Harjoitusottelut 2016

  • 36 299
  • 156

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Paketti aivan helvetin hyvin kasassa. Tulee Kerho oleen kova luu alkukaudesta. Vaikka tänään oli vastustaja sanallasanoen surkea.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Paketti aivan helvetin hyvin kasassa. Tulee Kerho oleen kova luu alkukaudesta. Vaikka tänään oli vastustaja sanallasanoen surkea.
Joo, ei noita numeroita heitetä taululle jos ei peli oikeasti kulje.

Nollapeli Larmille. Muutenkin päästetty aika vähän maaleja viime otteluissa. Hyvä jatkaa tästä jne.
 

Hanhi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, AS Roma
Tuli vaan mieleen, että miksi näitä "harjoitusotteluita" pelataan. Pienellä paikkakunnalla käy ihmettelemässä 560 silmäparia sitä, kuinka läheisen kaupungin junnut saa liigajoukkueelta 0-8 selkään.

Ok toki hyvä, että ketsuppipulloa ravistellaan jo hyvissä ajoin ennen liigakauden starttia. Onkos Lahti maalannut yhtään nyt harjoituspeleissä?
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Paketti aivan helvetin hyvin kasassa. Tulee Kerho oleen kova luu alkukaudesta. Vaikka tänään oli vastustaja sanallasanoen surkea.
Pelin loksahtaminen pikkuhiljaa kohdilleen on kyllä loistava asia. Vaikka maaleja tänään tulikin runsaasti niin silti enemmän lämmittää todellakin tuo pelin kokonaiskuva. Maalit ovat sitten seurausta laadukkaasta tekemisestä ja vaikka siellä SaiPalla nyt kolmosvahti maalissa olikin niin ei pidä vähätellä tehtyjä maaleja.

Eikä omiinkaan mennyt yhtään joka on myös positiivista. Harmi, kun ei laukaisukarttaa näe mistään.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Tuli vaan mieleen, että miksi näitä "harjoitusotteluita" pelataan. Pienellä paikkakunnalla käy ihmettelemässä 560 silmäparia sitä, kuinka läheisen kaupungin junnut saa liigajoukkueelta 0-8 selkään.

Ok toki hyvä, että ketsuppipulloa ravistellaan jo hyvissä ajoin ennen liigakauden starttia. Onkos Lahti maalannut yhtään nyt harjoituspeleissä?
Vastaan sen mitä pystyn.

SaiPan uusi toimari on oikeasti hieno kaveri. Kerran jäi junnupelistä tuomari puuttumaan, niin kävi kipasemassa luistimet ja paino tuulipuku päällä kaveriksi. Tälläinen mies siis kyseessä. Savitaipale on paikkakuntana todella lähellä Lappeenrantaa ja kytkökset on siis tällä kyläseuralla todella suuret siihen suuntaan. Tästä tempauksesta meni tuotto suoraan StU:lle ja 15€ lipunhinnalla ja "560" (loppuun myyty halli) katsojalla se on melkoinen panostus lähialueen urheilulle SaiPan puolesta. Oikeasti olen tuossa hallissa nähnyt katsomossa sen 200 ihmistä ja voin väittää, että 560 on valehtelua, mutta älkää kertoko paloviranomaisille.

Lisäksi tuolla on puitteet kokonaisuutena kunnossa, kopeista pääsee takaovesta käytännössä suoraan jalkapllokentälle Ja 50m päässä oli koulusta punttisali pelaajien käytössä. Tämä on melkoisesti enemmän, kuin kisapuiston kaksi kuntopyörää ja hiekkakenttä. Juttelinkin tuolla järjestäjien kanssa, kun heidät hyvin tunnen ja tuolla ravaan sen X-kymmentä kertaa kaudessa ja tuli todella hyvä fiilis, kun kyläläisten silmistä ja naamasta paistoi se ilo ja kunnia, että saivat olla tätä tilaisuutta järjestämässä. Kaiken kaikkiaan hieno tapahtuma ja kädenojennus SaiPalta naapurin kyläseuralle, olkoon vaikka kuinka vaan pieni paikka. Lisäksi onhan se ihan toista olla hallissa mikä on ihan täysi, kuin lähes tyhjässä kisapuistossa. HPK:han tekee saman Forssan suuntaan. Arvostan.

Toinen asia on sitten pelaajayhdistyksen soppari, mikä rajaa reenimatsit per pelaaja 8 kappaleeseen ennen Liigan alkua. CHL pelit lasketaan reenipeleiksi. Noita CHL pelejä tulee SaiPalle 4.

Kyselin muuten että tuleeko videota maaleista, mutta ei voinut luvata mitään, kyselen lisää sitten ylempää jos ei muuten näy. Kassotaan, en lupaa mitään, mutta ei myöskään mitään maksa niitä kysästä.

Itse pelistä kirjottelen myöhemmin enempi, mutta Larmi oli hyvä kun tarvitsi. Ei paljon junnulla päätä pakota. AV:lla maalin sivusta aivan karmee purkuyritys keskelle kenttää ja suoraan vastustajalle, onneksi pomppi vähän, eikä tullut heti vetoa. 20 sekkaa myöhemmin toisella kulmalla maalia sama tilanne ja ei muuta kun karmee viritys ja uudestaan keskelle sellanen täysin epäonnistunut purkuyritys. Siinä jo vähän Lehtolaakin hymyilytytti katsomossa.

Oskari Manninen taasen oli surkea, ainoa pelaaja joka noin muutoin hyvin pelanneesta joukkueesta nousi esiin, ei toiminut kyllä mikään tänään.

Niin ja se Keränen... neliön keskeltä, ilmasta ja tolpankautta. Vanhempi rouva vieressä tuhahti jo, että "hitto, kyllä menee ihan kaikki", juu tollasella vedolla menee varmana.
 
Viimeksi muokattu:

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
No nyt saa olla se myöhempi.

Eli tähän vaiheeseen kautta, oli peli kyllä aivan loistavaa. Tänään kyllä ihan oikeasti myös pomppi! Eli numerot vähän mairittelee, ei paljoa, mutta vähän ja toisena mairittelee vastustajan veskari. Joku 0-4 olisi ollut noilla paikoilla realismia normi veskaa vastaan. Paketti pysyi tiiviisti kasassa, välimatkat oli napakat ja omista löydettiin paineen alta pois loistavalla prosentilla. Lisäksi variaatioita löytyi selvästi ja hyökkäysalueella oli muutakin kuin kiekko päätyyn ja perään. Siellä näki pelaajista, että selvästi olin reenattuja kuvioita mitä toistui eri kenttien tekemänä, mutta täysin samalla kaavalla. Sitten oli taas myös sitä luovuutta ja juonikkuutta sopivassa suhteessa. Muistutti hyvin paljon Jalosen ajan kiekkoa, tykkään. Tähän vaiheeseen kautta peli oli aivan älyttömän kypsää.

Keskialueen trappi ja ohjaupeli oli todella ihailtavaa. Se näytti siltä, että se on ihan oikeasti tukossa. toki tätä vähän korostaa hallin kaukalon koko, mutta selvästi on tuohon panostettu. Monesti näki yksittäisistä pelaajista, miten katse alkoi hakemaan sitä omaa sektoria ja/tai omaa miestä, selvästi sen mukaan miten on valmennus ohjeistanut. Karvauksessa oli myös nähtävissä erilaisia variaatioita ja todella hanakasti se vastakarva alkoi, jos vastustaja näytti yhtään epävarmalta tai väsyneeltä. Tämä toki johti pariin otteeseen ylipelaamiseen, mutta varmistus toimi näissä lähes aina. Tässä vaiheessa kautta olen harvoin nähnyt näin kypsää tekemistä, toki tässä oli vastustajan heikkoudella osuutta asiaan, se ei poista sitä, että kokemuksena tämä oli varmasti hyvä itseluottamuksen kannalta. Muutoin ei tälläisistä varmasti kauheasti jää käteen, paitsi yksilöiden tekemiset.

Oikeastaan ainoa negatiivinen koko pelissä tuli ensimmäisen ja toisen erän lopuissa, sekä AV:lla. AV:lla juostiin välillä liikaa ja miehet oli ihan hukassa, onni ja Larmin päälläseisominen piti nollan taululla. Hienoja venytyksiä pariin otteeseen. Ne erien loput taasen oli aika outoja, koska muutoin peli oli täysin hallinnassa. Koko homma lähti aina samalla tavalla liikkeelle, eli paketti täysin kasassa, kiekko saadaan itselle omalla alueella ja hätää ei ole. Sen jälkeen luistellaan omaa maalia kohti ja kaverin hyökkääjä tulee perässä. Sitten tapahtuu se jokin mystinen *naps* ja aletaan neppailemaan jotain ihme jätön jätön jättöjä ja no look passeja ja ne osui karvaajan luistimeen, kimposi kulmaan ja tästä alkoi paniikki ja paine. Sitten kun kiekko voitettiin takaisin, niin taas puolivillaisesti jotain ihme 2 metrin pikku neppejä tai selkäsuorana omalle siniselle ja takakarvalla mailannosto ja kiekko pois ja paine takaisin. Eli välillä tuo "kiekottelu" näyttää johtavan siihen, että se itseluottamus tms. kasvaa vähän liian suureksi ja sorrutaan vähän liiankin pikkukivaan ja sitten taasen ei ehkä osata, vielä, saada peliin tarpeellista nöyryyttä siihen omaan tekemiseen, että se kiekko toimitettaisiin ainakin huit hapeliin, jos ei muuta.

Mutta siinä ne suurimmat negat. Paitsi se Lahden apina, siis ei että Jaska olis apina, vaan se alkaa oleen kohta gorilla selässä. Hyvin se hakee paikat, mutta ei vaan mene. Tänään olisi mennyt, jos olisi laittanut sellasen kudin tuupparin yläpesään YV:llä, kuin se on laittanut Jalos aikana lämmittelyissä sen 100 kertaa. Mutta Jaska ja koko ykkönen oli aivan loistavalla pelipäällä. Kakkonen samaten ja Manninen on kyllä aivan hirveessä iskussa ja Keränen, se jätkä ei kyllä säästele edes reenimatseissa, tai jos säästelee niin juma se on kova sitten runkosarjassa ja pleijareissa. Turunen oli kyllä helvetin pirtee ilmestys, pisti yhdessä vaihdossa sellaset kynät, että alta pois ja en tajua miten piti vauhdin samalla, mutta siinä jäi SaiPan pakki sinne kaffe kioskille oikeen huolella. Kolmonen oli tänään huonohko ja ei kyllä oikein irronnut koko kentästä mitään, vähän sääli, kun olisi halunnut nähdä Cornetin otteita enempikin. Palve ei vielä vakuuttanut, siis tasakentin. YV:llä näki, että pelisilmää ja taitoa on. Nelosesta mä tykkään, jätkät pisti hyrskyn myrskyn ja näyttäähän se hyvältä, kun Kerhon nelonen pyörittää, käytännössä joka vaihdossa, pitkää hyökkäystä vastustajan päädyssä ja vastustaja juoksee perässä. Lisäksi äijät jopa loi niitä paikkoja ja paino sinne maalille kun se paikka tuli. Kivaa oli katsoa noiden peliä.

Pakistossa ei oikein ole muuta mainittavaa, kuin Oskari Mannisen huonous, oli se jätkä eri pelissä, tai väärässä paidassa kuin muut. Ja Suhonen kyllä väläytteli kiekollista osaamista. Lopuilta hyvä peli ja Tuulola kyllä pelasi, yhtä hassia lukuunottamatta, todella hyvin. Sellasta sopivan isäntämäistä.

Laitetaan nyt vielä maalit (sen mitä muistan, älkää tappako jos menee väärin) jos jotakuta kiinnostaa, tätä kaikkea romaania lukea.
0-1 Pyörityksen jälkeen päädystä viivaan, pakki-pakki toimitus maalia kohti ja Manninen ohjasi vastakkaiseen nurkkaan.
0-2 YV:llä veto viivasta, lurahti veskalta kainalosta lähes maaliviivalle ja päätymies ekana kiekkoon.
0-3 Hyvällä karvauksella riisto alimmalta mieheltä 3-1 ja nätti pikku neppi heittäytyvän pakin läpi, pomppi Sakarille läpiajoon (2-0 itseasiassa) ja Sakari kylmänviileesti harhautti sivulle ja uitti längistä
0-4 en nähnyt kuin vilaukselta kun joku taneli käveli juuri edestä.
0-5 Nikkilä viivasta ranteella, sellanen just patjaa korkeempi, karmeeseen maskiin, taisi olla 3 omaa ja 3 vierasta. Hyvin miehitettiin se alue ja luotiin se maski. Sama kaava toistui monta kertaa, selvästi reenattua. Samaten selkeesti haettiin kuteja sinne veskan takapatjalle ja tuupparille ja luotiin monta kertaa maalipaikka tällä.
0-6 Jätkät pelas ensin hienon kuvion YV:llä missä annettiin maalin kulmalle kiekko ja siitä syöttäjä lähti ajaan maalille ja toiselle kulmalle nousi toinen oma. Siihen Paajasen poikkisyötön yritys, mikä pysähtyi pakin jalkaan, mutta sai veskarin poikkiliikkeeseen, tämä pakki vahingossa potkaisi kiekon takaisin sinne maalin kulmalle Paajaselle, joka sai laittaa tyhjiin.
0-7 YV:llä lätty laidasta neliön keskelle Keräselle, joka jätetty yksin ja vetäs lämärin, ilmasta, tolpankautta.
0-8 Muistaakseni 2vs2 hyökkäys ja veto jaloista, ripari, riparin voitto ja räkänä hakattu läheltä ylös.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Kiitokset @BlackWolf raportista. Kyllähän tuo peli tuntuu oikeinkin hyvältä jo näyttävän, mikä ehkä on ennakkotietoihin peilaten vähän hämmentävääkin. Jukuri-leiristähän saatiin useaan otteeseen kuulla siitä, että Pennasen joukkueilla yleensä kauden alku on pitkälti hakemista ja peli alkaa rullaamaan sitten kauden edetessä vasta kunnolla. Liigassa kyllä olisi elintärkeää olla iskussa heti alussa, moneen ohipeliin ei Kerholla ole varaa mikäli tosissaan pudotuspeleistä meinataan kamppailla.

Ilahduttaa kyllä tuo Larmin hyvä peli. Toivottavasti saadaan terve kilpailutilanne maalille kun kausi alkaa. Eiköhän siellä kuitenkin kokenut Lawson tahtipuikkoa heiluttele ja Larmi sitten sen 10-20 peliä toivottavasti antaa erinomaista taustatukea.

Hyökkääjistä taitaa onnistumisia nyt olla alla lähes kaikilla, paitsi Lahdella maalien muodossa. Toivottavasti nyt alkaisi natsaamaan, koska viime vuosinahan on ollut hieman hiljaisempaa ja isoa tonttia siellä olisi tarjolla.
 

Ralph

Jäsen
Turha liikaa innostua, sillä SaiPa-osiossa veikataan, että SaiPan pelaajilla oli asenneongelmia HPK:ta vastaan pelatessa. Luultavasti tulokasmaalivahdista lähtien pelaajia ei kiinnostanut HPK. On se hyvä, kun on selitykset valmiina vaikka sitten harjoitusotteluihin. Suuri ja menestynyt SaiPa ei jaksa pelata rupujoukkueita vastaan.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Turha liikaa innostua, sillä SaiPa-osiossa veikataan, että SaiPan pelaajilla oli asenneongelmia HPK:ta vastaan pelatessa. Luultavasti tulokasmaalivahdista lähtien pelaajia ei kiinnostanut HPK. On se hyvä, kun on selitykset valmiina vaikka sitten harjoitusotteluihin. Suuri ja menestynyt SaiPa ei jaksa pelata rupujoukkueita vastaan.
Reenipelit on reenipelejä. Kyllä sen kaikki tietää, mutta antaa kannattajien spekuloida. Fiksut tajuaa, että sillä omalla tekemisellä on merkitystä enempi kuin tuloksella. Siellä ei todellakaan ole koutsi ja muu valmennus sitä mieltä, että ihan sama, vaikka ei yhtään pinnaa jaettukaan. Sama koskee Kerhoa, se jos tulee 3-2 turpaan ei ole läheskään niin merkitsevää kuin se miten se oma peli kehittyy ja miltä se näyttää. Antaa yksien selitellä, kun ei muuten kelpaa. Keskimäärin on kivempaa kuitenkin voittaa kuin hävitä, saati hävitä tollasin numeroin.
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Reenipelit on reenipelejä. Kyllä sen kaikki tietää, mutta antaa kannattajien spekuloida. Fiksut tajuaa, että sillä omalla tekemisellä on merkitystä enempi kuin tuloksella. Siellä ei todellakaan ole koutsi ja muu valmennus sitä mieltä, että ihan sama, vaikka ei yhtään pinnaa jaettukaan. Sama koskee Kerhoa, se jos tulee 3-2 turpaan ei ole läheskään niin merkitsevää kuin se miten se oma peli kehittyy ja miltä se näyttää. Antaa yksien selitellä, kun ei muuten kelpaa. Keskimäärin on kivempaa kuitenkin voittaa kuin hävitä, saati hävitä tollasin numeroin.
Juuri noin se on, että tärkeintä on se oma tekeminen ja sitä kautta pelin kuntoon laittaminen. Voitot tulevat sitten sen hyvän tekemisen seurauksena ennemmin tai myöhemmin.

Eilisestä pelistä on muuten maalikoostettakin tarjolla Kerhon sivuilla. Loistavaa palvelua tällainen. Luulin ensin, että Kerho pelaa vanhassa Kummilan aikaisessa peliasussa, kun värit ovat videossa jotenkin haaleita mutta ihan nykyajan asuissa siellä sitten vedettiinkin.

Jaa niin, kiitos @BlackWolf omastakin puolestani melko kattavasta raportista. Kivahan noita on lukea.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Kiva, että on toimitettu, arvostan!
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Turha liikaa innostua, sillä SaiPa-osiossa veikataan, että SaiPan pelaajilla oli asenneongelmia HPK:ta vastaan pelatessa. Luultavasti tulokasmaalivahdista lähtien pelaajia ei kiinnostanut HPK. On se hyvä, kun on selitykset valmiina vaikka sitten harjoitusotteluihin. Suuri ja menestynyt SaiPa ei jaksa pelata rupujoukkueita vastaan.

Siellä ollaan vaan katkeria kun suuri huijaus on vihdoin paljastunut. Laaditaan me yhdessä vetoomus office@championshockeyleague.net että SaiPan todellisen tason näyttänyt Kerho pääsee meidän tilalle sunnuntaina pelaamaan CHL-jatkopaikasta.
 

valkosulka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Maalikooste Savitaipaleelta ilmestynyt kotisivuille. Laatu on aika heikko, mutta hyvä että tämmöinen on edes saatavilla.

SaiPa-HPK 0-8 maalikooste -video — Hämeenlinnan Pallokerho

Aivan älytöntä tunkea videoklippien alkuun tuo vanha älämölöhuuto, joka tulee varoittamatta kovalla volyymilla alussa. Minulla sattui vielä olemaan kuulokkeet korvilla, mikä on tavallista tähän aikaan illalla. Jotain järkevää ajattelua pitäisi näitä videoita HPK:n nettiin laittavilla olla. Ei jatkoon!!! ÖÖÖÖÖÖ!!!
 
Viimeksi muokattu:

Ralph

Jäsen
Laaditaan me yhdessä vetoomus office@championshockeyleague.net että SaiPan todellisen tason näyttänyt Kerho pääsee meidän tilalle sunnuntaina pelaamaan CHL-jatkopaikasta.
Ei laadita, sillä ei voisi vähempää kiinnostaa nähdä HPK:ta jossain CHL:ssä. Ikävää toki SaiPan kannalta, että joukkueella on motivaatio-ongelmia jo ennen kauden alkua ja vielä tulokaspelaajillakin. Ilmeisesti ei ole halua taistella paikasta Liigassa vaan menevät vapaaehtoisesti surffailemaan junnuihin.

Mulla kesti hetki tajuta, että tuossa pätkässä pelaa tosiaan SaiPa ja HPK. Heikosta kuvanlaadusta johtuen ei näkynyt HPK:lla oranssia ja musta kypärä hämäsi, samaten SaiPalla odotin olevan keltaiset paidat.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Aivan älytöntä tunkea videoklippien alkuun tuo vanha älämölöhuuto, joka tulee varoittamatta kovalla volyymilla alussa. Minulla sattui vielä olemaan kuulokkeet korvilla, mikä on tavallista tähän aikaan illalla. Jotain järkevää ajattelua pitäisi näitä videoita HPK:n nettiin laittavilla olla. Ei jatkoon!!! ÖÖÖÖÖÖ!!!

No joo, onneksi tajusin tämän itse ja pistin huomattavasti hiljemmalle. Useamman kerran nimittäin käynyt vastaava ja juurikin kuulokkeilla kun usein töissä näitä tulee vilkuiltua. Alkaa onneksi muistamaan tämän jo kantapään kautta. Kiitos kuitenkin koosteesta, lieneekö sitten jonkin paikallisen toimijan kuvaama, joten arvostan kun jakavat tämän. Tosiaan katsoin ensin, että siellä on HIFK-Ilves peli menossa, mutta hyvä näin.

Eiköhän kaikki treenipelien tasot ymmärrä, mutta naatitaan kun nyt kerrankin voidaan.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
No joo, onneksi tajusin tämän itse ja pistin huomattavasti hiljemmalle. Useamman kerran nimittäin käynyt vastaava ja juurikin kuulokkeilla kun usein töissä näitä tulee vilkuiltua. Alkaa onneksi muistamaan tämän jo kantapään kautta. Kiitos kuitenkin koosteesta, lieneekö sitten jonkin paikallisen toimijan kuvaama, joten arvostan kun jakavat tämän. Tosiaan katsoin ensin, että siellä on HIFK-Ilves peli menossa, mutta hyvä näin.
No tuo teatteri juttu on ainakin sellainen, että allekirjoittaneen ei tee mieli vieläkään mennä teatteriin. Oikein lisää stereoptypiaa siitä, miten tässä maassa näytteleminen on sama asia kuin huutaminen.

Tuo video on siis SaiPan kuvaama, koska kaikki pelit pitää kuvata kurinpidon takia, tuo on juuri se video mitä kävin kyselemässä pelin jälkeen ja mikä nyt siis tuli HPK:n kautta nähtäville.
 

valkosulka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Tuo toistuva teatterilaisten "mainoksen" ymppääminen klippien alkuun varmaankin johtuu jonkinlaisesta sponssisopimuksesta kaupunginteatterin kanssa, muuten sitä ei voi ymmärtää. Mutta sitä mä kauhiast ihmettelen, että joku teatterissa luulee tällä luovansa goodwilliä.

Minäkin vihaan huutoteatteria (ja muuten myös sellaista teatteria missä näyttelijät laulavat unisonoa rivissä).
 

Tuen Vety

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raipen reippaat pojat
Turha liikaa innostua, sillä SaiPa-osiossa veikataan, että SaiPan pelaajilla oli asenneongelmia HPK:ta vastaan pelatessa. Luultavasti tulokasmaalivahdista lähtien pelaajia ei kiinnostanut HPK. On se hyvä, kun on selitykset valmiina vaikka sitten harjoitusotteluihin. Suuri ja menestynyt SaiPa ei jaksa pelata rupujoukkueita vastaan.
Höpsistä! Ei ollut pelkästä asenteesta kiinni. Kerho oli aivan kaikilla pelin osa-alueilla järkyn määrän SaiPaa edellä. Luistelunopeus, kamppailunopeus, kiekolliset ajoitukset, erikoistilannepelaaminen, maalivahtipeli, kaikki. Toki SaiPa oli tiistaina niin surkea, ettei HPK:n todellisesta suoritustasosta saanut kunnollista käsitystä. Peli olisi voinut päättyä myös 16-0. Täysi isät-vs-pojat läpsyttely.
 
Suosikkijoukkue
Kerho ja Philly
Koskahan tulee tietoa, että pelaako Kapanen huomisessa Forssan matsissa? Täytyy olla nyt sen verran tylsä fani, että oma lähteminen huomenna Forssaan riippuu täysin siitä onko Lalli jäällä vai ei. Kyllähän se vaatii ehdottomasti pyhiinvaellusta ja aikataulun sovittamista sopivaksi jos paluuottelu huomenna on, muussa tapauksessa aletaan henkilökohtaisesti odottelemaan viikon päästä lauantaita ja kotiavausta.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Koskahan tulee tietoa, että pelaako Kapanen huomisessa Forssan matsissa? Täytyy olla nyt sen verran tylsä fani, että oma lähteminen huomenna Forssaan riippuu täysin siitä onko Lalli jäällä vai ei. Kyllähän se vaatii ehdottomasti pyhiinvaellusta ja aikataulun sovittamista sopivaksi jos paluuottelu huomenna on, muussa tapauksessa aletaan henkilökohtaisesti odottelemaan viikon päästä lauantaita ja kotiavausta.
Kannattaa varmaan alkaa sovittelemaan sitä aikataulua. Kapteeni huomenna jäällä!

Instagram
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
Striimi olisi kyllä poikaa, kun ensimmäistä kertaa taitaa olla se parasmahdollinen jäällä. Tuosta voisi jo vaikka jotakin maksaakin, ei malttaisi viikkoa enää odottaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös