jälkeen.
   
 20. Accompagnato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
  Joku fiksu sanoi joskus, että lätkässä peli alkaa joukkueella siitä mihin se edellisessä jäi. Jotenkin tuntui tuo pitävän kovasti paikkansa eilen. Samaa kiirettä ja intoa kuin LeKiä vastaan. Kiekot pomppi lavan yli ja Hermes sai katkottua syöttöjä usein. Ikäänkuin sijoittuminen olisi ollut puoli metriä väärässä paikassa koko ajan. Siihen pari puolustuksen unohdusta niin peli näytti paikoin kamalalta.

  Kolmas erä sitten käänsi kaiken. Hieno nousu ja nyt alkoi homma luistaa. Tätä vaan lisää niin verkot soi (toki molemmissa päissä) ja pisteitäkin tulee. Sillä, voitetaanko yhdellä vaiko seitsemällä maalilla ei ole lopulta juurikaan merkitystä.

  On tuossa mielestäni ainekset mennä keväällä pidemmällekin. Tämä toki edellyttää paljon kehitystä kauden kuluessa. Ykköskenttä jäi mieleen ja siitä Kivelän 4-4 tasoitusmaali erityisesti. Koponen taisteli mutta Viljanen ei mun silmään näkynyt mitenkään erityisesti.
   
 21. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Kokkolasta kolme pistettä maistuu aina. Erittäin hieno vierasryöstö ja voittotilin avaaminen tärkeään paikkaan. Heiskasen maalirallinuotit toimi ja nyt joukkue varmasti uskoo menestykseen valitsemallaan tiellä. Yltiöhyökkäävässä pelityylissä pitää olla kova luotto onnistumisiin eikä masentua passaa, vaikka kaveri välillä parin kolmen maalin karkumatkalle säntää.

  Täytyy palata hieman kotiavauksen tappioon LeKiä vastaan. Saukot ovat aina olleet kauden alussa parhaimmillaan. Lauantaina LeKi pakotti TUTOn jatkoajalle, joten tuossa valossa ei Peliitat millekään ihan huonolle hävinnyt. Luukkonen torjui hyvin Heinolassa ja samaa rataa jatkoi Heljanko TUTO-pelissä.

  Peliitoilla edessä kahden ottelun viikko. Keskiviikkona tiedossa yksi sarjan vaikeimmista ellei vaikein vieraspeli Joensuussa. Historia Mehtimäellä on heinolalaisittain sangen synkkää luettavaa. Voitot ovat olleet harvassa. Kotipeleissään Jokipojat painaa ensimmäisestä sekunnista lähtien täysillä ensimmäiset 10-20 minuuttia. Pystyykö Peliittojen hyökkäävyys vastaamaan alkurynnistykseen?

  Monesti, kun tuo alkumylläkkä on selvitetty, niin Jokipojat on sitten onnistunut kääntämään pelin edukseen kolmannessa erässä.

  Lauantaina kohdataan Heinolassa KeuPa, jolle ottelu on viikon kolmas. KeuPalla edessään kova viikko. Keskiviikkona Turussa TUTO, perjantaina Keuruulla Jokipojat ja lauantaina Heinolaan. Mielenkiinnolla odottelen tulevan viikon kokoonpanoja. Onko tulossa muutoksia ja kuinka maalivahtien kanssa mennään eteenpäin.
   
 22. Accompagnato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
  Juu tuota. Joensuussa ekaan erään parit klassiset virheet ja samaan aikaan Jokipojilla sihti kohdallaan. Väliharjulla ei ehkä maagisin päivä. Lopussa hieno nousu ja (taas) rohkeita ratkaisuja. Kuten niin monesti, viimeinen tyhjiin kaiketi parin flipperin jälkeen. Heh, en osaa sanoa olisko mennyt maaliin ellei kiekko olisi ollut pystyasennossa. Säkää ei näytä olevan.

  Yritystä oli taas ihan riittävästi mutta jotenkin näytti, että äijät on aina sen puoli metriä väärässä paikassa. 200:n maalin tavoitteessa ollaan niin tehdyissä kuin päästetyissäkin.
   
 23. pertteli Jäsen

  Jos on tavoite tehdä 200, niin pitääkö sit 300 päästää omiin? Ei oikein hyvältä näytä näin teksti- tv scouttauksen näkökulmasta.
   
 24. Accompagnato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
  Laukaisutilastojen valossa näytti siltä, että Peliitoilla oli varsinainen lentokeli. laukauksia 70 ja vastustajalla 31...Torjunnat vastaavasti 14/31. Eihän tuo tilasto välttämättä kerro koko totuutta, mutta ihmetellä täytyy miten tuolla määrällä vetoja tule tulosta. Onkohan sitten laukausten laadussa parantamisen varaa.

  Lainaus:
  Heiskanenhan ei sanonut mitään päästetyistä maaleista. Ehkä olet osunut (valitettavasti) oikeaan.

  Kyllä tuossa edelleen mahdollisuudet on vaikka mihin. Jokipo ja Keupa -pelit olisi olleet molemmat voitettavissa. Jospa ensi viikolla sitten...
   
 25. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Lauantaina aidosti mielenkiintoinen kotipeli sarjanousija Ketterää vastaan. Hienoa nähdä Maso Lehtonen Heinolassa, vaikkakin Ketterän puikoissa mies häärii. Vauhdikas ja varmaankin maalirikas kamppailu taas luvassa. Toivottavasti nyt pystyttäisiin lapioimaan ne maalit ratkaisuhetkillä sisään. Otteluissa on ollut ne hetket, kun vastustaja on vapissut. Silloin pitäisi vaan kantaa lisää puuta kiukaaseen ja ratkoa peli niillä hetkillä, kun sauma on. Vaihtovirheet ja turhat sohimisjäähyt hyökkäyspäässä on kitkettävä pois tyystin. Maalivahdille kaivattaisiin ehkä hiukka enemmän apuja siivoamalla torjutut irtokiekot terävämmin.

  Ketterä on sarjanousijana nälkäinen kuin Plaaninmäen grillijonon viimeinen asiakas. Ei anneta imatralaisille karjalanpiirakkaa, eikä edes nakkikoria. Sen sijaan tarjotaan sitä mitä Hissu Hietalahti Vintiöiden nakkikojusketsissä. Kotivoitto odotuksissa ja eiköhän sellaisella seitsemällä maalilla ainakin tapella voitosta.