Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Hartwall Arena

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Tökö, 15.03.2003 klo 23.14.

 1. Ihmepeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Onko Arenan jää noin yleensä missä kunnossa? Välillä näyttänyt, että ihmeellisiä lipoja pelaajat vetää.

  Jännityksellä saa taas odottaa. Eilen taisi olla vähän toisenlaista häppeninkiä Arenalla, joten jää on taas uusi.

  Mitenkäs jäähomma menee noin muuten, jos ei ole mitään tapahtumia, joiden takia pitäis sulattaa? Miten sitä hoidetaan? Sulatetaanko silti välillä?
   
 2. ejs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Lyhyesti: lukuunottamatta heinäkuun huoltotaukoa jää sulatetaan todella harvoin. Uuden jään tekeminen nollilta on useamaan päivän projekti*) ja ihan jo energiataloudellisestikin vaativa homma. Aineen olomuodon muuttaminen (nesteestä kiinteäksi) vaati huomattavan tehon verrattuna tietyn lämpötilan ylläpitämiseen.

  Lähestulkoon kaikki tilaisuudet Arenalla hoidetaan siten, että jään päälle ladotaan tuuman paksuiset eristelevyt ja siihen sitten päälle mitä tarvitaan. Esimerkiksi konserteissa yleisö kävelee juurikin näillä levyillä.

  Hyvä jää ja yleisön viihtyminen alariveillä ovat nykyisissä lämpimissä areenarakennuksissa toistensa kanssa ristiriidassa olevia tavoitteita, mutta eiköhän se Hartwallilla onnistu siinä kuin muuallakin.

  EDIT:

  *) kyse on myös siitä, että jäästä ei tule paras mahdollinen, jos se tehdään liian nopeasti.
   
  Viimeksi muokattu: 19.01.2016 klo 15.24
 3. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Areenalla (Nyk. Arena) oli aikanaan pitkään ehkä jopa maailman paras jää. Nyt jää ei ehkä ole enää niin heittämällä siellä ykkösenä, vaikka jää edelleen hyvä onkin. Useat laitteet ja valot vain lämmittävät sen verran, että jäädytyslaitteissa ei riitä hönkä enää ylläpitämään samaan tasoa kuin aikaisemmin.

  Tänä vuonna jää sulatetaan käytännössä heti Jokerien kauden jälkeen ja käsittääkseni koko jäädytyslaitteisto uusitaan. Samalla voisivat pistää myös piuhat uusiksi, ettei koko halli sula jos halutaan käyttää sitä kuuluisaa projektoria samaan aikaan ledipanelien kanssa.
   
 4. Urheilija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Olihan siellä jonkunlainen projektori junnujen skaboissa käytössä. Eikä ainakaan vielä ole huomattu Are(e)nan sulamista.
   
 5. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kyllähän tuo Areenan jää näyttää aina helvetin hyvältä niin livenä kuin töllössäkin. Monella (melkein kaikilla muilla) paikkakunnilla jää näyttää usein sellaiselta harmaalta likaiselta jäältä.

  Tietysti valaistuksellakin on tärkeä rooli tässä kokonaisuudessa. Suurin ja kaunein!
   
 6. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Oli kyllä, mutta jos huomasit, niin panelit olivat pois päältä kun projektorilta tuli tavaraa.
   
 7. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Ja huomauttaisin myös, että livenä hallilla projektorin jälki oli erittäin himmeää. Televisioon se välittyi ihan hyvin mutta jotain kikkaa tuossa varmaankin oli. En tosin ole mikään asiantuntija tässä.
   
 8. Jokeri82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Osan aikaa panelit oli päällä kun projektoreilta tuli tavaraa, ainakin Selänteen pelissä. Silloin tosin jumbon ruudut oli pimeänä. Hämärä muistikuva on kyllä että ois jossain välissä myös jumbon ruuduilla ollut kuvaa samaan aikaan...
   
 9. Perusjäbä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Onko noi tilastomiehet aina kännissä töissä vai Jesse Joensuun kavereita?
   
 10. Shakermaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Linkki Jatkoajan juttuun Jokereiden kuuluttajasta: http://www.jatkoaika.com/Haastattelu/juha-pusila-jokereiden-ääni/173567

  Lainaus:
  Edit: Jos siis edes viittasit tähän, että eilisessä ottelussa selkeä Kozunin maali kuulutettiin Joensuulle.

  Lainaus:
   
 11. Masentaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  http://en.khl.ru/news/2016/01/24/240906.html

  Coca-Colasta tulee iso sponssi khl:lle. Vapaa suomennos uutisesta: Yhtiön logo tulee näkymään kaikkien KHL-areenoiden seinillä, ja tulee olemaan osa otteluiden jälkeisiä pressitilaisuuksia, KHL:n ja seurojen nettisivuilla ja kaikessa liigan painetussa ja sähköisessä mediassa. Coca-Cola-mainoksia esitetään areenoilla pelipäivinä ja tv-lähetysten aikana KHL-TV:ssä ja TV-kanavilla.

  Mä luulen että Hartwall Arenalla saattaa jotain pientä sanottavaa olla että tuleeko sinne kokiksen mainokset :)
   
 12. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit, canes
  Riippuu himpun siitä mitä Hartwallin kanssa solmitussa sopimuksessa lukee. Tuo KHL:n soppari kuiteskin menee mr Rotan arvoasteikossa yli Jaffan Tekijän, joten kohta voi olla hallin nimi kaupan, jos sopimuksessa kielletään muiden juomien markkinointi. Purkupykälä siellä vuoren varmasti on.
   
 13. Gooni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit?
  Vuonna 2007 uutisoitiin, että "Torstaina selvisi lopullisesti, että Hartwall Areenaa kutsutaan Hartwall Areenaksi myös toukokuussa Euroviisujen finaalitapahtuman aikaan samoin kuin seuraavat kymmenen vuotta aina vuoteen 2017 saakka." Hjallis Harkimo tyytyväinen Hartwall Areenan jatkopestistä | Jokerit.com

  Nyt mennään jo vuotta 2016, eli tuskinpa tuon viimeisen vuoden purkaminen tarvittaessa suurta ongelmaa aiheuttaisi.
   
 14. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Tiedän ettei se liity tähän, mutta ai ettien että jos areenalle tulisi Koffin hanat! Ajatelkaa, ei enää kurjalaa, ei enää jaffaa, pepsiä tai varsinkaan pepsi maxia. Kuulostaa pieneltä, mutta Hartwallin kaikki juomat ovat jotenkin masentavia :)
   
 15. Divarijyrä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, Tappara, Kotarit
  Lainaus:
  Sanasta sanaan samaa mieltä.
  Voipi olla että Hartwallilla on sanansa sanottavana Coca-Colan mainoksiin. Toisaalta, rahalla saa muutettua mielipiteet ja sanomiset hyvin nopeasti.
   
 16. H.J.Simpson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Barça, Caps, Flyers
  Lainaus:

  Meitä on moneen junaan, omaan makuun Pepsi Max on paras kolajuoma, Jaffa parempaa kuin Fanta ja Kurjala vähemmän hirveää kuin Koff, mutta Karhu hanoihin kävisi paremmin kuin hyvin. Tosin kuten sanoitkin, ei liene tämän ketjun asia.

  Kunhan Arenan nimeksi ei tule Gazprom-Arenaa tms. mutta venäläiset tuntien, ei yllättäisi. Tuo nimi juttu meinaan saattaa olla aiheellinen, viimeistään vuoden päästä.
   
 17. KuumaaKamaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Eikös näitä ole ollut jo esillä esim plekseissä? Ainakin näin muistelisin, mutta muualla ei ilmeisesti vielä. Sekin varmaan muuttuu pian.


  Harmi jos pepsi max poistuu, ainoa hyvä limonaadi juoma, jota voi juoda.
   
 18. Lumimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit,Avs,NUFC
  Lainaus:
  Sehän tästä vielä puuttuis, että Arenalla aletaan myydä jullibisseä. Muutetaan paidatkin vielä punaisiksi, että sopii paremmin värimaailmaan. Ei saatana koskaan tollasta tötöilyä.
   
 19. spede1967 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ja espoolaisena Kiekko-Espoo
  nimi vaihtuu ?, Haluaako venäläiset enään omistaa Areenaa ? Jos esim. tuki Jokereille päättyy emme pysty pelaamaan KHL:ssä ? IFK:n hallihanke ei etene toivotulla vauhdilla tai ei juuri ollenkaan. DDR-hallissa ei välttämättä pysty hirveen monta vuotta pelaamaan ? Jos Jokerit palaa liigaan voiko olla mahdollista, että molemmilla jengeillä on yhteinen kotihalli, jonka nimi on ???. Kaupunki tulisi mukaan tukemaan x euron avustuksella vuositasolla ... kaikki on vaan ajatustenvirtaa ilman realismia vai ?
   
 20. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Tilanne on tämä:

  Hartwall pullottaa Suomessa PepsiCon juomat, kuten pepsin ja 7upin. Sinebrychoff pullottaa Coca cola companyn tuotteet, kuten Coca colan ja Spriten. Jos KHL:n kokis-diili vaikuttaisi vuonna 2017 siten, että Areenalla alkaisi Coca colan myynti se tarkoittaisi toista kahdesta mahdollisuudesta:
  1) Coca cola companyn tuotteet palaisivat takaisin Hartwallille.
  2) Areenan hanat vaihdettaisiin Sinebrychoffille

  Vaihtoehto 1 on aika vaikeasti kuviteltavissa sillä Coca cola companyn tuotteet myyvät Suomessa niin paljon paremmin kuin Pepsicon tuotteet. Toisaalta Sinebrychoffilla menee hyvin ja Hartwallilla ei todellakaan. (Huom! Hartwall pullotti coca colaa aina vuoteen 1998, joskaan en muista myytiinkö Hartwall Areenalla tuolloin kokista, todennäköisesti).

  Vaihtoehto 2 olisi todennäköisempi. Karhu hanoihin ja muutama vaihtoehto tölkeissä nykyiseen tyyliin. Valinnanvaraa piisaa: Koff (joo ei hyi hifki hyhhyh aikauheeta), Carlsberg, Tuborg, Saku jne.

  Kaikkein todennäköisimmin mikään ei muutu. Kokiksen logot tulevat kaukaloon ja käytävillä myydään jatkossakin Hartsua. Onhan Chevrolet KHL:n sponsori ja silti Jokerit mainostaa Nissania...
   
 21. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Jos en ihan väärin muista niin se on kyllä Autokeskus joka sponssaa Jokereita. Autokeskus taas taitaa olla Nissanin maahantuoja ja/tai jälleenmyyjä Suomessa?
   
 22. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Mulle maistuisi noi Koffin limut huomattavasti paremmin, kun Hartwallin tavara. Kaljoissa sitten taas vaikeampi juttu. Karhu olisi toki ihan eliittiä, mutta vastaavasti Koff ja Carlsberg aika lähelle pahinta paskaa mitä myydään. Veikkaisin Areenan juoman olevan Stadikan tapaan Carlsberg, joka noista kahdesta kolmosena vielä se huonompi.
   
 23. Uimalakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, HerTo
  Toivottavasti tulis nimeks Freeway 0%. Ja Seppo Räty painamaan maalisummeria ja tanssityttöjä.
   
 24. ejs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kannattaa tuossa kokisdiilissä huomata, että sopimus on tehty KHL:n ja Coca Cola Russianin kesken. Russian on emoyhtiön tytäryritys, joka toimii Venäjällä ja Valko-Venäjällä.

  Sponsorisopimus lienee kuitenkin niin iso, että se on kiertänyt emoyhtiön kautta. Ja se tässä kiinnittääkin huomiota, että Coca Cola Companyn tapainen amerikkalaisuuden linnoitus näinä aikoina lähtee voimakkaasti Putiniin identifioituneen kiekkoliigan sponssiksi.
   
 25. Gooni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit?