Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Heinolan Peliitat 2011–2012

Viestiketju osiossa 'Peliitat' , aloittajana jsavolai, 13.02.2011 klo 13.07.

 1. jyly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat
  Blomqvist siirtyi siis Sportiin, ja Joni Isomäki pelaa loppu kauden sarjaporrasta ylempänä Pelicansissa. Suuret onnittelut Isomäelle! Hienoa että pelaajavaihtoa tapahtuu myös ylöspäin.

  Mutta.

  Ollaanko tässä valmistautumassa jo Suomi-Sarjaan tippumiseen, kun tuttuja ja jopa omia ukkoja lappaa muihin jengeihin, mutta kotiin päin ei ole tulijoita? Tämä päivä olisi vielä aikaa haalia joukkueeseen täytettä, sitä nimittäin nyt tarvitaan enemmän kuin koskaan!

  Joonas Hurri pelaa melko varmasti Heinolassa loppu kauden.
   
 2. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Lainaus:
  No Isomäen tapauksessa sälli on pystynyt nostamaan tasoaan sen verran että paikka Pelicansissa on auennut joten se on edelleen vain plussaa. Mistäpä niitä kotiinpäin tulijoita tulisi jos ei niitä aktiivisesti haeta.

  Täysin toinen asia on että tarvitaanko niitä? Okei, olen itse puhunut että joukkueesta puuttuu selkeä maalintekijä, mutta tällä hetkellä pitänee vain miettiä onko enää tälle tarvetta? Paremminkin tarvetta olisi saada joukkue pelaamaan omalla tasollaan.
   
 3. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  No niin, eli pakkia oli aktiivisesti haettu, vaan ei tarttunut haavin. Tämän ymmärtää kun Nurmisen kausi on paketissa. Huonompi juttu kun ei tarttunut :(
  Näemmä Hurria ei nähdä loppukaudella enää Peliitoissa joten Rautiola lienee ainut "jääjä". Ihan ok, joskin vahvasti harkitsisin sitäkin josko Huumoselle olisi hyvä suoda peliaikaa ennen kauden loppua.

  Nytpä sitten katsotaan se tsemppauksen määrä mitä tarvitaan loppukaudesta.
   
 4. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  0-1 = ties kuinka mones maalin tappio. Kyllä joka kerta riipaisee nuo viime hetken maalit. Joukkue tekee hirvittävän määrän työtä jäällä, mutta ollaanko ratkaisupaikoissa (pelin kääntävät maalipaikat / viime minuutit) vaan sitten henkisesti heikkoja? Jotain pitäisi vaan keksiä maalinteon terävöittämiseksi. Ratkaisua on Sinkkonen apulaisineen varmasti koittanut keksiä kaikista mahdollisista viisasten kirjoista virsikirjasta Aku Ankkaan. Pitäisikö keksiä jotain radikaalia ja sotkottaa kentällisiä oikein perusteellisesti? Toisaalta silloin voisi erinomaisesti toiminut viisikkopuolustuspeli kärsiä. Tälläkin tehottomalla viisikkopelaamisella voitettaisiin, jos ylivoima toimisi edes jollain tapaa. Loppujen pelien pisteillä ei enää mennä kuin hyvässä lykyssä K-Vantaan ohi. Toisaalta, luulisi maaliteon tuskankin hellittävän, kun ei enää hampaat irvessä väännetä playoff-paikasta. Aikaa on vielä hioa kuvioita kuntoon ennen kevään tosipelejä.

  Onneksi positiivista löytyy tuolta pelaasiirtoruljanssin puolelta. Jo heinolalaiseksi luettavan Joni Isomäen uurastus palkittiin viimein liigapaikalla! Hienoa, että Heinolasta onnistuttiin viimein leipomaan "oma pelaaja" liigaan. Moni Pelicansin kirjoilla oleva onkin jo käynyt hakemassa vauhtia uralleen Heinolasta. Maalivahti Antti Rautiolan saaminen loppukaudeksi oli äärimmäisen tärkeä juttu. Rautiolakin on löytänyt pelivireen saatuaan vakituiseen peliaikaa ja vastuuta. Huumonen toimii hyvänä kakkosena. Pelicansin nuoriso-osastolta löytyy ihan mielenkiintoisia nimiä. Jo aiemmin käväissyt Topi Kettunen ainakin vakuutti ja on tervetullut toistekin.
   
 5. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Jahas. Paikallisaviisissa oli isohko juttu Nurmisen loukkaantumisesta ja sitten pienempi juttu Peliittojen tilanteesta yleensäkin. Toivoisin itse että Nurminen löytäisi kipinän vielä kuntoutua pelikuntoon, mutta vaakakupissa painavat aika monet muutkin jutut.

  Hieman huvitti vain Peliittoja käsittelevän jutun loppukaneettina ollut toteamus että homman kääntävät pelaajat menevät sitten jonnekin Kärppiin. Samaan hengen vetoon kyllä lämmitti mieltä se että mitään pakonomaisia hankintoja ei tehty vaikka monet varmasti niiden kannalla torikahviloissa olivatkin.
   
 6. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Mitähän tähän sanoisi: voi vadelman vadelma :(. Nyt taaskin pelihajosi käsiin täysin kun LeKi sai tasoituksen ja sekoilu johti sitten minuutin sisällä 2 maaliin :(.

  Onneksi sentään päästin tasoihin mutta sitten Ekströmin 5+20 pisti pakan sekaisin. AV:lla saatiin sentään yksi läpiajo mutta ei siitäkään sitten maalia saatu aikaan. :(

  Jos tehdään vain 0..2 maalia sisään per matsi niin ei niillä pelejä voiteta JOS omaan päähän menee enempi kuin 2 maalia.
   
 7. Rud1us Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HeKi
  Hallilla näemmä vain karvan verran yli 300 silmäparia. Selvästi havaittavissa, että pitkään jatkunut "yleisöryntäys" on heinolassa päättynyt umpisurkean menestyksen myötä. Olisikohan kuitenkin niin, että katsojatavoitteeseen tullaan pääsemään, sillä pitkän matkaa kaudesta hallilla kävi reilusti enemmän katsojia, kuin mikä tavoitteellinen keskiarvo oli? Taloudellisesti tämä olisi tietenkin hyvä asia, harmi kun yleisön kannustus ei ole siivittänyt Peliittoja eteenpäin.

  Enää tarvitsee jännittää kykeneekö Kiekko-Vantaa nousemaan pois toiselta karsijan paikalta. Peliittojen etuna on, että he voivat keskittyä täysillä alkaviin karsintoihin. Todennäköistä kuitenkin on, että vastaan siellä asettuu KiVa. Toivottavasti Peliittojen ensimmäinen kausi ei pääty putoamisen myötä konkurssiin tai haluttomuuteen jatkaa Suomi-Sarjassa.
   
 8. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Ei kausi mihinkään konkurssiin tule sentään päättymään, vaikka pudotus tulisikin. Näin ainakin on annettu seuran puolelta ymmärtää. Enemmän pelottaisi se taustaporukan jaksamispuoli. Nyt ei enää tarvi yrittää eikä räpistellä millekään sijalle, kun peränpitäjän paikka on jo varmistettu. Voisiko tämä tilanne tuoda hieman paineettomuutta hyökkäyspäähän ja maalejakin tulisi kun ei sitä mailaa tarvi enää 101% prosenttisesti puristaa illasta toiseen. Tämä on paras tilanne tässä muutoin varsin kehnossa tilanteessa, että nyt karsintoihin voi tosiaan alkaa jo keskittyä ja valmistautua. Sitä joukkuetta enemmän rassaa, joka sarjan viime metreillä putoaa karsintapeleihin Peliittoja vastaan. K-Vantaan saaminen vastaan on melko todennäköistä. Seuraavassa pelissä onkin hyvä hakea asetelmia säynäväpaitoja vastaan. Tällä kaudella Vantaa on jo useamman kerran juottanut todella karvasta kiljua Peliittojen kurkkuun. Revanssihenkeä luulisi löytyvän.
   
 9. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  On ollut tosiaan surullista seurata näin sivustakin Peliittojen tätä kautta. Harkkapelissä kävin ennen kauden alkua KooKoota katsomassa ja peliittoja siinä samassa. Silloin näytti homma hyvältä.

  Josko nyt alkaisi edes vähän kulkemaan kun paineet ovat vähäiset. PutoamisPeikkoa tuskin on näköpiirissä. Tai se on ainakin pidettävä poissa.
   
 10. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  No eipä se tilanne juurikaan surkuttelusta parane. Jos tämä jotain kertoo niin siittä että joukkue on hyvä pitämään omaa päätä suhteellisen puhtaana tätä nykyä..Äsh kaikki tämä on tullut todettua jo monen monta kertaa :).

  Surullinen fakta on että jos maaleja ei tehdä kuin max 2 per pel....No hiivatti tämäkin on todettu niin monta kertaa.

  Anyway: Joukkue jaksaa yrittää, vaikka tilanne on mikä on ei sakki taida olla alistunut tilanteeseen sillä tuskinpa noi pelit noin tiukkoja olisi olleet mikäli joukkueella olisi hirmuinen alennustila päällänsä. Maalinteko vaan on niin jumalattoman tuskasta että ei mitään määrää :(
   
 11. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Eipäs se maalinteko nyt niin vaikeaa ollutkaan, kun ylimääräiset paineet poistui hartehilta. Joensuussa maalintentekoa taidettiin tosin harjoittaa puolustuksen kustannuksella. Maaleja on nyt syntynyt sieltä rosvosektorista, eli maalin edustalta. Tästä on hyvä jatkaa kohti tärkeitä Vantaa-koitoksia.
   
 12. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Paikallisaviisissa oli pohdintaa Peliittojen ensikaudesta ja samanlaista mietiskelyä ensi kauden valmentajasta mitä täälläkin on esiintynyt. Saapas nähdä nyt miten homma etenee.
   
 13. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Taisi olla hetkellinen kramppi vain Joensuussa, Vantaalla palattiin tuttuun ja turvalliseen "ali"suorittamiseen.

  No ompahan ainakin jännä loppukausi!
   
 14. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Tulipa noista Suomi-sarja pelotteluista mieleen, jotta minkälaisen kokoonpanoon Peliitat mahdollisesti saisi kasaan sarjaporrasta alempaa. Listaan on tällätty potentiaaliset jatkajat ja muut paikalliset + lähialueen kyvyt. Lista saattaa aiheuttaa jossakin epäräämäisiä naurunpyrähdyksiä, mutta tälläisen lapun sain kasaan. Loppuja vahvistuksia kaiveltaisiin Arvelan Ossin leveästä rahapussista.


  Valmentaja ?

  -

  Maalivahdit

  - Tuukka Huumonen
  - Lauri Rämö
  - Heikki Tuomisto (Pelicans-A)

  Puolustajat

  - V-Veikko Väkeväinen
  - Aki Nurminen (pappa jaksaa. puujalalla tai ilman)
  - Pekka Saittakari
  - Niko Forsström
  - Joonatan Juuri (Vierumäki-A)
  - Pekka Kopsa (Tinatuopit) (jos ei lähde taas ulkomaan rahakaukaloihin)

  Hyökkääjät

  - Janne Ritamäki
  - Jukka Sompi
  - Marko Kiiskinen
  - Petteri Laine (KooKoo-65)
  - Jere Saarinen (KooKoo-65)
  - Tomi Stylman (Vierumäki-A)
  - Jesse Peltonen (Vierumäki-A)
  - Severi Konttinen (Vierumäki-A)
  - Tuomas Riutta (Tinatuopit)
  - Joonas Ehrukainen (Tinatuopit)
  - Paavo Johansson (Tinatuopit)
  - Jani Kuusela (Tinatuopit)
  - Kimi Koivisto, Topi Kettunen, Valtteri Kääriä + muita Pelicansjunnuja...
   
 15. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Lainaus:
  Kyllähän tämäkin kuvio jollain tasolla kulminoituu tähän. Eli kuka lähtee projektiin mukaan sillä projektihan siitä hommasta tulisi. Vierumäellä saattaisi potentiaalisia valmentajia ollakin mutta kuinka montaa kiinnostaisi Suomi-Sarjan joukkueen valmentaminen ? Lisäksi lienee varmaa että jos sarjataso vaihtuu tapahtuu toimijoissa isompaa muutosta. Ainakin muutaman suulla on annettu ymmärtää että Suomi-Sarjassa "pyöriminen" ei kiinnosta.
   
 16. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Valmentajaksi halukkaita löytyy varmasti opistolta ja muualta, mutta taso voi olla sitten mitä sattuu. Kyvykkään ja osaavan luotsin värvääminen olisi tärkein juttu. Käsittääkseni talouspuolesta ei jäisi Suomi-sarjassa pelaaminen kiinni, vaan lähinnä taustatekijöiden mielenkiinnosta. Suomi-sarjan tasoisen joukkueen Heinolaan saa kyllä pyöräytettyä. Mutta toivottavasti näitä ei nyt tarvitse tämän kevään jälkeen pähkiä = )

  Saapas nähdä kuka vastaan esikarsintoihin asettuu. LeKin pelkään olevan pahin tarjokkaista. Lempäälän Sampo-tulitikkurasian kokoisesssa kaukalossa voittaminen kun on lähes mahdotonta. JYP-Akatemia ja K-Vantaa ovat sinänsä saman tasoisia ja vieraskentilläkin menestysmahdollisuudet oktaavin paremmat tätä kaksikkoa vastaan.
   
 17. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  Lainaus:
  Peliitoille vai noin yleensä? Ajattelin vaan kun tilastoja katsoin. LeKi kuluvan kauden heikoin kotijoukkue ja viimeisistä 12 kotiottelustaan (30.11.2011-13.2.2012) saukkopaidat ovat voittaneet yhden. Muistan kanssa ne aiemmat kaudet, kun LeKi oli yleensä yksi sarjan pelätyimmistä kotijoukkueista.
   
 18. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Lainaus:

  HeKi/Peliitat ei ole Lempäälästä montakaan voittoa vuosien saatossa hakenut. Liekö yhtään kolmen pisteen voittoa plakkarissa Mestis-ajalta?
   
 19. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  Lainaus:
  No ainakin edellinen Lempäälän vierailu tuotti kolme pistettä : )

  21.12.2011 - LeKi-Peliitat 1-2
   
 20. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Eihän tuollaisesta suorituksesta ole edes montaa kuukautta aikaa:
  21.12.2011 LeKi-Peliitat 1-2 , raportti - www.jatkoaika.com

  EDIT: Hotin vuoro olla nopia, mutta ehkä mä olin sitten hyvä veli hopia.
   
 21. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Niinpä olikin. Moista ihmetekoa ei ole tahtonut muistini hyväksyä. Sitä ennen takkiin 2-7. Kolmen pisteen voittoja ei taida Lempäälästä olla kaikkiaan kovin montaa kaikkiaan kerättynä? Korjatkaa, jos olen väärässä. Tilastomestari Evertonin taskusta löytyy kenties tarkemmat tilastot vuosien takaa.
   
 22. Lohipoika Jäsen

  Se on sitten runkosarja nyt ohi siellä Heinolassa. Ei tullut vastaan sitä pitkään odottamaanne K-Vantaata, mutta saitte kovassa tappiokierteessä painivan LeKin, josta otitte vielä niskaotteen tämänpäiväisessä ottelussa. Onnea nyt näihin otteluihin ja toivottavasti nähdään vielä ensi kaudellakin Mestiksessä. Peliitat herättää paljon enemmän tuntemuksia kuin viime aikoina kylmäksi käynyt LeKi, joten mielummin teidät näkisi Mestiksessä.
   
 23. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Voitto sieltä tuli. Maalinteko on ollut viime peleissä rentoa, paitsi Vantaalla. Stylman teki tyylikkään esiintulon Mestikseen. Nopea luistelija, sijoittui hyvin ja haki paikkoja kuin kokeneempikin pelimies. Fyysisyyttäkin löytyi oletettua enemmän, eikä poika joutunut keräämään hampaitaan ja varusteitaan jäältä. Stylman ei ole edes Vierumäen A-junnuporukan paras pistemies, joten mihin riittäisi mm. parhaan pistemies Jesse Peltosen rahkeet...
  Stylman = uusi Marko Nyman?

  LeKi oli kyllä ihmeen vaisu. Taisi paineet vaan painaa ja saada pelin tuskaisen näköiseksi. Sijoitus on LeKillä romahtanut rajusti kauden mittaan ja karsintapeleihin ajautuminen on varmasti suunnaton pettymys. Henkinen etulyöntiasema on nyt Peliitoilla ja se pitää käyttää hyväksi. Kotijäällä LeKi on jätettävä jalkoihin ja onnistuttava vieraissakin. Jos LeKi pelaa yhtä aneemisesti kotonaan kuin keskiviikkona Heinolassa, niin kyllä Peliitoilla on hyvätkin mahdollisuudet hakea kauden toinen voittonsa Ideaparkin kulmilta. Tällä hetkellä suurin huolenaihe on tällejä ja kolhuja saaneiden pelureiden tilanne.

  Olen ollut jyrkästi playout-systeemiä vastaan, sillä mielestäni runkosarjan viimeinen on ansainnut paikkansa karsinnoissa. Toisaalta tässä tilanteessa kuitenkin ihan mukava, että pääsee läpsimään helmikuun päätteeksi aidon pudotuspelisarjan. Tällaisia on viimeksi pelattu HeKin ensimmäisellä Mestis-kaudella. Silloin erikoisen systeemin myötä hävittiin 0-3 playoffit TuTolle ja sen jälkeisissä playouteissa kaatui Salamat 3-0.
   
 24. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Tässä hieman laskeskeltu runkosarjan onnistujia ja epäonnistuneita pisteiden ja tilastojen perusteella.

  Maalivahdit

  Antti Rautiola - pelannut hyvän kauden päästyään selkeäksi ykköseksi.
  Tuukka Huumonen - ylisuorittaja

  Peräpään pyyhkijät

  Tony Vidgren - kärsi loukkaantumisista, jätetään arvostelematta
  Aki Nurminen -pisteiden valossa alisuorittaja, mutta joukkueelle iso pelaaja
  Pekka Saittakari - +5 sarjajumbon puolustajalla, ei huono!
  Niko Forsström - nousi Lahden A:sta. pelannut ok.
  Veli-Veikko Väkeväinen - ylisuorittaja, jos ilmaisua voidaan tässä käyttää.
  Antti Kauppila - pelasi aikalailla tasollaan
  Roland Hofer -pelasi lähes tasollaan
  Ville Parkkulainen -pelasi tasollaan

  Hyökkäysrevohka

  Henri Manninen - pelannut tasollaan
  Jani Keinänen - pelannut tasollaan
  Iiro Sopanen - kausi mennyt lasaretissa, ei arvostella
  Martin Ekström - ylisuorittanut huimasti
  Sami Holappa - nostanut tasoaan viime kaudesta
  Janne Ritamäki - alisuorittanut hieman
  Jukka Sompi - ylisuorittaja
  Joni Kainulainen - nousi Suomi-sarjasta. Pelannut ok.
  Tomi Pallassalo - alisuorittanut. joutunut pelaamaan neloskentässä
  Marko Kiiskinen - pelannut tasollaan
  Anton Kokkonen - kausi mennyt piparilleen loukkaantumisen takia, ei arvostella
  Samu Vilkman - alisuorittanut jonkin verran
  Aapo Lampinen - alisuorittanut
  Tomi Stylman - harppasi A:n II-divarista. Pelannut hyvin kaksi peliään
  Joni Häppölä - alisuorittanut. miinustilastossa karmeasti pakkasen puolella -16

  Erikseen arvosteltuna:
  Patrick Kennedy - hirveä hankinta. Surkein ulkolaisvärväys ikinä.


  Mitä tästä voimme päätellä? Emme ehkä yhtään mitään, mutta ylisuorittaneita ei hyökkäyspäästä hirveästi löydy. Ja nämä juoksuaan parantaneet siat eivät ole olleet niitä aiempien vuosien maalitykkejä. Alisuorittajia löytyy pisteiden valossa hyökkäyspäästä. Se ei poista sitä seikkaa, etteikö koko joukkue olisi pelannut muuten hyvin, mutta tuolla maalinteon saralta ei onnistujia juuri löydy. Lisäksi isot loukkaantumiset ovat osuneet hyökkäyksen kenties tärkeimmäksi povatulle miehelle Anton Kokkoselle ja noin kymmenen maalin miehelle Iiro Sopaselle + hyökkäys-suuntaan pelaavalle Tony Vidgrenille.
   
 25. Esmeralda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Heki,Tinatuopit
  Edelliseen viitaten mielenkiintoni iskee Väkeväiseen, joka on mielestäni alisuorittanut kaikissa 18 pelissä jota olen nähnyt ja hän on kuulemma joukkueessaan joukkuehengen tappaja yhdessä valmentaja Sinkkosen kanssa !