Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Heinolan Peliitat 2011–2012

Viestiketju osiossa 'Peliitat' , aloittajana jsavolai, 13.02.2011 klo 13.07.

 1. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Runkosarjassa ei noita +/- tilastoissa plussan puolella olijoita hirmuisesti ollut.
  Näitä oli Saittakari (+5), Sompi (+8), Manninen (+4), Väkeväinen (+4) ja sitten kasa muutaman ottelun ihmeitä.

  Tuossa valossa voitaisiin sanoa että Väkeväinen ei ole alisuorittanut ja kun pisteitäkin on kertynyt runkosarjassa 16 kappaletta niin aika flegusti saa kaveri kentällä esiintyä että se on jokaisessa Esmeraldan katsomassa pelissä ollut alisuorittaja. Joukkuehengen tappamisesta en tiedä, jos joukkuehenki olisi todella retuperällä niin tuskinpa ne tappiot ihan maalin tappioita olisivat. Maalin tappiot on aina olleet Heinolalaisessa kiekkoilussa ongelma, voittamisen kulttuuri on vielä uupelossa.

  (Maalin tappiot sai juuri jatkoa kun LeKi voitti ekan Playout peli maalein 1-0).

  Sanosin että tuo Uljaksen analyysi tuosta hyökkäyspuolesta on juuri sen suuntainen mitä otteet kaukalossa ovat olleet. Ekström ja Sompi ovat olleet todella positiivisia yllätyksiä tälle kaudelle.

  No tässä on vielä aikaa saada maalinteko kuntoon ennen kuin ne "tosi"pelit alkaa.
   
 2. Tanhu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, Ilves
  Kävin eilen vilkaisemassa LeKi -Peliitat, eikä nähdyn perusteella ole mikään ihme, että juuri nämä joukkueet pelaavat playoutissa. Paikka paikoin pelin taso oli ihan järkyttävää ja pienessä askissa kontrolloitujen hyökkäysten aikaansaanti miltei ylivoimaista.

  Peliitat oli etenkin ensimmäisessä erässä huono. Jatkossa yritystä löytyi, mutta pahalta näyttää: vaikka Pätsi sai lukumääräisesti paljon torjuntoja, niin oikeasti vakavia tilanteita ei ollut liikaa. Lukemien verran LeKi oli parempi, ei muuta.

  Paikalla Masku-ladossa oli reilu 100 makkaranrouskuttajaa. Minkäänlaista tunnelmaa ei päässyt syntymään. Paikallisten setien kanssa tuli juteltua mukavia. Puitteet saisivat olla toiseksi korkeimmalla sarjatasolla paremmatkin.
   
 3. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Sarjamuotoisuus varmistaa aika hyvin että tietyn ottelumäärän sisällä jyvät erottuu akanoista ja nyt Heinolassa oli eräässä mielessä niitä akanoita.

  Kyllähän tuo pahalta näyttää, sillä jos tässä nyt otetaan turpaan playouteissa niin vastassa on sitten kohtuullisen hyvässä nosteessa tulevat 3 Suomi-Sarja seuraa joilla nälkää taatusti riittää.

  Mutta jos pudotaan niin pudotaan. Pelaamalla noustiin ja pelaamalla sieltä tiputaan. Hissiliike toimii ja niin pitää toimiakkin.
   
 4. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Yksi yritys Lempäälässä takana. Uskon Peliittojen vahvuuteen kotijäällä, mutta edelleen sarjan voittamaminen vaatii voittoa Lempäälästä. Siinä riittää haastetta kerrakseen. Yksi ottelu vasta takana ja kaikki vielä auki. Toivottavasti Ritamäki selvisi tärskystään pahemmitta vammoitta.
   
 5. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Toki kaikki on auki, mutta tuo maalinteko on niin helvetin hankalaa että kun se ei ole tähän mennessä auennut kuin parissa pelissä niin miksi se aukeiaisi tämänkään sarjan lopuissa matseissa.

  Hankalaksi menee. Toivottavasti tosiaan Ritamäki on rosterissa, sen verran tärkeitä pelejä tiedossa että tarvetta olisi.
   
 6. Esmeralda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Heki,Tinatuopit
  Peliitat, tänään oli taas surkea suoritus, jatkoa kaikille edellisille.
  Mikä on Sinkkosen luottamus tällä hetkellä ? Täällä Tommolassa 0,1 % !!!
   
 7. Satunnainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Surkeus LeKiin verrattuna ei ollut mitenkään suurta. Playout-joukkueiden kohdalla "tuska" on tietysti suurta, mutta tänäänkin pienet asiat ratkaisivat. Tolppa sisään, tolppa ulos (LeKi) tai toisaalta hyvästä maalipaikasta kiekko verkkoon vahdin taakse / pleksin kautta "muikkuverkkoon" (Peliitat), ja pelin luonne olisi ollut toinen.

  Joka tapauksessa pitää muistaa, että K-Laserin konkurssin vuoksi riittää olla karsintasarjan kakkonen. Oikeasti tämänkinpäiväistä pyristelyä katsoneena en saata uskoa, että kaksi Suomi-sarja joukkuetta voisi sijoittua paremmin kuin LeKi tai Peliitat, kumpi karsintasarjaan joutuukaan. Mestis-paikka on siis kuitenkin aika varma minun nähdäkseni.
   
 8. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Edelleenkin jos puristaminen on sitä tasoa mitä on joukkueilta nähty niin voi olla kusinen paikka tuo karsintasarja. Suomi-Sarjan joukkueilla ei ole kuin voitettavaa ja Mestiksen joukkueella vain hävittävää. Sinällään, niinhän sen olla pitääkin.

  Mutta jos tarkastelee Peliittojen kannalta niin mikähän siinä on että edellisen kotipelin toisen erän esityksiä ei voi jatkaa? Siinähän raporttien mukaan mentiin enemmän tunteella ja se alkoi heti tuottaa tuloksia hyökkäyspäässä? On selvää että maalin johdolla ei pelejä pommin varmasti voiteta joten peruuttelu siinä tilanteessa lienee se vihoviimeinen temppu mitä voidaan tehdä.

  Noh huomenna taas uudestaan, veikkaan tosin että sarjan käänne kohta tapahtuu silloin (eli LeKi voittaa Heinolassa). Hirmuisesti ei luottoa nyt just löydy tän sarjan klaaraamiseen. Valitettavasti :/.
   
 9. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Taas tarjottiin perjantaina tikkaria pikkulapselle ja vetäistiin töykeästi pois juuri ennen nuolaisua. Kyllähän tuo laittaa itkettämään. Toivottavasti sunnuntaina on taas tuostakin järkytyksestä toivuttu. Yhden ottelupallon johdossa olisi ollut hyvä lähteä sunnuntaiseen Heinolan peliin, mutta saa nyt nähdä millainen peli on luvassa.. Toivottavasti ei ainakaan kapulaa hirveästi käpälien välissä puristella. Jokin mystinen henkinen lukko ei näytä ottavan vieläkään auetakseen. Yksittäisiä hyviä pelejä on jo sentään viime aikoina nähty, mutta onnistumisia kaivattaisiin hieman tiheämpään tahtiin, jotta tämä kausi pystyttäisiin päättämään tähän sarjaan.

  Karsintasarjan vastustajat (ainakin pelillisesti) ratkesivat tänään. LeKiä tai Peliittoja vastaan asettuu hyökkäysvoimainen KeuPa HT, Mestis-kokemusta sisällään pitävä HC Keski-Uusimaa ja enemmän tai vähemmän legendaarinen KOOVEE Tampeereelta. Kelpuuttaneeko Mestis sitten kaikkia näitä varsinaisiin karsintoihin uusien laatukriteeriensä ja lisenssikeksintöjensä myötä. Toivottavasti ei Sinkkosen joukkion tarvi lähteä tähän sarjaan tuskastelemaan.
   
 10. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  KeuPa HT oli ilmeisesti ainut seura jota ei oltu vielä auditoitu joten eiköhän kaikki karsintasarjassa nähdä. KeuPassahan pelailee Heinolassakin pelannut Mikko Heiskanen ja muitakin tuttuja lienee muissa joukkueissa joten myös minä toivon totisesti että Sinkkosen ei tarvitse tuohon sarjaan tuskailemaan lähteä... Pahalta vaan näyttää :(
   
 11. Tanhu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, Ilves
  Melkoinen jännitysnäytelmä muodostui eilisestä matsista. Peliitat pelasi todella hvyin kaksi ekaa erää ja johti ansaitusti. Kolmannessa erässä se sitten taas alkoi: hermostunutta roiskimista, epätietoisuutta, luistelu loppui... ja kas kas, LeKi pääsi tasoittamaan ilman maalivahtia reilu minuutti ennen loppua.

  Jatkoajalla LeKin voittomaali roikkui ilmassa, kun Peliitat jäähyili. Rautiola kesti ja Holappa pääsi läpi. Kylmänviileä viimeistely vei sarjan katkolle huomiseksi. Toivottavasti hermo pitää huomenna ja kausi saadaan päätökseen kunnialla.
   
 12. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Onnittelut sarjapaikasta! Viime hetken maalin tappioiden kirous väistyi parhaalla mahdollisella hetkellä.
   
 13. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Harvinaista herkkua on ollut - etenkin tässä sarjassa. Piina päättyi. Puuh!
   
 14. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Onnentoivotukset sarjan voitosta, välillä näytti jo hankalalta. Nyt vaan uuella ilmeellä kasaamaan ens kauden organisaatiota ja sit ei ku uutta matoa koukkuun.
   
 15. El Lude Jäsen

  Kiva kun säilyitte. Eli siis onnea. Olen aina sympatiseerannut Peliittoja...
   
 16. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Joo hienoa Peliitat, peukku täältäkin!
   
 17. Linnankundi Jäsen

  Onnittelut täältäkin Peliitoille sarjapaikan varmistamisesta. LeKi saisi tippua ja tilalle HCK, jotta saataisiin tänne etelään Mestisjoukkueita, joiden otteluja omaa joukkuetta vastaan voisi käydä katsomassa.
   
 18. Multa kans peukku Peliittojen sarjapaikan säilymiselle. Vaikka kausi ei nyt aivan putkeen mennyt, niin uskon että Peliitat vakiinnuttaa paikkansa Mestiksen keskikastissa.
   
 19. HockeyIsKING Jäsen

  Oikea joukkue voitti, kun Peliitat voitti. Joukkueessa on sentään oma identiteetti... hyvä että Heinola säilyy mestiskartalla!

  Iloista viikonloppua heinolaan on helppo toivottaa
   
 20. jyly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat
  Onnittelut myös täältä Heinolasta Peliitoille sarjapaikan säilyttämisestä!

  Piinojen kausi on ohi, joka päättyi kuitenkin onnellisesti kolmen ottelun voittoputkeen. Nyt jätkät, lähtekää rentoutumaan sinne Tahkolle, olette sen ansainneet!
   
 21. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Tyly kaupunki on tyly Mestis-kaupunki myös ensi kaudella. Onnea siitä!
   
 22. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Kiitos Mestis-viihteen säilyvyyden takaamisesta ensi kaudeksikin! Kiitos Janne Sinkkoselle värikkäistä palvelusvuosista seuran eteen! Onneksi kaikki tuskailu sai lopulta imelän romanttisen elokuvan kaltaisen onnellisen lopun. Hienoa huomata, että Peliittojen säilyminen on otettu riemumielin vastaan myös muilla Mestiksen paikkakunnilla
   
 23. ebsonblues Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  United
  Äärimmäisen hieno asia, että Peliitat säilyy mestiksessä. Tuollaiset LeKit ja akatemiat sun muut farmijoukkueet joutaisivat suomisarjaan. Heinola on hieno kaupunki ja sen jääkiekkojoukkueella, sekä yleisöllä on täysin mestiksen mitat täyttävä jäähalli. Toivotaan että saadaan ensi kaudeksi HCK sekä vanha kunnon KooVee mestikseen.
   
 24. ukkometso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ei mitään "peukkuja" vaan kunnon kossujaffa Peliitoille, ja ensi kautta kohti Kepon (?) johdolla. Maistuvaa kesälomaa!
   
 25. Tanhu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, Ilves
  Kyllä oli hienoa nähdä, ettei ratkaisuhetkillä puntti tutissut. Jännittävä matsi ja hienolla tavalla varmistui sarjapaikka. Nyt vain innolla kohti uutta kautta.