Hattrick

  • 1 260 944
  • 10 210

Mr.Moon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flopit
HT näyttää vaihteeksi persettä. Toivoin jo että tällä kertaa seliviytyisi ekaa kertaa tältä kierrokselta eteenpäin mutta ei... Vastustajalta jopa loukkaantui kaksi pelaajaa mutta ei auttanut. 85 minuutilla tasoitus ja jatkoajalla ohi. Nyt alkaa kyllä vetää viimeisiään kiinnostus tähän peliin. Yksi syy siihen myös että tuo sääkone lottoaa kotiotteluihin AINA huonon ilman. Ellei sada kaatamalla niin ainakin on uhkaavat pilvet. Tätä olen manaillut täällä jo monta kautta.

Matchid 203403496
 

fewe0

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Senators
VII-taso

Käteisvarat: 12 537 477 € (12 750 692 €)

--

Viisi vuotta tulee pian Hattrickia täyteen ja tottapuhuen homma alkaa jo kyllästyttämään..

Kaikki rahat on nyt törsätty ja vahvistuksia tuli.

Unohtumaton ja yliluonnollinen puolustaja
Titaaninen ja yliluonnollinen maalintekijä
Yliluonnollinen pelinrakentaja

Lisäksi jo valmiiksi joukkueessa olleet

Yliluonnollinen maalivahti
Yliluonnollinen pelinrakentaja
Unohtumaton Laituri

maalivahti + 2-3-2 .. jäljelle jääneet paikat täytetään junioreilla.. Katsotaan, jospa kausi kääntyisi nyt nousuun
 

Sic

Jäsen
Kaikki rahat on nyt törsätty ja vahvistuksia tuli.

Unohtumaton ja yliluonnollinen puolustaja
Titaaninen ja yliluonnollinen maalintekijä
Yliluonnollinen pelinrakentaja

Lisäksi jo valmiiksi joukkueessa olleet

Yliluonnollinen maalivahti
Yliluonnollinen pelinrakentaja
Unohtumaton Laituri

maalivahti + 2-3-2 .. jäljelle jääneet paikat täytetään junioreilla.. Katsotaan, jospa kausi kääntyisi nyt nousuun

Tommosia pelaajia ei ehkä kannata seiskaan ostaa, hukkaat nimittäin kauden aikana sievosen summan turhaan palkkoihin kun hoitasit sarjasi vähän heikommillakin pelaajilla ja samalla ei menis palkkoihin turhaa rahaa. Jotain mahtavia-häikäseviä pelaajia esimerkiks + junnut toki. Junnujen reenaus on todella suositeltavaa noissa alasarjoissa, kun ei ole vaikeita vastuksia.
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Mikähän mahtaa olla ennätys loukkaantuneissa pelaajissa yhdellä joukkueella yhdessä ottelussa? Itselläni loukkaantui lauantain matsissa 4 pelaajaa, ei varmasti ole ennätys.
 

Lämpö

Jäsen
Tota tota... Kuka kannattas pitää mukana pr-treenissä, ketkä kaks myyntiin?

Antoine Hégron
TSI = 2 280, 18 vuotta ja 63 päivää, välttävä kunto
Hänen kokemuksensa on kurja, ja hän on hyvä johtaja

Kestävyys:kelvollinen Maalivahti: tuhoisa
Pelinrakennus:erinomainen Syöttäminen: heikko
Laituri:heikko Puolustus: välttävä
Maalinteko: välttävä Erikoist.:kehno



Piero Mameli
TSI = 2 770, 19 vuotta ja 1 päivää, hyvä kunto
Hänen kokemuksensa on kurja, ja hän on kurja johtaja [Pääpeli]


Kestävyys:hyvä Maalivahti:tuhoisa
Pelinrakennus:erinomainen Syöttäminen:kelvollinen
Laituri:kehno Puolustus:kurja
Maalinteko:heikko Erikoist.:kehno



Janne Westersund
TSI = 1 020, 17 vuotta ja 77 päivää, kelvollinen kunto
Hänen kokemuksensa on tuhoisa, ja hän on kehno johtaja


Kestävyys:välttävä Maalivahti:tuhoisa
Pelinrakennus:hyvä Syöttäminen:heikko
Laituri:kurja Puolustus:heikko
Maalinteko:kurja Erikoist.: kurja

Tää suomenruotsalainen Janne ei oo vielä saanut viikkoakaan mulla treeniä, Antoine tuli 14 päivää sit paikkaamaan loukkaantumisia eli taitaapi kaks peliä treenissä olla takana ja Piero on ollut 21 päivää, ja kolme peliä pelannu mulla treeniissä. Aikasemmasta poikien treeneistä ei tietoo.

Ketkä myyntiin, kuka treeniin?
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Itse pitäisin noista kavereista treenissä tuon nuorimman eli Jannen ihan iän puolesta ja kun kuitenkaan tuohon toiseksi nuorimpaan ei ole taito eroa kuin tuo yksi taso niin senkin vuoksi kallistuisin Janneen.
 

Lämpö

Jäsen
Piero jatkoon, muut myyntiin. Syy: päätaidon ohella muutakin osamista plus bonarina pääpeliominaisuus, joka on nykyisellään sangen käyttökelpoinen ominaisuus sekin.

Pieron peli mielyytti tänään kyl ystävyysottelussa ;) neljä tähteä pelas... Janne veti kolme, ja tää yks jarno ei ollu kokoonpanossa. Varmaan menee näin, että Piero jää ja kaks muuta sit lähtee.
 

koukou

Jäsen
Suosikkijoukkue
KK
Ennätykset pistettiin uusiksi ja edelleen cupissa mukana. Eipä hirveästi tosin ollut haastetta vielä eilisessä, mutta ensi kierroksella pääseekin tiputtamaan jo kolmosen porukan pois jatkosta.
Onneksi sarjassakin alkaa kahden pelin löysä vaihe niin voi keskittyä cupiin paremmin.
 

Opatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, BVB, NHL, Snooker
Laitetaanpas taas vähän päivitystä junnuprojektista. Nyt on neljä kertaa putkeen noussut junnuista kelvollinen pelinrakentaja, joten keskikentällä on siten jo 6 kpl treenattavia eli täysi määrä. Näinpä onkin menossa jo toinen viikko pr-treeniä ja heti kärkeen paras kk-mies nosti pr-taitonsa erinomaiseen. Kannattavintahan olisi tietysti ollut jatkaa laituri-treeniä ja treenata ne kerralla jonnekin reippaasti korkeammalle tasolle, mutta ei nyt jaksa samaa treeniä koko ajan junnata, vaan pidetään tiimi tasaisena. Ihan omaksi iloksihan tätä projektia tässä vedetään.

Ensimmäinen kaveri tuli jo myytyäkin, kun selvästi vanhin, jo 20v täyttänyt, laituri nosti laituri-taitonsa hyvään. Ja sillä linjalla jatketaan, että kaikki nostetut junnut treenataan myyntikuntoon. Eihän tuostakan rahaa tullut kuin 15k, mutta ei sillä niin väliä.

Positiivisena yllätyksenä IX-divarini joukkueista kolme sai tällä viikolla omistajan, joten voi olla jopa jotain toivoa jonkinmoisesta vastuksesta loppukaudesta. Tällä hetkellä johdetaan sarjaa viidellä voitolla ja tasapelillä. Maaliero on 30-3 ja maalikuninkuutta jahtaa erinomainen laiturini 10:llä maalilla. Illan otteluun (ensimmäinen ei-botti) lähdetään 3-5-2:lla ja seuraavalla kokoonpanolla:


Maalivahti:
20v, hyvä maalivahti

Puolustus:
18v, hyvä puolustus, välttävä pr
18v, kelvollinen puolustus,
18v, välttävä puolustus, välttävä laituri, heikko syöttö

Keskikenttä:
18v, erinomainen pr
18v, kelvollinen pr, heikko syöttö
18v, kelvollinen pr

Laiturit:
18v, erinomainen laituri, välttävä syöttö, välttävä pr
18v, erinomainen laituri, välttävä syöttö

Hyökkäys:
19v, hyvä maalinteko, kelvollinen syöttö, välttävä laituri
20v, välttävä maalinteko, hyvä syöttö, välttävä laituri


Lisäksi keskikentälle ja laitaan löytyisi vielä muutama kaveri. Puolustus- ja hyökkäysmateriaali on vielä aika kapea, mutta eiköhän niillekin paikoille tässä vielä vahvistusta tule kauden toisen puoliskon aikana, niin pääsee sitten haastamaan VIII-divarilaisia ihan kunnolla.
 

Blue F

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Takana Walk Over -peli ja ilmaiset kolme pistettä. Viikolla vastus sitten bottiutuu ja picillä pitäisi ottaa melko suvereeni murskavoitto tulevana lauantaiehtoona.

Väliin mahtuu kuitenkin HT-urani suurin ottelu, kun SoomenKupissa pitäisi jätkät saada pelaamaan yli taitorajojensa III-divarilaista vastaan. Mikäli äijät pysyvät ehjänä, niin haaste on kova, mutta kotikenttäedun siivin pienet mahdollisuudet "yllätykseen" ovat olemassa. Parhaat pelaa, joten 300/70 -haamuraja olisi puhkaistavissa.

Kahtellaan, odotellaan ja jännitellään...
 

jarca

Jäsen
Kausi puolivälissä

Se on sitten kausi puolivälissä. FC Rintapotkulle (259184) kutosdivarissa (31394) seitsemän voittoa plakkarissa. Sarjakakkonen on jäänyt jo seitsemän pisteen päähän. Urakkaa on helpottanut viime kauden päätteeksi vitosesta tippunut botti. Aika olisi kyllä nousta, onhan tätä samaa divaria tahkottu jo kaudesta 30 lähtien. Parhaimmat treenattavat alkavat olla tämän kauden lopulla myyntikunnossa. Ja koska kauden viimeinen peli on juuri tätä bottijoukkuetta vastaan, voidaan näistä treenattavista ottaa rahat pois kauden viimeisiin peleihin vahvistuksia etsiviltä siirtomarkkinoiden ollessa kuumimmillaan. Arvioiden noin 7-8 miljoonaa olisi myynneistä saatavissa. Joten jos nousu toteutuu, niin ihan mukavia investointeja voidaan tehdä.
 

Espen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Old time hockey like Eddie Shore
Juniorihaasteita, kiitos.

id: 1090911
 

sixtus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Barcelona
Katsojista

Tuliko tälle kaudelle jokin uudistus liittyen katsojien lukumäärään otteluissa?

Tuli vain mieleen kun huomasin edellisen sarjapelini käsittämättömän pienen yleisön. Kannattajien mieliala ennen ottelua tyytyväinen, odotus ennen kautta "kannattaa iloita joka ottelusta, sillä hupia ei kestä kaunan tässä sarjassa" (nousin neloseen tälle kaudelle ja sitä edellisellä kutosesta vitoseen), keli aurinkoinen & fanijoukon koko 2655. Kuitenkin katsojia 53005 paikkaisella stadionillani vain 39 533! Käyttöaste siis vain 75% kun se viime kaudella oli kelissä kuin kelissä pienemmällä fanijoukolla alemmassa divarissa käytännössä aina täynnä.
 

mackeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
täysin epäoikeudenmukaiset munkkimaalit
Se on sitten kausi puolivälissä. FC Rintapotkulle (259184) kutosdivarissa (31394) seitsemän voittoa plakkarissa. Sarjakakkonen on jäänyt jo seitsemän pisteen päähän.

Kausi todellakin puolessavälissä, on kyllä erikoisin kausi mitä olen koskaan ht:ssä kokenut. Nousin viimekauden päätteeksi kasista seiskaan( ViHu FC), ja nyt olen sarjakärjessä toiseksi pienimmällä budjetilla, kokonais-TSI:n ollessa 32000 = sarjan ainoaa bottia lukuunottamatta toiseksi pienin. Tällä kaudella siis ois mahdollista nousta samantien kutoseen, mutta lievästi ajatuksia nostattaa, että kannattaako tämän tasoisella jengillä.. no, kaippa se on otettava mikä annetaan ja katella mitä tulevaisuus tuo.
 

jarca

Jäsen
Tuliko tälle kaudelle jokin uudistus liittyen katsojien lukumäärään otteluissa?
Tuossa nimenomaisessa matsissa vaikutti myös se, että kohtasit sarjasi jumbon.

Otetaan lainaus vaikka Hattrick-wikista:

"Your home crowds for league/cup games can be as low as 10x or 15x fan club size if you and your opponent are in low league positions and on bad runs and the weather is poor."
 

sixtus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Barcelona
"Your home crowds for league/cup games can be as low as 10x or 15x fan club size if you and your opponent are in low league positions and on bad runs and the weather is poor."

Niin molemmilla joukkueilla pitäisi olla huonot esitykset viimeisissä otteluissa, huono sijoitus liigassa sekä huono keli. Näistä ei käytännössä toteutunut yksikään, ensimmäinen ehkä osin kun itselläkin oli alla tappio + tasuri kahdesta peräkkäisestä vieraspelistä (sijoitus silti 3.).

En siis osta tätä kokonaan selityksenä, mutta kiitän ja otan huomioon tiedon siitä, että vastustajan sijoitus sarjassa vaikuttaa myös. Ja näinhän sen pitää ollakin.
 

jarca

Jäsen
Heitetäänpä tuohon yleisömäärän vielä esimerkki oman kauden matseista. Lähtökohtana jokaisessa pelissä oma sijoitus on ollut sarjakärki. Kaikissa peleissä sää on ollut puolipilvinen.

