Hattrick

  • 1 260 524
  • 10 203

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Haistatelkaahan joku Muu maailma (1055092) ystävyysmatsiin ensi tiistaille kiitos. Tiimin taso ja paikka aivan se ja sama.

edit: Meni jo.
 
Viimeksi muokattu:

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Team Urho jatkaa cupissa 4. kierrokselle, mikä oli tavoitteenakin 8) Mahdollisuuksia olisi viidennellekin kierrokselle panostuksesta riippuen... Saa nyt nähdä miten tämän taktikoisi.
 

Mr.Moon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flopit
Toinen 0-7 voitto cupissa peräkkäin rennolla pelillä. Yksi innerini sai 9,5 tähteä mikä on ylivoimainen ennätys omassa joukkueessa. Mistäköhän se sellaisen boostin sai kun on yleensä 6- max 7 arvoinen äijä.

Siinä olikin sitten hyvät asiat. Kaksi pakkia ulkona kolme viikkoa ja yhdelle kolmas keltainen, joten kolme pakkia ulkona, ja kolmella pakilla pelaan. Ostin hätävaraksi 32 vuotiaan kehäraakin 1,5M€lla. Kaverin kunto on kurja ja nappasi huikeat 1,5 tähteä eilen. Saas nähdä miten liigapelissä käy kun tämän lisäksi on heittää kehiin joku välttävän puolustusarvosanan omaavan täytejunnun. Yksi ihan oikea pakki sentään vielä löytyy rosterista, mutta eiköhän tuonkin kunto romahda kurjaan päivityksessä. Jihaa.
 

Espen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Old time hockey like Eddie Shore
Yksi innerini sai 9,5 tähteä mikä on ylivoimainen ennätys omassa joukkueessa. Mistäköhän se sellaisen boostin sai kun on yleensä 6- max 7 arvoinen äijä.

Sää lienee sattunut kohdalleen jos pelaajalla on erikoistaito?

Täälläkin mentiin cupissa 4.kierrokselle, joka on seiskadivarin joukkueelta jo taitojen ylärajoilla taiteilua. Nyt kaatui IV-divarin jengi ja seuraavaksi vastassa on alhaisesta lähtörankingista johtuen jo kolmosen porukka. Tätäkin vastaan lähdetään haastamaan tosissaan, jos ei muuta niin mahdollisimman pientä tappiota tai yllätystasurin myötä rankkarilottoa.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Laitoin hattrickin jäihin vähäksi aikaa ja myin koko ykkösjoukkueen pois. Hommasin vaan 10 pakkia, joita treenaan ja pidän loput rahat tilillä. Hinnat oli sitä tasoa, että myynneistä tienasi hyvin ja näin mennään nyt vähän aikaa.
 

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
Jälleen PICaamalla jatkoon Cupissa ja Tuira Athleticsin maalisuhde on komea 0-26.

Samalla myös Tuiran tähtihyökkääjä Rauno Pukkila (45751063) nousi jaetulle kolmannelle sijalle Cupin maalintekijätilastossa 11 osumallaan.

Kaikin puolin kausi on alkanut pitkästä aikaa loistavasti Athleticsilla ja odotukset nousun osalta ovat varsin korkealla kannattajien keskuudessa. Menestys näkyyy yleisenä buumina Tuiran työläislähiössä ja stadionin laajennustalkoot ollaan järjestämässä ensi viikonlopun aikaan Raattissa.
 

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo FOREVER, Liverpool
Team NISKALAUKAUS jatkaa myös cupissa, eilen kaatui Tampere DT vieraissa 0-6
Vastus kovenee, siellä on nyt kova porukka vastassa ensi viikolla. Mitenhän nämä seilataan sarjan kanssa kapealla miehistöllä, siinä vasta pulma.
 

Andy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
343 ilman muodostelmakokemusta

Todennäköisesti menetät keskikentän hallintaa, kun kaverit sekoilevat uuden muodostelman kanssa. Kuinka paljon menetät, se taas riippunee johtajuuksista ja pelaajien kokemuksesta.
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Siis ei helvetti, olihan tuo keskikenttä kuraa huonojen kuntojen vuoksi, mutta merkitseekö 56/44, 53/47-hallinta oikeasti voiton verran? Katsokaapas ja arvioikaa, hävisinkö muka paremmalleni: MatchID: 179974087

Siinä meni mahdollisuus suoraan nousuun...
 

Andy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos nyt oikein laskin, raportissa näkyvät paikat menivät itse asiassa sinulle 5-4. Vastustaja vaan iski neljän ottelun voittoputken tuomalla itseluottamuksella kaikki paikkansa sisään.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Siis ei helvetti, olihan tuo keskikenttä kuraa huonojen kuntojen vuoksi, mutta merkitseekö 56/44, 53/47-hallinta oikeasti voiton verran? Katsokaapas ja arvioikaa, hävisinkö muka paremmalleni: MatchID: 179974087
Alltidin mukaan tuo peli menee ykköseksi sarjasi yllättävien lopputulosten joukossa näin alkukaudesta. Ah-pisteet veit lähes kolmellakymmenellä, joten kyllä tuo ainakin Alltidin mukaan kieltämättä yllättää. Tosin veinhän minäkin edellisessä sarjassani yhden pelin ah-pisteet 36:lla ja hävisin kotona 0-2 (fanit olivat tyytyväisiä...). En tiedä sitten, kuinka luotettavasti pelejä pystyy arvioimaan ah-pisteiden tai loddareiden kautta.

Onko täällä muuten mitään suosituksia, millaisella joukkueella voi tosissaan yrittää nousua kutosdivariin? Nousin viime kauden jälkeen seiskaan ja alku on mennyt yllättävän hyvin. Kolmen pelin jälkeen joukkueellani on piikkipaikka sarjassa (kaksi vieraspeliä ja yksi kotipeli) ja eroa viivaan on kolme pistettä. Eilen joukkueeni otti vierastasurin rennolla pelillä etukäteen vahvemmalta vaikuttaneesta joukkueesta. Kaksi muuta peliä on voitettu maalierolla 7-2.

En ole omasta mielestäni vielä missään nimessä valmis nousuun, ja kun katselee sarjani muita joukkueita (vaikka sarja on Alltidinkin mukaan vasta 603/1024, eli vähän keskiarvoa heikompi), niin eihän minun pitäisi kärjessä olla. Vähän arveluttaa siis tällä hetkellä tämä yllättävä kauden alku, enkä oikeastaan edes haluaisi tällä joukkueella nousta, sillä ensi kaudella peleissä ei olisi mitään jännitystä (jos olisi tukkaa, niin se lähtisi varmasti).

Mutta onhan tässä vielä paljon pelejä jäljellä, ja tuskin joukkueeni tuolla piikkipaikalla tulee parin kierroksen jälkeen enää roikkumaan. Mutta entä jos? Pitäisiköhän minun nyt sitten pelata rennosti jatkossakin kaikki pelit ja varmistaa se, että joukkueeni tulee putoamaan varmuudella kahden joukosta pois. Vai kannattaako tässä nyt pelailla täysillä ja luottaa siihen, että sarjani vastustajien kovuus minun joukkueeseeni nähden kääntää vielä kelkkaa.

Joukkueeni ID: 1513998
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
On tuolla kutosessa huonompiakin seuroja, mutta sitten taas jos sattuu kovaan lohkoon, niin kyllähän tuossa helposti noutaja tuolla joukkueella sinulle nuck tulisi. Itse nousin(useita kausia sitten) aikanaan pikkaisen paremmalla joukkueella(keskikentän osalta ainakin) ja suoraan satuin VI:n top-100(kovimmillaan taisi olla top-10:ssä) lohkoon aikanaan. Pysynyt siitä saakka, mutta nyt vasta ensimmäinen kerta kun alkaa olemaan mahdollisuuksia nousuun. Eli jos riittää se että ensimmäisellä kaudella voi joutua kovaan taisteluunkin, niin kyllä tuolla voisi nousta.

Itse kyllä lähden siitä että tosissaan pelataan ja sitten nähdään mihin riittää. Ei taktisia tappioita tms. kuraa.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Eli jos riittää se että ensimmäisellä kaudella voi joutua kovaan taisteluunkin, niin kyllä tuolla voisi nousta.
Kiitos eaglelle vastauksesta.

Kova taistelu riittää minulle hienosti ja sitähän tietysti myös toivoo. Lähinnä joukkueen tasaisen rakentamisen vuoksi olisin valmis pysymään seiskassa kauden pari, ja yrittämään vasta sitten tosissaan nousua. Mutta kyllähän sitä on tullut aina täysillä ennenkin pelattua, vaikka suunnitelmissa ehkä onkin ollut muuta. Joten eipä tässä tälläkään kerralla peesata varmasti mitään käytännössä.

Hyvä tietää, että mikään täysin toivoton tilanne ei tuollakaan joukkueella ole. Jos sitä saisi vielä vähän vahvistettua keskikentän osalta (rahaa riittää tällä hetkellä päätaidoiltaan vain mahtavaan keskikenttämieheen, mutta vielä sitä ehtii säästämään lisää kauden aikana), niin ehkä kauden jälkeen keskikenttäkin olisi sitten vähän parempi. Samoin kärkeen tarvitsisin uuden vahvistuksen, kun tulee pelattua pakkitreenarina aika ajoin 5-4-1-muodostelmalla, eikä tuo nykyinen ykkösmieheni taida riittää tällä taktiikalla.
 

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Junnujoukkueeni kaipaisi harjoitusvastustajaa: 1513998

Ajalla ja paikalla ei ole väliä. Nopeimman kanssa pelataan.

Edit. Kiitos haasteista. Peli on sovittu.
 
Viimeksi muokattu:

mico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, (sympatiat Pelicans ja Jyp)
Vielä täytyy vähän leijua viime viikkoisella cupin voitolla: ottelu ID: 186707976. Voitto tuli keskikentän täydellisestä menettämisestä huolimatta, prosentit: 13/87 ja 11/89. Ottelussa kentällä oli maalivahtia lukuunottamatta kakkosmiehistö ja kaikenlisäksi yksi pelinrakentaja ajettiin ulos kentältä jo ensimmäisellä puoliajalla.

Voiton avaimet: vastustajan riittävän heikko hyökkäys, itselläni riittävä taktiikkataito, armoitettu maalivahti, sekä armoitettu erikoistilanteiden antaja, jolla lisäksi mahtava kokemus ja "arvaamaton" erikoisuutena. Molemmat maalini tulivat erikoistilanteiden jälkitilanteista.
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
....armoitettu erikoistilanteiden antaja, jolla lisäksi mahtava kokemus ja "arvaamaton" erikoisuutena. Molemmat maalini tulivat erikoistilanteiden jälkitilanteista.

Vaikuttaako arvaamattomuus et:n onnistumisiin? Luulin että taito+kokemus merkitsisivät enemmän.

Asiasta neljänteen, ziisus että on kalliita pelaajat nykyään! Onko hättäri sidoksissa raakaöljyllä keinottelijoihin? Sinänsä ihan jees kun potkin vanhaa kaartia voitolla ulos mutta uusia ei tunnu saavan sopuhintaan tilalle.
 

thego

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville
"Ottelua oli pelattu 67 minuuttia, kun Antti Lehtovaara pukkasi vastustajaa rumasti päällään. Tuomari ajoi hänet ulos välittömästi. Peto joutui jatkamaan yhtä pelaajaa pienemmällä miehistöllä."

On sitten sattunu kunnon Zidane kakkosmiehistöön, temperamenttinen kaveri kyseessä. Eipä ole tälläistä sattunu eteen omalla urallani. MatchID: 187025330

EDIT: Muutenki vähän kumma ottelu kun tullut jo kolme keltaista ton punasen lisäksi ja vielä vartti peliaikaa jäljellä.
 

Mr.Moon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flopit
HT näytti vaihteeksi persettä omalle joukkueelle. Vihulaisella kaksi paikka josta kaksi maalia kun itsellä oli 6 paikka ja yksi maali. OK, joskus huonompi joukkue voittaa vastahyökkäystaktiikalla. Mutta että pelikiellosta vapautunut puolustajani loukkaantui. Se tarkoittaa sitä että kaksi vakiopuolustajaa ja vaihtopuolustaja ovat loukkaantuneina, ja viime viikolla tätä jo manailin. Onneksi oli rahaa yhteen lisäpuolustajaan. Nyt on sentään laittaa kehiin kaksi jantteria.

Turhaan picattiin koko kausi tähän asti. Sarjapelit mennyt penkin alle ja nyt sitten vielä cuppikin.

Oikeusmurhaa voi seurata tuolta: 186989490 (otteluid)
 
Suosikkijoukkue
Mikkelin Kittaajat
HT näytti vaihteeksi persettä omalle joukkueelle. Vihulaisella kaksi paikka josta kaksi maalia kun itsellä oli 6 paikka ja yksi maali.

No se ei ole oikeastaan mikään ihme, että vihulainen tekee joka paikastaan maalin, kun katsoo sen hyökkäys vs. sun puolustus arvosanoja. Kyllähän todennäköisyydet ovat tuossa aika selkeästi sun puolella, mutta ei toisaalta mikään hirveä oikeusmurhakaan. Tuollaisia nyt vain tulee välillä.

Näyttäisi tuon matsin perusteella, että tarvisit maalivahdin..
 

Mr.Moon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flopit
Näyttäisi tuon matsin perusteella, että tarvisit maalivahdin..

Jannu joka oli maalissa on kakkostreenattava, 17 vuotias erinomainen maalivahti, joka päivittyy mahtavaksi viikon parin sisään. Toinen treenattava on loistava 18 vuotias joten en taida ihan heti maalivahtimarkkinoille lähteä. Mutta se huono puolihan tuossa maalivahtitreenaamisessahan on että välillä tolppien välissä seisoo joku 17 vuotias kurahousu.
 

koukou

Jäsen
Suosikkijoukkue
KK
Itsekkin pitkästä aikaa taas cupissa viidennelle kiekalle, kun eilen kaatui lahden reipas vieraissa melkoisessa ilotulituksessa, id:186990005.
Ensi viikollakin on suht hyvät saumat mennä jatkoon kun cup pelit siirtyy omalle stadionille ja vastus ei ole pahin mahdollinen. Uudet henk.koht. enkat voisi tehdä ja yrittää mennä 7. kierrokselle saakka.
 
Suosikkijoukkue
Mikkelin Kittaajat
Jannu joka oli maalissa on kakkostreenattava, 17 vuotias erinomainen maalivahti, joka päivittyy mahtavaksi viikon parin sisään. Toinen treenattava on loistava 18 vuotias joten en taida ihan heti maalivahtimarkkinoille lähteä. Mutta se huono puolihan tuossa maalivahtitreenaamisessahan on että välillä tolppien välissä seisoo joku 17 vuotias kurahousu.

Jep, en katsonut tarkemmin mitä treenailet. Toinen vaihtoehto on sitten hommata kunnon puolustajat ;) Aina tosiaan joutuu tasapainotella cupin ja sarjan välillä. Itse olen tähän asti panostanut mieluummin cupiin kuin sarjaan. Tämä kausi voi tehdä poikkeuksen, jos näyttää että on mahdollisuuksia nousta mestikseen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös