Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Heinolan Peliitat 2012–2013

Viestiketju osiossa 'Peliitat' , aloittajana jsavolai, 26.02.2012 klo 14.46.

 1. Tinonder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, St.Louis Blues
  Ai että on mukavaa olla juuri nyt Peliitta fanina, jo toinen ryöstö Turusta!!! Aivan mahtavaa!!!!!!

  Jos joku ansaitsee pelaajistosta erityiskiitokset niin se on kyllä RASMUS RINNE ei jukolauta 1 päästetty maali, 51 torjuntaa ja torjuntaprosentti aivan täydellinen 98.08%!!!!

  Ja kukas muukaan ottelun ratkaisee kuin Peliittojen paras maalintekijä..... HENRIIIIIIIIIIII MANNINEEEEEEEEN!

  Tiistaina jatkuu Heinolassa, jolloin pelataan ehkä yksi tärkeimmistä peleistä ottelusarjan tilanteeseen nähden!
   
 2. Arsi Haakana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Lainaus:
  Playoffeissa voittaminen on paras tunne, mitä jääkiekkoihmisenä tietää. Vaikka oma sydän sykkiikin täysillä vain Pelicansille, niin kyllähän naapuri- ja yhteistyöseuraa silti suurella lämmöllä seuraa.

  Varsinkin kun vastassa on Tami, Leijona #79 ja puoli Turkua, asetelma on kuin Daavid vs Goljat niin jokainen voitto mikä tässä otetaan on aivan helkkarin upea juttu Peliitoille.

  Tiistaina on tosiaan aikamoinen vedenjakajapeli ja heitämpä pienen veikkauksen että tuon ottelun voittaja painelee välieriin. Jos Heinolaiset veljet voittaa, TuTo on selkä seinää vasten todenteolla, joka johtanee todennäköisesti siihen että Lion #79 käyttää energiansa vääriin asioihin- SIMPLY GREAT.
  Vierasvoitolla taas TuTo tasoittaa ja pitkässä sarjassa Turkulaisten rutiini ja kokemus on vähän vahvemmalla pohjalla.

  Pakko tulla paikalle Tiistaina jännäämään kotivoittoa!
   
 3. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Lainaus:
  Kyllä! Jatkoonpääsystä riippumatta Peliitat on taistelleet esimerkillisen upeasti itseään selvästi isompaa ja nimekkäämpää joukkuetta vastaan ja maalivahtipeli on ollut suorastaan uskomattoman varmaa. Jokainen voitto minkä Peliitat onnistuu tästä sarjasta raapimaan on todellakin organisaatiolta helkkarin iso saavutus. Sen verran suurena ennakkosuosikkina TuTo tähän ottelusarjaan lähti että pakko antaa rispektit sinne Heinolan suuntaan.

  Taistelu jatkuu tiistaina ja silloin sarja katkolle, jookos? :)
   
 4. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Kuuluisi ehkä paremminkin ensi kautta koskevaan ketjuun, mutta kun sellaista ei ole niin laitetaan tänne.

  Eli siis Rasmus Rinteen ura jatkuu ensi kaudella liigassa.

  Voi saada hyvinkin vastuuta liigan puolella, jos Riksman ei täydessä kondiksessa ole.
   
 5. zlyvlk1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sparta Praha, Peliitat, Pelicans
  Tiistaina taas tärähtää

  Jos oli ensimmäinen kotiottelu tässä sarjassa Heinolassa tunnelmallinen, niin ei varmaan tiistain kamppailu tule jäämään jälkeen. Varmaankin päinvastoin meno vaan yltyy. Hitaammatkin hämäläiset alkavat tajuta miten kova juttu tämä on. Ollut siis jo tähän asti. Lahdessa ei ole peliä, joten aika suurella todennäköisyydellä porukkaa tulee sieltäkin. Vaikka ei uskoisikaan. Sen verran moni kiekkotuttu on tästä sarjasta Lahes puhunut, että kyllä ne vaan Heinolaan tulevat kiekkoa katsomaan.
   
 6. laituri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
  Tiistaina on tosiaan Heinolaan lädettävä katsomaan, kun Peliitat toivottavasti niistää tutoa kolmannen kerran.
   
 7. Koukkupolvi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat ja tietysti Titu
  Punainen on intohimon väri ja se näkyy jäällä.

  2-1 on tilanne, MEILLE! Hattua korkealle jo nyt, vaikka sarja on vielä kesken. Upeaa seurata tuota omistautumista joukkueelle jokaisella ukolla Keikka Keinäsestä "Pillerin poika" Jesseen. Puhumattakaan valmennuksesta. Oma ruutu hoidetaan sillä antaumuksella, mikä johtaa hyvään tulokseen. Eikä katkeamisesta merkkiäkään. Mitä tulee vielä neloskenttäämme, niin hyviä pommeja Heinolan pelissäkin Tuto-pakkeihin antoi Peltosen Jesse. Näkyi piippuhyllylle saakka, että tuntui. Täytyy olla vain tarkkana, ettei tule ylilyöntejä. Neloskenttä pelasi muutenkin hyvän ottelun ja painoi peliä Tuton päätyyn, joten hoiti oman roolinsa loistavasti. Vaikka ottelu hävittiin niin voiton avaimet olivat siinäkin taskussa. Pari nukahdusta ja sillä siisti.

  Ainoa asia, mikä hieman mietityttää, ovat aloitukset. Tilastoja tarkastellessa näkee tyhmempikin sen, että jos aloitusprosentit ovat kaikilla reilusti alle 50, niin tilaisuuksia vastustajan laukauksille tulee ottelussa tottakai paljon. Noissa tilastoissa ei ole eroteltu hyökkäys- ja puolustuspään aloituksia, mutta uskon, että aloituksiin vielä paremmin keskittyen saadaan nuo Tuton maalia kohti suuntautuvat laukausmäärätkin inhimilliselle tasolle. Ainakin oman pään aloitustappioita pitäisi saada vähennettyä. Mitään hokkuspokkus temppuja tuohon ei ole, ja voi olla niin, että Tutolla vaan on niin hyvät aloittajat.

  Hävityn aloituksen jälkeen menee ottelussa yhteisaikaa varmaan minuuttitolkulla, ennenkuin kiekko on jälleen omalla joukkueella.

  Tiistaihin. Se on juhlapäivä taas.
   
 8. kotkanpoikii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sumulaakson kk, Spora forever,
  Hienoa, pitääkää tuo syke ja intohimo. Mahtavaa katsoa ja seurata kun koko porukka pelaa joukkueen eteen!! Iso peukku tuolle Heinolan kiekkobuumille, näin sen pitäisi mennä muuallakin etenkin paikkakunnalla missä joukkue on rakennettu jo alunperin vain yksilöpelaajien omien urien eteenpäinsatsauksen perusteella..Näinhän se pitäisikin mennä, lätkä on joukkuepeli eikä yksittäisten maalikuninkaitten suojatyöpaikka kohti liigajäitä.
   
 9. Santsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, LiPu
  Kyllä täytyy sen verran tulla antaan tunnustusta Heinolaan, että perkeleen hienosti Peliitat on mennyt organisaationa eteenpäin ja etenkin antamalla nuorille pelaajille peliaikaa joukkueessa. Peliitat voivat olla ylpeitä siitä, että muuan kaverit Järveläinen, Rautiainen ja Rendulic pelaavat HPK:n kahdessa ylemmässä kentässä ja ovat vieläpä pelaamalla paikkansa ansainnut. Sen jälkeen kun esim. Rendulic, Rautiainen ja Leino kävivät lainalla Heinolassa ovat pojat tulleet takaisin paljon isommalla itseluottamuksella.

  Ps. Tiputtakaa se itseään täynnä olevan turkulaisen jengi jatkosta.
   
 10. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Dodiih, ei tullut paraatimarssia ainakaan minnekään. TuTo palasi ehkäpä jopa tasolleen ja Virtasen Antin hattutemppu (monessakin mielessä) takasi sen että sarja on tasan.

  Sinällään jännittää nähdä millainen vedenjakaja tästä matsista tuli - tuleeko seuraavissa käkeen niin että heikomaa hirvittää vai raavitaanko Turusta vielä vierasvoitto. Sarjassahan on ollut toistaiseksi vain vierasvoittoja.
   
 11. Koukkupolvi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat ja tietysti Titu
  Kirves ei ole kaivossa

  Mahtoikohan hiukan jännittää poikiamme kun kerrankin halliin oli ahtautunut enemmän yleisöä kuin me normaalit 500 silmäparia? Aika kulunut tämä rva. Fortunan esiinottaminen urheilusta puhuttaessa, mutta ei pomppinut kiekko punapaidoillemme tänään. Ja toisaalta taas Tutolle kiekot kimmahtelivat usein maalin kulmalle kuin lahjana.

  Ensimmäinen ja neljäs olivat A. Virtasen käsialaa, josta saattoi päätellä miehen joskus aiemminkin läpiajoon päässeen. Nämä siis eivät olleet mitään pomppukiekkoja. Ensimmäinen tosin epäonnen soturin Martinin kiekon menetys.

  Peliitat koettelivat Heinolan jäähallin maalikehikoita useamman kerran ottelussa, eikä mikään näistä laukauksista kimmahtanut kehikosta sisäpuolelle, vaan kaikki ulos. Onko tuo sitten epäonnea vaiko ei?

  Onneksi sitten koko ottelun todella kuumana käynyt Tuton Derek Famulare päätti aloittaa omaan maaliin. Kiitos Derek. Tällä kertaa hän ei tosin onnistunut ratkaisemaan ottelua. Kaksi kertaa Turussa on onnistunut. Jatkoerässä typerät jäähyt ja Peliitat kiittää. Ei tunnu olevan miestä vaikea lämmittää, siihen kannattaa iskeä.

  Nythän on sitten niin, että laitetaan perjantaina Famulare kiukuttelemaan, siitä se pakan sekoittaminen sitten alkaa ja kortit jaetaan uudelleen. Tällä kertaa onnikin on puolellamme.

  2 kertaa on Tuto Turussa "murskattu". Ei kahta ilman kolmatta. Taistellaan.