Liigapeli.
Kannattajien mieliala: taivaallinen, vastus: keskikasti, täyttöaste: 81,5% -> 2-0 voitto

Cup-peli.
Kannattajien mieliala: taivaallinen, vastus: samantasoisesta divisioonasta, täyttöaste 75,1% -> 3-6 tappio

Liigapeli.
Kannattajien mieliala: tyytyväinen, vastus: keskikasti, täyttöaste: 65,5% -> 4-1 voitto

Eli noissa peräkkäisissä kotimatseissa säämuuttuja on säilynyt samana. Liigapelejä verrattaessa pelkästään kannattajien mielialan tippuminen parilla pykälällä ja alla olevalla rumalla kotitappiolla yleisömäärä tippui huomattavasti vastuksen ollessa samaa tasoa.
 

jarca

Jäsen
Niin molemmilla joukkueilla pitäisi olla huonot esitykset viimeisissä otteluissa, huono sijoitus liigassa sekä huono keli. Näistä ei käytännössä toteutunut yksikään, ensimmäinen ehkä osin kun itselläkin oli alla tappio + tasuri kahdesta peräkkäisestä vieraspelistä (sijoitus silti 3.).
Niin siis tuossa lainauksessa esitetään tilanne, jossa yleisömäärä voi olla pienin mahdollinen. Jos itsellä on parempi sijoitus ja edes kohtuullisia esityksiä viime matseista, yleisömäärä ei mene noin matalaksi.

Edit: Ja jos verrataan edelliskausien esityksiisi, niin silloin joukkueesi todennäköisesti porskutti sarjakärkenä pääsääntöisesti voittaen otteluja, jolloin myös yleisöä kiinnosti ottelusi vastustajasi sijoituksesta tai kelistä riippumatta.
 
Viimeksi muokattu:

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
2-2 tasurilla vieraissa alkoi kausi. Tälle kaudelle lähtiessä joukkueeni ei olekaan enää lohkon paras vaan tämä vastustajani, vitosesta tippunut, omaa hitusen paremman pelaajamateriaalin. Tällä kertaa tuuri oli kuitenkin minun puolellani, toisin kuin viime kaudella ;) Tästä on hyvä jatkaa!
Tämä on jatkunut aika mukavasti :) Johdan lohkoani ylivoimaisesti tuon päävastustajani kärsittyä todella kummallisia tappioita (=epäreiluja tappioita). Tällä hetkellä olen kiinni suorassa nousussa. Toivottavasti ote pitää!
 

sixtus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Barcelona
Niin siis tuossa lainauksessa esitetään tilanne, jossa yleisömäärä voi olla pienin mahdollinen. Jos itsellä on parempi sijoitus ja edes kohtuullisia esityksiä viime matseista, yleisömäärä ei mene noin matalaksi.

Edit: Ja jos verrataan edelliskausien esityksiisi, niin silloin joukkueesi todennäköisesti porskutti sarjakärkenä pääsääntöisesti voittaen otteluja, jolloin myös yleisöä kiinnosti ottelusi vastustajasi sijoituksesta tai kelistä riippumatta.

Nämä asiat ovat toki aivan totta, mutta en vain noin suurta laskua pysty ymmärtämään.
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Kausi todellakin puolessavälissä, on kyllä erikoisin kausi mitä olen koskaan ht:ssä kokenut. Nousin viimekauden päätteeksi kasista seiskaan( ViHu FC), ja nyt olen sarjakärjessä toiseksi pienimmällä budjetilla, kokonais-TSI:n ollessa 32000 = sarjan ainoaa bottia lukuunottamatta toiseksi pienin. Tällä kaudella siis ois mahdollista nousta samantien kutoseen, mutta lievästi ajatuksia nostattaa, että kannattaako tämän tasoisella jengillä.. no, kaippa se on otettava mikä annetaan ja katella mitä tulevaisuus tuo.

Anna mennä vaan, sitten olet ainakin päässyt testaamaan kutosen tasoa.


Jotain noissa yleisömäärissä on tapahtunut. Viime kaudella vitosessa oli joka pelissä yli 50000 katsojaa, tällä kaudella ei kertaakaan ja vain kerran yli 40000 katsojaa vaikka kannattajat ovat olleet kyseisessä ottelussa taivaallisia ja itse asiassa tossa parhaassa yleisössä olivat lähettävät rakkausrunoja ja puolipilvinen taivas ja vain 47778 katsojaa ja kauden odotukset: Kannattaa iloita joka ottelusta, sillä hupia ei kestä kauan tässä sarjassa joten luulis porukan sit käyvän peleissä.
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Rogue Alliance – New Delhi Bulls
MatchID: 195638263
lauantaina 29.11.

Olisiko kellään ideoita siitä miten voittaisin tämän pelin? Edellinen peli Rogue Alliancea vastaan oli viime lauantaina ja turpiin tuli 1-3. Ko. ottelun MatchID:195638259.

Joukkueesta sen verran että harjoitutan keskikenttää ja edelleen on joukkueen mukana kaksi vanhempaa kk-miestä (titaaninen ja unohtumaton) jotten tippuisi 7. divariin. Maalivahti on kelvollinen 33v jonka vaihdan parempaan heti kun saan yli 1M€ rahaa maalivahdin ostoon.

- Tinke-80
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös