Hankitaanko vielä uusia pelaajia vai "mennäänkö näillä"

  • 205 415
  • 1 626

jesus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK/EDMONTON OILERS/HSV/WANK
Re: Re: Re: VImmonen

Viestin lähetti Fist of God
PS: En tiedä minkälainen snaipperi Simicekin vierelle pitäisi laittaa, kun siinä on kaikki ifk:n mahdolliset jo kokeilleet,

Niin onhan siinä melkein kaikkia kokeiltu, mutta vain tyyliin pari peliä ja jätkät vaihtoon. Ei parissa pelissä kunnon "tatsia" saa pelikavereihin.
Ja se että pelaa niitten kanssa treeneissä ei auta p.skan vertaa.
Vopat täyttää paikkansa, mutta sillä rahalla pitäis mun mielestä ostaa mies ihan eri tarkoitukseen, eli maalintekijäksi/pakiksi.
Dentist varmaan vetäis ihan samat saldot vopatin minuuteilla ja vois siinä ohessa jopa muutaman kerran taklata/tapella kunnolla.
Ja rahaa säätyisi luultavasti, joilla sitten voisi katella uutta ulkomaalaista maalintekijää/pakkia.
Kyllä, Simicek on puolikuntoinen/polvet huonona. Mutta miettikää jos tossa kunnossa ukko tekee 0.54 pistettä per peli pelaten mielestäni väärien miesten ympärillä, niin mitä hän saa aikaan kun polvet lepäävät ja oikea/oikeat (paljon laukovat) pelaajat saadaan sovitettua vierelle.
Ja tietääkseni ifk:lla ei ole tällä hetkellä mitään paniikkia maalin teon kanssa?
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Jesus
Tuskin levolla Simicekin polvia parannetaan. Voisin luetella ison liudan pelaajia, jotka ovat joutuneet lopettamaan pelaamisen polvivamman takia. Niin kankeaa on Simin liikkuminen, ettei ihmeparannusta levolla kannata edes haaveilla. No, tämä on henk.kohtainen käsitys ja en ole kirurgi.

Sen verran tiedän polvivammoista kahdeksan polvileikkauksen jälkeen (en ole mikään huippu-urheilija), ettei niistä ole helppoa tervehtyä. Olen jutellut ja ollut hoidossa huippukirurgien luona esim. Tulikoura, ja hän on kertonut realiteettejä polvivammoista. Hatunnosto Simicekille, jos hän tuosta vielä entiselle tasolle nousee.
 

jesus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK/EDMONTON OILERS/HSV/WANK
Viestin lähetti Kempes
Hatunnosto Simicekille, jos hän tuosta vielä entiselle tasolle nousee.

Ok. Ymmärrän täysin mielipiteesi, Simicek ei ole täyttänyt odotuksia. Ja myös itse tiedän että toimivia polvia ei saa kaupanhyllystä.
Suurin syy miksi minä haluan kyseisen ukon pysyvät kauden loppuun on seuraava:
Mielestäni on hienoa kattoa kun joku vie/yrittää viedä pelaajia kahville hitaasti niin kuin Lemieux ja syöttää nappi syöttäjä kuin Oates.
En henk.koht. pidä pörrääjistä (bure,teukka,kuhta). Yhteen kauppaan suostun: Simicek ulos -Jukka-Pekka sisään. Ja "hitaita" käsiä on edelleen hallissa.

ps. En väitä edellä, että Simicek olisi lähelläkään Marion ja Adamin tasoa.
 

Punalippu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Pentin pojat (kukkuu-osasto)
Zankavets

Tuo luistimilla kiitäväksi teräsmieheksi kehuttu ja luistimilla vaappuvaksi keilapalloksi osoittautunut peluri Itä-Saksan kakkosdivarista jolle Jönni yritti saada suojatyöpaikan IFK:sta. Sopisi brändiin kuin nyrkki narrin naamaan. Mies on sitä paitsi pelannut Tanskassa, joka olikin Lehkonen-Jönni aikoina ehdoton laatuvaatimus joukkueeseen tulevalle vahvistukselle, hyi hyi Caloun. Eduard kehiin ehdottomasti, ehkäpä jostain pitopöydästä löytyisi vielä Marsu-Nieminen, jolle pistettäisiin milli käteen niin eiköhän se hokkarit jalkaan kiskoisi. Iihahnata huutaisi Mertarantakin kun Eduard ja Marsu lyllertäisivät punapaidassa kentällä. On sulla Pentti hommaa kun palaat Jojensuusta, mutta niinhän se Jope Ruonansuukinlaulee että: Kuinka monta miestä mahtuu pieneen hiaceen, pieneen hiacee...
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Senkin Gloryhunter!!

Tuo termi on tällä saitilla eräiden tahojen toimesta elvytetty yleisnimeksi kaikelle negatiiviselle. Gloorihantteri on siis käypäinen haukkumasana, kun joku on erimieltä kanssasi ihan mistä tahansa HIFKiin liittyvästä. Muistakaamme siis nöyryys.

Tästä tuleekin mieleen kaksi 5-vuotiasta tyttöä, jotka kinastelivat Barbi-nukesta ja toinen huusi toiselle: -Senkin homo!

Yksi lisäys:
-Sakke Lindfors kaudella 01/02 = Hjyymöriosastoa! Se me osataan.

Paas Iso P sille Järventielle sellainen sopparitarjous, että ei tarvi jätkän kuikuilla Turkuun päin, jooko? Jos et laita, olet gloryhunter!
 

alpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Ilves ja Pelicans on jo nyt aloittaneet putsauksen kun playoff paikka karkasi. Molemmissa lienee jokunen ukko jonka voisi ostaa, tässä muutama:
Ilves: Järventie, Viitakoski, Nissinen
Pelicans: Kauppila (joo tiedän, ei tule), Jääskeläinen, Latvala
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Ipasta mainittakoon vielä Laamanen. Viitakoski tuskin haluaa juuri nyt Tampereelta pois, edes loppukevääksi. Ja onhan Pelicansissa Mäkkärikin:) Eiks me makseta sen palkkakin anyway?
 

Roman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja Tappara
Tomi Källarsson sanoi viikonloppuna että Järventie tulee pelaamaan loppukauden Kerhossa.
Kuinka paljon painoa arvoa sitten annamme Kjällarin puheille onkin sitten toinen juttu.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti HN
Myös vakavien siviilimurheiden kanssa paininut Laamanenko sitten haluaisi Tampereelta pois?

Ottakaa Kuparinen, hän sopisi brändiin!!!

Eikös Laamasen tapauksessa homma ole siviilissä edennyt jo iloisempaan suuntaan? Lisäksihän kaveri palaisi ikäänkuin kotiinpäin ja vain pariksi kuukaudeksi. Ei mahdoton rasti mielestäni.

Kuparisen ottaisin takaisin mielelläni, vaikka aika meillä ei ruusuilla tanssimista ollutkaan. Mutta kun miettii, että vaihtoehtona on #6, niin......tervetuloa vaan!
 

Hasse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, Hertha BSC, HIFK
Viestin lähetti HN
Myös vakavien siviilimurheiden kanssa paininut Laamanenko sitten haluaisi Tampereelta pois?

Ottakaa Kuparinen, hän sopisi brändiin!!!

NHL-kovis Bert Robertsson on hänkin ilmeisesti kaupan, mutta ei mahdu teidän ulkomaalaiskiintiöönne.

On mennyt kokonaan ohi, tai on pidetty salassa yleisesti ottaen tämä Laamasen ongelma? Voisiko joku valaista asiaa jos vain on mahdollista.
 

Slode

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, HJK
Viestin lähetti Svante
HIMMEL, sukeltakaa!

Tämän päivän Hesari kertoo mukavia Harri Tuohimaasta.
Eräskin kiekkovaikuttaja kertoo näin: Hänellä on riittävä näkemys ja jo työnsä puolesta hän osaa tehdä oikeita ratkaisuja .
Paljon muutakin juttua löytyy.

Kummastelen kovasti mikäli lauseessa mainittu "työnsä puolesta" viitataan hänen siviiliammattiin. Missä lukee, että tässä ammatissa olevat tekevät oikeita ratkaisuja?? Muistelen vaan 90-luvun lamaa kaikkine pankkikriiseineen ja -skandaaleineen. Oikeita ratkaisuja?
Höpö, höpö...

Löysin kaivaessani jatkoaika "arkistoja" Svanten hauskan viestin.
Ajattelin pienenä yleistietoiskuna kertoa lukijoille mitä IFK:n lippulaivan ylipäällkkö, Kenraali Tuohimaa siviiliammatiksen loppujen lopuksi puuhaa:

"Handelsbanken Rahoitus Oyj:n uudeksi toimitusjohtajaksi on tänään (vuonna 1998) nimitetty Harri Tuohimaa. Harri Tuohimaa toimii tällä hetkellä Handelsbankenin Kampin konttorin johtajana.
Harri Tuohimaa seuraa uudessa tehtävässään Ulf Grönlundia, joka on ollut Handelsbanken Rahoitus Oyj:n toimitusjohtaja vuodesta 1995. Ulf Grönlund siirtyy Suomen Aluepankin johtoryhmän jäseneksi ja pankinjohtajaksi. "

Tämä teksti siis kertoo Tuohimaan olevan Handelsbankenin rahoitusjohtaja, varmasti hyvä ja haastava virka mutta Suomen mittakaavassa pikkuvirka. Kun toisessa tekstissä puhuin että IFK:n johtoon pitäisi saada todellinen suurmies (tyyliin Esko Aho) niin ymmärrätte varmasti eron.

Tps on lähiaikoina vaihtamassa Puheenjohtajaa kun Ansas siirtyy pois. Tehtävä on tarjottu Hannu Jortikalle mutta ellei (kun) hän (ei) suostu niin tulee varmasti moni kokemaan yllätyksen!

ps. Svanttea voin rauhoitella tiedolla ettei Tuohimaa voinut olla Suomen pankkikriisin takana. Kampin Handelsbankin pikkukonttorin liikevaihto oli 90-luvun alkupuolella todennäköisesti pienempi kuin saman korttelin r-kioskin veikkausliikevaihto!
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä on kauheata luettavaa kun täällä puolustetaan Simicekin paikkaa joukkueessa. Mitä tapahtui viime pelissä(Blues), IFK hallitsi ensimmäistä erää, sillä oli viellä ote toisen viisi ekaa minuuttia. Vain se tärkeä 2-0 jäi uupumaan. Meillä on 15
80-luvulla syntynyttä pelaajaa ja Kuhta, Vopat ja Pärä.

Ykkönen Kuhta-Ruutu-Pärä on täysin kykenevä ratkaisemaan otteluita. Tämän jälkeen pelaamme käytännössä parin vuoden takaisilla A-junnuilla. Jos haluamme menestyä tarvitsemme kunnon keskushyökkääjän tai laiturin kakkoseen joka kykenee henk. koht voittamaan pelejä, tuomaan kiekkoja ylös jne.

IFK olisi minun hen koht. mielipiteen mukaan voittanut ottelun jos sillä olisi ollut "ratkaisija" tyyliin Bednar, Tenkrat. Nyt meillä olikin Simi joka ei saanut taaskaan mitään mainittavaa aikaan. (Paitsi suihkukommenuksen)

En ymmärrä miksi Simi edelleen saa luottoa tietyiltä kannattajilta. Ei todellakaan tarvitse olla mikään ammattilainen nähdäkseen että hänen uransa on käytännössä ohi. Hän on yksinkertaisesti liian hidas.

Olen itse sitä mieltä että sekä Vopat että Simi voivat mennä, Vopatilla ei ole muuta annettavaa kun kiekon ylöstuonnit, Simillä ei ole pellillisesti mitään annettavaa. Simin piti olla johtava hyökkääjä joten me tarvitsemme uuden ulkomaalaisen. Jos hän on myös kykenevä kiekon ylös tuontiin voidaan Vopat ja Simi korvata yhdellä miehellä, joka vapauttaisi yhden ulkomaan paikan puolustajalle. Pena voisi sitten palkata Nilkin että Jhag osato pysyy tyytyväisenä.
 

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Nuorempi Nelson:

Millainen on hyvä hyökkääjä sinun mielestäsi?
Vopat on parhaita pistemiehiämme sekä ainoa varteenotettava "pelote".
Simi ei ole todellakaan onnistunut satavarmasti mutta Bluus pelissä, ennen suihkukomennusta, mies pelasi mielestäni erittäin hyvin. Seuraa esim. hänen kulmapeliään vastustajan päädyssä.
Kaverilta voisi kyllä toivoa/vaatia enemmän laukauksia, mutta silti parhaimpia pistemiehiä hänkin.
 

Carlos

Jäsen
Viestin lähetti Slode
Kun toisessa tekstissä puhuin että IFK:n johtoon pitäisi saada todellinen suurmies (tyyliin Esko Aho) niin ymmärrätte varmasti eron.

Älä nyt hyvä mies edelleenkään puhu suurmiehistä ja nykypäivän poliitikoista samassa lauseessa, hitsi vieköön. Jos puhuisit suurmiehillä edes Jorma Ollilasta, oltaisiin ihan eri lähtökohdissa, mutta että Esko Aho... voi jestas sentään..
 

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Viestin lähetti Carlos
Älä nyt hyvä mies edelleenkään puhu suurmiehistä ja nykypäivän poliitikoista samassa lauseessa, hitsi vieköön. Jos puhuisit suurmiehillä edes Jorma Ollilasta, oltaisiin ihan eri lähtökohdissa, mutta että Esko Aho... voi jestas sentään..

En voi tieteenkän sanoa tarkalleen mitä Slode tarkoitti, mutta minä ymmärsin viestin niin, että joku henkilö jolla on laajemmatkin yhteydet/pespektiivit kuin nykyjohdolla. Tuo Esko Aho oli huono nimivalinta.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Svante

Minäkin seurasin Simiä Espoossa, en minä koskaan ole sanonut että Simi ei olisi pelimies. Hyvää vääntöä ja hienoja syöttöjä kun hän ehtii mukaan tilanteisiin, ikävä kyllä hän on nykyään liian hidas.

Kun puhutaan hyvästä hyökkääjästä niin Simicek vuonna 1998 täyttää kaikki hyvän hyökkääjän kriteerit, Simicek vuonna 2002 ei ole enää mistään kotoisin.

En juurikaan seuraa näitä pistepörssejä ja voin sanoa että olin yllättynyt kun katsoin Simin tehot, totuus on kuitenkin karumpi kun tämä pistemäärä. Maaleja taitaa olla 4 muistan kaksi, ohjaus kauden ekassa pelissä ja Tapparan Michjotain imu. Uskallan väittää että muutkin maalit ovat olleet 2 metrin etäisyydellä maalista, todennäköisesti paluukiekkoja. Syötöistä suurin osa lienee kakkossyöttöjä ylivoimalla.

Onko Simicek se hyökkääjä jonka me tarvitsemme? Jos vastaus edelliseen kysymykseen on kyllä, kysyn ihan aiheellisesti. Miksi emme pitäneet Cipprusta? Hän on omasta mielestäni parempi pelaaja kun Simicek vuonna 2002, hän liikku, hän hakee paikkoja, hän ehtii mukaan tilanteisiin. Hän pystyy jopa tuomaan kiekon silloin tällöin ylös hyökkäysalueelle.

Kun me hamkimme Simicekin odotin pelaajaa joka on samalla tasolla kun Caloun, Tenkrat, Ton, Peltonen tai Santala. Simillä on yhtä paljon pisteitä kun Lukon Jason Ulmerilla. Jos Simin selässä lukisi Ulmer hän olisi yhtä suosittu kuin Saarinen.

Uskon että Simicek ei ole enää Jouluaattona IFK:n pelaaja.

Edit: Vopat: Kovuus on minusta kaikista helpoin korjattava osa alue jos saamme kunnon pakin voidaan Saarista käyttää peloitteena 7 pakkina, ratkaisu joka ei ole ihanteellinen mutta pellillisistä syistä tekisin itse tämän ratkaisun. Tai sitten hankkisin jonkun "poliisin" jostain Pelcaaniilveksestä vaikka Kuparisen.
 
Viimeksi muokattu:

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Simi vs. Vopat

Sen lisäksi että Vopat on ykkösheebo mun listalla, on se myös paljon Simiä monipuolisempi pelaaja. Simillä on yksi rooli, johon se ei ole istunut, eikä se onnistunut tekemään ketjukavereistakaan hyviä. Vopatille istuu useampikin roolitus, ja äijällä on karismaa ja riittoisa oma show joka ottelussa. Jos näkis ne minuutit joskus olisi parempi verrata Simiä ja Romania tehokkuusmielessäkin.

Toivottavasti Johannes et pahastu lainauksesta, se sopi mun päivään tänään erityisen hyvin.
 

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Viestin lähetti Nuorempi Nelson

Uskon että Simicek ei ole enää Jouluaattona IFK:n pelaaja.

No no hyvä veli. Muista vain IFK:n edellistä tiedotetta ;-)

En olisi uskonut, että vertaat Simiä Aigarsinaattoriin mutta ok.
Simi ei todellakaan ole nopea mutta muistaa pitää kuitenkin se tosiasia, että ehkä sittenkin joku IFK:n organisaatiossa on tarkoittanut Simiä johonkin määrättyyn tehtävään, jota hän on hoitanut "hyvin". Simin +/- tilasto onkin aika heikko -7, joten senkin suhteen ehkä olet oikeassa vaikkakin en pidä +/- tilastoja "tasapuolisina".
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Simicekin..

... huonot pelit syyskaudella johtunevat pitkälti polvivaivasta.

Hpk-fanien ei tarvitse tulla sanomaan että "ähäpiti siitäs saitte, me tiedettiin tämä jo viime talvena".

Kyllä ne Simicekin vaivat olivat varmaan myös ifk:n tiedossa, kuten miehen loistavat taidotkin kuntoutuessaan entiselleen.

Ifk:n johdolla onkin nyt ikävä paikka. Uskotaanko enää Simicekin kuntoutumiseen vai heitetäänkö uutta matoa koukkuun.

Nykyisellään Simi sopii vielä meidän vauhdikkaaseen pelityyliin harvinaisen huonosti.

Kaiken päälle tulee vielä Tuomo Ruudun poissaolo kahden viikon ajan nuorten mm-kisojen takia. Me oikeastaan tarvitaan siis 2 uutta sentteriä lyhyellä aikavälillä, jos Simi päätetään myydä pois.

Simicekin tilalle pitäisi saada vielä joku kokeneempi kh. Ei me pelkillä alle 22-v pelaajilla pärjätä. Mike Stapleton olisi ollut minun suosikkini Simin korvaajaksi tiedossa ja saatavissa olleista pelaajista. Harmi, että blues ehti miehen hankkimaan rosteriinsa.
 

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Simicekin tapauksessa ongelma syntyy miehen odotusarvosta. Äijän piti olla se pelaaja joka omalla panoksellaan ratkaisee pelejä illasta toiseen. Eikä sillä ole väliä mikä on vaisuuden lopullinen syy, kipeät polvet, ylikunto tai vaikapa alikunto. Ongelma on ettei ukko täytä paikkaansa ja sillä hyvä. Totuus on että Simicekin piti olla nuoren HIFK:n yksi kokeneista vastuunkantajista.

Cippruss oli viime kaudella samassa tilanteessa. Äijän piti olla se ykkössentteri joka ratkaisee omalla panoksellaan pelejä illasta toiseen. Se kokeilu meni vituiksi, syystä tai toisesta. Nyt haettiin uutta ukkoa Cippruksen tilalle ja HIFK hankki Simicekin, joka kovasti vaikuttaa samanarvoiselta vahvistukselta kuin Borsato aikoinaan. Klesana on paska pelata, eikä silloin vanhat meriitit tai terveenä ollessaan loistoesitykset paljon paina. Jos on paikat paskana niin ne on paskana, se siitä.

Nyt Simicek ei ole täyttänyt häneltä vaadittuja odotuksia, ei hän ole porukan ykkössentteri eikä hyökkäyksen liideri. Ei hän nosta oman ketjunsa tehoja oikeastaan yhtään, ennemminkin peesaa muiden tehoilla. Tarvitseeko HIFK sitten tuollaista pelaajaa tai onko mahdollista että polvet paranevat ja loppukausi meneekin paljon paremmin? HIFK tarvitsee ehdottomasti terveen Simicekin tasoisen pelaajan, ja nimenomaan siihen jopiin, mutta jos ne polvet ei kestä niin ne ei sitten kestä. Simicekin liksaa nauttivalta pelaajalta vaaditaan, ja pitääkin vaatia, paljon. Ja jos homma kusee, syystä tai toisesta, niin vaihtoon. Sääli sinänsä jos syynä on klesana olo mihin pelaaja ei edes itse voi vaikuttaa, mutta koska sääli on sairautta ei "alisuorittajaa" voi bändissä pitää.

Eri asia jos Simicekin rooli olisi pelata kolmosessa kahden huippusentterin takana. Siinä tapauksessa hän olisi mies paikallaan. Tosin nykyliksallaan kallis mutta kuitenkin. Mutta tässä rosterissa hänen roolinsa on mielestäni paljon suurempi kuin tuo kolmosen sentteri, eikä ole oikein täyttänyt odotuksia. Jotenkin tuntui siltä että Blues pelin torppauksessa oli mukana turhautuneen miehen kypsyyttä, eli onko lähdöstä jo päätetty?

Vopatin homma joukkueessa on taas aivan eri, eli ei niitä voi tehojen valossa edes verrata. Eikä se uusi kylässä käynyt tsekkikään oikein täytä Simicekiltä mahdollisesti tyhjäksi jäänyttä paikkaa. Simicekin duuninahan oli olla se yhden ketjun ratkaiseva pelintekijä, jolloin korvaajankin olisi oltava samaan rooliin kykenevä pelaaja.

Sanotaan vielä loppuun etten aio syyttää Penttiä tai ketään muutakaan huonosta duunista Simicekin mahdollisen ulostuksen jälkeen. Simicek oli hyvä veto siihen hommaan. Toivottavasti ne paikat paranisi ja peli parantuisi, mutta jos näin ei käy niin vaihdetaan vapa ja mennään uudestaan pilkille.
 

Carlos

Jäsen
Kannattaisiko kysäistä?

Floridassa ilman peliaikaa jäänyt ja farmiin passitettu Jim Campbell saattaisi olla hyvä ratkaisu meidän sentteriongelmaan?

29-vuotias, isokokoinen, NHL saldot 284 peliä, 61+75= 136 pistettä, eikä ura oikein näytä enää aukeavan siellä ylhäällä. Kanadalainen "scouttini" vihjaisi että hänellä saattaisi olla kiinnostusta eurooppaankin, jos joku kävisi kysymässä.

Kokenut pelimies, mutta ei kuitenkaan vielä vanha, päinvastoin, parhaassa iässä. Voisi olla kovakin vahvistus?
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Samaa mieltä janger Nelsonin kanssa siitä, että Simicek on kaukana joukkueen jäätävän ykkössentterin tasosta. Mutta tosiasiassahan meillä on jo ykkössentteri, Tuomo Ruutu nimeltään. Joten tarvitsisimme Stapleton/Boyko/Borsato -tyyppisen pomminvarman kakkosen, jonka taso säilyisi illasta toiseen, joka osaisi pelata vastustajan vähämaaliseksi ja joka osaisi itsekin järkätä pisteitä tarvittaessa. Tällekin tontille meillä on kasvamassa oma kaveri, Toni Häppölä. Mutta valitettavasti Häbä ei vielä ole kehityksensä tuossa vaiheessa.

Häbälle on kuitenkin paikka rosterissa kehitysprojektina, samoin Viitaluomalle. Simicek erottuu sentterien joukosta kuin neekeri lumihangessa; miehelle ei ole mitään järkevää paikkaa rosterissa juuri nyt, koska hän ei klaaraa edes kakkossentterin hommaa. Sen huomasi esimerkiksi Porissa, missä Simicek pelasi pakkina! Joten eiköhän Iso P:kin ole laskenut, että 1+1=3 ja nimenomaan Simicek on kaupan. Hommaa vauhdittanee Simicekin hinta. Jos kaveri olisi edullisempi, voisi hän koheltaakin joukkueen virallisena 5+20 -kaverina. Porissakin Simi lähti jo väkivaltaisuudesta jäähylle, joten tässähän meillä se isokokoinen pelote kyllä olisi - ja taatusti SM-liigan kallein sellainen!:)

Vopathan on yllättänyt kaikki odotukset tekemällä pisteitä hyvin ja hallitsemalla hermonsakin hyvin. Jälkimmäinen näistä on ikävä asia. Mutta pelotteena, henkisenä liiderinä Vopat on parhaimmillaan korvaamaton tavalla, jota ei voi pisteistä lukea. Huomasihan sen jokeripelissäkin, kenet Summanen, nykyinen perheenemäntien suosikki, halusi pois kentältä. Ei helvetissä Vopatia pois. Ja jos on pakko, niin sitten joku psykopaatti puolustukseen tilalle.

Pasi Saarinen odottaa jo lähtötelineissä lupaa ryhtyä yleisön suosikiksi. Nykyinen tragikoomikon rooli Nicen pakkiparina ei maistu hänellekään.

Em. pelillisistä syistä johtuen HIFKin ostoslistalla on kaksi kaveria: pakki ja hyökkääjä, mieluiten sentteri tai edes laita/sentteri. Jos Simi jää, hankittaneen vain pakki tai sitten kaksi pakkia. Ihmiskuula Lostedt on jollain oudolla tavalla pelannut itsensä ulos kuvioista toistaiseksi. Ilmeisesti puhunut totuuksia liian kovaan ääneen? Vielä keväällä Alphonse ylisti kaveria. Olen kuitenkin kuullut, että Pate olisi tammikuun korvilla mukaan tulossa. Tämä on hieno homma.
 

Punalippu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Pentin pojat (kukkuu-osasto)
Hyvät veljet ja siskot

Vai ei muka Pentti kuuntele faneja, katinkontit.
Metrolehdestä tänään: Lauri Mononen vetää luistimet jalkaa ja pelaa näytösottelussa Jokipoikien riveissä Kalpaa vastaan. Yes, kyseessä on ilmiselvästi Pentin antama try-out mahdollisuus ennen sarjan alkamista taas.
Pentti lopeta puhelinluettelon pläräys, se ei ollut Luukkonen se kaveri vaan Luukkainen, Animal voinee asiasta konsultoida Penaa ettei Pena perskule mene kenenkään Luukkosen oven taakse sopimuspaperi kourassa jouluaattona kolkuttelemaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös