Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Halli, makkarat ja show

Viestiketju osiossa 'KalPa' , aloittajana Luu2, 17.11.2006 klo 15.21.

 1. Belsebuubi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK, Niiralanmonttu, United
  Lainaus:
  Tässäpä omat mietteeni tiivistettynä. Kausikorttilaisena sitä toivoo että - olisipa taas se 2000 niin ei mene puolitoista taukoa siihen jos käy wc:ssä ja kahvilla-
  Kun taas se tosiasia on hyvin tiedossa ettei tyhjät katsomot mahdollista pääsarjatason kiekkoilua kovinkaan kauaa Kuopiossa. Halliremppaa todellakin odotellen.

  edit: en siis pidä itseäni mitenkään parempana asiakkaana kun irtolipuilla peleissä käyvät. Vituttaa vaan aina jo valmiiksi kun tietää että mihin sumppuun joutuu jos paikaltaan poistuu katsojaluvun edes lähennellessä 4000
   
 2. A.P.Järvi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TLF (Toimiston luottofanit)
  Voiton euforisella hetkellä ei saisi valittaa, koska silloin kaikki tekevät seurassa oikeita asioita (toimiston tädit keittävät parempaa kahvia jne.), mutta ihmettelen silti, miksi lauantaipelissä D-katsomon yläkulmassa oleva myyntipiste oli kiinni? Silläkin myyntipisteellä on ollut aikaisemmissa peleissä jonoja. Vähän matkan päässä olevassa syvennyksessä oli erätauolla sitten kymmenen metrin jonot pelkälle kahvinmyyntipisteelle osin tämän takia. Kuluttajan näkökulmasta hallin palvelutaso on muutenkin aika vaisu, joten ei lisää näitä uudistuksia, kiitos.
   
 3. kalapappa Jäsen

  Lainaus:
  Ihan samaa tuli mietiskeltyä, jäi pillimehut ja popparit hommaamatta...
   
 4. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Tulipahan tuollakin käytyä Kilpisotureita ja HIFK:ta katsomassa. Tunnelma oli mielestäni hyvä, miinusta aiemminkin mainituista jonoista. Oli nimittäin vaikeaa vähän kaikille ymmärtää, että kumpi jono jonottaa makkarakojulle ja kumpi vessaan. Kivahan tuolla oli käydä pitkähkön tauon jälkeen.

  PS: Kyllä se "vettä lauteille" kuulostaa edelleen ihan vitun tyhmälle.
   
 5. Lynyrd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvä jääkiekko.
  Lainaus:
  Onko se tullu takasin? En muista että viime kaudella niissä muutamassa pelissä missä kävin oisin kuullut sitä. Ja totta se on ihan vitun tyhmä.
   
 6. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Valitettavasti. Tuo on tv-lähetyksiinkin välittynyt. Siis mikä tuon idea ees on? Menee melkein yhtä tyhmään kategoriaan kuin tuo puolesta savonmaan. #haluttumuutos sentäs oli ihan hyvä veto, vaikka nyt reisille meni sekin.
   
 7. Belsebuubi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK, Niiralanmonttu, United
  Lainaus:
  No se on juurikin näin. Kuulostaa aivan vitun koomiselta. Lauteita ei tarvitsisi viilentää kuin sinne on ne perseenaluset jaettu jo penkeille taiteltavaksi. Ymmärtääkseni, korjatkaa jos olen väärässä, vettä heitetään kiukaalle että saadaan lauantaisaunassa lämpö nousemaan. Mutta tuo sopii huudettavaksi ihan yhtä hyvin kuin se: tanssikaa, juhlikaa, laulakaa, juokaa- tauskijunttipoppi jääkiekkotapahtumaan. Lienee kuitenkin mielipide kysymyksiä nämä. Grandi kilpailun 2.0 version tuominen takaisin erätauolle on ihan virkistävää.
   
 8. Lynyrd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvä jääkiekko.
  Lainaus:
  Oon muutamia pelejä töllöstä seurannu tällä kaudella, mutta ilmeisen onnistuneesti missannu tuon. Vielä raivostuttavampaa tuosta tekee kaveri jonka kans monesti KalPan pelejä tulee käytyä katsomassa. Aina kun tuo vettä lauteille kuuluu ja minä totean jotain että - ei vittu tuo on nolo. Niin kaveri siihen että - Että sinät et ymmärrä sitä. Se tarkottaa sitä että saunassa on niin kuuma että pitää heittää vettä lauteille.
   
 9. Korkin Torpedo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Se "vettä lauteille" kai lähti joskus ihan kuuluttajan virheestä ja jäi sitten jokinlaiseksi vitsiksi. Nyt kai siitä ajatellaan että se on jokin montun pelien oma läppä / legendaarinen juttu. Onhan se kyllä noloudessaan jo jotenkin pakollinen seremonia pelissä. Onpahan edes jotain omaa.
   
 10. ilman sukkia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Vettä on heitetty myös kiukaalle. (tähän mielikuva harvian päälle kusemisesta). Oliko jopa tällä kaudella? Jotain 2.0 vettä lauteille jutun jatkeeksi tarvitaan. Satunnaiskatsojalle tuo ei avaudu, vakionaamat ei erota ennenkuin se jätetään pois. Sen verran vakiokalustoa siitä hokemasta on tullut.

  Yllättävän paljon oli punapaitoja ympäri monttua, katsomassa kun kotijoukkue vie ja vieraat vikisee.
   
 11. verikuut Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suonen Veto (kaudet 1990-91, 2008-09 ja 2016-17)
  Hajahavaintoja tähän rakoon:

  - Näitä muutamaa ryhmittymää lukuun ottamatta äänen pitäminen hallilla tapahtuu joko läpsyttimillä tai sitten ohjatusti, kuten juuri vettälauteille tms. Hyvähän se on, että edes jollain lailla yleisö osoittaa kentälle päin, että peliä seurataan ja pysytään hereillä.
  - Suuren yleisömäärän aiheuttamat sumput koskevat muitakin tiloja kuin jäähallia. Eilen Kuopion Prismalla pyöri väki kansallisuuteen katsomatta kuin ryssä anttilassa, kamalaa säntäilyä ja liiveihin uimista ilman mitään järkeä. Jotta näitä yleisötapahtumia voitaisiin hallita, tulisi ohjauksen olla niin selkeää ettei kukaan voisi vahingossakaan erehtyä. Jos järkkäri tai muu auktoriteetti käskee että tästä jonoon, ja tuota kautta pois, niin kukaan ei pullikoi ja kaikki sujuu paremmin.
  - Yksi katsomonosa merkinnälle K-18 ja kaljanmyynti sinne niin varmasti on kyseinen loossi joka peliin loppuunmyyty. Vaatisi muutaman lisävessan rakentamisen mutta vastaavasti pubin puoli vetäisi jouhevammin, mahdollistaen paremman myynnin.
  - En keksi muuta.
   
 12. A.P.Järvi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TLF (Toimiston luottofanit)
  KalPan peleissä vuosina 1979-2016 on ollut sellainen iso ongelma, että porukat ostavat näitä kolmen markan lippuja ja valikoivat haukankatseillaan hallista tyhjät 30 euron paikat ja siirtyvät sinne seuraamaan ottelua. Kun tällaisesta epärehellisestä toiminnasta (jota voi tietyllä tavalla kutsua myös "varastamiseksi") tulee yleinen tapa, jää seuralta jatkuvasti paljon tuloja ja sitä kautta huippupelaajia saamatta.

  Torstain opiskelijaottelussa tämä toiminta tosin vietiin vielä aivan uusille ulottuvuuksille. Toiseen erään vitosen lipuilla peliä oletettavasti seurannutta haalariväkeä siirtyi 27 euron paikoille. Sen sijaan että tämä nuoriso olisi poistettu näiltä paikoilta, seuran edustaja kävi luovuttamassa heille matkalahjakortin, joten ainakin tällä kertaa "rikos" kannatti. Tästä Kuopion hallin perusongelmasta on puhuttu jo vuosikymmeniä, joten kyllä tämä tapaus laittoi keski-ikäistyneen miehenkin jo melkein naurattamaan.
   
 13. verikuut Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suonen Veto (kaudet 1990-91, 2008-09 ja 2016-17)
  Lainaus:
  Onkohan lippujen hinnoittelussa vikaa? Vastaan puolestasi että on. Se ei saa olla syy epärehelliselle toiminnalle, mutta mielestäni se on seuran tietoinen valinta että hallia täytetään puoli-ilmaisten lippujen avulla. Tuskin kukaan istumapaikkansa lunastanut on tämmöisen takia joutunut häädetyksi paikaltaan? Jos joku henkilöryhmä lasketaan halliin halvemmalla kuin toinen, niin reiluus ja oikeudenmukaisuus on jo kuopattu, siinä ei paljoa enää istujat ja seisojat erikseen pysy.

  Nykysysteemeillä luulisi onnistuvan selvittää, onko hallissa jokin paikka jäänyt myymättä ja tarjota pienellä lisämaksulla seisomapaikkalaisille mahdollisuutta apgreidata oma lippunsa. Tai sitten VRn tyyliin semmoinen sanktiouhka päälle, että järkkäri kiertämään istumapaikkalaisten pääsylippuja ja vilpistä kuusinkertainen lipun hinta sakkoja.

  Olisi saattanut matkalahjakortin jako mennä vaikeaksi, jos ensin arvotaan voittajapaikka ja sitten odotellaan, tuleeko paikalle istumaan kukaan ja jos tulee, löytyykö häneltä kyseisen paikan lippu eli ei, arvotaanpa uudestaan. Arvelivat pääsevänsä helpoimmalla näin, tai sitten haalareissa oli isin kausarit? Ei voi tietää.
   
  Viimeksi muokattu: 21.11.2016 klo 07.24
 14. A.P.Järvi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TLF (Toimiston luottofanit)
  Lainaus:
  Se ei mene yhtään hankalaksi, jos toimitaan jommallakummalla seuraavista tavoista:
  a) Viedään lippu suoraan sinne opiskelijoiden seisomakatsomoon (D4/D5) rändöm-tyypille, kun kerran lippu oli päätetty antaa opiskelijalle.
  b) Arvotaan myytyjen lippujen ja kausareiden perusteella voittajapaikka, ja matkalahjakortin saa sitten (halutessaan) hakea KalPa Shopista B-tasanteelta.
   
 15. verikuut Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suonen Veto (kaudet 1990-91, 2008-09 ja 2016-17)
  Lainaus:
  B-vaihtoehdon muistan olleen joskus käytössä, mutta mitenkäs sitten saadaan se voittajan lärvi mediakuutiolle? Ei sillä että sitä kukaan koskaan katselisi mutta joku älynväläys se taitaa olla että kalliille laatikolle sisältöä niin kansa tykkää, se on sitä ottelutapahtumaan panostusta.

  Tämä nyt ei enää liity mihinkään mutta jos minä saisin päättää niin kuutiolta näytettäisiin Beavis&Buttheadia.
   
 16. Pipolätkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Dallas
  Lainaus:
  Itse olen ihmetellyt samaa. Etenkin kun vielä jokunen vuosi sitten näitä "varastajia" vahdittiin ja poistettiin mikäli havaittiin. Ongelma taisi olla sen verran iso, että seura taisi vain luovuttaa. @verikuut tuossa syynkin tälle toiminnalle jo keksi eli onhan se aika kova ero maksatko 5 € vai +20€ siitä paikasta joka tyhjä olisi muutenkin.
   
 17. A.P.Järvi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TLF (Toimiston luottofanit)
  Lainaus:
  Ei siellä välttämättä tarvitse naamaa näyttää. Sen kuin vain ilmoittaa voittajan istuinpaikan. Toki tuo jälkimmäinen lienee totta.

  Lainaus:
  Taisivat järjestyksenvalvonnan painotukset muuttua siten, että järjestysmiehiä siirrettiin katsomoista (palvelemasta maksavia asiakkaita) kopeloimaan ihmisiä sisääntuloauloihin. Tämä on nyt johtanut kasvaneiden jonojen ohella siihen, että entistä useammin saat ennen peliä ajaa milloin minkäkin janatuisen tai turakaisen - "AI MINÄ LUULIN ETTÄ TÄÄ ON TYHJÄ?" - omalta paikaltasi ennen peliä, kun kulunvalvontaa ei ole.
   
 18. Kuuhinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Winnipeg Jets
  Lainaus:
  Tätä olen minäkin välillä miettinyt. Tovi sitten pelatussa Lukko-pelissä kököttäessäni pistin merkille, että parin tyhjän penkin hajuraon päässä istui ensimmäisessä erässä vanhempi mies, toisessa erässä pari teinityttöä ja kolmannessa erässä litran pullon Kölnin vettä nauttinut nelikymppinen äijä. Liekö kellään heistä ollut istumapaikkalippua, tiedä en.

  Järkkäreistä puheenollen, alkukaudesta eräässä pelissä kävin järkkäreille raportoimassa eräästä jakkarallaan huojuvasta kännikalasta. Ensimmäisen järkkärin reaktio oli "otetaan seurantaan". No, ottelun kulun ja juotujen viinaksien lisääntyessä käytös eikun paheni. Nyt ensimmäinen järkkäri oli kadonnut jonnekin. Seuraani liittyi toinenkin katsoja samasta huomauttamaan. Ensimmäisen järkkärin korvannut nuorehko mieshenkilö mumisi jotain tovin, jonka jälkeen katsoi parhaimmaksi liueta paikalta. Toisella erätauolla puli poistui paikalta oma-aloitteisesti, joten asia selvisi sillä. Ja kyllä, olisin voinut viedä asiaa eteenpäin toimiston suuntaan, mutta tapahtuma ei saattanut ketään hengenvaaraan eikä sieluni tästä loukkaantunut. Jäi vain ihmetyttämään, että jos pelätään yhtä viikonloppu-puliukkoa, entäs jos ottelussa ilmenisi jotain vakavampaakin. Kuitenkin järjestyksenvalvojien tehtävä on, no, valvoa järjestystä. Kerran muinoin 90-luvulla todistin, kun pari peruskatsojaa kävi poistamaan häirikköä ja lopputuloksena kaikki kolme poistettiin hallista.
   
 19. Nukkemurhaaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa & Philadelphia Flyers
  Kapasen Sami kertoi juuri Nelosen haastattelussa, että KalPa haluaa pienentää montun kaukaloa. Tällä haettaisiin nopeampaa peliä ja enemmän yleisöystävällisyyttä.
   
 20. R.P.M. 12 000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  KalPa on käynyt ryöstöretkellä pohjoisessa! Komea Kilpishallin mainos, kuinka lie päätynyt teidän halliin?
   
 21. aatelisode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
  Kaivoin tällaisen ketjun tuolta hieman kauempaa kun ehkä asiani tänne parhaiten sopii. Kun lauantaina saapuu omilla kyydeillä hallin läheisyyteen onko mihin järkevintä/helpointa jättää auto? Ja kun valitsee liput katsomosta A3 on ilmeisesti lähempänä vieraskannattajien päätyä kuin kotikannattajien?
   
 22. -40 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kale ja Veljmiehet, Failers sekä Flyersin Ville.
  Lainaus:
  Jos saavut ajoissa, niin suosittelen laittamaan auton Kuopion Kaupunginteatterin nurkalle. Siinä on kadun varressa ilmaisia paikkoja ja jäähalli kivenheiton päässä. Sieltä lähtiessä on myös helpompi väittää ruuhka kuin jos lähtisi jäähallin vierestä.

  A3 sijaitsee juurikin lähellä vieraskatsomoa.
   
 23. Kalakukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuopion Sport
 24. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Ylläpä jo vinkit tullutkin. Linkataan nyt vielä KalPan sivuilta ohjeita: Data Group Areena
   
 25. aatelisode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
  Kiitoksia näistä! Eiköhän tuota lauantaina päästä perille. Toivotaan hyvää ja intensiivistä peliä/sarjaa, parempi voittakoon!