Hattrick

  • 1 253 427
  • 10 189

Siren

Jäsen
Suosikkijoukkue
Man City, Bolts
Cupista lähdettiin jo lauluun mutta ystävyysottelu kirvoitti jälleen naurut HT:ssä.

Hallinnat(naapuri ensin) 52-48, 50-50, keskikentät passable molemmilla.
Maalipaikat naapurille 7-2 ja maalit 3-1.

Ei voi kuin nauraa, onneksi vain ystävyysottelu ja ei loukkaantumisia.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Josip Broz (146113728)

Melko kalliilla menny. Voiskohan olla joku pieni sopuhässäkkä kyseessä ja edessä rahoitustarkastuksen ilmaantuminen kehiin? Ihan sattumalta tuli eteen tommonen.
 

Bo'er

Jäsen
Tämän joukkueen (1519003) siirtohistoria on kanssa "hieman" epäilyttävä.

No, eipähän ole kaveri enää hetkeen loggautunut sisään. Oikotie onneen loppui lyhyeen...
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Bo'er kirjoitti:
Tämän joukkueen (1519003) siirtohistoria on kanssa "hieman" epäilyttävä.

No, eipähän ole kaveri enää hetkeen loggautunut sisään. Oikotie onneen loppui lyhyeen...

Oli himpun verran ostellut tuonlaiselta tiimiltä PiPPoLs-TeaM (1055026) pelaajia. Näytti olleen pari tsi 0 pelaajaa ja hintana 100k ja 50k.
 

sixtus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Barcelona
Sopivaan aikaan tuli sitten hattrickiin taas jotain suurempia ongelmia. Treeninvaihto juuri meneillään ja tarkasti skoutattujen jätkien siirtoaika menee tuossa parin tunnin sisään kiinni, joten saas nähä miten taas tässäkin käy:)
 

Rodion

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kakun kasvattajat. Sympatiat kakun jakajille.
Ei ole pitkä aika, kun minun maalivahtini seikkaili hyökkäyspäässä kuudentoista alueella ja loukkaantui siellä.

No nyt HT taas repäisee, ja täysin vastaantulija joukkue on saanut muutaman minuutin sisään kaksi rankkaria ja johtaa peliä (joka minun piti voittaa!)

" Kotiyleisö kieltäytyi uskomasta silmiään, kun tuomari osoitti pilkkua rangaistuspotkun merkiksi 6. minuutilla. Päällikön sai näin tilaisuuden tasoitukseen, ja Arie Katan käytti tilaisuuden epäröimättä hyväkseen. 1 - 1. Päällikön kykeni hyvin luomaan painetta vastustajan peliin, joten ottelu näytti hieman nuutuneelta aika ajoin. Päällikön sai kyseenalaisen rangaistuspotkun. Arie Katan laukoi tilanteeksi 1 - 2 enempiä kyselemättä."

Kettu että ketuttaa taas tuollaiset "randomit".
 

Koirapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jutta Grahnin mies, Else-Maj Pontoppidan.
Jopahan oli ottelu, nolla-nollaa hierottiin oikein tosissaan, paikkoja oli mutta vastustajan kivikova puolustus kesti. Mutta sitten viimeinen minuutti olikin tapahtumaa täynnä, tämmöistä sattui:

Vastustajan puolustuksen nukahdus sai aikaan Tampereen-tilanteen 90. minuutilla. Lars Håkansson antoi hienon keskityksen, joka kuitenkin möhlittiin maalin edestä maalipotkuksi. Oakville oli lähellä maalia, mutta Jacques Suwald ei onnistunut päättämään vasemmalta laidalta tullutta vastahyökkäystä maaliin. 90 minuuttia oli pelattu, ja tilanne säilyi muuttumattomana. Tampereen-pelaaja Anders Bøen sai aikaan syötön, joka yllätti vastustajan puolustuksen täysin. Ferdinantas Pogoželskis otti syötön taiten vastaan, eikä hänellä ollut minkäänlaisia vaikeuksia viimeistellä maalia. 1 - 0.

Tärkeät pisteet saatiin vaikka pahalle näytti, olipa riemua kun 0-0 olikin muuttunut 1-0 luvuiksi kun peli on päättynyt teksti ilmestyi ruudulle lopputuloksen kanssa, pelin hallinta oli minulle 74 ja 70 prosenttisesti. Botti seuraavaksi vastaan ja siinä joutaisi yksi mahtava ja kaksi erinomaista kärkimiestä mättää maaleja oikealta ja vasemmalta.
 

Mr.Moon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flopit
Jopas taas ketuttaa. Kaikki, KAIKKI omat jätkät veti enemmän tähtiä kuin yksikään vastustajista (tiedän että tähdet antavat vaan ja ainoastaan osviittaa, mutta kuitenkin) ja takkiin tuli 4-1. Oma puolustus mahtava, ja "kaverin" hyökkäys kelvollinen. Vituttaa kuin pientä oravaa, parin 6. divari kauden (suosiolla jäänyt sinne) jälkeen, piti lähteä vitoseen toistamiseen kokeilemaan siipiäni, mutta jätetään vissiin taas väliin sitten. Ei nyt HJK jollekkin Rakuunnoillekkaan häviä jos ykkäsmiehistö on kentällä. Ja itseluottamus ei ollut liian korkea. Nyt vitutuskalja peliin.

Edit: Ja niin, HT Organizer lupaili MINULLE sen 4-1 voiton...
 
Viimeksi muokattu:

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Tulihan se kauden ensimmäinen voitto! 1-4 vieraissa kunnon hallinnalla:) Tästä on hyvä jatkaa.
 

Länäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Kotona nysvättiin taas vaihteeksi 0-0 tasuri. Pallonhallinnat selvästi itselleni. No, ainuttakaan maalipaikkaa en saanut. Alkaa tämäkin kausi olla taputeltu jo tässä vaiheessa. Nyt on alettava voittamaan.
 

Hoodee

Jäsen
Ei paljon hurraa huutoja ole tämä kausi aiheuttanut. Parit ekat viikot koitin erilaisia taktiikoita ja nyt oon asettunut välillä taas yhteen ja vähän edes pisteitä tullut. Mutta juuri noita noppatappioita käynyt. Parempana kaikki ja häviää huonolla nopalla. No sija 5 tällä hetkellä, kun viime kaudella samassa lohkossa olin suveneeri. Tosin viime kaudella kk oli huomattavasti parempi ja pelailin 3-5-2, nyt 3-4-3. Mutta hallinta ja puolustus pitäis riittää kohtuullisesti ja hyökkäys nyt riittää mihin vain lähes. Noh kunhan ei ainakaan mihinkään vitoseen täältä enää putoa. Kolmoseen piti takas lähteä tälle kaudelle, mut eikai siitäkään mitään tuu :P
 

Janda

Jäsen
On ollut tosiaan mielenkiintoinen kaudenalku. Sarjassa on tullut turpaan neljää kertaa viidestä vaikka joukkueen pitäisi olla tässä lohkossa selvästi ylempään keskikastiin kuuluva. No onneksi tilillä on sen verran katetta, että vahvistuksia on tulossa pelastamaan joukkueen tippumiselta. Ehkä kaikkein mielenkiintoisin juttu tällä kaudella on ollut se, että viidestä nostetusta junnusta neljällä on ollut hyvä päätaito(ainoastaan yhdestä on saanut enemmän rahaa, 2 jäänyt omaan treeniin). Niillä viikoilla kun nämä kaverit ovat nousseet joukkueeseen niin aina on tullut lauantaina tappio viheriön puolella. Yhdellä viikolla nousi sitten aivan turha jätkä junnuista ja heti otettiin kauden avausvoitto. Pitää vissiin laittaa junnuvalmentajalle viestiä, että laskee vähän harjoitteluintensiteettiä ettei sentään tiputa.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Janda kirjoitti:
On ollut tosiaan mielenkiintoinen kaudenalku.

Tuo mielenkiintoinen kuvaa kyllä itsellänikin kauden aloitusta paremmin kuin hyvin. Vaihdoin koutsin hyvä-hyvään, kun oli omasta pelaajasta sellainen mahdollista tehdä.

Ensimmäisessä pelissä tuli elintärkeä vierasvoitto nousua ajatellen toisesta pahimmista kilpakumppaneista (lohkossani on kolme joukkuetta, jotka taistelevat noususta), minkä jälkeen kahta ennakkoon heikompaa vastustajaa vastaan on puppeloitu huonon tuurin avustamana kotitasurit kahta heikkoa joukkuetta vastaan sekä kahta heikkoa vastaan voitettu luovuttamalla keskikenttä kokonaan vastustajalle (vaikka olisin senkin voinut ottaa itselle peluuttamalla eri lailla) ja vastahyökkäyksiin tueten otettu voitot kotiin. Nuo vastahyökkäyspelit oli kyllä tarkasti harkittuja, koska ne pystyi PICaamaan ongelmitta - joukkuehenki on nyt haltioitunut. Hyvällä tuurilla olisi nyt puhdas sarja, mutta 3-2-0 -tilasto lienee sekin parempi kuin tappiosarja.

Lohkossa ollaan kakkosena tällä hetkellä, johtopaikalla on se, jonka voitin ensimmäisellä rundilla. Lohkon kolmas nousijakandidaatti on kolmantena pisteen itseni perässä ja ensi viikon vastustajani.

Joukkueeni on ACDelirium (560481), kannattaako HT-gurujen mielestä tuollaisella porukalla tavoitella nousua kutoseen vai jatkaa pakkitreeniä vielä yhden kauden ajan seiskassa?
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
E kirjoitti:
Joukkueeni on ACDelirium (560481), kannattaako HT-gurujen mielestä tuollaisella porukalla tavoitella nousua kutoseen vai jatkaa pakkitreeniä vielä yhden kauden ajan seiskassa?

En ole guru, mutta itse pelaan kutosessa nyt. Olen noussut parissa kaudessa kutoseen kasista ja satuin vielä "pääsemään" aika kovaan lohkoon. Todennäköisesti tulen bumerangina alas, kun kunnotkin ovat olleet todella surkeat. Kaveri toisaalta pelaa suunnilleen saman tasoisella jengillä kuin omani kutosta myös ja on lohkonsa kärjessä. Eli se on ihan lohkosta kiinni, noh ehkä oma jengini on vähän sinun jengiäsi parempi, muttei kuitenkaan kovin paljoa.

Kutosessa alkaa olemaan yleinen taso jo aika kova jos vertaa seiskaan, mutta on vielä helppojakin lohkoja, missä voisit pärjätä jotenkin.
 

sixtus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Barcelona
Oma arvioni on, että tiukkaa tulee joukkueellasi tekemään kutosessa, ellet satu pääsemään sinne kaikkein heikoimpiin lohkoihin. Keskikentän tulet nykyisellä ryhmitykselläsi todennäköisesti häviämään käytännössä aina ja hyökkäyksesi ei tule pärjäämään todennäköisesti yhdenkään joukkueeen puolustusta vastaan.

Pari kovempaa kärkeä ja pääosin vastahyökkäyksillä, niillä olisi varmasti jo saumoja. Kotona voisi olla mahkuja muutenkin, varsinkin jos piccailemalla vieraissa nostattelet joukkuehenkeä.

Nämä kommentit hyvin pikaisella vilkaisulla joukkueeseesi.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
sixtus kirjoitti:
Oma arvioni on, että tiukkaa tulee joukkueellasi tekemään kutosessa

Niin, kyllä kuitenkin kutosessa sopiva lohko on paljon kivempaa kuin oma seiska&kasini olivat. Voittoja toki tuli, mutta jännitystä ei oikein nimeksikään... mielummin häviää tiukkoja matseja kun voittelee 10-0. Toki ei sitten kiva hävitä jotain 0-6 kokoajan.

Näitä itselläni edessä ensi ja seuraavana lauantaina, siis 6-0 turpiin ottoja(tai suurempiakin). Joukkueeni on rakennettu vain ja ainoastaan aloituksen varaan ja niinpä jos vähänkin kunnot ovat heikot, niin tulee kauhea heikennys kokoonpanoon. Onkos muilla vastaavia ongelmia? Tämä on korostunut tällä kaudella kun paras pelaajani on päättänyt jokaisen viikon perjantaina ilahduttaa minua laskemalla kuntoaan alaspäin... noh seiskassa tulee olemaan taas kivaa, ehkä, toivottavasti...
 

Mr.Moon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flopit
Junnuni loukkaantui treenimatsissa, ja sai yhden viikon saikkua. Tämähän tarkoittaa periaatteessa että "loukkaantunut mutta harjoittelee". Perjantaiaamuksi oli viikko muuttunut laastariksi, eli treeniähän pitäisi ehdottomasti saada, eikö? Apuohjelman mukaan tämä jannu on kuitenkin ainoa pelaajastani joka ei saanut treeniä viikolla. Apuohjelma (Hattrick Forever) väärässä, vai miten tämä sitten oikeasti menee?
 

Mace

Jäsen
Mr.Moon kirjoitti:
Junnuni loukkaantui treenimatsissa, ja sai yhden viikon saikkua. Tämähän tarkoittaa periaatteessa että "loukkaantunut mutta harjoittelee". Perjantaiaamuksi oli viikko muuttunut laastariksi, eli treeniähän pitäisi ehdottomasti saada, eikö? Apuohjelman mukaan tämä jannu on kuitenkin ainoa pelaajastani joka ei saanut treeniä viikolla. Apuohjelma (Hattrick Forever) väärässä, vai miten tämä sitten oikeasti menee?

Pelaajasi sai treenin normaalisti. Apuohjelmat voivat olla ihan mukava apuväline, mutta liikaa niihin ei kannata kuitenkaan luottaa.
 

Menace

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Heki, sympatiat Tapparalle
Matsi 103454454

Vinkkejä, tää ois pakko voittaa. Jaan sarjan kärkipaikan vastustajan kanssa ja muita häviöitä ei kummallekkaan liene tiedossa kuin keskinäiset ottelut. Voiton myötä putki kasvaisi 21 peräkkäiseen voittoon.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Saakohan harjoituksen illan pelistä, jos vastustajalla ei ole asettaa miehiä kentälle. Pari lauantaita on mennyt niillä siten, ettei ainuttakaan pelaajaa ole ollut kentällä(5-0 luovutusvoitot molemmista).. Sama jatkuu todennäköisesti tänään. Joukkue ei ole botti.
 

Mace

Jäsen
Jukan takahiukset kirjoitti:
Saakohan harjoituksen illan pelistä, jos vastustajalla ei ole asettaa miehiä kentälle.

Vastustajan tarjoama luovutusvoitto tuo sinun joukkueesi pelaajille treenin ihan normaalisti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös