HC TPS:n talous

  • 1 133 624
  • 4 917

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Kun TPS:n johtajat aina voivat ajatella, että vaikka kuinka metsään hommat vedetään, niin eihän sillä mitään väliä loppujen lopuksi ole, koska K ja P kuitenkin kuittaavat homman, eivätkä edes kysele, miksi mentiin karikkoon niin että rytisi.
Tämä asennoituminen luo sellaisen työilmapiirin, ettei talousosaamisesta, kannattajista eikä sidosryhmistä johdon tarvitse välittää tuon taivaallista, sillä jos katsojia ei käy, niin se on katsojien ongelma eikä organisaation.

Tähän asti johdolle on riittänyt, että puhutaan muttei kuitenkaan tehdä sen toteuttamiseksi yhtikäs mitään. Tuossa viitisen vuotta sitten jo organisaatiosta poistunut silloinen toimitusjohtaja luetteli kauniita sanoja, miten hommat nyt muutetaan, muttei käytännössä vieläkään ole tapahtunut siinä suhteessa mitään. Samat ongelmat ovat edelleen olemassa osittain jopa vielä suurempina.

Käsittämätöntä, että tällainen puuhastelu on joidenkin mielestä jopa ammattitaitoista urheilujohtamista.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Mä en nyt ihan allekirjoita tuota että Paanasen ja Kodisojan olisi lähdettävä pois, mutta jotenkin tuntuu että heidän olisi löydettävä raskaan sarjan hallitusammattilainen edustamaan itseään seuran hallituksessa, vähän vaikuttaa siltä että joku käyttää miesten TPS-sydäntä hyväkseen.

E:Tai sitten jätkät lukivat kirjoituksiani ja alkoivat rakentamaan Turun saaristoon sitä suurta kullattua Veltsun patsasta jonka jalkovälistä Ruotsinlaivat seilaavat Turun satamaan.
 
Viimeksi muokattu:

Power

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
1. Älä käy peleissä
2. Valita kun kukaan ei käy peleissä
3. Itke ja valita kun talous sakkaa
4. Älä vaan käy peleissä, mutta samalla unelmoi kuinka TPS:llä olisi niin kova joukkue, että M.Koivu ei mahtuisi edes joukkueeseen ja Korpikoski max. kolmosketjuun.

1. Jos TPS sössii urheilullisesti, älä kommentoi asiaa vaan syytä paskoja kannattajia, tiedotusvälineitä ja Jatkoajan TPS-osion negatiivista ilmapiiriä.
2. Jos TPS sössii taloudellisesti, älä kommentoi asiaa vaan syytä paskoja kannattajia, tiedotusvälineitä ja Jatkoajan TPS-osion negatiivista ilmapiiriä.
3. Jos otsonikerros tuhoutuu, älä kommentoi asiaa vaan syytä paskoja kannattajia, tiedotusvälineitä ja Jatkoajan TPS-osion negatiivista ilmapiiriä.
4. Ota pää pois perseestäsi.


Käypä vihdoin vastaamassa niihin argumentteihin, joita sinulle usean kirjoittajan voimin esitettiin aihetta koskevassa ketjussa, tai lopeta paskapuhe. Rottamaista toimintaa.

Edit. Ettei menisi pelkästään ohi aiheen, niin todettakoon se itsestäänselvyys, että ovathan nuo lukemat taas kerran aivan järkyttäviä eivätkä selity koronalla tai muullakaan yksittäisellä syyllä. Sellainen haihattelu, että tämän mittakaavan taloudelliset tappiot olisivat tahallisia/väistämättömiä/merkityksettömiä, koska seuralla on rikkaat taustajoukot, olisi vähitellen syytä lopettaa. Se, että Kodisoja ja Paananen eivät ole odottaneet sijoitukselleen tuottoa ja ovat varautuneita tappioihin, ei ole synonyymi sille, että he katselisivat tällaista menoa loputtomiin. En voi lakata hämmästelemästä sitä huolettomuutta, jolla osa kirjoittajista tuntuu asiaan suhtautuvan. Futisjaoston puolelta saattaa joku riittävän vanha muistaa, miten nopeasti visiot Suomen Rosenborgista vaihtuivat tarpeeseen pyytää kannattajilta pikavippiä kauden pelaamiseksi loppuun divaritasolla.

Olivatpa Kodisoja ja Paananen kuinka hyviä ja ison mustavalkosydämen omaavia kavereita tahansa, he eivät ole seuran taustalla loputtomiin. TPS:n toiminnan pitää jatkua heidän jälkeensäkin, mikä edellyttää mm. sitä, että talous saadaan kestävälle pohjalle.
 
Viimeksi muokattu:

Juuriskapää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo, Leeds Rhinos, Lukko, TPS, TUTO, RNK
Helppo huudella vieraisiin pöytiin, kun ei teidä, minkä verran Tappara vetää takkiin tästä kaudesta, mutta pakkohan sieltä on takkiin tulla koska playoffit jäivät pelaamatta.
Mitä taas tulee TPS:in tappiosta niin onhan noi luvut aika kovat?. Aina puhutaan ns yleisökadosta ja ollaan vedottu et nykyinen hallii on "väärässä paikassa", mutta tulisiko sinne halliin muka enemmän väkeä jos se mahdollinen uusi areena tulisi sinne "Ratapihalle" tjsp. Eikö sitä tuotetta kuitenkin mennä katsomaan? Mun mielestä se Teidän nykyinen halli on todella hyvä? Toimivan tuntuiset ratkaisut jne. Ja hei se on kuitenkin noin 30 vuotta vanha halli !!!

Halli on todellakin hyvä ja aikoinaan rahalla tehty eikä mikään elementtiviritys ja mielestäni ihan Suomen huippuhalli kaikilta osin. Se sama mikä siinä on aina ollut pielessä on sijainti ja liikenne. TS-yhtiöt ja demarit tekivät sellaiset lehmänkaupat, että siitä nyt kärsii TPS ja kannattajat. Tosin nykyistä tuotetta tuskin kovin moni muukaan menisi katsomaan vaikka halli olisi Kupittaalla tai asemalla.
 

MaMiJu

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Herää kysymys onko toimitusjohtaja sysipaska/ surkea jos hän toimii hallituksen antamien ohjeiden ja raamien mukaan?

Onko yhtön hallitus surkea jos se toimii omistajien (yhtiökokouksen) antamien ohjeiden ja raamien mukaan?

Mehän emme tiedä yrityksen sisäisistä toimintaohjeista ja raameista mitään vai tiedämmekö? Ainakin dokumentissa mainittiin, että omistajat olivat ilmaisseet, ettei ketään myydä siirtorajan kynnyksellä. Ehkä operatiivinen johto olisi halunnut myyntejä tehdä? Käsittääkseni tällä tilikaudella on rakennettu uutta Live-liiketoimintaa joka ei ehtinyt kunnolla puhkeamaan kukkaan mutta rekrytointeja ja sopimuksia on tehty.

Tappiot ovat suuria ja TPS:n tilannehan ei ole liiketaloudellisesti terveellä pohjalla mutta totuus on, että mikä tahansa yritys pysyy pystyssä niin pitkään kun omistajat haluaa sitä pääomittaa ja pitää sen elinkelpoisena.
 

mtallskog

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olisihan tuolla ison mietinnän paikka mihin raha menee ja miten sitä käytetään. Yleisökeskiarvosta jäätiin liki pari tuhatta, mutta toisaalta oliko 6000 edes kovin realistinen keskiarvo.
Kuinka paljon esim. oheismyynti kärsi vähäisen katsojamäärän takia. Hallissa on kuitenkin paljon kaikkea tarjolla, mikä ei sinne ilmaiseksi tule, eikä yleisömäärä riitä kattamaan kuluja.

Mihin tuo kohtalaisen iso pelaajabudjetti upposi, koska ryhmä ei järin nimekäs ollut. Toki Filppula&Korpikoski imaisi siitä yksistään 600k. Kuten moni on tuossa jo sanonut pitäisi rahan käytössä olla parempi kontrolli, vaikka se taskunpohja näyttääkin pohjattomalta. Nykyisellä budjetilla olisi pitänyt kuitenkin saada kohtalaisen kova rosteri jalkeille.

Mikä on Liven osuus tästä? Sieltä peruuntui kaksi suurempaa tapahtumaa, tai ainakin siirtyi ja varmaan monta pienempää tilaisuutta koronan vuoksi. Vuositakaperin Turkuhallin palvelu teki -174000.

Suunta oli oikean, mutta palattiin alkupisteeseen. HC TPS - taloustiedot, Y-tunnus ja päättäjät - Finder.fi

 
Viimeksi muokattu:

Wanhajalka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Isot Totovoitot, Gracefull Swamp
Käypä vihdoin vastaamassa niihin argumentteihin, joita sinulle usean kirjoittajan voimin esitettiin aihetta koskevassa ketjussa, tai lopeta paskapuhe. Rottamaista toimintaa.

Mikäli olet aikaisempaan keskusteluun tutustunut, oletan sinun huomanneen vastanneeni kaikkiin oikeudellisesti relevantteihin väittämiin, kysymyksiin jne.

Huippu-urheilijaksi tituleerattu pelaaja syyllistyy todistetusti am. tapahtumiin, ja voittaa keissin prosessivirheen/muotoseikan vuoksi. Se luetaan yhtiön johdon virheeksi. Mitäpä jos samanlaiseen tapahtumakuvaukseen syyllistyy joukkueesta 3, 5 tai 15 pelaajaa. Se varmastikin on ihan ok? Ymmärrät varmastikin analogian tapauksen ja muiden vastaavien tilanteiden osalta.

Ehkä sinun kannattaa kaiken faniuden pyörteessä unohtaa henkilöpalvonta, ja käyttää hiukan aikaa miettimiseen. Olethan varmastikin kuullut, kuinka rotat ovat älykkäitä eläimiä.

Sori ot.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

charlieglide

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tuskin K&P tästä on mihinkään siirtymässä, varsinkaan tällaisessa tilanteessa. Kun katsoo vähän pidemmälle, niin heidän missio taloudellisessa tasapainossa olevasta TPS:stä oli kuitenkin menossa oikeaan suuntaan. Tällä kaudella mentiinkin sitten metsään, caset Virtanen ja Kaskinen johdolla, mutta nyt urheilupuolellekin on tulossa vähän ryhtiä.
 

Baloun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
Olisikohan Honkalehto vapaana? Siitä talouden tervehdyttäjä sinne ja parit ulkojäät niin TPS on sen jälkeen velaton joukkue.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: mize

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Huippu-urheilijaksi tituleerattu pelaaja syyllistyy todistetusti am. tapahtumiin, ja voittaa keissin prosessivirheen/muotoseikan vuoksi.

Mitä helvettiä? Jonnen keissi on täysin suoraan verrattavissa mitä laissa lukee. Haluaisin ihan mielenkiinnosta kuulla mikä prosessivirhe/muotoseikka on tullut välimieskäsittelyssä. En ole hetkeen kuullut, että välimieskäsittely rankoo seuraa yli sadalla tuhannella eurolla turhan takia.
 

mtallskog

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tuskin K&P tästä on mihinkään siirtymässä, varsinkaan tällaisessa tilanteessa. Kun katsoo vähän pidemmälle, niin heidän missio taloudellisessa tasapainossa olevasta TPS:stä oli kuitenkin menossa oikeaan suuntaan. Tällä kaudella mentiinkin sitten metsään, caset Virtanen ja Kaskinen johdolla, mutta nyt urheilupuolellekin on tulossa vähän ryhtiä.

Tästä olen samaa mieltä. Ammattitaitoa lisätty urheilupuolelle rutkasti, joiden avulla uskon, että ensikaudelle rakennetaan tasapainoinen ja taisteleva joukkue. Jonka johdosta yleisö löytää taas Artukaisiin ja jatketaan kohti terveempää tulevaisuutta.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
TS-yhtiöt ja demarit tekivät sellaiset lehmänkaupat, että siitä nyt kärsii TPS ja kannattajat.
Kertoisitko millainen tuo lehmänkauppa oli? Muistini mukaan hallia ei rakennettu Kupittaalle, koska siellä ei ollut hallille ja sen vaatimille parkkipaikoille tilaa. Mitä muita paikkavaihtoehtoja hallille tuolloin oli?
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Olkun ykkös-yv: Stenkku-Tare-Repo-Janrikki-Morand
Mitä muita paikkavaihtoehtoja hallille tuolloin oli?
"Kaupunginvaltuusto teki talvella 1988 päätöksen hallin rakentamisesta äänin 34-31. Sijaintipaikasta tuli iso kiista. SDP ei hyväksynyt Kupittaan aluetta. Kompromissina halli päätettiin rakentaa Artukaisten peltomaisemiin – mahdollisimman kauas kaupunkilaisista. Toisena vaihtoehtona oli nykyisen hotelli Caribian paikka. Myös Kupittaan Citymarketin takana olevaa kallioaluetta mietittiin."
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
"Kaupunginvaltuusto teki talvella 1988 päätöksen hallin rakentamisesta äänin 34-31. Sijaintipaikasta tuli iso kiista. SDP ei hyväksynyt Kupittaan aluetta. Kompromissina halli päätettiin rakentaa Artukaisten peltomaisemiin – mahdollisimman kauas kaupunkilaisista. Toisena vaihtoehtona oli nykyisen hotelli Caribian paikka.
Nykyisen hotelli Caribian paikalla oli silloinkin hotelli, joka muuttui myöhemmin Caribiaksi ja tietysti koki sen jälkeen suuren muodonmuutoksen. Muuten Caribian kylpylän kuntouintiallas oli jo tuon vanhan hotellin aikana käytössä. Kävin siellä silloin tällöin saunomassa ja uimassa. Jos jonkun suunnitelmana oli rakentaa halli hotellin paikalle niin mitä järkeä siinä olisi ollut?
 

Enjoy

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Siis maks. 4 henkilöä ja maks. 90 päivää(eli 3kk). Aika kalliita ukkoja jos heilauttaa asiaa mihinkään suuntaan tuossa 2miljoonan katastrooffissa.

Oisko aika etsiä syyllisiä? Ketä sitä Kaskisen jatkoa viime keväänä puolsi, voi ottaa klubi-takkinsa muistoksi.
Nuo neljä henkilöä ja max 90 päivää koskevat eri asioita. Lomautetuksi voi joutua ties kuinka moni työntekijä (enintään 90 päiväksi) ja mahdollinen irtisanominen kohdistuu enintään neljään henkilöön.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös