Hattrick

  • 1 261 093
  • 10 210

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Re: Re: Re: Valmentajakysymys?!

Viestin lähetti Blue F
Mitäs mieltä hieman kokeneemmat HT-pelaajat ovat, kumpi valmentaja kannattaa hankkia;

-hyvä valmentaja, kehnolla johtajuudella?!
-kelvollinen valmentaja, välttävällä johtajuudella?!

Hyvä valmentaja, kehnolla johtajuudella. Pelissä kuitenkin tärkeintä on saada treeniä nuorille kavereille ja sen hyvä valmentaja saa aikaan nopeammin, kuin kelvollinen.
Muutaman hedelmällisen treenikauden jälkeen voikin myydä pari kaveria ja ostaa paremman johtajuuden omaavan valmentajan.
 

HOOPEEKOO

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
kausi loppuu

Ensimmäinen kausi kutosessa päättyi neljänteen sijaan, joten tyytyväinen täytyy olla. Ens kaudella tarkoitus vahvistaa joukkuetta ja sitä seuraavalla kaudella olisikin sitten tarkoitus nousta jälleen yhtä sarjatasoa ylemmäksi.

Kauan kestää nostaa nuorisojoukkueen taso tuhoisasta hyvään 20.000e panostuksella viikossa?

Legenda FC (553043)
 

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
Loistava kausi huipentui hienoon 1-5 voittoon ja tappioton kausi päättyi siten lohkovoittoon ja suoraan nousuun neloseen. Myös oma hyökkääjä voitti maalikuninkuuden. Eipä paljoa paremmin enään kausi olisi voinut mennä. Tähtiennätys nousi 48* ja ensikauden joukkue on yhtä pelinrakentaja ostosta vaille valmis.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Re: kausi loppuu

Viestin lähetti HOOPEEKOO
nuorisojoukkueen taso tuhoisasta hyvään 20.000e panostuksella viikossa?

Menee noin reilussa kaudessa. Erinomaiseen vaatii noin kaksi kautta.
 

Ipa9

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Montreal Canadiens
Liverpool FC
Juhlalllinen hetki Liverbirseille, sillä eilen varmistui joukkueeni nousu 6-divisioonaan.

Joukkueeni sijoittui toiseksi sarjassa VII.130, ylivoimaisen Polarbearin takana.

Nyt ajatukset kuutoseen, jota ennen vielä kansainvälinen Cup, jossa otteluita muiden Liverpool fanien joukkueita vastaan. Katsellessani vastustajien rostereita tuli kyllä äitiä ikävä, mutta eihän sitä koskaan tiedä...

Sarjanousulippiksiä ja t-paitoja voi tilata allekirjoittaneelta yv:llä.

YNWA
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Muutaman kauden toisen sijan jälkeen Padawans sijoittui tällä kaudella omassa lohkossaan ensimmäiseksi. Suora nousu jäi silti haaveeksi ja karsintaan vie nyt tie ja vastuksena Hurjapäät. Karsintaan lähdetään ainoastaan nousi vitoseen tähtäimessä ja kaikki muu johtaa pettymykseen. Tällä kaudella sarjan parhaimpien maalintekijöiden listalla joukkueeni pelaajat nappasivat sijat 1,2 ja 10.

Kausi meni siis hyvin, mutta vielä viimeinen puristus on edessä. Yksi ottelu voi antaa kruunun kaudelle tai sitten pilata sen melkein täydellisesti.
 
Viimeksi muokattu:

Jusu7

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jkl United nappasi lohkovoiton ja suoran nousun 40 pisteellä ja maalisuhteella 64-7.
Kauden tavoitteet täytettiin cupissa viides kierros ja hyvä vastus II-divarilaiselle, lohkovoitto&nousu ja lisäksi 40* rikki. Tuo viimeinen ylittyi vieläpä komeasti ja ennätys on nyt 43,5* erittäin korkealla välttävällä keskikentällä ilman motsia.
Näillä pohjilla on hyvä jatkaa ja tulevalohko kun vielä näyttää ihan kohtuulliselta on hyvä jatkaa tulevaan.
Onnitteluja voittajille ja menestystä jatkoon myös ei-voittaneille!
 

Kyle

Jäsen
Kuukausi sitten rekistöröidyin ja jouduin 8 divisioonaan, toiseksi viimmeiselle sijalle. Joten kun pelit jäivät tältä kaudelta 4:ään otteluun ei kärkisijoja aivan keritty kolkuttelemaan, vaikkakin lopulta nousin divisioonassani sijalle 5.
Neljästä ottelusta kokoon sain 3 voittoa ja yhden tappion maalierolla 17-7.
Ensi kauteen(Koska se sitten alkaakin?) ei tavoitteena ole mikään muukuin nousu seiska divisioonaan.

Sitten sellaiseen harjoittelua koskevaan kysymykseen; Voiko/kannattaako kesken viikon vaihtaa harjoitusta. Eli jos lauantain otteluun treenaat hyökkääjille maalinteko, niin kannattaako tiistain otteluun vaihtaa treeni esim. puolustajille.
 

Steele

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Florida Panthers
Viestin lähetti Gerodz

Sitten sellaiseen harjoittelua koskevaan kysymykseen; Voiko/kannattaako kesken viikon vaihtaa harjoitusta. Eli jos lauantain otteluun treenaat hyökkääjille maalinteko, niin kannattaako tiistain otteluun vaihtaa treeni esim. puolustajille.

Vain yhtä taitoa voi harjotuttaa viikon aikana, päivitykset on aina perjantaisin ja harjotus tulee sen mukaan mitä torstai-illalla on määrätty.
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Oma kausi päättyi jälleen 4. sijaan VI. sarjassa ja sijoitus oli jo 3 kerran peräkkäin tuo samainen 4. sija, kausia minulla on takana 3 kappaletta. Sijoitukseen en ole tyytyväinen ja viimeisen kierroksen jälkeen vielä vähemmän, koska kolmanneksi sijoittunut joukkue hävisi sen ja jäin vain yhden pisteen kolmannesta sijasta ja toiseksi viimeisellä pelikierroksella hävisin juuri tälle kolmanneksi sijoittuneelle joukkueelle mahdollisimman niukasti 1-0 lukemilla.

Viimeisessä ottelussa 27 000 katsojan edessä kaatui kotikentällä pelatussa Turun derbyssä Harhalaukaus 4-1 lukemin ja saldoni pysyi tahrattomana näissä paikallismatseissa ja saldoni on 4 voittoa ja 0 tappiota ja maalierokin on mukava 18-5.

Kahteen kertaan tuli ylitettyä 30 tähden raja ja ne tuli kahdessa viimeisessä ottelussa ja molemmissa saavutettiin 30½*. Suomen cupissa päästiin toiselle kierrokselle jossa tulikin sitten noutaja vitos divisioona joukkueen muodossa.

Kaksi viikkoa pitäisi sitten jaksaa odottaa, että uusi kausi alkaisi ja pääsisi taas taistelemaan tärkeistä pisteistä.

FC Jykke (257289)
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Kisapuiston Kostajat (31392) sijottui VI.324 sarjassa toiseksi alkukauden rämpimisen johdosta. Joukkue nuorentui parin lupaavan hankinnan ja yhden erittäin lupaavan oman juniorin nostamisen myötä. Vanhahko.. ei vaan kokenut rosteri siis sai kaipaamansa tuoretta verta ja ensi kaudella tavoitteena ei voi olla muuta kuin nousu viitoseen.

Sarjan maalipörssin voitto meni jo toista kertaa peräkkäin Kostajien Kalle Saranpäälle vaatimattomalla yhdeksällä maalilla. Toiseksi sijottui Kostajien Matti Silvasti kahdeksalla maalilla.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Kausi päättyi neljänteen sijaan vitosdivarissa.
Toivottavasti ensi kaudella sitten taistellaan lohkon voitosta.
Tälläkin kaudella siihen oli kaikki mahkut, mutta huonot formit ja parhaan pelinrakentajan loukkaantuminen, vie sen mahdollisuuden.
Ensi kaudella minulla on avauksessa 3 kappaletta häikäsevän pelinrakennuksen omaavia hemmoja, että kaikki lohkovoittoa huonommat sijoitukset on pettymyksiä.
Vielä kun myy pari treenattavaa ja ostaa vahvistuksia muille pelipaikoilla, niin mahdollisuudet, jopa voittaa kaikki pelit on hyvät.
 

bluefox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
FC Luzersin visiitti kutosdivisioonaan jäi odotetusti lyhyeksi. Ainoa harmillinen asia on se tosiasia, että joukkueeni on lohkonsa kuudenneksi paras vaikka seitsemänneksi sijoittuikin. Viimeisessä ottelussa olisin tarvinnut voiton tai tasapelin varmistaakseni pysymisen kutosdivisioonassa. Vastaan asettui omaa joukkuettani heikompi sakki, keskikentän hallinta oli joukkueellani selvästi. Yhtään maalipaikkaa en saanut koko ottelussa ja vastustaja teki kaksi maalia. Terve moro hei, ja seiskaan. Kaiken lisäksi vastustajajoukkueeni joka säilyi kutosessa , ei ole kirjautunut pariin kuukauteen ht:hen. Vittumaisen pelin id:34031267

No ensi kaudella takaisin kutoseen on tavoite. Joukkue pystyy hyvässä kunnossa n.30 tähteen. Jos jotain positiivista pitää hakea, niin seiskassa todennäköisesti saa pitkiä voittoputkia ja runsaita yleisömääriä. Näin rahaa kertyy joukkueen kassaan tätä kautta huomattavasti enemmän. Vasta 1,5 kautta ht:tä on takana, mutta koukussa ollaan ja tiukasti!
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Kausi päättyi suunnitelmien mukaiseksi mestaruusjuhliin IV.58 -lohkossa. Nyt edessä on karsinta noususta kolmoseen.
 

Mace

Jäsen
Viestin lähetti bluefox
Vastaan asettui omaa joukkuettani heikompi sakki, keskikentän hallinta oli joukkueellani selvästi. Yhtään maalipaikkaa en saanut koko ottelussa ja vastustaja teki kaksi maalia. Terve moro hei, ja seiskaan. Kaiken lisäksi vastustajajoukkueeni joka säilyi kutosessa , ei ole kirjautunut pariin kuukauteen ht:hen. Vittumaisen pelin id:34031267

Ihan uteliaisuudesta kysyn: miksi ihmeessä lähdit tuohon otteluun vain yhdellä hyökkääjällä, minkä seurauksena hyökkäysarvosanasi jäivät todella huonoiksi ja maalinteko jäi haaveeksi? Kun keskikentän hallinta oli jo ennakkoon noin selvä eduksesi, olisi ehdottomastikin kannattanut panostaa hyökkäykseen selvästi enemmän ja unohtaa tuo viiden puolustajan taktiikka.
 

bluefox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Viestin lähetti Mace
Ihan uteliaisuudesta kysyn: miksi ihmeessä lähdit tuohon otteluun vain yhdellä hyökkääjällä, minkä seurauksena hyökkäysarvosanasi jäivät todella huonoiksi ja maalinteko jäi haaveeksi? Kun keskikentän hallinta oli jo ennakkoon noin selvä eduksesi, olisi ehdottomastikin kannattanut panostaa hyökkäykseen selvästi enemmän ja unohtaa tuo viiden puolustajan taktiikka.

Näin jälkeenpäin ajatellen, todella tyhmästi tehty juu. Puolustusta treenailen ja viittä puolustajaa olen peluuttanut läpi kauden. Uskoin pystyväni puolustamaan tasurin tai voittamaan niuksati tutulla taktiikalla.
 

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Muiden kommentteja lukiessa huomaa, että noin 30 tähdellä ollaan jopa tiputtu kutosesta seiskaan. Itse pelasin vasta toisen kokonaisen kauden. Ensimmäisellä kaudella nousin seiskasta kutoseen ja tällä kaudella tavoitteena oli sarjapaikan säilyttäminen. Parhaimmillaan sain otteluissa hieman yli 30 tähteä ja silti voitin lohkon kärsittyäni vain 2 tappiota. Lohkosta löytyi mm. 40 tähden joukkue. Pelkät kokonaistähdet eivät tunnu vaikuttavan juuri mitään, vaan esim. keskikentän hallinta tuntuu olevan paljon tärkeämpää.

FC Hunajapojat lähtee karsintaotteluun vitosdivarin vastustajaa vastaan tutusti altavastaajana......
 

koukou

Jäsen
Suosikkijoukkue
KK
Kuulostaa tulevan kauden osalta hyvältä kun itse pelasin 8. divarissa ja sain viimeisestä pelistä 29,5 tähteä jos 6. divarissakin pärjää parin tähden korotuksella.
Eli puhtaalla pelillä nousu 7. divariin. Maaliero 74-9.
 

Ebbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Colorado
Team Ebbe selvitti itsensä karsintaotteluun. Tavoitteena on palata yhden IV-divarikauden jälkeen takaisin III-divariin ja vakiinnuttaa paikka kyseisellä tasolla. Joukkueella on parhaillaan menossa 9 kilpaottelun mittainen tappioton putki.

Team Ebbe (74012)
 

jlammi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Jokerit, TPS, TuTo
Oma joukkueeni oli sarjassaan toinen (vitosdivari), kohtuullinen menestys alkukauden rämpimisen jälkeen ostin pelaajia yli 5 miljoonalla ja nyt joukkueessa on mm yksi unohtumaton hyökki + 2 loistavaa joista toinen 18v.

Ensikauden selkeä tavoite on nousta suoraan neloseen - kunhan vielä vahvistan keskikenttää. Tähtienkka tuli viimepelissä 38,5*
 

Akseli

Jäsen
HT-Teamin tiedotteessa mainittiin uusien servereiden kokeilujen tms. aiheuttavan vaivaa pelaamisessa. Näitä tämäntyyppisiä kokemuksia on ajoittain, mutta ne yleensä aina liittyvät johonkin :)
Meillä valmistaudutaan tiukkaan karsintaotteluun...toivottavasti silloin jo homma toimii ajallaan ettei tarvitse koko yötä odotella tulosta.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Viestin lähetti Pakkipari
Kausi meni siis hyvin, mutta vielä viimeinen puristus on edessä. Yksi ottelu voi antaa kruunun kaudelle tai sitten pilata sen melkein täydellisesti.
Itse itseäni lainaten... Karsintamatsin tulos oli kiitettävä 1-6 voitto ja sarjanousu on nyt tosiasia. Kauan sitä on odotettukin. V.163, täältä tullaan.
 

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Viestin lähetti Pakkipari
Itse itseäni lainaten... Karsintamatsin tulos oli kiitettävä 1-6 voitto ja sarjanousu on nyt tosiasia. Kauan sitä on odotettukin. V.163, täältä tullaan.

Ja yhden noustessa vitoseen on jonkun tiputtava kutoseen. Ensimmäisen kerran sarjatasoa alemmas kauden päätteeksi, parin kauden takaiselle mestarille karu kolaus...

Näköjään sain sentään kaikki runkopelaajat terveiden kirjoihin juuri viimeisen ottelun jälkeen, eli teoriassa valmiina ollaan yrittämään paluuta samantien.
 

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Allekirjoittaneen karsintapeli päättyi 4-3 voittoon, vaikka vastustaja johti alussa jo 3-0. Kolmas kokonainen pelikausi alkaa nyt sitten vitosessa. Lohko on murskaavan kova ja joukkueeni täydellinen altavastaaja kaikkia lohkon joukkueita vastaan.....
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös