Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Heinolan Peliitat kohti kautta 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Peliitat' , aloittajana uljas, 23.04.2017 klo 12.47.

 1. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Lainaus:
  Ei saa nuorisoa käyttää. Karsinnoissa nähtävä ryhmä on sama millä Peliitat on viime ajat pelannut. Kyllä tuolla rykmentillä pitäisi pystyä sarjapaikka hoitamaan. Lahtea on kerrankin kiittäminen, kun antoivat Niko Kivelän ja Samuel Salosen loppukaudeksi Heinolaan.

  Osuva kuvaus Nymanista. Kyllä vanhan miehen lippiksen alla piisaa tietoa ja taitoa. Kunhan nämä nuoret hipit vain malttavat hiljentyä kuuntelemaan ja ottamaan neuvoista vaarin. Loukkaantumisia, tälle ja jos jotakin haaveria on sattunut, mutta onneksi tietojen mukaan kukkoja saadaan takaisin orrelle pääsiäisen lähestyessä.
   
 2. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Olipas hieno esitys joukkueelta Lempäälässä. Tästä on hyvä jatkaa kohti karsintapelejä!
   
 3. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Eipä hätää. Parhaimmistoa lepuutettiin ja pari pakkia pääsi pelaamaan hyökkääjän tontilla. Peli läpsyteltiin alta loukkaantumisia vältellen.Olihan tuo nyt joka tapauksessa surullinen näytös.Tämän painajaismaisen kenraalinäytöksen on syytä tietää väkivahvaa esitystä kevään päänäytöksissä.
   
 4. Linnankundi Jäsen

  Vastuskin alkaa selviämään, se on Hunters tai JHT, jotka eivät tahdo saada toisistaan selvää (kolme peliä jatkoerään). Jos saatte JHT:n vastaan (todennäköistä), niin siinä on Peliitoillekin oma tekemisensä, jotta pudotuspeleistä selviää. Matkustamista tulee ja vielä kotietu vastustajalla. Uskon kuitenkin Peliittojen selviävän, mutta löysää ei voi antaa yhtään.
   
 5. Tinonder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, St.Louis Blues
  Lainaus:
  Kyllä ainakin Mestiksen sivujen perusteella Peliitoillakin on kotietu karsinnoissa ja näin on myös seura itse uutisoinut.
   
 6. Linnankundi Jäsen

  OK, joskus on vaan karsinnat ollut huonoin ylemmän sarjan joukkue saa vastaansa alemman sarjan parhaan ja kotietu on alemman sarjan joukkueella ja toiseksi huonoin versus toiseksi paras kotietu on sitten ylemmän sarjan joukkueella.
  Tosin muistini kattaa pätkittäin tuonne seitkytluvulle asti.
  No kotietu helpottaa Peliittojen urakkaa jonkin verran.
   
 7. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Lainaus:
  Näinhän se nyt sitten menee. Kyllä aiemmin Mestiksen viimeinen saanut ilman kotietua karsintoihin lähteä, mutta nyt kotietu kummallakin Mestis-joukkueella. Itse olen ehdottomasti tätä vastaan. Mielestäni runkosarjan viimeistä sijaa ei kuuluisi palkita kotiedulla, vaan se kuuluisi Suomi-sarjan parhaalle. Mutta ilomielinhän tuon kotiedun nyt Peliitoille suo. Kalajoki on painajaismainen paikka pelata ja sen sai Hermeskin Suomen Cupissa huomata. SaPKollakin teki pari ensimmäistä erää tiukkaa.

  Kalajoella alkaa näemmä nousta miehiä haudoistaan, joten JHT alkaa olla parhaassa tikissä tärkeimpien pelien aikaan. Hunters vastustajana kelpaisi mieluummin. Uskoisin, että Huntersille Suomi-sarjan mestaruus olisi suuri ulospuhallus ja kovasta ruokahalusta huolimatta suurin nälkä menestyksen suhteen olisi jo saavutettu. Porvoo olisi myös lähempänä ja liikuttaisi faneja puolin ja toisin.

  Junkkarit kyllä kieltämättä vastustajana hirvittää. Monta kokenutta kettua joukkueesta löytyy kuten mm. pelätty V-V Väkeväinen. Peliitoilla nuori ja kokematon joukkue kovassa paikassa. Paras taso on löydyttävä ilman ylimääräistä jännitystä ja mailanpuristelua. Ainakin JHT näyttää fyysiseen peliin pystyvältä joukkueelta, jolta löytyy myös ylivoimaosaamista. Joukkue varmastikin sumputtaa omaa maalinedustaansa tiiviisti, joten sota-alueelle on päästävä murtautumaan. Vastustajaa ei parane päästää 2-1-vastaiskuihin, sillä maalintekotaitoa löytyy.
   
 8. Harvey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Yhden pelin kävin katsomassa JHT-Hunters sarjassa. Onneksi ei JHT tule Hermestä vastaan, vaikka hieno derby siitä olisikin tullut. JHT erittäin vaarallinen joukkue ja pelaa parasta peliään paineen alla. Onnea karsintoihin täältä Kokkolasta.
   
 9. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Lainaus:
  Kiitosta vaan! Lykkyä tarvitaan. Loukkaantumispyörteen keskellä JHT:n osakkeet laski, mutta nyt siellä on se kova Junkkariporukka vastassa, joka Suomen Cupissa nylki Hermeksen ja ahdisteli pitkään SaPKoa. Huolissani olen Junkkareiden tiiviistä oman pään pelistä. Vastaiskuja kytätään varmasti ja pyritään niillä 2-1-vastahyökkäyksiin tai läpiajoihin. Kyllä saa Peliittojen pakit olla hereillä ja valppaana kaiken aikaa.

  Peliitat pystyy hoitamaan sarjan, jos se pelaa TÄYSILLÄ. Jos koko joukkue lataa tiskiin täydet 100% niin sen pitäisi riittää voittoon. Kannattaa muistaa kuinka kävi HeKin aikaan karsintasarjassa Suomi-sarjajoukkue K-Laseria vastaan. Kumpikin peli hävittiin. Onneksi muut hoidettiin ja neljän joukkueen karsintasarja voitettiin.

  Ensimmäinen peli on se paikka, jossa pitää pystyä näyttämään Mestiksen ja Suomi-sarjan ero. Maalipaikoissa on oltava suoraviivainen ja tehokas, jos huomataan, että aikaa ja tilaa hyökkäyspäässä tarjoutuukin normaalia enemmän, niin ei passaa jäädä leipomaan, vaan on rangaistava vastustajaa siltä seisomalta.

  Omassa päässä maalinedusta pitää pystyä pitämään puhtaana ja maalivahdin on saatava riittävästi tukea. Erikoistilannepelaamisessa JHT saattaa olla jopa vahvempi, ellei Peliitat ole pystynyt hieromaan omaa ylivoimaansa toimivammaksi ja tehokkaammaksi.

  Kujapuheiden mukaan perjantain peliin oltaisiin myyty melko paljon lippuja etukäteen. Toivon mukaan saadaan halliin ihmisiä ja eloa. Rumpuryhmäkin on huhujen mukaan herännyt jostain rantapuiston risupuskan takaa. Väkeväinen houkuttelee paikalle ainakin muutaman ylimääräisen katsojan. Luultavasti paikalla nähdään jokunen Junkkari-kannattajakin.
   
 10. Ylämummo61 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, Pelicans, Jyp
  Mitenkäs se menikään tämä lainamiesten pelioikeus karsinapeleissä? Eilen pelasi Kinnunen Santtu ja tänään näyttäisi olevan Pelikaanien Pynnönen kokoonpanossa?
   
 11. Ylämummo61 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, Pelicans, Jyp
  Mitä lie mielessä, kun karsintapeleistä tuli karsinapeli :)
   
 12. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainamiehet saa pelata kunhan 1.3. alkaen ovat olleet joukkueen listoilla. Nuorten pelaajien listalla (me, jotka sai pelata runkosarjassa molempia sarjoja) ei saa pelata karsinnoissa.