Haluatko miljonääriksi? – visailuklassikon paluu

  • 633 770
  • 3 454
Vaikka kuinka pitäisi tietää tämä, mutta jos yleisöstä ei yksikään tiedä varmasti, niin kyllä sekin kertoo, ettei todellakaan suurin osa kansasta tietäisi vastausta. Sitten toiselta kysellään veturin värejä kymppitonneissa...
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei jumalauta ihmekään kun Saturday Night Livet ei pärjää tälle, kun paremmat naurut saa tästä ohjelmasta.

Kysymysten laatijalle, yleisölle ja kilpailijoille huutonaurua.
 

JJT

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mitä helvettiä oikeasti? Yleisöltä kysyessä joku kiittelee anoppia koirien vahtimisesta. Ja noiden kysymysten taso... kas kun ei suoraan kysytä että mikä seuraavista nelosen viime viikon ohjelmista keräsi eniten katsojia.

Pelastas Jaajo tää shöy ja heitä joku miljoonaan kertaan kuultu alapää-vitsi.
 

MVP8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Äskeinen nainen kun vei kymppitonnin mennessään niin voidaan vain arvata kuinka vaikeet kysymykset tälle jampalle saadaan.
Ja niinhän siinä kävi että Nelonen päätti säästää.
On kyllä naurettavan epäreiluja kysymykset, vaikka eihän kukaan näitä tyyppejä pakota tuohon kisaan osallistumaan.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Tekee kyllä kilpailijoiden puolesta pahaa edes katsoa tätä. Näin epäreilua visailua en ole kyllä nähnyt koskaan ennen. Uskomattomia eroja kysymysten vaikeudessa heti ensimetreistä lähtien.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Ei tuo Chinaski niin vaikea ollut, koska samanniminen häiskä on useimmissa Bukowskin kirjoissa päähenkilönä. Bukowskin kirjojen päähenkilö on usein Chinaski. Ja Bukowski on kuitenkin aika kulttikirjailija. Oikeista tietokilpailutyypeistä hyvin moni olisi tuohon tiennyt oikean vastauksen, mutta tuo ohjelmahan on, kuten Radiopää joskus aiemmin hyvin sanoi, visailujen putous. Citizen Kanen ja Winston Smithin olisin osannut sulkea pois. Orwellin 1984:ssa on muistaakseni Winston Smith. Siitä nimestä, minkä se vastasi, en tiedä mitään. Ilman oljenkorsia olisin Chinaskin vastannut, vaikken ko. kirjaa olekaan lukenut.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Ei noita järjestykseenlaittojakaan vissiin ihan varman päälle kantsis ottaa...
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Ja seuraava janari panikoimassa...
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
En minäkään varmaksi olisi tiennyt, mutta fifty-sixtyn jälkeen olisin ollut varma.
No mutta eihän tämä kerro oikeastaan juuri mistään. Ei se, että mistä itse tietää, kerro välttämättä paljoakaan kysymyksen vaikeudesta.

Minäkin olisin 50-50:n jälkeen vastannut vankasti oikein, tietämättä asiasta oikeastaan mitään.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Mutta luultavasti iso osa kansasta sen tietäisi, verrattuna tuohon Bukowski kysymykseen, johon yleisökin keskitti voimansa anopin kiittelyyn.
En usko, että iso osa kansasta tietäisi. Olen aika hyvin tietoinen mitä visatyypit tietävät. Tuomas Veturin tietävät paremmin alle 25-vuotiaat ja lapsia saaneet, mutta ei heistäkään enemmistö. Sen sijaan tiedän useita, joille Bukowski-kysymys olisi ollut haukotuttavan helppo.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös