Koukkupolvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat ja tietysti Titu
Tänään sitten vuorossa taas yksi 6 pisteen otteluista. Järveläisen Ville edelleen mukana, vaikka HPK:n mukaan ilmeisesti lähteekin. Toivottavasti tänään onnistuu ja on hiukan pirteämpi kuin HCK:n vieraillessa Heinolassa. Mukana pitkästä aikaa "Mäkiset", Rita- ja Iso. Alkaa näemmä Lahdessa olemaan jo ylitarjontaa miehistä kun Peliittojen mukaan päästävät.
Panokset ovat kovat, ja Sapkolla aivan yhtä suuret jos ei suuremmat paineet ottaa nuo pisteet, mutta niinhän siinä toivottavasti käy, että Heinolan bussissa ne kotiin palaavat. Pitänee tilata streami Savonlinnasta ja ihastella/vihastella illan ratoksi. Kokoonpano näyttää todella hyvältä jos vain tahtoa taistella riittää.
 
Suosikkijoukkue
Hartaat toiveet & Hukutetut haaveet
Pelicansin vahvistettua rosteriaan Tyler Redenbachilla ja Jesse Niinimäellä olivat Isomäki ja Ritamäki ne kaksi pelaajaa jotka putosivat meidän ketjuhierarkiasaa poppariosastolle. Eivät tosiaankaan siksi että olisivat pelanneet huonosti, heille vain ei ollut enää käyttöä pelaavassa kokoonpanossa uusien hankintojen myötä. Uskoisin että Peliitoissa kaksikosta on teille kuitenkin iso apu ja varmasti tekevät hyökkäyspäästä astetta iskukykyisemmän :)
 
I learnt how to breathe in the waves so I could learn to swim in your flames | You may not always succeed at first, poeTry anyway (☞゚ヮ゚)

Koukkupolvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat ja tietysti Titu
Tuskinpa pojat kauaa Heinolassa pelailevat. Olen nyt katsellut matsia Savonlinnasta ja "ikäväkseni" voin todeta, että juuri Isomäki ja Ritamäki ovat ne, jotka näyttävät hiukkasen yrittävän. Joni jopa on heittäynyt kiekon eteen. Luulisi, että joukkueen vakijäsenet hieman heräisivät tuollaisista esimerkeistä. Taas erittäin aneemista pelaamista. Toinen erä täydellisesti Sapkon, viimeisellä minuutilla "ei mitään"-tilanteesta Stloukal onnistui kaventamaan. Nyt pitäisi hetkellisesti, nimenomaan vain hetkellisesti, saada Tami tuonne koppiin herättelemään ukkoja vaikka raipalla. Ei vaan, kyllä Karjalainen varmasti homman osaa, mutta tuolla aneemisuudella ei pisteitä ansaita, ...kele.
 

Koukkupolvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat ja tietysti Titu
Missä on se TAISTELEVA Peliittajoukkue??? Syksyllä, talvellakin on ollut ilo katsoa joukkueen otteita, mutta nyt ollaan kuin lampaita. Sapko karvasi hyvin ja pelasi muutenkin hyvän pelin, mutta väittäisin, että Peliitat antoivat tähän loistavan tilaisuuden. Väksy tule takaisin. Siinä on mies, joka vaikeilla hetkillä haluaa voittaa, vaikka yksin. Jos Jarkko Niemisellä olisi Väksyn asenne, hän olisi top viidessä.

Jos pleijareihin selviydytään, voidaan unohtaa nämä lepsuilut, mutta silti.

Uskon ja luotan, että play-offeissa nähdään ja sittenhän vasta katsotaan ne munat - nimittäin närhen.
 

jsavolai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
Nyt lienee se notkahdus vaihe menossa. 2 peliä turpiin ja sitä ennen voitto-tappio rundia tovi. Nyt ei tarvittaisi marraskuun 4 ottelun tappioputkea. Omissa käsissä tuo playoff paikka on, mutta kovasti ei kannata muille eteen antaa. Takaa tullaan ohi niin että heilahtaa.
 
"Natseilla oli järjestys. Sigut aina särmässä. 160 merkkiä pitkiä. Oli Natseilla sigut. Aina tasan 160 merkkiä. Allekirjoituksia syynäsivät Natsit" --Tuntematon

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Pakkipula on äitynyt varsin pahaksi juuri tärkeimpien pelien tuoksinan keskellä. Jonkinlaista väsymystä havaittavissa parissa viime pelissä. Toivottavasti kuitenkin kyseessä vain väliaikainen notkahdus. Nyt edessä on äärimmäisen tärkeä revanssiviikonloppu. Pisteitä on pystyttävä raapimaan käytännössä kummastakin koitoksesta ja kotona pitäisi tietenkin pystyä voittamaan. Toivon mukaan V-V Väkeväinen nähtäisiin pian pelikuntoisena. Pystyy kunnossa ollessaan jakelemaan tärkeitä avaus-syöttöjä ja tarvittaessa rauhoittamaan peliä. Järveläisen tilanne kiinnostaa, sillä mies ei ole viime aikona ollut parhaassa terässään. Vaikuttaako liigapuheet vai yksinkertaisesti väsymys nuorten MM-turnauksen jäljiltä..? Tärkeisiin peleihin olisi nyt ehdottomasti lähdettävä samalla asenteella kuin kärkiporukoitakin vastaan. Hyvin liikkuva Akatemia tulee olemaan etenkin kotonaan vaikea vastus.
 
Kussa on mun hopotiti?

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Järveläisen tilanne kiinnostaa, sillä mies ei ole viime aikona ollut parhaassa terässään. Vaikuttaako liigapuheet vai yksinkertaisesti väsymys nuorten MM-turnauksen jäljiltä..?
Kerrotaan nyt tänne myös että Järveläinen ainakin tänään reenasi kerhon aamujäillä.
 
Putkaan vaan kaikki tarrojen liimaajat!

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Juuri kun oltaisiin Järveläistä tärkeissä peleissä tarvittu... Onkohan mies nyt sitten myyty? Onnea joka tapauksessa liigaläpimurtoon! Joni Isomäki ja Janne Ritamäki ovat hyviä täydennyksiä hyökkäykseen, mutta ei heistä ole Järveläisen tapaisen hyökkäyksen liiderin korvaajaksi. Sellaista ei löydy koko muusta porukastakaan. Nyt on niitä ratkaisijoita kuitenkin löydyttävä ja niiden noustava esiin. Puolustuksessa tänään kaksi pakkiparia + kolmosparissa hyökkäävä ruotsalainen ja vorssalainen. Jälkimmäinen pari on täyttänyt tonttinsa, mutta eivät ihmeisiin kykene. Maalilla taas Joonas Kuusela. Toivotaan taas vaihteeksi onnistumista.
 
Kussa on mun hopotiti?

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Revanssiviikonloppu alkoi vallan komealla kahden pisteen voitolla Jyväskylässä. Ilman Järveläistäkin pystyy siis voittamaan. J-P Pietilä ei tänään ole enää mukana. Toivottavasti Matias Kuusiston jalka jaksaa vikkelien akateemikkojen perässä. Maalilla olisi nyt Rinteen vuoro torjua. Joni Isomäki edelleen Peliittojen mukana. Tärkeitä pisteitä olisi nyt pystyttävä ehdottomasti ottamaan. Häviöön ei ole varaa.
 
Kussa on mun hopotiti?

jsavolai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
Ja turpiinhan sieltä tuli. Kotona. Tuttu kaava ensin vastustajalle tarpeeksi eteen (4 maalia joista 2 AV:lla saman jäähyn aikana) niin hankalaa se voittaminen on.
2-4 pisteet Akatemialle revanssi viikonlopusta. Näillä otteilla menee hankalaksi tuo playoff paikka - voi tulla vielä playout jututkin jos otteet ovat tämän kaltaisia lopuissa peleissä.

Plussaa siitä että 0-4 tilanteessa ei luovutettu, mutta ei näin paljon pitäisi antaa eteen.
 
"Natseilla oli järjestys. Sigut aina särmässä. 160 merkkiä pitkiä. Oli Natseilla sigut. Aina tasan 160 merkkiä. Allekirjoituksia syynäsivät Natsit" --Tuntematon

Oksemanden

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se, joka säilytti Mestis-paikkansa pelaamalla
Ottamatta illan peliin kantaa itsehillinnällisistä syistä, on pakko myöntää että betoniständeillä on edellisissä peleissä ollut Heinolan mittapuulla uskomaton tunnelma. Matalaäänisemmältä kuulostavia rumpuja on otettu käyttöön ja niiden määrää on vähennetty - laulajiakin oli jossain ottelussa vajaa parikymmentä (vaikkakin suuri osa junnuja, muutamia isompia oli capoilemassa). Lisäksi simppeli kannatuslakana tekstillä "ei suurin, ei kaunein, mutta silti parhain" on ollut teipattuna kaiteeseen ja uusimpana uudistuksena pari isokokoista Peliitta-heilutuslippua on ollut käytössä edellisissä otteluissa.

Omasta mielestäni tämä on jo suurta edistystä, mutta enää tarvittaisiin niitä huutajia/laulajia ryydittämään kannustusta. Ilmiselväähän tuo on, että joukkue saa erittäin paljon virtaa kannustuksesta missä muodossa tahansa, mutta pelkkä rumpujen pärinä on alkanut v*tuttamaan. Tervetuloa siis vaan baarin puoleiseen päätyyn availemaan ääntä lopuissa kotimatseissa.

(Saas nähdä mitä Vitosketju saa Keravalla aikaan...)
 
"Just go absolutely fucking mental until you're ashamed of what you've done." - Christopher Morris

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Vaikea tulee loppukaudesta. Näinkö himoittu playoff-paikka jää saavuttamatta ja joudutaanko taas peräti karsimaan... Parhaan pelaajan menettäminen Hämeenlinnaan kirpaisee ja kun tähän lisätään puolustuksen pitkä sairaslista niin ei tilanne mitenkään herkullinen ole. Mikä onkaan Rasmus Rinteen nykyvire? Puolustus tarvitsee nyt enemmän apua hyökkäykseltä, mutta tämä taas kyllä haukkaisi pois hyökkäyspeliltä. Martin Ekströmiä vietiin eilen kuin Ikean kukkaruukkua pariin otteeseen kohtaloikkain seurauksin. Keskiviikkona Mikkelissä on tiedossa todella vaikea ilta. Paine puolustukseen tulee olemaan hillitön. Toivon mukaan Pelicans-yhteistyötä ehdittäisiin vielä hyödyntää. Tosiasia on kuitenkin se, että tällä haavaa puolustus ei ole saamassa apuja loppukaudeksi yhtään mistään. Ville-Veikko Väkeväinen sentään palaa vielä kaukaloon, jahka saa paikkansa kuntoon. Taistella saa kauden lopuissa peleissä toden teolla. Mikkelistä tuskin mitään irtoaa, mutta viikon pääottelu on perjantaina Keravalla. Sitten pitäisi löytyä vielä virtaa siihen Petri Karjalaisen manaamaan viikon kolmanteen otteluun, eli lauantain kotipeliin Hokkia vastaan. Näistä kahdesta ottelusta on kaavittava pisteitä tarpeen mukaan. Viimeinen runkosarjan viikko on nimittäin kaikkea muuta kuin helppo. TUTO vieraissa, Sport kotona ja LeKi vieraissa.
 
Kussa on mun hopotiti?

fezr0

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh Penguins
Huhujen mukaan huomenna Heinolaan saapuu tryoutille Forssasta todella taitava sentteri Juhani Tamminen. Linkki eliteprospectseihin.
 
"Myllyniemi on varmasti parasta mitä nopealla varotusajalla voi saada." nimim. M.Rönkkö-83 - HIFK:n huhut, mutut & htt-spekuloinnit ketjussa. EPIC.

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Huhujen mukaan huomenna Heinolaan saapuu tryoutille Forssasta todella taitava sentteri Juhani Tamminen. Linkki eliteprospectseihin.
6.2 Turussa TUTO Hockey-Peliitat...
 
"Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen"
Sean Connery as John Patrick Mason in The Rock

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Hienoa, jos Heinolaankin saataisiin oma Tami! HPK-junnuja, joten huhussa voipi hyvinkin olla vinha perä. Tosin vahvuutta kaivattaisiin kipeimmin puolustuspäähän, mutta sinne ei tällä haavaa ole ketään tiedossa.
 
Kussa on mun hopotiti?

Laus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, FPS
Tamminen on taitavin pelaaja, mitä olen FPS:ssä ikinä nähnyt. FPS:n hyökkäyksen kärkimies. Tulee saamaan sopimuksen helposti ja olemaan kärkikenttien sentteri.
No joo onhan niitä taitavampiakin näkynyt mm. Timo Sutinen, Esa Keskinen ja vaikkapa Pekka Järvelä :D

Hyvä pelimies Tamminen on kun asenne on kohdalla, oli alkusarjassa ykköshyökkääjä. Alemmassa loppusarjassa ei aina ole kiinnostanut kun pelit ovat luokkaa 15-2, 12-3 jne. Ratkaisupelaaja ; Jatkosarjassa ainakin Kiekkohait huomanneet tämän. Alkusarjassa 20 ottelua tehot 10+19 , alemmassa loppusarjassa 10 ottelua tehot 4+10 .
 
Viimeksi muokattu:

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Tamminen on taitavin pelaaja, mitä olen FPS:ssä ikinä nähnyt. FPS:n hyökkäyksen kärkimies. Tulee saamaan sopimuksen helposti ja olemaan kärkikenttien sentteri.
Täytyy kyllä uskoa rutinoituneen palstalaisen valistunutta arviota. Oliskohan tässä nyt kyseessä peräti kunnon löytö... Odotamme enää lopullista siunausta siirrolle.
 
Kussa on mun hopotiti?

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Hämeenlinnan torilta kantautui meikäläisen korviin tarinaa jonka mukaan homma ei ole ihan taputeltu. Ilmeisesti Westermanin ja Tammisen "hankintaprosessit" ovat olleet melko yksipuolisia eli Palloseuran oikeuksia ei ihan ole kunnioitettu vaan menty hoitamaan asioita suoraan pelaajien eikä sovittu asioista Palloseuran kanssa.

En sano juuta enkä jaata miten asiat ovat oikeasti ovat menneet mutta jotain kahvipuheiden mukaan mennyt väärin.
 
Fistauksessa on tärkeää muistaa nyrkkisäännöt

herra 63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Forssan palloseura
Samaa kuulin myös, Westermanin parin pelin lainan jälkeen suoraan pelaajan kanssa tehty ja ilmeisesti Tammisen juttu nyt tullut puun takaa.
 
jaa mää vai.

jsavolai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
No höh, jos nuo puheet pitävät paikkansa niin kyllähän pientä protokolla rikkoa on harrasteltu.

Peliitat ilmoitteli myös että Mikko Tarkiainen pelaapi loppukauden Peliitta-nutussa. Mielenkiintoista, katsotaas miten homma meneepi. Pakkipuolelle selkeästi tarvittiinkin paikkaajia.
 
"Natseilla oli järjestys. Sigut aina särmässä. 160 merkkiä pitkiä. Oli Natseilla sigut. Aina tasan 160 merkkiä. Allekirjoituksia syynäsivät Natsit" --Tuntematon

jyly

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat
Tarkiainen on hyvä haku tähän saumaan, pelikunto Mestiksessä vaan voi olla hakusessa muutaman kauden höntsäneppailun jäljiltä. Pärjää kuitenkin varmasti tälläkin tasolla, sikäli jos on pitänyt kunnostaan yhtään huolta. Yksi pakki ei kuitenkaan riitä tällä hetkellä. Hurrit ja Pietilät eivät pelaa täällä tämän kuun jälkeen, se on varma. Ja jos tässä on oikeasti ryöstökalasteltu Forssan suunnalta, olisi reilua antaa Westermanit ja Tammiset takaisin, tai edes sopia pelaajalainoista FPS:n kanssa.

Meillä ei toisaan ole tällä saumaa kun Nurminen, Mattila, Eerola ja Kuusisto omista pakeista pelikunnossa. Ekström ei pääse oikeuksiinsa puolustajana, eikä kyllä rehellisesti sanottuna pärjääkkään sillä tontilla yhtä hyvin kuin hyökkäysuunnassa. Westermanin voisi hyvin pitää lopun kevättä, jos vain paperiasiat saadaan kuntoon. Uljas oli tietävinään Väkeväisen tilanteesta; onko toipumassa piakkoin pelikuntoon?

EDIT: Maalivahtipolitiikka mietityttää kummasti tässä vaiheessa. Rinne ei ole ollut viime peleissä oma itsensä. Miten on Kuuselan ja Juvosen kanssa, pelaako kumpikaan täällä enää siirtorajan umpeuduttua? Karjalainen vihjaili Tuomiston saavan vielä pelituntumaa ennen runkosarjan päätöstä, veikkaisin että saa sitä tuntumaa heti keskiviikkona Mikkelissä, kun pelasi viimeksi Jukureita vastaan voitokkaasti.
 
"Olisin kyllä valmis antamaan kuulapäälle vaikka jo tänään!" -Strawberry

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Tarkiainen varmastikin kelpo lisä pakkikalustoon, jos on tosiaan pitänyt ruhostaan huolta ja on jotakuinkin atleettisessa kunnossa. Väkeväisellä ei tosiaan pitäisi olla mitään varsinaista isoa vammaa, joten takalinjojen "vaappuva Hamletti" nähtäneen melko pian vielä kokoonpanossa. Toivottavasti nuo Forssan puheet ei pitäisi ihan paikkansa. Olisko todella Peliitat käyttänyt röyhkeästi isomman oikeuttaan ja ryöstänyt Forssan pelureita..? Toivottavasti Tamminen saataisiin, jos on tullakseen.
 
Kussa on mun hopotiti?

ProPera

Jäsen
Maalivahtipolitiikka mietityttää kummasti tässä vaiheessa. Rinne ei ole ollut viime peleissä oma itsensä. Miten on Kuuselan ja Juvosen kanssa, pelaako kumpikaan täällä enää siirtorajan umpeuduttua?
Tämän päivän Etlarin mukaan Kuusela joutuu lonkkaleikkaukseen ja hänen kautensa on sitä myöten paketissa. Tämähän tarkoittaa sitä, että Pelicansin liigaveskareita ei Heinolassa enää tällä kaudella nähdä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy