Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Heinolan Peliitat 2011–2012

Viestiketju osiossa 'Peliitat' , aloittajana jsavolai, 13.02.2011 klo 13.07.

 1. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Kausi 2010-2011 alkaa olemaan Heinolan Kiekon osalta pikkuhiljaa ehtoopuolella. Maksimissaan optimisesti ajateltuna 16 peliä jäljellä, minimissään yksi joten aika on alkaa miettiä seuraavaa kautta.

  Ensi alkuun kiitokset Heinolan Kiekon aktiiveille kaudesta 2010-2011 :) Sarjapaikka säilyi komeasti suoraan ilman ylimääräisiä pelejä playouteissa tai karsintasarjassa.

  Mutta sitten itse asiaan:

  Tähän ketjuun toivoisin vaikka ensialkuun keskustelua että miten eteenpäin kaikilla osa-alueilla oli se niin ottelutapahtuma tai sitten seuran tiedotus / webbisivut sun muut. Paskaa ei kannata alkaa heittelemään, mutta rakentavia ideoita ja kritiikkiä varmasti kannattaa esittää.

  Aloitetaan nyt vaikka sillä että seuraavalle kaudelle olisi hyvä saada yleisömäärä pikkuhiljaa nousemaan. Tällä kaudellahan se kävi todella alhaalla, joskin yleisökeskiarvo ennen runkosarjan viimeistä matsia on 472 on parempi mitä viimekaudella (432) niin aina voi parantaa.
   
 2. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Mdodiih. Liigan puolellakin karsija alkaa olemaan selvillä ja näyttää siltä että yhteistyöjoukkue Lahdesta on se joka mittaa sitten Mestiksen voittajan rahkeet pelillisesti.

  Mitä tämä tarkoittaa käytännössä? No periaatteessa pahimmillaan sitä että jos Pelicans tipahtaa niin HeKin kannalta mietinnässä on mitä tehdään. Ikosen Olli tuumaili Itä-Hämeessä tovi sitten tähän tyyliin "kahta Mestis-seuraa ei Päijät-Hämeeseen mahdu" joten käytännössä tilanne on hyvin hankala.

  Saapa nähdä sitten. Elämme mielenkiintoisia aikoja.
   
 3. Mike Hyndman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat
  Lainaus:
  Kyllä mä ainakin tulen siinä tapauksessa HeKin matseissa käymään, jos ei kerran kahta seuraa mahdu.
   
 4. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Noh saapa nähdä tosiaan mitä tuossa tapahtuu. Sinällään jännää että tuo lausahdus tapahtui jo 19.2. joten tiedä vaikka mieli on muuttunut. Mutta eiköhän noi kuviot jollain tapaa suppene jo ensi kuun aikana.
   
 5. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Kaipa te sitten vuorostanne voisitte ottaa Suomi-sarjaan pudottautuneen Pelicansin farmiksenne.
   
 6. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  No en usko että nykysellään divari-kierros Pelicanssille olisi välttämättä kuolinisku. Seuran taloushan alkaa pikkuhiljaa olemaan kuosissa ja liiga-osakkeen myynnistäkin saattaa sitä arvon mittaa jonniin verran saada.

  Lähinnä haen sitä että tuossa on tehty varsin mielenkiintoisia linjauksia 19.2. paikalliseen aviisiin joten tiedossa voi hyvinkin olla varsin mielenkiintoisia aikoja. Kävipä mitenpäin tahansa niin veikkaan että keskustelua asian tiimoilta käydään :)
   
 7. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Kyllä nyt ainakin luulisi, että ne kaksi Mestis-seuraa Päijät-Hameen alle mahtuu. Tehdään sitten yhteistyötä vaikka liigaan nousseen KooKoon tai Jukureiden kanssa. Joo.. ehkä kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty. Mielenkiintoisia aikoja tässä kyllä eletään kaikin kaikkeaan. Puheiden perusteella monen Mestis-seuran talous olisi kiikullaan ja kesällä saadaan taas jännätä luopuuko joku leikistä vai ei. Käsittääkseni Heinolassa tilanne on taloudellisesti ihan hyvällä mallilla. Keväällä odotellaan sitten osinkoja ostamastani HeKin osakkeesta. Jos vaikka rautakansleri Ikonen kahvit tarjoaisi...
   
 8. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  No en minä näe mitään syytä miksei se onnistuisi. Tietty kilpailutilannettahan se loisi, ja sehän välttämättä ei olisi lainkaan huono tilanne. Mutta kulujahan se varmasti nostaisi...

  Nooh, spekulointi on mukavaa :) Huhtikuussa ollaan paljon viisaampia taas.
   
 9. jyly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat
  Laitellaas niitä jatkosopimuksia nyt pöytään, kun aikoja sitten oli siitä jo puhe; elikkästen, itse löisin seuraaville pelaajille jatkopahvin myös tulevalle kaudelle (sikäli mikäli tuleva kausi pelataan Mestistä):

  Maalivahtikaksikon uusisin täysin. Ei tätä kautta maalivahteihin kaaduttu, mutta täytyy myöntää, että ajoittain tällä osastolla oli suurimmat ongelmat.

  Puolustajat:

  Roland Hofer
  Antti Kauppila
  Aki Nurminen
  Antti Turunen

  Hyökkääjät:

  Martin Ekström
  Joni Isomäki
  Anton Kokkonen
  Jani Kylmämaa
  Aapo Lampinen
  Jussi-Mikko Makkonen
  Denver Manderson
  Janne Ritamäki

  Mandersonin jatko lienee pelkkä märkä uni, koska mies palasi Kanadaan jo ennen kauden päättymistä. Isomäki oli jo viime kauden jälkeen suuntaamassa ulkomaille, joten Joninkin jatko on enemmän kuin epävarmaa. Ja pitää mainita, että HeKillä ei ole sopimusta yhdenkään pelaajan kanssa kaudelle 2011-2012. Valmennusryhmästäkään ei ole tietoa. Sinkkosen soisi jatkavan HeKin peräsimessä, tehkääs saman tien useamman kauden pahvi Pyörremyrsky-Yasille!

  Mandersonista on tehty varsin upea highlight-pätkä Youtubeen, käykääs tsekkaamassa kyseinen video oheisesta linkistä. http://www.youtube.com/watch?v=Ku8ARl4RgIk

  Tällä kaudella HeKissä pelanneista Lahden A-junnuista Häppölälle olisi saatava sopimus HeKiin ensi kaudeksi. Häppölä voisi tulla kasvamaan Heinolaan, koska eihän mies vielä missään nimessä täytä liigapelaajan raameja, mutta käsiä löytyy harvinaisen paljon! Myös Iiro Sopaselle ja varauksella Tuukka Huumoselle sopimusta.
   
 10. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  No niin. Pelikaanit killuvat ensi kaudellakin liigassa joten ei kun valmistautumaan ensi kauteen Heinolassakin luottavaisin mielin. Yhteistyön luulisi jatkuvan entiseen malliin. Saapa sitten nähdä pelataanko ensi kaudella HeKin vai Peliittojen nimellä... = )
   
 11. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  No joo. Kohtuullisena pysyi pelaajaliikenne Heinolan ja Lahden välillä, Kiekko-Vantaa mittoihin ei päästy, mutta muutama ehkä hieman turha liikku oli joukkueiden välillä.

  Se mistä olen ehkä pikkasen enempi huolissani on jatkuvuus eli HeKi A/Vierumäki A olisi hyvä saada toimimaan kunnolla ja sitä kautta sitten saada myös Pelsujen A:han / HeKiin joskaan ei välttämättä tässä järjestyksessä.

  Mutta katsotaan mitä kesä tuo tullessaan, muutakin kuin grillimakkaraa :)

  Fani puolella tarttettaisiin jotain aktivoitumista Internetin suuntaan, mietin tuossa pienessä mielessäni jotain, mutta katsotaan nyt saanko aikaiseksi :)
   
 12. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Ja sitten arvailuja koska HeKi/Peliitat julkistaa ensi kauden valmentajan ja varmaan sieltä joskus jotain pelaajasopimuksiakin putkahtelee. Sinkkonen on varmaan aika vahvoilla valmentajan valinnassa, mutta mistä sitä tietää vaikka mukana olisi myös sammutetuin lyhdyin muitakin?

  Paikallisaviisi on ollut suhteellisen hiljaa myöskin, liekkö tuon perustamiskokouksen jälkeen jotain uutisoitavaa?
   
 13. jyly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat
  Eiköhän nuita sopimuksia ym. hömpötyksiä ala putkahdella kunhan saadaan yhtiökokoukset pidettyä ja päävalmentajan nimi julkisuuteen. Itse toivoisin Jasin jatkavan päävalmentajana useamman vuoden jatkopahvilla. Sinkkonen on näyttänyt kyntensä valmentajana, eikä ole epäselvyyttä etteikö hän myös pystyisi johdattamaan joukkuettaan playoffeihin. Valmentaminen on ollut nousujohteista, joten jos selvännäkijän kykyihini on luottamista, uskon että ensi kaudella nähtäisiin playoff-kiekkoa Versowood-areenalla.

  Fanitoimintaa olisi tosiaan mukava saada suuriluontoisemmaksi Heinossa. Jonkinmoista rekrytointia alueen toisen asteen kouluihin sekä syksyä kohti HeKi väkevämmin esiin Heinolan katukuvassa. Jo pelkästään joukkueen esille tuomisella paikallismediassa ja katukuvassa luulisi olevan vaikutusta kävijämääriin?
   
 14. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Olisikohan Tomi Leivo yksi HeKin ensi kauden pelaajista? Tuolla Pelicansin osiossa miestä huhuillaan kovasti Lahteen, mutta selvää on, ettei hänelle löydy paikkaa Pelicansista. Jukureissa ihan kohtalaiset tehot viime kaudella, mutta pelaajasta ei ole muuten mitään hajua.
   
 15. jyly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat
  Lainaus:
  Mielenkiintoista. Eihän Leivo tosiaan vielä Lahden liigamiehistöön mahdu, mutta voisiko kyseessä olla Jesse Rohtla tyylinen sopimus; Pelicans maksaisi mahdollisen liksan Leivolle, mutta pelipaikka löytyisi pääasiallisesti Heinolasta?
   
 16. jyly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat
  Huomenna pidetään Heinolan Kiekon perustava yhtiökokous klo 18.00 Versowood-areenan kahviossa. Onkos täältä ketään menossa paikan päälle? Kokouksen aiheina on yhtiön perustaminen ja hallituksen valinta, mutta jotenkin sitä jo odottaisi pelaajasopimuksiakin julkaistavan. Tai edes ensi kauden valmennusryhmä. Onko kellään sisäpiirin tietoa? Kaikki kiinnostaa!
   
 17. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Kokoukset näemmä pidetty. Päävalmentajan nimi julkistetaan näemmä ensi viikolla. Eiköhän sitä myöten luulisi tulevan julki ensimmäisten pelaajasopimustenkin. Kun on pääpiiskuri selvillä niin on huomattavasti helpompi aloittaa joukkueen kyhäys.
   
 18. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Paikallisaviisi ei tiennyt kertoa oikeastaan kuin:
  - Oy:n tulon tarkoitus on virkistää toimintaa
  - Tiedotukseen on tarkoitus panostaa pikkasen enempi
  - Päävalmentajan valinnan jälkeen tiedotetaan enempi

  Eli odotellaan nyt vielä... Nimiasiastakaan ei ollut oikein mitään kommenttia.
   
 19. Sepedeus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Peliitat
  Allekirjoittanut saapui tänään lyhyelle vierailulle vanhaan kotikaupunkiinsa. Luin tänään innostuneena paikallisaviisia etsien juttua HeKin maanantaisesta yhtiökokouksesta. Odottelin semmoista sivun reportaasia kuvien kera, jossa juttua taustoista, jatkosuunnitelmista sekä pientä verhon raotusta pelaaja- ja valmentaja-asioissa. Uskoin myös että seuran nimi virallistettaisiin, ettei tarvitsisi enää fanien keskuudessa arpoa ja jännittää.

  Ensimmäisenä käteen tietenkin tiistain numero, eipä näkynyt mitään. Seuraavaksi keskiviikko, josta löytyikin urheiluosiosta n. 13 rivin 5cm x 8cm ilmoitus sivun yläkulmasta. Siinä todettiin että HeKi on tätä nykyä Oy, eikä muuta. Lyhyesti todettiin että yhtiöittämisellä pyritään nykyaikaistamaan ja laajentamaan toimintaa, ja että tietotusta pyritään parantamaan. Tuosta tiedottamisesta olisi erittäin hyvä aloittaa, oli meinaan tämä yhtiökokouksesta "uutisointi" (taas) jonkinmoinen pettymys.

  Parempaa huomista odotellessa...
   
 20. jyly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat
  Huomenna selviää HeKin ensi kauden valmennus! Vihdoin saadaan ilmoille edes jotain informaatiota Heinolan lippulaivasta, kun tuo yhtiöittämiskokous infokin jäi tyngäksi. Toiveissa olisi Sinkkosen jatko ja siinä sivussa muutama pelaajasopimus, jotta saataisiin kilpailukykyisen joukkueen kasaus aluilleen.
   
 21. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Jospa sieltä huomenna tulee kunnon jytky. Sinkkosen jatko olisi eittämättä positiivinen asia. Joskohan olisi ensimmäisiä pelaajasopimuksiakin päästy jo rustailemaan... Odotetaan innolla mitä tuleman pitää.
   
 22. jyly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat
  Käsittääkseni heti kauden tauottua useampi ulkopuolinen Mestispelaaja oli ottanut HeKiin yhteyttä, ja osoittanut kiinnostuksensa pelata Heinolassa tulevalla kaudella. Kriteereinä on ollut mm. laadukas ja kova valmentaja sekä Heinola toimii pelaajien keskuudessa oivana ponnahduslautana kiekkoilijan uralla. Uskoisin kuitenkin, että aluksi julkaistaan mahdollisten jatkajien nimiä. Huomenna seurataan Jatkoaikaa öögat liimattuna ruutuun!
   
 23. Arsi Haakana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Itselläni ei ole minkäänlaista faktatietoa. Mutta.

  Mitä jos uusi koutsi onkin Pasi Räsänen ? Miehellä on kämppä Lahdessa ja tytär ilmeisesti täällä opiskelee.

  Joku huhu kertoo että olisi Kiekkoreippaan B:n kanssa tekemisissä, mutta lähtee isomman paikan perässä sieltä pois. HeKi olisi ilmeisesti varteenotettava vaihtoehto.
  Itse olen tätä miettinyt ja kaikki palikat sopisi kohdilleen jos esimerkiksi Janne Sinkkonen jatkaisi Pelicansin videovalmentajana, eli sitä missä hän hetken viime kauden lopussa toimi.
  Kaikki voittaisi, eikä ulkopuolisia tarvisi hommata.

  Tämä on siis silkkaa spekulaatiota....
   
 24. nataS Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
 25. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Mielenkiintoista. Itse en olisi nimeen koskenut, koska HeKi on minulle huomattavasti tutumpi ja nimi on jo saanut jonkinlaisen aseman Mestiksessä. Saa nähdä, miten nuorempi yleisö ottaa Peliitat omakseen.

  Rämön asema tj:na tuntuu olevan aika nimellinen tässä vaiheessa, eikä kaverilta taida ammattitaitoakaan löytyä. Näkyvyyttä ehkä saadaan, mutta saadaanko ammattimaisuutta?

  Sinkkosen jatko on hyvä juttu, mutta muuten tämä homma mietityttää kyllä Pelicansin kannattajaa.