Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Heinolan Peliitat 2011–2012

Viestiketju osiossa 'Peliitat' , aloittajana jsavolai, 13.02.2011 klo 13.07.

 1. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Onkos Isomäki muuten nyt siirtynyt takaisin Pelicans miehistöön vai mikäs sällin tilanne on ? Hieno homma jos pystyy murtautumaan Pelicansin pelaavaan miehistöön vaikka edes vähäksi aikaa.
   
 2. jyly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat
  Näin se maalin johto jälleen kuihtui viimeisen minuutin tasoitukseen, ja lopulta jatkoaikatappioon. Ei paljoa naurata.
   
 3. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Peliittoja käy jo melkein sääliksi. Sen verran karu on joukkueelle kohtalo ollut viime aikoina. Taitaa tulla maalin tappioiden kausiennätys, jos ei ole jo?
   
 4. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Näinhän se menee. Mutta täähän se on ollu homman juju pitkän aikaa tällä kaudella. Tehdään minimi määrä maaleja mutta vaikka perä pää pitää niin maaleja ei saada niin paljoa että sillä matseja voitettasiin.

  Paska juttu, vielä on vähän yli piste per peli tahti mutta ei sillä kyllä hurrailla. Jotain tarttis tosiaan tehdä mutta en usko että tässä hirmusia kannattaa tälle kaudelle enää miettiä. Ensi kaudeksi selkeästi tarviaa jotain muuttaa mutta tähänkin varmasti on rajalliset mahdollisuudet ellei jotain todella mullistavaa tapahdu.

  Mutta näillä taaperrellaan eteenpäin. Kauden viimeinen matsi olisi hyvä voittaa, se on edelleen hyvin sanottu Arvelalta ja täytyy kyllä tähän yhtyä.
   
 5. jyly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat
  Lainaus:
  Olisikohan tämä nyt ollut 15 maalin tappio tältä kaudelta. Yhdeksää näistä peleistä ollaan vielä johdettu, osaa viimeiselle viidelle peliminuutille asti.

  Kyllähän se nyt on varmaa, että Peliittojen kohtalo on karsia paikastaan ensi kauden Mestiksessä kauden lopuksi.
   
  Viimeksi muokattu: 19.01.2012 klo 12.34
 6. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Lainaus:
  Loppuminuuttien romahdukset ja lukuisat maalin tappiot eivät lupaa kovin hyvää sinne karsintoihinkaan. Toivottavasti runkosarjan lopulla hieman kelkka kääntyy ettei se luisu samaa rataa kauden loppuun asti. Karsintapelit ovat karmeaa piinaa niin faneille kuin putoamisuhan alla olevalle joukkueellekin. Viime vuonna täällä jouduttiin karsimaan pisimmän kaavan mukaan runkosarjan tokavikalta sijalta viidennen playoutin jatkoajan tuloksena. Silti karsinnat ratkesivat vasta viimeisellä kierroksella. Koko kauden häviämään tottuneelle joukkueelle vielä tiukempi tilanne henkisesti.
   
 7. jyly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat
  Itä-Hämeen mukaan eilinen tappio oli 15. maalin tappio tällä kaudella, korjataan sen verran eilistä kirjoitusta.
   
  Viimeksi muokattu: 19.01.2012 klo 12.39
 8. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Juu eipä ne karsinnat kovinkaan mukavat ole playouttien jälkeen, mutta kokemustahan HeKi vainaalla oli myös Mestiksen karsintasarjasta. Sinkkosella myös joten täysin tuntematonta tuo ei ole.

  Mutta sinällään, ei hyvää lupaa. Toisaalta riittää että on kahden parhaan joukossa jotta paikka auringossa "jatkuu". Mutta turhapa tuosta on murehtia sinällään. Musta urheilussa pitää tulla onnistumia ja pitää tulla pettymyksiä. Se että sarjojen välillä toimii oikeasti nousu ja lasku on varsin tärkeää. Sen vuoksi pelataan ja se motivoi sitten myös sarjanousua yrittäviä joukkueita.

  Se jos Heinolassa palataan takaisin Suomi-Sarjaan niin saappaat jalassa sinne mennään todennäköisesti eikä konkurssin/velkasaneerauksen kautta - ainakin toivoakseni. Toisaalta luotto on itsellä ainakin kova että Peliittojen johtoihmiset tietävät mitä tehdä talouspuolella.

  Se että vaihtuuko taas populaa jos harpataan sarjaporrasta alemmas on eriasia, mutta toisaalta - se kuuluu urheiluun siinä missä nousu sarjaporrasta ylemmäskin.

  Mutta pelejä on vielä jäljellä ja jos hyvin käy niin playouteissa pelaavat jotkut muut joukkueet - vaikka se kovin hankalalta näyttää juuri nyt. Ja Playouteissa on mahdollisuus myös nousta pois karsijan paikalta. Ja karsintasarjassa myös.

  Mahdollisuuksia riittää vielä siis ja kuukauden päästä olemme jo paljon viisaampia.
   
 9. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Mun laskupää saa kasaan tästä listasta Peliitoille 14 kappaletta yhden maalin tappioita. Ja mukana on yksi Laserille kärsitty jatkoaikatappio, eli siis mitätöity matsi.

  Mutta huom! Lisäksi on peräti seitsemän sellaista matsia, joissa vastustaja on viimeistellyt lopussa tyhjiin ja voittanut sen ansiosta kahdella maalilla.

  Karu lukema, mutta ei tuota oikein huonon säkänkään piikkiin voi laittaa. Se on kuitenkin pisteiden osalta ihan se ja sama monellako maalikka häviää. Maalinteko takkuaa pahasti ja voittamisen kynnys on liian korkealla. Toivottavasti tylyssä kaupungissa saataisiin kuitenkin jatkossa voitettua näitä tiukkoja pelejä.
   
 10. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Monesti on voitto livennyt viime hetkillä jollain pomperomaalilla, mutta nämä pelit olisi Peliitat voinut usein ratkaista jo aiemmassa vaiheessa. Jasikin sanoi hyvin K-Vantaa pelin jälkeen, että olisi pitänyt toisessa erässä tehdä ne tarvittavat maalit. Vantaan pelin lopussa oli muuten Ekströmillä edessään tyhjä rysä, mutta tyhjäänkään maaliin asti ei kiekkoa saatu. Sen sijaan K-Vantaa kuittasi seuraavasta hyökkäyksestä takaisin.
   
 11. Lohipoika Jäsen

  Lainaus:
  Ja kuin kohtalon ivana tämä veto kohti tyhjää maalia kilpistyi Miro Hovisen mailaan. Tämä sama Miro Hovinen teki muutama sekunti myöhemmin K-Vantaan tasoitusmaalin.
   
 12. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Näinhän se menee, et itse tee maalia niin kaveri tekee. Nyt on hyvin jännä nähdä miten sällit saavat itsensä kasattua illan matsiin joka on TODELLA tärkeä. Tai no kaikki jäljellä olevat ovat todella tärkeitä pelejä.
   
 13. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Täytyy sanoa että kun harvakseltaan voittaa niin sitä makeammalta voitto tuntuu! :) Vaihteeksi Peliitat sai tehtyä tyhjiin eikä toisinpäin. Hieno homma!
   
 14. jyly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat
  Lainaus:
  Tärkeä voitto. Ei se play-off paikka mikään mahdottomuus ole tällä hetkellä, mutta kunhan ei jouduttaisi karsimaan, niin olisi hyvä.
   
 15. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Jotenkin ihmeellistä, että eilinen voitto irtosi jälleen hieman heikommalla pelillä. Monet "hyvännäköiset" pelit on sijaan onnistuttu häviämään. Kenties tässä kuvastuu se, että joukkue pelaa paremmin joutuessaan altavastaajaksi. Tällä hetkellä Peliitat on varsin ikävä vastustaja muille. Peliittojen sarjasijoitus vaikuttaa varmasti jossain määrin vastustajien pääkopissa, joissa liikkuu varmasti ajatus pakkovoitosta ja hieman helpommasta pelistä. Joukkue kuitenkin pelaa täysillä ja etenkin tiivis puolustuspeli on myrkkyä vastustajalle. Tyypillisesti sarjan kuin sarjan peräpäähän jämähtäneen joukkueen puolustuksen läpi mennään kuin saluunan avoimista ovista. Tässä suhteessa Peliittojen päästettyjen maalien alhainen määrä on suorastaan hämmästyttävää. Maanantaina olisi ihan mielenkiintoinen kotipeli Sportia vastaan. Tuosta ottelusta kolme pistettä räpläämällä sarjatilanne näyttäisi ainakin hetkellisesti aurinkoisemmalta.
   
  Viimeksi muokattu: 21.01.2012 klo 15.48
 16. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Jos joulupukilta pyytäs myöhästynyttä joululahjaa niin se olisi se että maanantaina saataisiin kotivoitto. Toinen lahja olisi että yleisö löytäisi tiensä hallille :)
   
 17. Fast Eddie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho
  Veitsi Kurkulla...

  Jos vielä joku(muun muassa allekirj. itse) elättelee toiveita play-offeista, tänään on 3 pinnaa pakko saada plakkariin. Peliitoilla on onneksi tässävaiheesssa kautta ehkä paras kokoonpano koko kaudella jalkeilla kunhan luokattomaan YV-peliin saadaan onnistumisia. Uskon että Sportti kaatuu ja ero muihin kavenee.
   
 18. Rud1us Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HeKi
  Peliitat tekee veikkaamisen kyllä todella helpoksi nykyään. Maalin tappioita kun vetelee tarpeeksi tulosvetolappuun, niin alkaa ropoja kolisemaan. Ei voi kuin ihmetellä, kuinka tässä kävi taas näin?
   
 19. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  No ei tossa ole mitään muuta kuin se että nyt kun oma pää on pistetty siihen kuntoon että se pitää kohtuullisen hyvin on hyökkäyspeli uhrattu sen kustannuksella. Tai siltä se hieman näyttää. Totuushan voi olla ihan eri.

  Uutta verta kaivataan valmennusportaaseen ensi kaudeksi - oli sarjataso nyt sitten mikä tahansa. Streamista 2 erää katselleena eilinen peli ei näyttänyt ihan toivottomalta, ajoittain Sport pääsi pyörittämään toki vaarallisesti, mutta tämä nyt ei yllätyksenä voinu kenellekään tulla. Loppunumerot olivat maltilliset.

  Viime kauteen verrattuna puuttuu sälli mallia "Denver Manderson" joka olisi pystynyt näitä maalin tappioita kääntämään omalla suorituksellaan ja esimerkillään sitten nostamaan hyökkäyspuolen peliä.
   
 20. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Ai niin.. sarjassahan pelataan vielä lopuksi ylimääräiset "jämäkierrokset". Pelejä siisi vielä olisi, mutta edellä olevat pahimmat kilpailijat tuntuvat vaan piristyneen. Kyllä tällä kotisohvalla vielä uskotaan joukkueen nostavan sijoitustaan ainakin pykälällä. Eniten tässä tilanteessa kuitenkin huolestuttaa loppupelien katsojamäärä, etenkin jos pisteitä ei seuraavista vieraspeleistä heru. Lauantaina vallan vaikea vieraspeli Kajaanissa, mutta onhan sieltä ennenkin tultu pisteiden kanssa takaisin. Vastuunkantajaa vain kaivataan maalintekoon. Älkää arvoisat pelimestarit enää siirrelkö kiekkoa, jos edessä on edes jollain tapaa kelvollisen näköinen maalipaikka! Siinä kotivalmentajan ohjeet huomiselle.
   
 21. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Tilannetta ei auta ollenkaan se että Nurmisen sälli on loppukauden sivussa :( Paha paha homma ja suuri menetys.
   
 22. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Lainaus:
  Kuningas on poissa ja viittilöi loppukauden ohjeita kävelykepeillä katsomosta käsin. Toivottavasti ukon polvi ei ole ihan rusinana, että pystyy ylipäätään ensi kaudella pelaamaan. Pakit alkavat käydä vähiin kun varamies Parkkulainenkin on poissa pelistä ja jos lahtelaiset pakittavat loppukaudeksi Lahden suuntaan. Mikä lie onkaan sitten maalivahtitilanne tammikuun jälkeen. Huumosellako mennään?
   
 23. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  On tämä nyt hankalaa. Kun ei mene kiekko börsään niin ei mene. Hankalaa tulee olemaan karsinnoissakin jos maalinteko takkua näin perkuleen paljon.
   
 24. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Toivon mukaan sinne varsinaisiin karsintoihin Suomi-sarjan porukoiden kanssa ei jouduttaisi, vaan homma laarattaisiin viimeisteen playouteissa. Suomi-sarjan joukkueet osaavat kyllä maaleja tehdä. Pelkällä puolustamisella ei niissäkään peleissä pärjää. Näinköhän maalinteon lukko aukeaa koko kautena.. luulisi kyllä tulosta jossain vaiheessa tulevan. Tähän mennessä ketsuppipullosta on saatu ravistettua kunnon purskaukset vain pariin otteeseen.
   
 25. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Kyllähän se fakta vaan on niin että ei aina voi vika olla tuomareissa tai siinä että pelattiin hyvin mutta taas tuli maalilla käkeen. Kannattanee nyt oikeasti katsoa valmennusjohdossa pitkään myös peiliin ja miettiä että mikä, mikä oikeasti nyt on pieleen mennyt.

  Lienee sanomattakin selvää että homma ei voi nykyisellä raiteellaan kovin pitkään jatkua ellei tarkoituksena ole vaihtaa sarjatasoa alemmas.

  Jos ja kun playouteissa pelataan niin todennäköisyys sille että siellä kaadutaan samaan klassiseen ongelmaan on likipitäen 100 %. Valitettava fakta mutta peliesitykset kun eivät oikein muutakaan päätelmää tue.