Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Heinolan Peliitat kohti kautta 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Peliitat' , aloittajana uljas, 23.04.2017 klo 12.47.

 1. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Lainaus:
  Ei saa nuorisoa käyttää. Karsinnoissa nähtävä ryhmä on sama millä Peliitat on viime ajat pelannut. Kyllä tuolla rykmentillä pitäisi pystyä sarjapaikka hoitamaan. Lahtea on kerrankin kiittäminen, kun antoivat Niko Kivelän ja Samuel Salosen loppukaudeksi Heinolaan.

  Osuva kuvaus Nymanista. Kyllä vanhan miehen lippiksen alla piisaa tietoa ja taitoa. Kunhan nämä nuoret hipit vain malttavat hiljentyä kuuntelemaan ja ottamaan neuvoista vaarin. Loukkaantumisia, tälle ja jos jotakin haaveria on sattunut, mutta onneksi tietojen mukaan kukkoja saadaan takaisin orrelle pääsiäisen lähestyessä.
   
 2. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Olipas hieno esitys joukkueelta Lempäälässä. Tästä on hyvä jatkaa kohti karsintapelejä!
   
 3. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Eipä hätää. Parhaimmistoa lepuutettiin ja pari pakkia pääsi pelaamaan hyökkääjän tontilla. Peli läpsyteltiin alta loukkaantumisia vältellen.Olihan tuo nyt joka tapauksessa surullinen näytös.Tämän painajaismaisen kenraalinäytöksen on syytä tietää väkivahvaa esitystä kevään päänäytöksissä.
   
 4. Linnankundi Jäsen

  Vastuskin alkaa selviämään, se on Hunters tai JHT, jotka eivät tahdo saada toisistaan selvää (kolme peliä jatkoerään). Jos saatte JHT:n vastaan (todennäköistä), niin siinä on Peliitoillekin oma tekemisensä, jotta pudotuspeleistä selviää. Matkustamista tulee ja vielä kotietu vastustajalla. Uskon kuitenkin Peliittojen selviävän, mutta löysää ei voi antaa yhtään.
   
 5. Tinonder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, St.Louis Blues
  Lainaus:
  Kyllä ainakin Mestiksen sivujen perusteella Peliitoillakin on kotietu karsinnoissa ja näin on myös seura itse uutisoinut.
   
 6. Linnankundi Jäsen

  OK, joskus on vaan karsinnat ollut huonoin ylemmän sarjan joukkue saa vastaansa alemman sarjan parhaan ja kotietu on alemman sarjan joukkueella ja toiseksi huonoin versus toiseksi paras kotietu on sitten ylemmän sarjan joukkueella.
  Tosin muistini kattaa pätkittäin tuonne seitkytluvulle asti.
  No kotietu helpottaa Peliittojen urakkaa jonkin verran.
   
 7. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Lainaus:
  Näinhän se nyt sitten menee. Kyllä aiemmin Mestiksen viimeinen saanut ilman kotietua karsintoihin lähteä, mutta nyt kotietu kummallakin Mestis-joukkueella. Itse olen ehdottomasti tätä vastaan. Mielestäni runkosarjan viimeistä sijaa ei kuuluisi palkita kotiedulla, vaan se kuuluisi Suomi-sarjan parhaalle. Mutta ilomielinhän tuon kotiedun nyt Peliitoille suo. Kalajoki on painajaismainen paikka pelata ja sen sai Hermeskin Suomen Cupissa huomata. SaPKollakin teki pari ensimmäistä erää tiukkaa.

  Kalajoella alkaa näemmä nousta miehiä haudoistaan, joten JHT alkaa olla parhaassa tikissä tärkeimpien pelien aikaan. Hunters vastustajana kelpaisi mieluummin. Uskoisin, että Huntersille Suomi-sarjan mestaruus olisi suuri ulospuhallus ja kovasta ruokahalusta huolimatta suurin nälkä menestyksen suhteen olisi jo saavutettu. Porvoo olisi myös lähempänä ja liikuttaisi faneja puolin ja toisin.

  Junkkarit kyllä kieltämättä vastustajana hirvittää. Monta kokenutta kettua joukkueesta löytyy kuten mm. pelätty V-V Väkeväinen. Peliitoilla nuori ja kokematon joukkue kovassa paikassa. Paras taso on löydyttävä ilman ylimääräistä jännitystä ja mailanpuristelua. Ainakin JHT näyttää fyysiseen peliin pystyvältä joukkueelta, jolta löytyy myös ylivoimaosaamista. Joukkue varmastikin sumputtaa omaa maalinedustaansa tiiviisti, joten sota-alueelle on päästävä murtautumaan. Vastustajaa ei parane päästää 2-1-vastaiskuihin, sillä maalintekotaitoa löytyy.
   
 8. Harvey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Yhden pelin kävin katsomassa JHT-Hunters sarjassa. Onneksi ei JHT tule Hermestä vastaan, vaikka hieno derby siitä olisikin tullut. JHT erittäin vaarallinen joukkue ja pelaa parasta peliään paineen alla. Onnea karsintoihin täältä Kokkolasta.
   
 9. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Lainaus:
  Kiitosta vaan! Lykkyä tarvitaan. Loukkaantumispyörteen keskellä JHT:n osakkeet laski, mutta nyt siellä on se kova Junkkariporukka vastassa, joka Suomen Cupissa nylki Hermeksen ja ahdisteli pitkään SaPKoa. Huolissani olen Junkkareiden tiiviistä oman pään pelistä. Vastaiskuja kytätään varmasti ja pyritään niillä 2-1-vastahyökkäyksiin tai läpiajoihin. Kyllä saa Peliittojen pakit olla hereillä ja valppaana kaiken aikaa.

  Peliitat pystyy hoitamaan sarjan, jos se pelaa TÄYSILLÄ. Jos koko joukkue lataa tiskiin täydet 100% niin sen pitäisi riittää voittoon. Kannattaa muistaa kuinka kävi HeKin aikaan karsintasarjassa Suomi-sarjajoukkue K-Laseria vastaan. Kumpikin peli hävittiin. Onneksi muut hoidettiin ja neljän joukkueen karsintasarja voitettiin.

  Ensimmäinen peli on se paikka, jossa pitää pystyä näyttämään Mestiksen ja Suomi-sarjan ero. Maalipaikoissa on oltava suoraviivainen ja tehokas, jos huomataan, että aikaa ja tilaa hyökkäyspäässä tarjoutuukin normaalia enemmän, niin ei passaa jäädä leipomaan, vaan on rangaistava vastustajaa siltä seisomalta.

  Omassa päässä maalinedusta pitää pystyä pitämään puhtaana ja maalivahdin on saatava riittävästi tukea. Erikoistilannepelaamisessa JHT saattaa olla jopa vahvempi, ellei Peliitat ole pystynyt hieromaan omaa ylivoimaansa toimivammaksi ja tehokkaammaksi.

  Kujapuheiden mukaan perjantain peliin oltaisiin myyty melko paljon lippuja etukäteen. Toivon mukaan saadaan halliin ihmisiä ja eloa. Rumpuryhmäkin on huhujen mukaan herännyt jostain rantapuiston risupuskan takaa. Väkeväinen houkuttelee paikalle ainakin muutaman ylimääräisen katsojan. Luultavasti paikalla nähdään jokunen Junkkari-kannattajakin.
   
 10. Ylämummo61 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, Pelicans, Jyp
  Mitenkäs se menikään tämä lainamiesten pelioikeus karsinapeleissä? Eilen pelasi Kinnunen Santtu ja tänään näyttäisi olevan Pelikaanien Pynnönen kokoonpanossa?
   
 11. Ylämummo61 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, Pelicans, Jyp
  Mitä lie mielessä, kun karsintapeleistä tuli karsinapeli :)
   
 12. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainamiehet saa pelata kunhan 1.3. alkaen ovat olleet joukkueen listoilla. Nuorten pelaajien listalla (me, jotka sai pelata runkosarjassa molempia sarjoja) ei saa pelata karsinnoissa.