Hartwall Arena

  • 1 037 506
  • 3 034

Käyhkönen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, IFK:ssa on myös hyviä pelaajia.
Ei kiitos kuitenkin kaikille Cheekeille ja JVGeille, jos on pakko soittaa poppia, niin mieluummin sellaista joka ei aiheuta vitutusta suuressa osassa yleisöä.

:) Oletko varma, että edustat mielipiteinesi "suurta osaa" vai sitä toista päätä? Meinaan vaan, että kaveri joka myy stadikan pari kertaa täyteen "tuosta vaan" niin voi olla, että joku hänenkin musastaan tykkää, jopa Jokerileirissä.

Ja olin itse juuri Kaliforniassa katsomassa sekä Losissa että Anaheimissa pelejä ja Losissa halli, äänentoistolaitteet ja tapahtuman SHOW vedettiin isosti ja siinä oli panostusta ja oli mahtava olla yleisössä. Se ei ollut vaan peliä vaan oikeasti koko ajan odotti, että mitä katkoilla tapahtuu jne. Äänentoistolaitteet olivat aivan huikean hienot, he tuntuivat luukuttavan aika paljon bassomussaa ja se oli selkeästi se millä haettiin musan osalta fiilistä halliin. Lisäksi kaikenmaailman valoshowt ja seuran järjestämän showmiehet yleisössä oli mukavaa viihdettä. Lisäksi hallin penkkeihin oltiin panostettu valtavasti, ne oli nahkaa ja pehmeät, kuin olisi tuliterään Mersuun täydellisille lisävarustesporttipenkeille istunut. Lisäbonarina vielä juomateline etupuolella istuvan penkin selkänojassa ja jalkatilaakin oli reippaasti.

Sitten taas Anaheimin kotipelissä ei oikeastaan ollut mitään, paitsi tietysti suomalaisittain 3 suomalaista pelaamassa, jotka toi sen fiiliksen peliin ja sen seuraamiseen, mutta hallina Anaheimin halli on aika tylsä, musa oli aika huonoa, ja mitään amerikan showta ei ollut käytännössä lainkaan. Lisäksi Ducksien fanikaupasta oli kauden tärkeimmällä hetkellä, play offien käynnistyessä loppuneet aivan jokainen malli kaulaliinoista ja pipoista oli jäljellä yhtä mallia. Oon monesti tuominnut Jokerikaupan ja onhan siinä parantamista, mutta että tulisko Jokerikaupassa ikinä tilannetta että huivien ja pipojen kohdalla myydään "ei oota". Kuitenkin sekä huiveja että pipoja näkyi katsomossa vaikka minkälaista.

Oli mukava nähdä peräkkäisinä päivinä miten ottelutapahtuman samalla alueella voidaankaan järjestää eri tavalla. Ei liene sattumaa, että Kingsien ottelut ovat parin vuoden ajan olleet loppuunmyytyjä, panostukseen vastataan viihtymällä katsomossa. Anaheimin tunnelma oli puolestaan isohko pettymys.
 

syndi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, HJK-Hockey, NHL
Biisitoiveena esitän: Notkea Rotta - Mitä iistimpää, sitä siistimpää. Sopii meinaan tulevalla kaudella ohjelmistoon loistavasti ;)
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Oli mukava nähdä peräkkäisinä päivinä miten ottelutapahtuman samalla alueella voidaankaan järjestää eri tavalla. Ei liene sattumaa, että Kingsien ottelut ovat parin vuoden ajan olleet loppuunmyytyjä, panostukseen vastataan viihtymällä katsomossa. Anaheimin tunnelma oli puolestaan isohko pettymys.

Aika hyvin oot tiivistanyt omat ajatukset myos peleista, kun olin pari viikkoa sitten katsomassa Kings - Minnesota, Kings - Phoenix ja Ducks - Nashville. Los Angelesissa todella osataan laittaa show pystyyn, tosin eipa tuo yllatys ole kun miettii millainen kaupunki muuten on. Orange County taas on enemman sellaista rentoa vanhusten lomaseutua ja sen kylla huomasi Ducksien pelissa. Tunnelma oli kuin Areenalla konsanaan pahimmillaan.

Taalla on monet sanoneet jyrkkaa EI:ta kaikelle amerikanmalliselle show-meiningille, mutta itse kylla tykkasin aivan pirusti Kingsin pelien menosta. Pitkalla sivulla porukka niin messissa koko hommassa ettei Suomessa ole nahtykaan kuin korkeintaan jossain Leijonien tarkeassa MM-pelissa, jos edes silloinkaa. Toki jos noin pitkalle shown vie niin silloin tosiaan faniryhmalle ei oikein jaa tilaa ja aikaa vetaa omia juttujaan, joten joku kultainen keskitie olisi itselleni se paras ja viihdyttavin ratkaisu.

Eli toisinsanoen taalta iso peukku kaikelle valoshow:lle, kunnon aanentoistolle seka erilaisille valiaikashow:lle jossa otetaan yleisosta kunnolla irti.

PS. Joukkueiden tuominen jaalle muuta kuin todella pimeassa hallissa on suorastaan rikos hienoa lajia kohtaan.
 

Käyhkönen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, IFK:ssa on myös hyviä pelaajia.
Toki jos noin pitkalle shown vie niin silloin tosiaan faniryhmalle ei oikein jaa tilaa ja aikaa vetaa omia juttujaan, joten joku kultainen keskitie olisi itselleni se paras ja viihdyttavin ratkaisu.

Eli toisinsanoen taalta iso peukku kaikelle valoshow:lle, kunnon aanentoistolle seka erilaisille valiaikashow:lle jossa otetaan yleisosta kunnolla irti.

PS. Joukkueiden tuominen jaalle muuta kuin todella pimeassa hallissa on suorastaan rikos hienoa lajia kohtaan.

Tismalleen samaa mieltä, joku kultainen keskitie amerikan ISOLLE show:lle sekä meidän nykymallille. Se Kingsin kotipeli kyllä avasi omat silmät siitä, mitä ehkä meidän uudet omistajat tarkoittavvat sillä, että peleistä tehdään ISOJA tapahtumia joissa kaikki viihtyy. Itsekin omaan kausarin eteläpäätyyn neljättä vuotta putkeen ja arvostan paljon mitä siellä tehdään, mutta toivotan kyllä tervetulleeksi myös vähän tollasta kunnon SHOW:ta mitä Losissa koin. Se oli jäätävän hieno kokemus.

Anaheimissa tosiaan mietin, että "ei perhana, täällähän on huonompi tunnelma kuin Hartwallilla ja fanikaupassa ollessanikin mietin, että Jokerishopissa on monet asiat paremmin". Olin vähän kuvitellut, että kaikkialla änärissä tehdään asiat paremmin kuin Suomessa joka saralla. Harhaluulo.

Losin pelitapahtumassa näki, että siihen panostetaan "AMMATTILAISOTTEIN" eikä se ollut mitään amatöörien puuhastelua vaan kaikki biisit, show- miesten yleisönhuudatukset ja Kings- maskotin meininki katsomossa oli suht tarkasti speksattua ja iso osa asioista osattiin tehdä juuri oikeaan aikaan saadakseen hallin tunnelman kattoon. Väliaikaviihde, yleisöpalkinnot ja yleisökilpailut oli erittäin viihdyttäviä ja palkinnot olivat tyyliin Kingsin seuraavan kauden kausari tai play off lippupaketti tai 400$ lahjakortti Chevronille (bensalahjakortti) eikä mitään kuppasia gigantin kahvinkeittimiä urheilutapahtumassa. Toki voi olla jotain pientäkin, sponssithan sen määrää osittain, mutta kuitenkin myös jotain ISOA laadukasta. Esimerkiksi pelissä oli sellanen skaba, että se joka saa parhaimmat desibelit pelitaukojen aikana "tanssistaan" yleisössä niin voitti kausarin seuraavalle kaudelle. Yleisössä oli iso määrä faneja jotka oikein himoitsi päästä ruudulle, myös aikuisia ja aikuinen sen sitten voittikin.

Tietty kaikista tärkeintä on, että peli on hyvää jäällä ja jos se on niin tällä oheismeiningillä saadaan kuorrutettua sitten se kakku. Toivotaan, että ensi kausi on mainio sekä katsomossa että kentällä.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Losissa taitaa muutoinkin olla rennoin ilmapiiri ottelutapahtumissa. Olin syksyllä katsomassa pre season peli LA vs. Phoenix. Taidettiin osua katsomoon, missä ihmiset tunsivat toisensa ilmeisesti vuosia ovat yhdessä pelejä katsoneet. Siellä läppä lensi ja sai välillä nauraa vedet silmissä.

Huipennus tapahtui kun Phoenix iski taululle 0-6. Siinä vaiheessa urkuri alkoi soittaa tutun oloista kappaletta ja yläpuolelta iso möreä ääninen ukko alkoi laulaa ( ja hyvin) " stop, in the name of love, stop before you break my heart.." Armottomat aplodit ja koko katsomo nauroi, noin otetaan turpaankin tyylillä !
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Uusi kuuluttaja peleihin hakusessa:

Haemme Jokeri-ääntä!

Jokerit etsii ensi kauden ottelutapahtumiinsa kuuluttajaa. Tarjoamme ainutlaatuisen työtehtävän kansainvälisen huippujääkiekon parissa.

Kuuluttaja on mukana rakentamassa unohtumattomia otteluelämyksiä. Edellytämme tehtävään sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Avoimet hakemukset tehtävään perjantaihin 27.6. mennessä: petri.ruohonen@jokerit.com / 0400-600494.

Lähde Jokereiden Facebook ryhmä.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Tässä otsikossa vaadimme Tatun comebackia kuuluttajan pestiin!

t. Ben Walteraal
Kannatan! Siinä olisi sitä ison maailman tunnelmaa, kun uudet tanssitytöt hyppivät, leditaulut välkkyvät, rokki pauhaa ja Tatu kuuluttaisi avauskokoonpanon omalla jäljittelemättömällä tyylillään siten, että pelaajien nimet täytyy itse tihrustaa pelipaidosta mikäli haluaa tietää ketkä siellä ovat.

Voiko tuota hommaa tehdä etänä? Ehdotan Ameriikan kultakurkkua Juuso Myllyrinnettä, mikäli Tatulle on jo löytynyt hommia rahakkaammista kuuluttajaliigoista
 

Rakettipulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Uusi kuuluttaja peleihin hakusessa

Erittäin positiiviset fibat tästä. Kriteereitä ovat varmasti tarpeeksi iso tunnelataus Jokereita kohtaan, artikulointi ja vähintäänkin siedettävä ääni. Kova on luotto tulevaan uuteen kuuluttajaan.
 

Masentaja

Jäsen
Onkohan toi "kokopäiväduuni"? Siis onko liksa sillai kohdillaan että muuta ei tartte tehdä kuin kuuluttaa matseja...
 

Rakettipulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onkohan toi "kokopäiväduuni"? Siis onko liksa sillai kohdillaan että muuta ei tartte tehdä kuin kuuluttaa matseja...

Onhan tuo. Joulukalenterissa taisi olla luukku kuuluttaja-Tomin työpäivään ja se alkoi kyllä ihan hyvissä ajoin aamulla tekemällä valmistelut ym säädöt ja illalla oli sitten peli.
 

Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
Jokerien kotihalli menettää Helsingin kaupungin tuen
Jääkiekkoseura Jokerien kotihalli Hartwall-areena on menettämässä kaupungin vuokra-avustuksen. Hartwall-areena eli Helsinki halli Oy haki vuodelle 2015 Helsingin kaupungilta 300 000 euron vuokra-avustusta, mutta liikuntalautakunta päätti hylätä anomuksen.
Tämähän oli jossain määrin odotettavissakin. Tosin tässä on kyse vasta liikuntalautakunnan kannasta ja kaupunginhallistus päättää asian.

Linkki: Hs.fi
 

Tartu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KHL
Onko Hartwall Areena muuten vaihtamassa nimeään, kun tällä viikolla on vanhat valokyltit poistettu areenan seinistä?
 

TKR-69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Vantaa
Remontit on alkanut ja kuulemma kaikki penkit on uusittu ja mediakuutio on myös vaihdettu. Noihin nimikylttien poisottamiseen saattaa olla tosiaan syy, että nimi olisi mahdollisesti vaihtumassa. Huhutaan Teboil/Lukoil?
 

faro

Jäsen
Remontit on alkanut ja kuulemma kaikki penkit on uusittu ja mediakuutio on myös vaihdettu. Noihin nimikylttien poisottamiseen saattaa olla tosiaan syy, että nimi olisi mahdollisesti vaihtumassa. Huhutaan Teboil/Lukoil?

Nyt puhut puuta heinää.

Mediakuutio ei ole vaihtumassa, koska edellinen on vain vähän reilu vuoden vanha, ja se on kaiken lisäksi todella laadukas.

Arenalla on pitkä sopimus Hartwallin kanssa, joten myöskään nimisponsori ei ole vaihtumassa. Syy kylttien poistamiseen on se, että nimi muuttuu Hartwall Areenasta Hartwall Arenaksi.
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllähän Roman puhui lehdessä aikaisemmin, että kuutio toden totta olisi vaihtumassa, vaikka se vaihdettiin vasta viime keväänä viimeksi. Nykyinenhän on todella laadukas, mutta silti aika kaukana näistä parhaista markkinoilla olevista, joita mm. joiltain NBA-joukkueilta löytyy. Esim. Pacersilla on aika helvetin tyylikäs taulu, jotain tuon tapaista olisi kiva nähdä myös meillä. Ja tosiaan, jos tuota uutta ja laadukasta taulua aletaan vaihtamaan on sen tilalle tulevan oltava selkeä upgrade tai siinä ei ole mitään järkeä.
 

Pllnen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Penguins, #3 Määttä, #86 Teuvo Teräväinen
Kyllähän Roman puhui lehdessä aikaisemmin, että kuutio toden totta olisi vaihtumassa, vaikka se vaihdettiin vasta viime keväänä viimeksi. Nykyinenhän on todella laadukas, mutta silti aika kaukana näistä parhaista markkinoilla olevista, joita mm. joiltain NBA-joukkueilta löytyy. Esim. Pacersilla on aika helvetin tyylikäs taulu, jotain tuon tapaista olisi kiva nähdä myös meillä. Ja tosiaan, jos tuota uutta ja laadukasta taulua aletaan vaihtamaan on sen tilalle tulevan oltava selkeä upgrade tai siinä ei ole mitään järkeä.

Ei mitään tarvetta vaihaa, vaikka onhan upgrade aina hieno. Ja jos on kaukana markkinoiden parhaista niin ainakin jääkiekkomaailman tarkin se on. Jokereiden uutinen asiasta.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Jep, ei mitään järkeä lähteä vaihtamaan tuota kuutiota. Tosin eihän se Jokerien murhe ole, kun ei halli enää kuulu Hjallikselle. Tehkööt Rotenbergit vaikka millaisia hankintoja, ei se minua haittaa. Ne 3D-projektorit olisi päheät.
 

John Copter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nöyrästi ylimielinen rikollislauma, #9
Rotenberg tarkoitti että vaihtoon menevät ne katsomoiden sisääntulojen yläpuolella olevat taulut joista viime kaudella osa oli pimeänä. Tuosta uutisesta sai kuvan että vaihtoon menisi myös videokuutio, mutta se oli toimittajan virhe.

Tuo arenan kuutio oli jääkiekkomaailman tarkin aikanaan kun se asennettiin, mutta MSG:llä on käsittääkseni nyt tarkempi.
 

TKR-69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Vantaa
Hartwallilla ei ole mitään tapahtumia 8.6-16.8, joten remontit on taitanut jo alkaa.

28.07.2014 Hartwall Arena SKA-Atlant
28.07.2014 Hartwall Arena SKA-Severstal

On siellä pari harjoitusmatsia ainakin. Ja nämä matsit on luultavammin, just sen takia, että kokeillaan ja harjoitellaan uusia laitteita. Ja mun tietojen mukaan mediakuutio menee tosiaan vaihtoon ja nykyinen menee kuulemma yhteen Liigahalliin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös