Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Heinolan Peliitat 2012–2013

Viestiketju osiossa 'Peliitat' , aloittajana jsavolai, 26.02.2012 klo 14.46.

 1. jyly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat
  Lainaus:
  Tietenkin. No, eihän näille mitään mahda, vaikka toisaalta tiesinkin, että Kuusela on pelaillut puolikuntoisena täällä muutaman pelin. Eli Lahdessa mennään loppu kausi kaksikolla Myllykoski-Juvonen, täällä Rinne-Tuomisto. Nyt vaan Tuomistolle mahdollisimman paljon pelejä alle, niin on valmis, jos playoff kiekkoa Heinolassa pelataan tällä kaudella. Ja Rinteen on on etsittävä se sama maagisuus takaisin, mitä nähtiin syksyllä!
   
 2. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Lainaus:
  Kukahan on nyt sitten se kuuluisa kolmas pyörä? Lankeaako vastuu luukkua pari kertaa luukkua aukoneelle 19-vuotiaalle lahtelaisräpyläkäsi Samu Sillgrenille? Toivon mukaan Rinne löytää kateissa olleen itseluottamuksensa takaisin. Kyllähän Rinne todistettavasti saa kiekkojakin kiinni, kuten parhaimmillaan juuri syyskaudella. Tuomistolla on nyt loistava sauma päästä näyttämään kykynsä.
   
 3. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Pahin tapahtui. Puolustusta rokotettiin Ville-Veikko Eerolalla, suuntana HPK. Mukava jatkaa kevättä ilman pakkeja... Siirtomarkkinat tosin käyvät kuumina vielä puoleen yöhön asti. Kai sieltä jostain joku Heinolaankiin saadaan. Saadaanhan..? Hyökkääjä Jesse Peltonen lisättiin Peliittojen reserviin. Toisaalta Peltonen on tainnut jokusen pelin pelata Mikkelissä pakkina. Hänestäkö haetaan loppukaudeksi uutta Jutilaa... Seurataan markkinapäivä loppuun asti ja katsotaan mitä tapahtuu.
   
 4. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Kyllä nyt on todella ohut tuo Peliittojen pakkipuolen rosteri. Ei taida hirmuisesti markkinoilla olla edes pakkeja, sillä vähä joka joukkuehan niiden perään on kysellyt. Nooh, hyökyjiä vaan pakeiksi, ei oikein muuta voi. Kunhan saataisiin edes täysi rosteri joka peliin...
   
 5. Rud1us Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HeKi
  Kyllä on syvältä kun Eerola lähtee Hämeenlinnaan. Meillä taitaa olla enää neljä puolustajaa jäljellä? Eniten tässä harmittaa se, että ensin lähtee Järveläinen istumaan Rinkelinmäen katsomoon ja heti perässä seuraa tekee viereiselle paikalle Eerola. Meiltä "vietiin" nyt kaks kokolailla tärkeää pelaajaa, jotka eivät kuitenkaan liigassa varmaankaan pahemmin saa peliaikaa. Peliitoissa vastuuta ja peliaikaa tuli juuri niin paljon, kuin vain jaksoi pelata. Toki hienoa, että saadaan nostettua lisää äijiä liigaan, mutta mielummin tämä voisi tapahtua kauden jälkeen.
   
 6. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Lainaus:
  Näinhän se meni ideaalisessa maailmassa, mutta käytännössä hieman hankalaa. Enkä usko että seurakaan haluaa poikkiteloin mennä jos peluri saa sopimuksen liiga sakkiin. Leveyttähän tuo pakki rosteri on huutanut, mutta toisaalta että kahdelta pakilta menee paikat siten että loppukausi menee toipilaana oli varmasti negatiivinen yllätys.

  Mutta näillä mennään.
   
 7. Rud1us Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HeKi
  Lainaus:
  Näinhän se menee. Harmittaa vaan vietävästi, kun juuri nyt niitä poissaolijoitakin on niin paljon.
   
 8. ProPera Jäsen

  Vähän valoa synkältä tuntuneeseen puolustustilanteeseen:

  Tämänpäiväisen HCK-matsin kokoonpanoon ovat lasaretin puolelta puolustukseen ilmaantuneet herrat Saittakari ja Väkeväinen, jotka siis korvaavat voitokkaalla Mikkelin keikalla pakitelleet Eerolan ja Ekströmin. Sairastuvalla ei taida olla tältä erää olla puolustajista kuin Hofer?
   
 9. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Lainaus:
  Eihän jumpensuikkelit sentään! One more year, Pekka! Saittakari on ilmeisesti pyörtänyt lopettamisaikeensa. Vähän aikaa sitten oli vielä tassu paketissa, mutta kyllä Pekka kelpaa yksikätisenäkin. Sairaslomalla on ollut aikaa laskea jalkeille saatavia pakkeja ja herra on hienosti uhrautunut joukkueen eteen hyppäämällä vielä leikkiin mukaan. Väkeväisen paluu on yhtä positiivinen kuin Olvin kaljamainos. Tämä takalinjojen Eversti Sandells pystyy kiekollisiin ihmeisiin.

  Hoferin kuntoutumisesta on toiveita, vain jos Peliitat jatkaa kevättään Mestis-finaaleihin asti...
   
  Viimeksi muokattu: 01.02.2013 klo 12.22
 10. ProPera Jäsen

  Lainaus:
  Tilanne vaihtuu kuin ilma ristivetotuuletuksella. Nyt Saittakarin sijaan kokoonpanoon onkin merkitty Ekström, joten Pekan Comeback antaa vielä odottaa.
   
 11. Koukkupolvi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat ja tietysti Titu
  HCK on sarjan paras joukkue, muut kyllä pystytään kaatamaan. On se ihmeellistä, miten Keravan joukkue pystyy ottamaan Peliitoilta aina pojot. Kauden ekasta (muistaakseni) kotiottelusta otettiin pisteet, mutta ei kylläkään vakuuttavasti. Voi sanoa, että onnella ja muutamalla hyvällä suorituksella.

  Sitten taas Kookoo, Jukurit, Sport, Hokki, kaikki on kaadettu ja eheällä ja hyvällä esityksellä. Tänään tosin esitys oli...hmmm.... ajoittain eheää, ajoittain kaoottista. Maalipaikkoja jos ajattelee maallikon silmin niin Peliitoilla enemmän jonkin verran. Hokista erottui kultakypärä Manninen - hyvä pelaaja, ja Virtala, joka kiukutteli vieraille ja omille. Melkoinen stara omasta mielestään ehkä. Tämä ihan mutua, Hokkilaiset korjatkoot, mutta näyttäähän se omituiselta kun saatuaan huonon syötön näyttää se kyllä välittömästi omilleen. Pitäisi varmaan pelata astetta ylempänä jos haluaa pelata "vertaistensa" joukossa. Mutta miksi ei pelaa...?

  2 pistettä kelpasi kyllä, hieno taistelu ja upeat ja tärkeät pisteet. KIITOS PELIITAT.
   
 12. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Aika erikoiselta kuulostaa tuo Virtalan kuvaus? Melkoisen päin vastaiselta siihen nähden mitä olen kuullut/nähnyt/ymmärtänyt tähän asti. Teemu on kulkenut pikkujunnujenkin harjoituksissa juniorien iloksi aika usein toisin kuin muut edustuksen pelaajat. En kyllä stara-elkeitä osaa kuvitella Snädälle?
   
 13. pertteli Jäsen

  Tuomistokin varmasti ansaitsee isot kehut tämäniltaisesta. Nollat on aina jees!
   
 14. jyly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat
  Lainaus:
  Se oli Hokilta joko Virtanen tai Heikkinen joka kiukutteli läpi eilisen ottelun. Otteluraportin mukaan sikailija olisi ollut Heikkinen, mutta satavarma en asiasta olisi. Ensimmäisessä erässä mm. Virtala/Heikkinen törmäsi pelikatkolla oman joukkueen jätkään, jolle alkoi sitten armoton avautuminen. Samoin Mannista taklannut Hokin jätkä kävi vielä jälkikäteen vittuilemassa Peliittojen vaihtoaition edessä valmennusjohdolle ja Manniselle tilanteesta. Mutta kuten sanoin, en ole varma oliko kyseessä Virtala vai Heikkinen, mutta toinen se oli.

  Lainaus:
  Tuomisto ansaitsee eilisen ja perjantaisen pelin perusteella pelkästään lisää peliaikaa! Pelasi kuitenkin ensimmäisenä maalivahtina tällä kaudella Peliitoista nollapelin aina yhtä vaikeaa Hokkia vastaan. Tuomiston eleistä paistaa ulos sama rauhallisuus, kun muillakin Nupen kiekkokoulun käyneillä kassareilla. Juvonen, Tuomisto, Hovinen, Kuusela, kaikki yhtä ja samaa viilipyttyä!
   
 15. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Jännäksi menee, tarvittaisiin pari pistettä niin ei tarvitsisi jännäillä playoffpaikkaa. Nythän tässä vielä jännitellään pelataanko tässä karsintasarjassa tänä vuonna vaikka nyt juuri ollaan vielä sijalla 7. (Päivän päätteeksi kyllä sijalla 8.). Paikallisaviisi selkeästi nyt "jinxaili" huonot feng shuit kun teki jutun jossa maalailtiin Peliittojen playoff paikkaa.
   
 16. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Taitaa olla niin, ettei Peliitat enää voi pudota karsijan paikalle koska SaPKo ja Kiekko-Vantaa pelaavat viimeisen kierroksen keskenään jolloinka molemmat eivät voi enää saavuttaa edes viittä pistettä.
   
 17. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Totta. En katsonut tarpeeksi tarkkaan ottelu ohjelmaa. No jännää on silti.
   
 18. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Kiitos!

  Vaikka siirtorajalla tuli pahoja menetyksiä niin niin vain revittiin voitto Sportista ja samalla varmistui paikka playoffeissa. LeKiä vastaan peli vielä jossa ratkaistaan se kumpi saa Jukurit vastaansa Playoffien ensimmäisellä kierroksella.

  Hieno homma! Etäkannattaja kiittää! :)
   
 19. Jari66 Jäsen

  Ansaittua! Onneksi olkoon vain Peliitoille ja kannattajilleen.

  Edesottamuksia on tullut tiiviisti seurattua. Toivottavasti pleijareissa Heinolan halli on sitten täynnä.
   
 20. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Kyllä se on ansaittua. Itselläkin välillä usko ollut koetuksella ja tullut mietittyä pahimpia vaihtoehtoja, mutta kyllä tämä maistuu :)

  Mukava myös nähdä että Vierumäki A tuottaa pelureita joita voi peluutta Mestiksessä niin että taitotaso riittää. Ja kovat pelithän ne myös kehittävät.
   
 21. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  Vilpittömät onnittelut todellakin Peliitoille. Jos kerran ei SaPKo sinne päässyt, niin mielellään tämän Peliitoille suo. Niin monta vaikeaa vuotta takana ja nyt vielä kun pahin lainarumbakaan ei ollut enää hommassa mukana, niin ei kun onnea ja aurinkokuninkaan joukkoja kiusaamaan! Syksyllä sitten taas Talvisalossa.
   
 22. jyly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat
  Kyllä näitä pelejä on odotettu monta vuotta! Itseäni ei haittaisi, vaikka saataisiinkin TUTOlta kuokkaan suoraan 4-0, kunhan pelit vielä jatkuvat ainakin sen kahden kotiottelun verran. Tietty aina parempihan se olisi, mitä tiukemman vastuksen Peliitat onnistuu turkulaisille tarjoamaan, yksikin voitto maistuisi makialta!

  Peliitoilla on vaan todella harmittava tilanne loukkaantumisten kanssa tällä hetkellä. Reservissä ei ole yhden yhtä sopimuspelaajaa, jos joku tuolta nyt sattuu loukkaantumaan. Onneksi vierumäkeläiset ovat osoittaneet, että sieltä voi nousta Mestis-karkeloihin tuosta vain. Jaakko Kauppi pelasi Karjalaisen mukaan Lempäälässä todella hyvän pelin, päävalmentajan mukaan Kaupista tulee vielä jotain "suurta". Hienoa, että Karjalainen on uskaltanut antaa omille kasvateille mahdollisuuden pelata miesten pelejä, motivoi takuulla treenamaan vielä astetta kovemmin.

  Puolustuksessa meillä ei ole kun yksi ehjä jätkä, Risto Mattila, muut ovat pelanneet pikkuvikaisina. Keinäsen selkä on alkanut taas oikuttelemaan. HPK:hon menetetyt miehet olivat Peliitoille tärkeimpiä miehiä omilla pelipaikoillaan.
   
 23. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Ja kiitosta vaan Peliitoille! Monta vuotta ja välillä ollaan oltu pudotuspeleihin menossa kovalla joukkueella ja välillä jääty heikommalla maalieron turvin huonommalle puolelle. Kyllä jatkopaikka maistuu ja toi uskottavuutta. Jos taas kerran oltaisiin jääty pudotuspelien ulkopuolelle, olisi Peliitat profiloitunut ikuiseksi häviäjäksi. Kerrassaan hieno kausi takana! Kovat menetykset kestettiin ja joukkue venyi ratkaisuhetkillä suorastaan uskomattomasti kärkijoukkueita vastaan. Näitä ns. kuuden pisteen otteluita taidettiin enemmän hävitä kuin voittaa, mutta kärkijoukkueilta saadut pisteet paikkasivat tilanteen. Nyt ei ole enää muuta kuin voitettavaa! Kausi on jo ollut menestys. Nyt vain nauttimaan pudotuspelien huumasta ja toivotaan kevään menevän mahdollisimman pitkälle.
   
 24. Tolppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho, The Reds, Los Colchoneros, the C's
  Lainaus:
  Järveläisen Villeltä positiivisia kommentteja Peliittojen suuntaan HPK:n pelaajablogissa.

  Ville pelasi hyvin eilenkin, kiitos vain hyvästä kehittymispaikasta. Sai syöttöpisteen HPK:n ensimmäiseen maaliin. Huikeaa oli nähdä Ville yhtä aikaa TPS:n Anttilan kanssa kentällä (ks. Jatkoajan kuvakoosteen 9. kuva). :)

  Tsemppiä ja menestystä Peliitoille jatkopeleihin!
   
 25. Koukkupolvi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat ja tietysti Titu
  Ei kaunista, mutta tehokasta! Katselin streamiltä eilisen ottelun ja kannattihan se. Peliitat pelasi tavoistaan poiketen erittäin puolustusvoittoista peliä ja se toi tulosta. Karjalainen oli luonut taktiikan, jolla Tamin lanseeraama paine saadaan minimoitua onnistuneesti. Ajoittain Peliitat vastahyökkäsi erittäin terävästi luoden hyviä maalipaikkoja. Toki jos työstä maksettaisiin kunnon palkkaa niin Tutolle kuuluisi enemmän kuin nyt jäi käteen - pelkät verot. Joonas Kuusela maalillaan ilmiömäinen, kuten 80 torjuntaakin kertoo. Tutohan ampuu paikasta kuin paikasta ja tästä johtuen noista torjunnoista iso osa tuli laukauksista, jotka oli roiskaistu siniviivan tuntumasta ja laitojen läheltä päin maalia. Peliittapuolustus hoiti sitten mahdolliset irtokiekot välillä paremmin, välillä hiukan huonommin.

  Mikä ottelun loppupuolella pisti silmääni, oli se, että Turkulaiset "kannattajat" lähtivät tervehtimään Matti Nukkua ja kuolaamaan tyynyliinaansa. Hallista poistui kesken ottelua runsaasti yleisöä - jota ei muutenkaan ollut kuin vajaa 1400. Vähän tämän vuoden mittapuulla Tuton peleihin.

  Mutta kaikenkaikkiaan - voitto tuli. Perjantaina hallille.