Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Halli, makkarat ja show

Viestiketju osiossa 'KalPa' , aloittajana Luu2, 17.11.2006 klo 15.21.

 1. Mazoo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Tänään on ollu ilmeisen hyvä meno hallilla? :)
   
 2. Saukkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Aijai, tänään oli show kyllä kohdillaan! Hienosti lähti aaltokin kiertämään Monttua piiiitkästä aikaa, ihan kylmän väreet meni selkää!
   
 3. -40 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kale ja Veljmiehet, Failers sekä Flyersin Ville.
  Lainaus:
  Ei valittamista.
   
 4. Kilvenkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Meni kylmät väreet kun katsoi telkkarista. Ilmeisesti tuli selkäytimestä vielä tieto siitä miltä se tuntuu paikanpäällä koettuna.

  Hyvä yleisömäärä kyllä tänään, yli neljä tuhatta on keskiviikkona hyvin myös pudotuspeleissä - viime keväät huomioiden. Kunhan pelipäivät ja vastustajat varmistuvat, voi olla että välierin lipunmyynti on aika vauhdikasta.
   
 5. Mazoo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Yay! Into pinkeenä ajoin asioikseni Helsingistä Kuopioon "etätöihin" viikoks, jotta pääsee kattomaan KalPan ekat kotipelit. Kuulemma jo 3000 lippua keskiviikolle myyty - ihan hyvä saldo sunnuntain ja maanantain myynneiks. Toivottavasti on täys tupa ja kaljajonot nopeita. Oma (yltiöpäinenkin) tavoite ennen kautta oli neljän parhaan joukkoon. It's done. Nyt ekaa kertaa koen jotenkin aitoa rauhaa ja itseluottamusta joukkueen tekemisissä ja saa nähdä mitä tässä vielä tapahtuu!

  Oma kiero fetissi on etsiytyä juttelemaan vastustajien fanien kanssa erätauoilla (siis, niiden jotka jaksaa järkevästi kannustushumalassaan keskustella) ja koittaa kuulostella vastustajan tunnelmia. Tänä vuonna on JYPinkin puolella ollu enemmän "tulee tasainen sarja" -veikkailua ja vahvuusvertailuja kuin vielä X vuotta sitten. Oispa jo 5.4.2017 klo 18:30!
   
 6. -40 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kale ja Veljmiehet, Failers sekä Flyersin Ville.
  Lainaus:
  Täysi tupa ja mestaruuskin ovat realismia. Nopeat kaljajonot eivät niinkään.

  Ainakin joillakin montun olutpisteillä on perin hidas tyyli myydä olutta: asiakkaalle lasketaan hanasta vasta ostohetkellä olut ja myyntitiskillä ei ole lainkaan valmiita tuoppeja kun erätauko alkaa. Tämän lisäksi käytössä on yksi maksupääte. Jokainen voi laskea tuosta että kuinka paljon tällaisella tyylillä jää olutta myymättä. Miettikää jos ennen erätaukoa myyjät laskisivat kylmää huurteista odottamaan tiskille ja janoiset löisivät rahaa myyjän tassuun, josta saisivat samantien lennosta juoman matkaansa. Voi sitä rahan määrää!
   
 7. TKO Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Montusta saa mainiota Halko-olutta 0,5l tölkeissä. Eli käteistä mukaan ja halkoja kantoon hanasta laskettavien sijasta, niin vetää jonotkin paremmin.
   
 8. A.P.Järvi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TLF (Toimiston luottofanit)
  Huomiseen otteluun KalPa on ilmeisesti palkannut Juha Jylhäsalmen huudattamaan yleisöä. Millaisia ajatuksia tällainen toiminta herättää tällä palstalla? Tarvitseeko Niiralan monttu sinun mielestäsi maksetun capon?
   
 9. Uramawa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lannyn pensselit, Paten leuka ja Sashan GF
  Lainaus:
  Jos sillä korvataan pahviviuhkat niin olkoon vaikka Juntusen Mikko puhumassa pehmeitä.
   
 10. Mazoo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  pahviviuhka aiheuttaa läps -äänen, kun taas suomalainen rivikoomikko otsaläps -äänen.
   
 11. Kilvenkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Herättää ihmetystä, koska tunnelma on ollut tänä keväänä hyvä ja pienellä avustuksella on saatu hiljaisemmankin hetken jälkeen mökää halliin. Miksi lähteä tällaiseen kikkailuun? Mä tykkään spontaanista meiningistä. Jos tällainen huudatus ei onnistu, se aiheuttaa vaan ärsytystä ja myötähäpeän tunnetta. Onhan siellä nytkin ollut tämä satunnainen huutelija ("vettä lauteille"). Jos sitä roolia siitä on kasvatettu, niin aika turhaa. Toivotaan että Jylhäsalmi on tilanteen ja tehtäviensä tasalla.

  Lainaus:
  Juntusen Mikolla saattaisi parin maalin tappiotilanteessa lipsahtaa jutut salaliittoteorioiden puolelle, unohtamatta sitä kuinka taitoluistelijat ovat pilanneet Niiralan Montun jään. Pahviviuhkat on ihan riittävä tunteiden tulkitsemisen väline hallilla; sitä kun hakkaa niin jännitys ja stressi lievittyvät. Samalla välttyy myös tappelulta katsomossa tai olutjonossa, kun voi purkaa mahdollisia vihan ja epätoivon tunteita hakkaamalla pahvilla omaa kämmentä tai reittä, mitä tyyliä nyt kukakin sitten käyttää. Läpsyttimistä voi joku keräilyn harrastaja myös saada mukavan kokoelman. On sitten mukava vertailla läpsyttimien kuntoa keskenään ja muistella miten kovaa siinä ja siinä pelissä tuli hakattua. Ja jos on ehtinyt pelin aikana ajatella, että KalPa voittaa mutta numerot taululla pelin jälkeen kertovat muuta, voi repiä läpsyttimen ja sirotella palaset päälleen.

  Selvennyksenä vielä: käsien taputus > läpsyttimen hakkaaminen > hiljainen halli
   
 12. Zorba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Sikäli mikäli on paikalla ihan HooPeena ja yleisön villitsemiseksi ja viihdyttämiseksi on keksitty jotain ihan muuta kuin "Huutakeehan nyt kuka voittaa?" ja "näyttäkäähän nyt miten kuopiolaisista pahviläpysköistä lähtee ääntä?" niin peukkua tälle. Aitoa heittäytymistä vaatii, että huudattaja on jotain muuta kuin vaivaannuttavan nolo.

  Jos taas anti on luokkaa vettä lauteille niin en keksi syytä miksi moisesta pitäisi maksaa edes pelimakkaran vertaa.
   
 13. petete Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa
  Lainaus:
  Ei kai Fair Play soi? "KalPa luistelee taas jäällä" soi ainakin pelin jälkeen. Nostalginen biisi, hienoa, että se on otettu ohjelmistoon. Saisi minun puolestani olla jäälletulobiisinä. Nämä viime vuotiset eivät nappaa ja muutenkin on mielestäni hölmöä vaihtaa sitä joka vuosi.
   
 14. Limeton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa mitalikannassa 2016-2017
  Istumapaikkojen menikin näkee Ticketmasterin sivulta, mutta löytyykö mistään tietoa ottelukohtaisesta lippujen kokonaismenekistä?
   
 15. Kiekkosihteeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa /naisjoukkue
  Toivotaan että nyt saadaan halli täyteen oikeasti ettei jäisi tuota useampien satojen seisomatyhjiötä.
   
 16. Kurmuuttaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalikka
  Kuopiosta jo vuosikymmeniä poissaolleena, onko katsomohuuteluperinne siellä vielä voimissaan? Tästähän ei täysin satunnaisena (ei edes joka vuosi) kävijänä ja siellätäälläistujana oikein pääse selville. Hakametsän huutelijoihin olen ollut pettynyt, Jokinentuupoissieltäsiellonpelimenossa-tasolla on menty. Eikä siinäkään sinänsä siis mielestäni mitään pahaa ole, kaikki huutelu on tervetullutta.

  Itse muistan vieläkin erään 80-luvun lopun huudon katsomosta, peli oli HPK:ta vastaan ja mustissa numerolla 8 pelanneen kerhon pelaaja (en muista kuka, oma veikkaukseni oli myöhempi päätuomari Henriksson, mutta nro ei täsmää) kurmuutti jotakuta Kalpalaista. "Pistäkää se musta kasi pussiin!" huusi joku. Nauratti yleisöä ja jäi mieleen.
   
 17. Reznik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Laitetaan nyt tännekin huomiona että lippuja keskiviikolle myydään jo.
   
 18. Siisel1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen viihdyttävin pelitapa
  Esitän yhden toiveen illan kamppailuun liittyen: yksikään ei sitten heitä rantaleluja tänään jäälle kumpi ikinä tahansa jääkään finaalipelin ulkopuolelle.
   
 19. Dragon's Den Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS
  Lainaus:
  Täysin samaa mieltä tästä rantapallojen heittelystä. On aivan idioottien touhuja. Eihän tätä harrasteta kaiketi missään muualla kuin täällä takapajula-Suomessa.
   
 20. TKO Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Minusta taas rantalelut on ihan hauska perinne ja suurelta osin juurikin siksi, että se on suomalaisten oma juttu eikä muualta kopioitu. Tosin tänään en niitä jäälle kaipaa, koska kausi jatkuu vielä molemmilla kävi pelissä kuinka vaan.
   
 21. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Jos minulla olisi vielä tallessa vanha kumiveneeni, niin ottaisin sen mukaan ja alkaisin pumppaamaan sitä täyteen Jypin penkin takana jo alkulämpimien aikana. Samaa mieltä, että hieno oma perinne. Pronssipeli lasketaan kesälomaan kuuluvaksi, joten go for it.
   
 22. Dragon's Den Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS
  Lainaus:
  Kertokaas minulle "hienon oman perinteen" kannattajat, että mitä hienoa on lyödä jo kertaalleen lyötyä?
   
 23. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Lainaus:
  Mitä järkeä on lyödä ketään kertaakaan? Lopetetaan jääkiekko, taotaan jääkiekkomailat hernekepeiksi ja lauletaan kumbayaa.

  tosin jos minä saisin päättää niin laulettaisiin kiss goodbye:
  Na Na Na Na Hey Hey Hey Goodbye! - YouTube
   
 24. Dragon's Den Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS
  Lainaus:
  Olipahan erittäin epäonnistunut puolustuksen puheenvuoro. Eihän tämä hävinneelle vittuilu ja puukon kääntäminen haavassa liity millään tavalla jääkiekon fyysiseen elementtiin. Enemmän tämä hävinneelle ilkkuminen aiheuttaa, ainakin meikäläisessä, pelkkää myötähäpeää.
   
 25. TykkiJutila Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, vanha HIFK, ManU
  YKSI! Rantapallo lensi jäälle...MELKEIN!! =D