Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Heinolan Peliitat 2012–2013

Viestiketju osiossa 'Peliitat' , aloittajana jsavolai, 26.02.2012 klo 14.46.

 1. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Kyllä tosiaan kannatti olla yksi harvakansaisesta yleisöstä. Tamminenkin viuhtoi ja ravasi kuin parhaina päivinään. Luulisi vanhan show-miehen vetävän edes hieman suuremman yleisön Heinolaan. Joulutauolle Peliitat lähtee parhaista asetelmista sitten HeKin ensimmäisen Mestis-kauden. Pitkästä aikaa joukkue on oikeasti ja tosissaan mukana taistelemasta paikasta kahdeksan joukkoon. Josko yleisökin vuoden vaihtumisen jälkeen heräisi ja saapuisi paikalle... Suksi on kotijäällä luistanut kuin vanhoina hyvinä aikoina ja maaleja lapetaan kuin pihatalkoissa olutta. Erittäin positiiviset mietteeet alkukaudesta kokonaisuudessaan. Paremminkin olisi voinut tietysti mennä, mutta toisaalta paljon huonomminkin. Onneksi alkutaipaleella saatiin sukelluskurssi loppujen lopuksi melko pian korjattua ja asemat taulukossa kohenivat.
   
 2. jyly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat
  Onnea Ville Järveläiselle, mies selvitti tiensä nuorten kisaryhmään! Myös Janne Juvoselle onnea ja menestystä MM-kisoihin Venäjän Ufaan! Ja pääsihän kisoihin myös Heinolassa piipahtanut Robert Leino. On tämä nyt harvinaista herkkua Peliitoille ja Mestikselle!
   
 3. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Tuomarointi oli mitä oli, Vuohtoniemi oli poikkeuksellisesti löytänyt itseään heikomman kaverin. Tammisella tosiaan oli näytelmä päällä vaihtoaitiossa, jäällä huomio kiinnittyi Peliittakapteeni Keinäsen jatkuvaan ruikutukseen tuomareille. Luistin ei kulje kuten parhaina päivinä, mutta ei sitä tarvitsisi kompensoida inisemällä jatkuvasti tuomareille, vaikka kapteeni onkin.

  Perliitat tosiaan ansaitsi voittonsa, TuTon hieno syyskausi päättyi surkeaan esitykseen.
   
 4. Droppen12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liiga, persoonat
  Junnuja paljon seuraavana kiinostaa kuinka Petteri Nikkilä on mestis-visiitillään onnistunut? Muista Kerho-taustaisista Eerolaa ja Järveläistä onkin tullut kauden aikana nähtyä kentällä ja hyvin on molemmat pelanneet. Nikkilä oli ainakin alkukaudesta Nuorten SM-liigassa hyvä ja ajattelinkin Mestis kutsun jossain vaiheessa osuvan hänen kohdalleen.
   
 5. jyly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat
  Lainaus:
  Nikkilä on ollut ihan kelpo lisä Peliittojen repaleiseen puolustuskalustoon. Näkee kentän ja kaverit hyvin. Uskaltaa haastaa vastustajia, mutta on välillä ehkä turhan uhkarohkea oman maalin takana. Antaa varmoja, peliä avaavia syöttöjä.

  Joku kyseli Rautiaisesta jokunen aika sitten. Kuten tilastoja tiiraamalla selviää, niin on ollut pirun hyvä vastustajan maalilla. Vikkeläjalkainen, hyvin samankaltainen hyökkääjä kun Ville Järveläinen. Pieni, mutta ketterä ja liukas. Pehmeät kädet. Pidettäisiin mielellään Heinolassa vaikka siirtorajan jälkeenkin!
   
 6. Tinonder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, St.Louis Blues
  Vuosi vaihtuu, tappio niskassa

  Voi voi... Ei muuta tässä pysty tekemään kun voivottelemaan... Elin tärkeät pisteet oli jaossa, ja ne pystyttiin munaamaan. Tänään kentällä nähtii munaton Peliittaryhmä.. Kauden edetessä tutuksi tullut asenneongelma näkyi jälleen kerran, mikä siinä on niin vaikeeta asennoitua näitä mutajoukkueita vastaan?

  Ainoa joka saa tästä pelistä puhtaat paperit on Rasmus Rinne, Rasse antee pojille joka ilta mahdollisuuden voittaa, mutta eipä tunnu auttavan... Karjalainen ja Viltsu äkkii takas sieltä Venäjältä, nyt kaivataa niitä johtajia ja ratkasijoita!!!

  Ylivoima jälleen kerran aivan luokatonta, vetoja ei vedetä vaan yritetään jtn "oldschool"-lättyjä 5 kaverin läpi, noh alivoima oli hyvää mutta edelleen aivan liikaa jäähyjä. Tänään tosin tuomareilta aikas ehh... kehno suoritus, toki aivan selkeitä jäähyjä suurin osa oli, mutta toki niitä selviä bokseja pitäisi pässeillekkin viheltää eiks vain Brännare?!

  Tilanne tiivistyi jälleen kerran, kun Vantaa ja Akat kävivät napsimassa voitot, voi voi tiukaksi menee....

  ps. Jos ei toiminut Peliittojen pelaajien peli, niin ei kyllä hallin dj:lläkään... Tuli muutaman kerran kysyttä vieruskaverilta, että oonko tullu väärään tapahtumaan. Musiikki sopi enemmänki jonkun heavybandin keikalle kuin jääkiekko otteluun. Ja eipä sitä viitsitty edes soittaa, eka erä lähes kokonaan kuunneltii betoniseinien kuiskimista ja vieruskaverin mahan murinaa....

  Ensi kerralla ne vanhat ja hyväksi todetut levyt mukaan ja sellanen dj kuka laitteita osaa käyttää!!!
   
 7. Linnankundi Jäsen

  Onpas Peliitat pomsahtanut nopeasti valtakunnan eliittijoukkueeksi, kun SaPKo on sen rinnalla valahtanut mutasarjan joukkueeksi. Vai tarkoititko koko sarjaa mutasarjaksi, valitettavasti sitten ei ole muuta kuin näitä mutasarjan joukkueita vastassa Heinolassa hamaan tulevaisuuteen.
   
 8. jyly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat
  Noo, mielipiteensä kullakin. Ei SaPKo minun silmissäni mikään mutajoukkue ole, mutta tänään oltaisiin kaivattu kipeästi niitä sarjapisteitä. Toisaalta onhan nämä kaikki kolme tämän kauden kohtaamista olleet ns. yhden maalin pelejä, tänään SaPKo vain iski viimeisen tyhjiin. Edelliset pelit ovat päättyneet 3-2 vl Peliitoille 6-5 SaPKolle Savonlinnassa.
   
 9. Oksemanden Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se, joka säilytti Mestis-paikkansa pelaamalla
  Lainaus:
  Sinne oli kaupungin toimesta asennettu uudet laitteet, joita ei kukaan ollut aikaisemmin käyttänyt - ei edes vakio-dj. Ekassa erässä oli kovan taklauksen johdosta mennyt laitteistoa paskaksi, joita sitten setvittiin se koko erä ja osa tauostakin. Ja mitä musiikkiin tulee, niin kopissa oli tänään käytössä eri kone - soittolistasta ei siis löytynyt juurikaan niitä vanhoja biisejä, vaan soittolistaa piti etukäteen koota aika monestakin paikasta.

  Jos vitutus iski nimenomaan musiikin takia, niin pahoittelut. Katotaan ensi kerralla, jos saataisiin vähän enemmän biisejä siitä vanhasta soittolistasta kehiin.
   
 10. jyly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat
  Alkaa olla melko kinkkiset paikat noiden loukkaantumisten kanssa puolustusrintamalla. Petteri Nikkilä olisi kuulema halukas pelaamaan Heinolassa loppu kauden, mutta saapa nähdä, antaako HPK:n A-junnut parasta puolustajaansa pois, kun Kerho kuitenkin tappelee A:n mestaruudesta. FPS:stä olisi myös miestä tyrkyllä Peliittoihin.
   
 11. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Ja Forssasta sitä vahvistusta on tarjolla. Roope Westerman nimeltään. Näyttää olevan tämäkin tapaus taas näitä HPK-kytköksiä. Westerman pelaa tai pelasi Forssassa HPK:n lainamiehenä. Petteri Nikkilä olisi kaivattu lisä pakkipäähän. Toivon mukaan nähtäisiin Heinolassa loppukauden. Tuo pakiston kapeus on tällä hetkellä se ainut isompi murheen aihe. Enempää loukkaantumisia ei kaivattaisi. Toivon mukaan tämä osasto tammikuun loppuun mennessä vankistuisi. Hyökkääjistössä piisaa kyllä leveyttä ja nyt ratkaisijoita on alkanut löytyä leveämmällä rintamalla. Kainulainenkin on löytänyt viime peleissä maalijyvänsä. Tomi Stylmanin peluuttamisesta kyllä pisteet valmennukselle! Toivon mukaan näitä omia nuoria saataisiin hiljalleen ajettua sisään.

  Keskiviikkona olisi edessä paikalliskapina Kouvolassa. Paha paikka, mutta on sieltä ennenkin pisteitä haettu. Viikon pääottelu on kuitenkin perjantain kotipeli LeKiä vastaan. Kisa ja muut pahimmat kiistakumppanit on kyettävä keskinäisissä peleissä kampittamaan.
   
 12. Tinonder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, St.Louis Blues
  Täytyy tulla tänne purnaamaan kun muutakaan paikkaa ole. Tämän päiväisestä paikallislehdestä ei ole jäljellä kuin pieniä sytykkeitä... Peliittojen Jukurit pelistä kirjoitettu raportti, oli lähes hyvä, mutta siltikin siinä jaksettiin kuvan+kuvatekstin turvin sorsia Peliittojen pienen pientä faniryhmää joka jaksaa pelistä toiseen olla kannustamassa omiaan. Ok, ehkä tuo kyseinen ryhmä aloitti kannustushuutamisen viimeisen erän jälkimmäisellä puoliskolla, mutta mites tuo muu peli? Kyllä varmaan pelaajat osaavat arvostaa edes tuota rumpujenpauketta, se varmasti tuo lisää virtaa ja uskoa siihen että jokin muukin uskoo joukkueen tekemiseen ku he vain itse.

  Ja vielä jotku kehtaavat narista rumpupoikien läsnäolosta, mutta samalla samat narisijat valittavat kun hallissa kukaan ei kannusta. Ja on myös näitä ihmisiä jotka kysyvät miksi hallilla pitää elämöidä? Menkää ny herran jumala kattomaan, vaikka Mestiksestä esim. Sportin pelejä, taikka liigan alaisia pelejä.... Varsinkin näinä aikoina kun taistellaa ahkerasti pudotuspeleihin pääsystä, on jokaisella taputtajalla, huutajalla ja rumpalilla erittäin iso merkitys!

  Perjantaina kotona vastassa LeKi, ja huhupuheitten mukaan ei ainakaan siitä pienen pienestä faniryhmän panoksesta jää kiinni etteikö Peliitat ottaisi elin tärkeää 3 pisteen voittoa! Nyt jokainen lukija, ja Peliittojen peleissä käyvä, älkää katsoko niitä huutavia karvanaamoja tai vanhoja mummoja vihasesti, vaan lähtekää mukaan kannustamaan. Annetaa Peliitoille se "kuuluisa" kuudes kenttäpelaaja jäälle jokaisessa jäljellä olevasta kotiottelusta!!

  ps. Upea voitto Jukureista, oli hienoa seurata katsomosta peliä! Kainulainenkin löytänyt aivan huiman vireen, ja Tuomistolle iso plussa ja puhdas A3 kokoinen paperi!
   
 13. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Lainaus:
  Unohtuipas vallan kehua Tuomiston suoritus. Melkoiseen paikkaan joutui kauden ensimmäisen varsinaisen debyttiinsä tekemään. Nollathan Tuomisto oli onnistunut pitämään pari erää joihin hänet on kesken peliä vaihdettu. Toi varmasti maalivahdille itselleen tuohivasullisen itseluottamusta ja nyt näyttää siltä, että Tuomiston voi jatkossakin tarvittaessa heittää häkin suulle.

  Halliin voisi kyllä saada enemmänkin ääntä. Jotain kannustinta saisi olla.. kenties kovimmat huutajat saisivat palkinnoksi kostuttaa huuliaan ilmaisilla olusilla pubin puolella...
   
 14. jyly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat
  Lainaus:
  Heinolassa ei ole ikinä kannustettu omia liiaksi, enkä minä näe rumpuryhmää mitenkään negatiivisenä kannustuksena. Olisihan se hienoa, jos meillä olisi jotain viimeksi nähdyn jukureiden faniryhmän ja rummuttajien väliltä. Rummuilla säestystä ja jotain yksinkertaisia kannustushuutoja sekä taputusta. Propsit vaan nuorille pojille, jotka jaksavat paukuttaa edes niitä rumpuja, muutenhan hallilla olisi aavemaisen hiljaista!

  Ei noita kirjoituksia niin vakavissaan kannata ottaa, pilkettä silmäkulmassa jne, ja nuokin kommentit voi nähdä rakentavana palautteena.

  PS. Olihan suomi24 avattu ketju, jossa kyseltiin halukkuutta liittyä/perustaa Peliittojen peleihin oma kannatusryhmä. Tästäkö se lähtee?
   
  Viimeksi muokattu: 07.01.2013 klo 23.47
 15. Oksemanden Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se, joka säilytti Mestis-paikkansa pelaamalla
  Lainaus:
  Tästä se toivon mukaan lähtee. Kun on viime aikoina kuulostellut tunnelmia, niin kyllä se ivailu kannattamisen suhteen on jäänyt vähemmälle. Vieraissa uskallettiin jopa laulaa syksyllä, todistetaanko sama ihme tänä keväänä kotoisessa betonibunkkerissa? Viimeistään playoffeihin - jos ja kun sekin varmistuu - pitäisi saada kunnollinen huutoporukka kasaan. Kiinnostuneet tervetuloa vaikka heti seuraavassa matsissa pubin puoleiseen katsomoon!
   
 16. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Kerrankin onnistuttiin voittamaan tällainen tärkeä ottelu ja vielä ennätysyleisön edessä. Yleensä näissä paikoissa on käynyt pelaajien vihtahousut tutisemaan ja sorruttu paineen alla. Nytkin jännitystä oli etenkin ensimmäisessä erässä havaittavissa, mutta hienostihan homma hoitui! Käsittämätön yleisömäärä 1393... Vaikka mukana oli viitisensataa sähköfirman kustantamaa pilettiä niin omasta pussista maksavaa kansaa oli liikkeellä sankoin joukoin.

  Seuraavat kuusi ottelua ovat tätä samaa playoffia. Vastassa on kaikki pahimmat samoista sijoita tappelevat joukkueet (jos nyt Keravakin vielä tällaiseksi lasketaan). Ensin keskiviikkona Joensuuhun ja sitten perjantaina Vantaalle. Lauantaina on vielä sitten kotipeli Keravaa vastaan. Seuraava viikko tuo tullessaan vieraspelin Savonlinnassa ja viikko huipentuu JYP-Akatemiaa vastaan pelattavaan revanssiviikonloppuun. Näissä peleissä on mahdollisuus voittaa tai hävitä paljon. Kaikki on nyt omissa käsissä. Toivottavasti rentoutta löytyy sopivasti kovissa paikoissa. Järveläisen pollaa ei ainakaan näytä tiukassakaan paikassa palelevan.

  Pelaajistosta on kyllä erikseen kehuttava viime peleissä maalijyvänsä löytänyttä Joni Kainulaista. Aiemmin mies on säätänyt ja vemmeltänyt hyökkäyspäässä ahkeraan, mutta maalit ovat antaneet odottaa itseään. Kainulainen näyttää nyt vihdoin saaneen parastaan irti. Moses Mustosen liikettä täytyy kyllä ihastella. En tiedä mistä pattereista Mustonen virtansa ottaa. Pitkiä vaihtoja ja silti jaksaa painaa kiekon perässä ensimmäisenä vastustajan päätyyn. Kuusela oli maalilla erittäin vakuuttava. Puolustuksen pieni vihreä Forssan mies, Roope Westerman ja perämiehen paikalla taas kokeileva hyökkääjä Martin Ekström selvisivät puhtain paperein. Ei ainakaan virheet silmään pistäneet. Vanha parta Jani Keinänelle huudeltiin katsomosta jo rollaattoria avaukseen, mutta konkarihan on ollut viime pelit vauhdissa kuin juuri aamulääkkeensä saanut vanhus. Liike ei päätä huimaa, mutta pelisilmä ja maalivainu on kohdallaan. Puolustuksen miehitys on tällä haavaa ainoa kysymysmerkki. Onko Westerman tai Nikkilä loppukauden Peliittojen mukana? Ja mitenkäs nämä Pelicansin nuoret pelaajat, joita saa seurojen välillä hilavitkutella vielä tammikuun jälkeenkin...
   
 17. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Kilpavarustelun aika alkaa olla menossa, mutta kutina on että Heinolassa ei hirmuisia liikkuja nähdä. Eikä kyllä taida hirveästi olla tarpeenkaan, ellei pakiston puolelle tule uusia nimiä kun noita pitkäaikaispotilaita on pari kappaletta.

  Mitenkäs hevosmiesten tietotoimisto Heinolan torilla on huhuillut Peliittojen suhteen?
   
 18. fezr0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  HPK:n palstalla huhuilevat kylän omaa poikaa Ville Järveläistä palaamaan oranssille alueelle, aika näyttää.
   
 19. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Juu sinällään ei ihmetytä. Miehen omissa toiveissakin on tainnut olla päästä koittamaan liigaa tällä kaudella. Saapa nähdä nyt sitten pitääkö paikkansa vaiko eikö. Johan siellä siirtoa pidettiin varmana tietonakin.
   
 20. Finnhopper Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Näytti olevan liiton vahvistamattomien siirtojen listalla Järvelälisen nimi eli eiköhän tuo siirtyne.
   
 21. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Jees, ei tullut vielä sieltä katseltuakaan. No seura tiedottanee kun siirto on vahvistettu. Hieno homma Villen kannalta, ja toivottavasti onnistuu myös liigassa.
   
  Viimeksi muokattu: 21.01.2013 klo 15.10
 22. jyly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat
  Vilpittömät onnittelut Villelle liigapaikasta, jos tämä nyt pitää paikkansa. Järveläisen lähtö vaan jättää tuhottoman suuren aukon meidän hyökkäyspeliin, saataisiinkohan vastapainoksi HPK:sta vaikka Rautiainen tänne loppu kaudeksi?
   
 23. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Voi-voi-voi-voi-voiii. Harmittavan iso ja korvaamaton menetys (jos ja ilmeisesti kun asia on varmistunut...). Mutta onnea Järveläiselle itselleen! Hieno kausi ja siivitti Peliitat playoff-viivan paremmalle puoliskolle. Toivon mukaan peli kulkee myös liigan puolella ja miksei kulkisi. Näinköhän HPK antaa korvaavan pelaajan loppukaudeksi..? Mielenkiintoisia aikoja tässä eletään siirtorajan umpeutumisen kynnyksellä. Pakkiosasto kaipaisi apuja. Järveläisen paikalle olisi hyvä saada jonkinlainen korvike. Muiden hyökkääjien on nyt kyllä pystyttävä ratkomaan pelejä.
   
 24. fezr0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Mikäli pelaajia tulee veikkaan että he olisivat tästä porukasta:

  Joni Tuominen
  Juho Mielonen
  Robert Leino (epäilen A-sm kelpoisuuden? takia)
  (Jaakko Turtiainen, loukkaantunut ja 4. ketjun rotaatiossa)
  [Juuso Honka, pelaako edes enää?]

  Selkeästi Järveläinen saanut tärkeää oppia sekä Kanadasta että myös Heinolasta jossa päässyt pelaamaan ratkaisijan roolissa koko kauden eikä vain "junnaamaan" rikkovassa roolissa 3-4 ketjussa liigassa. Erinomainen esimerkki monille tulevaisuuttaan miettiville pelimiehille kuinka toimia.
   
 25. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Robert Leino olisi erittäin tervetullut, vaikka tokkopa muutkaan vaihtoehdot köpsempiä olisivat.

  Peliitoilla oli viime viikolla kolme tärkeää ottelua, joista yksi voitettiin. Toisaalta juuri Vantaan kaatamaminen oli näistä kolmesta pelistä se tärkein ja "oikea" peli mikä piti ehdottomasti pystyä voittamaankin. Tällä viikolla jälleen kolme kuuden pisteen ottelua. Savonlinnasta olisi hyvä pystyä saamaan jotain pisteitä mukaansa. Pässit ovat tiivistäneet puolustaan ja maalin edustalle olisi pystyttävä murtautumaan tarpeeksi monta kertaa. Pisteet lörtsyjen mekasta irtoavat vaikeasti, mutta ovat sitäkin maistuvampia. Viikonlopun Akatemia-otteluista olisi voitettava ainakin kotipeli ja yrittää lähmiä jotain matkaansa Jyväskylästä.