Hallituksen jäsenten eroamiset – mitä tästä eteenpäin?

  • 49 642
  • 236

VH87

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jos tuonne nyt vielä saataisiin Savander taikka Penttilä niin olisi hiukan eri kaliiberin "bisnesmiehiä" kuin nykyiset. Kainulaisen Hapakin nyt kelpaa, mutta painii monta astetta kevyemmässä sarjassa.

Hyvältähän tuo kuulostaisi, mutta taitaa olla täyttä utopiaa. Kainulainen nyt voisi mennäkin, mutta Savander nyt on sen tason kaveri jolta tuskin liukenee aikaa Ässille. Samaten Penttilä lienee märkä uni, eikös puheenjohtajalla ole kuitenkin melko paljon velvoitteita ja Porissakin pitäisi ravata suht useasti? Savander asuu Kauniaisissa ja Penttilä Espoossa. Ihmeitä voi tosin tapahtua, mutta tuskin näitä nyt sentään :).
 

Handyy

Jäsen
Ei tämä ainakaan huonompaan suuntaan enää voi mennä. Jos nyt sitten laitettaisiin ensi kaudella haisemaan ja pantaisiin kassa sileäksi ja panostettaisiin joukkueeseen, Jypin kaltainen riskikausi, kaikki munat samaan koriin. Jos Poriin saa taiottua voittavan joukkueen kaikki tietävät sen että häkki on täynnä illasta toiseen ja kassa kilisee. Riskinottoa pitää lisätä kun muut himmaa.
Toivon Ässien takia todellakin, ettei tätä lähdetä ensi kaudelle tekemään. JYPillä oli vastaavassa tilanteessa tehty todella pitkä työ organisaation vakauttamiseksi ja sen takia riskinotto oli ns. järkevintä. Nyt Ässillä pakka vaihtuu totaalisesti, joten olisi todella tyhmää heti lähteä tavoittelemaan kuuta taivaalta. Ensi kaudelle tavoitteeksi sääliplayoff-paikka ja mahdollisimman paljon peliaikaa lupaaville pelaajille. Sitä kautta uuteen nousuun SM-Liigassa, eikä yhden kaudeen ihmeellä uudelleen karsintoihin.

Toivottavasti tosiaan nyt, ketkä sinne säätämään sitten valitaankin, löytyy sitä pitkäjänteisyyttä eikä lähdetä soitellen sotaan.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo

Tykki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Saa nähdä, onko meillä syksyllä joukkueellinen Seppälöitä kentällä.
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Vai että Penttilä tulossa, enpä olisi uskonut.. Aivan loistavaa! Eiköhän siellä ole kunnon verkostot? :D
 

Mr.Bletch

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 2013
Penttilä on kieltämättä eri kalibeerin miehiä mitä ketään nykyisessä hallituksessa. Mikä siitä on hyöty on vaikea sanoa tässä vaiheessa, mutta Stockan piälliköllä sitä nykypäivänä paljon mainostettua verkostoitumista on kyllä riittämiin.

Edelleen täytyy muistaa että pelit pelataan kaukalossa ja nyt kun kokonaisuus valmennuksen ja johtoryhmän osalta alkaa olemaan selvä, täytyisi alkaa hommaamaan niitä puuttuvia " kansallisen tason omaavia profiilipelaajia" joukkueeseen.
 

Mr.Bletch

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 2013
Urheilullinen muutos ei tapahdu hetkessä. Plus 30 pistettä runkosarjassa on kuitenkin selkeä merkki kehityksestä.

Jo Vellun ja Atin aikana piti olla lähes rajaton joukko yrityksiä, jotka lykkäävät kottikärryillä rahaa Ässien toimistolle kunhan vaan johto vaihtuu. Onko kyseessä jälleen samat firmat? Muutama nimi olisi mukava tietää.

Näin olen myös ymmärtänyt. Aika näyttää onko paljon puhetta vai vähän villoja. Itseluottamus on pj:llä ainakin kunnossa.

http://www.satakunnankansa.fi/cs/Sa...ien+uusi+pomo++uusia+sponsoreita+tulossa.html

Mitähän tämä muuten käytännössä tarkoittaa Lukon ja Ässien osalta. Lännen puhelinhan on Dna-areenan (eli Rauman Lukon) kotihallin mahdollisesti pääsponsori. Nyt Lännen puhelimen tj tulee Porin Ässien hallituksen pj. Joukkueen, joka ei ole ennen toiminut Ässien sponsorina.
 
Viimeksi muokattu:

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Helavirta ei olekaan menetetty mies, vaan parin päivän jälkeen hän jo erosi "eronneiden teollisuusmiesten liitosta" ja on palaamassa vanhoihin ässävirkoihin.

linkki
 

Wrister

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Helavirta ei olekaan menetetty mies, vaan parin päivän jälkeen hän jo erosi "eronneiden teollisuusmiesten liitosta" ja on palaamassa vanhoihin ässävirkoihin.

linkki

Hahaa! Näin homma etenee! Asioilla on tapana järjestyä, kuuluu vanha ja viisas sanonta. Tänään tippuneiden uutisten valossa, näyttää siltä, että puhdistus onnistui täydellisesti. Nyt niitä kovia hankintoja vielä kehiin...
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Hahaa! Näin homma etenee! Asioilla on tapana järjestyä, kuuluu vanha ja viisas sanonta. Tänään tippuneiden uutisten valossa, näyttää siltä, että puhdistus onnistui täydellisesti. Nyt niitä kovia hankintoja vielä kehiin...

Helavirran paluu ei ollut kuitenkaan suuri yllätys minulle (eli Suprise Me), lähinnä aikataulu oli yllättävän nopea. Touhuhan muuten muistuttaa ihan vallankumousta, kun selviää että vanha valta on nyt ihan oikeasti kaadettu niin julkisuuteen tullaan tukemaan uutta ja tunnustamaan väriä.

VH87 kirjoitti:
Ihmeitä voi tosin tapahtua, mutta tuskin näitä nyt sentään :)

Joo oli ihan utopiaa noi nimet ...
 

.jarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Erittäin hienoa, että Helavirta palaa välittömästi takaisin. Jostain syystä oli mukana tässä "kaveria ei jätetä"-kerhossa, ilmeisesti Ahola ei ollut kerhon sääntöjä kuitenkin liian tarkkaan miettinyt. Erosi sovitusti, heti takaisin uuteen.

Ahola on nöyryytetty tämän jälkeen totaalisesti. Ja Helavirta taatusti tiesi tasan tarkkaan mitä teki.
 

VH87

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Joo oli ihan utopiaa noi nimet ...

Kieltämättä suu loksahti auki kun aamulla näin Penttilän nimen listalla. Todella kovan luokan vahvistus ihan postinsakin vuoksi, ja tuo varmasti rutkasti uskottavuutta organisaatioon, sekä aimo liudan hyviä suhteita. Tästä on todella hyvä jatkaa!
 

Kaljurotta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puhdistunut, Aholasta vapaa Ässät
Porttikielto miehelle jolla ainakin on ihan oikeasti suurempi patasydän kuin yhdelläkään saatanan fanilla täällä..??

En tiedä siitä patasydämestä, mutta perse ainakin...
 

Kaljurotta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puhdistunut, Aholasta vapaa Ässät
Passanger puhuu nyt Risto Kuparisesta, ei Aholasta, ja mielestäni hän on aivan oikeassa.

Mä en taas puhunut Risto Kuparisesta, vaan Pentti Aholasta. Ja nimenomaan tässä perseen kokoon liittyvässä asiassa. Risto Kupariseen en ole ottanut henkilönä missään vaiheessa minkäänlaista kantaa. Joten silmää käteen...

http://www.satakunnankansa.fi/cs/Sa...+oy+ssa+ja+porin+++ssat+ry+ssa+joukkoero.html

Jumala on sittenkin olemassa, ja mikä parasta Hän kannattaa Pataa!

Onnea Pori, Ässät ja koko Satakunta. Laardiperse on poistunut estradilta ja enää odotellaan Alpon irtisanoutumista. Vielä kun näille eronneille hallituksen jäsenille saadaan elinikäinen porttikileto Isomäkeen voidaan huokaista lopullisesti.

Turha pelko pois, nyt on hyvä aloittaa rakentamaan Ässien tulevaisuutta puhtaalta pöydältä. Uskon, että Porista ja Satakunnasta löytyy niin paljon Aholaa ja kumppaneita parempaa jääkiekko-osaamista, ettei kukaan kaipaa näitä korruptoituneita henkilöitä takaisin. Ei muuta kuin uuteen nousuun! Vasta nyt voidaan puhua PUHDISTUKSESTA.

PS: Aholan sika yritti viimeiseen asti porsastella ja pitää diktaattorin asemansa: "Meitä on yhdeksän hengen hallituksessa neljä teollisuusmiestä. Jos hallitus katsoo asialliseksi arvostella jotakuta meistä, jokainen jättää luottamustoimensa Porin Ässissä. Saa nähdä haluaako hallitus katsoa kortit loppuun asti. Ainakin seuraukset ovat nyt tiedossa etukäteen, Ahola sanoo lehdelle."

Olitko tankkaamassa mopoa, kun uutinen julkaistiin? Kuparinen ja Helavirta? Never heard? No, et varmaankaan ole. Jotain läskiperseitä ne kuitenkin on. Ei mulla muuta.

Tä?!? Mitäpä jos killisilmäinen "ystäväni" ottaisit sormen pois puostas ja lukisit tuon yläpuolella olevan, aikaisemman viestini uudestaan. Mitä mahdat ajaa takaa jorinoillas? Tai aivan sama, ei mua kyllä 2-tahti bensaa haistelevan amisviiksen kirjoittelut kiinnostakaan. Eti alamäki ja lykkää PV:s käyntiin...

Porttikielto miehelle jolla ainakin on ihan oikeasti suurempi patasydän kuin yhdelläkään saatanan fanilla täällä..?? Vittu että vituttaa mutta koitan pysyä edes jotenkin ihmisiksi täällä

Edelleenkin olen puhunut Aholasta, en Risto Kuparisesta. Joten älä jännitä.

En tiedä siitä patasydämestä, mutta perse ainakin...

Ja tällöin tarkoitin jälleen Pentti Aholan valtaisaa hanuria, joten koittakaa nyt vittu olla vetämättä se R. Kuparinen tähän. Luulis ettei tuo lukemisen ymmärtäminen voi tuottaa näin älyttömiä vaikeuksia.
 

Surprise Me

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gus Polinski - Polka king of the midwest
Vielä kun näille eronneille hallituksen jäsenille saadaan elinikäinen porttikileto Isomäkeen voidaan huokaista lopullisesti.
Eipä tullut kaikille porttikieltoa. Puhdistuksen järjestäjä sai jopa suostutella eronneet mustat lampaat takaisin. Ja kamalinta tässä on se, että saadaan se Patajunnu-areena.

Sokkelivalua odotellessa.. :)
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Jäitä hattuun!

Se, että on menestyksekäs perinteisessä busineksessa ei tarkoita sitä, että olisi menestyksekäs urheilubusineksessa. Usein asia on jopa päinvastoin. Liike-elämästä tulevat eivät tiedosta niitä poikkeavia lainalaisuuksia, jotka ammattilaisurheilubusineksessa vallitsevat.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Mitä ne tuollaiset sitten on? Mainitse muutama niin ohjeistetaan.

Tuotantorakenne on totaalisesti erilainen. Liiga on ikäänkuin tehdas, jossa 14 keskenään kilpailevaa yritystä tuottaa yhteistä tuotetta. Tämä taas sitten vaikuttaa melkein kaikkeen toimintaan. Lopulta oikeastaan mikään asia ei toimi suoraan samalla tavalla, kuin "perinteisessä" liike-elämässä.

Tämä on taloustieteidenkin saralla kohtuullisen vähän tutkittu homma ja siihen kompastuu käytännön puolella varsin helposti.
 
Suosikkijoukkue
Semo tutti parrucchieri.
Tuotantorakenne on totaalisesti erilainen. Liiga on ikäänkuin tehdas, jossa 14 keskenään kilpailevaa yritystä tuottaa yhteistä tuotetta. Tämä taas sitten vaikuttaa melkein kaikkeen toimintaan. Lopulta oikeastaan mikään asia ei toimi samalla tavalla, kuin "perinteisessä" liike-elämässä.

Onhan se ihan erilainen ja sitä paitsi liigassa on 13 yritystä ja yksi voittoa tuottamaton rekisteröity yhdistys, joka ei toimi samojen sääntöjen alla kuin muut yritykset. Ja lisäksi voivat siinä olla businesselämän ammattilaiset ihmeissään kun Lintumäki ja muut liigapomot vedättää lehmänkaupoillaan ja mikään sovittu ei ole oikeastaan minkään arvoinen.
 

Tykki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ihan asialliset nimet tässä nyt sitten onneksi saatiin vanhojen korvaajiksi, hyvä niin. Mielenkiinnolla odotamme kuinka nopeasti uudet jäsenet saavat juonesta kiinni.

Mutta kyllä tästä prosessista jotain pitäisi viimein oppia. Ei voi olla niin, että aina muutaman vuoden välein ajaudutaan sellaisiin tilanteisiin joissa johdon vaihtuminen tapahtuu väkipakolla ja rumia keinoja kaihtamatta. Vaihtuvuus sinällään on hyvä asia, mutta tyylipisteitä ei tästäkään episodista tosiaan kannata odotella yhdenkään asiaan osallisen.

Voi olla, että oltiin tilanteessa jossa 'oli pakko tehdä jotain hinnalla millä hyvänsä' ja että 'tarkoitus pyhittää keinot', mutta pitemmän päälle tällaiset suhmuroinnit eivät palvele ketään. Terveessä organisaatiossa vaihdokset osataan tehdä rakentavassa hengessä.
 

Hattivatti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tuotantorakenne on totaalisesti erilainen. Liiga on ikäänkuin tehdas, jossa 14 keskenään kilpailevaa yritystä tuottaa yhteistä tuotetta. Tämä taas sitten vaikuttaa melkein kaikkeen toimintaan. Lopulta oikeastaan mikään asia ei toimi suoraan samalla tavalla, kuin "perinteisessä" liike-elämässä.

Vaikeasti ajattelemalla saa tästäkin vaikean. Jos katsot esimerkiksi Helsingin pörssissä listattuja firmoja, niin huomaat kuinka monenlaisissa liiketoimintaympäristöissä ne toimivat. On vapaata, säädeltyä, vientiä, tuontia, kauppaa, finanssia, valmistusta, palvelua jne. jne. Kaikissa liiketoimintoihin liittyy omat pikku jipponsa, mutta perus "lainalaisuudet" aivan yhteneväiset. Fortum, jääkiekko tai vaikkapa sirkus, tuote on eri, mutta tavoite ihan sama eli kohti tavoitetta, jonka omistajat ovat asettaneet. Sehän voi olla taloudellinen ja/tai urheilullinen ja/tai sosiaalinen. Kunkin liiketoiminnan vetäjän on ensimmäiseksi osattava tunnistaa ne tekijät, jotka vaikuttavat em. tavoitteen saavuttamiseen. Yleensä näillä kundeilla on kokemuksen mukanaan tuoma kyky tehdä se missä tahansa ympäristössä - ikäänkuin nähdä metsä puilta. Tämän takia ovat arvokkaita taustavaikuttajia esimerkiksi eri yritysten tai seurojen hallituksissa. Se, että mahdollisesti tuovat mukanaan sponsorituloja tuovan verkoston, on tietysti urheiluseuroille iso plussa.
 

miklaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät (Sympatiat HIFK)
Jos tuo Suhosen vaikutus on niin "ei kiinnostava", niin miksi ihmeessä 22 pelaajaa jatkoivat Ässissä? Kysyn vaan. Taas perustuu kirjoittelut faktoihin.

Olipas suoraselkäisesti tehty Kaskelta. Voi perkele sentään. Hävettää. Tämäkö on sitä pitkäjänteistä ja kehittävää toimintaa. Savustetaan "toimittajan" avustuksella johtaja ulos ja vaaditaan SK:n kiekkosivustolla suoraselkäisyyttä ex-johtajilta. "Yhtenäisyys vaatii suuruutta myös eronneilta patapampuilta. Katkeruudella ja siltojen polttamisella he vain pilaisivat maineensa todellisina ässämiehinä ja –johtajina." - SK H. Laiho. Miten pystyy tuollaista kirjoittamaan ja vaatimaan tämän jälkeen?

Mitä suuruutta kokee tuon tempauksen taustahahmot itse? Suurta ylpeyttä? Todella suoraselkäistä porukkaa.

Ei hyvää päivää. Ei hyvä Ässille. Ei todellakaan. Ei ammattimaista.

Se, mitä Ässissä tapahtui on aika normaalia yrityselämää. Jos firma (HC Ässät Oy) menestyy noin, kuin Ässät on tehnyt pari viime vuotta, niin missä tahansa yritysmaailmassa hallitus saa kenkää eikä kenenkään pitäisi jäädä itkemään kovin pitkään varsinkaan julkisuudessa. Varsinkin nuo jos minä lähden, niin sitten lähtee 3 muutakin ja seuraukset on tiedossa, on raikkain puuhastelun osoitus tässä Ässien tilanteessa. Ry osoitti ammattimaisuutta, eronnut johtaja ei. Joku on aina viimeinen, eikä hätäillä pidä, mutta 2 viimeistä sijaa riittää tuuletukseen missä tahansa muualla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös