Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Halli, makkarat ja show

Viestiketju osiossa 'KalPa' , aloittajana Luu2, 17.11.2006 klo 15.21.

 1. -40 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kale ja Veljmiehet, Failers sekä Flyersin Ville.
  Lainaus:
  *upottaa kasvonsa käsiinsä*
   
 2. ToobHanns Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Bruins, Flyers
  Hallilla 2600(?) katsojaa. Erehdyin katsomaan 1.erän sekunnilleen loppuun saakka ja kuiva kurkkuni suorastaan huusi kostuketta: Ylätasanteen anniskelupisteissä n.20m jono. No dice.

  Kerkesin hyvillä mielin kävelemään katsomosta (D5 on hyvä mainita tässä tapauksessa) kaljajonoon ja sieltä keilahallille. Nautin keilahallilla pöydän ääressä 4cl vahvempaa alkoholia sekä 0.5l Krisovičen hintaan 11.50e. Montun atmos oli vahvasti läsnä koska Movetron soi aika kovalla.

  Monopoli on aina kallis. Ja halliremontti.

  Paskaa tämä peleissä käyminen muuten on.
   
 3. Hecquefeuille Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Boten anna soi ja halli kiljuu.. Ei voi ku arvostaa.
   
 4. Lainaus:
  Äläs nyt, vastahan kaupunkilehdessä KalPan hyvävelikerhon yksi jäsen, Jukka Koskinen, kertoin kuinka DJ:n hommat ovat erittäin haastavia kun soittolista täytyy tehdä jopa 1000 kappaleen valikoimasta kuhunkin otteluun.
   
 5. Splendide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flygande fisktuppar
  Nykyisillä katsojaluvuilla kun mennään, niin milloin ollaan konkassa?
   
 6. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Veikkauksia millon menee 3000 katsojan maaginen raja rikki Liigassa? Siellä on seuraavaks tulossa HPK, KooKoo, Sport Monttuun. Seksikkäitä joukkueita Kuopiossa kaikki.

  Noitten jälkeen on sitten revanssi Jukureita vastaan.
   
 7. Mane Schimanski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, ManU, BM, RM, PuhtiPois
  Paha huudella tältä etäisyydeltä Kuopioon mutta kuitenkin: Mikkelissä (17.9.) olin pelissä ja 4200 katsojaa oli heittämällä. Pitäisikö viettää vuosi pari divarissa vai mikä on vikana?! Joo väärä valmentaja ja väärä pelityyli eikä rahaa kunnon pelaajiin. Ei ole varaa, jos omat pojat ei kiinnosta tai (joukkue/kaudet) ei tuota voittoja.

  Sivuhuomautuksena, että Mikkelissä pubiin ei ollut yhtään jonoa 30 sekuntia ennen erän loppua. Kuopiossa on kuitenkin ihan liigamittojen mukainen halli. Päätän raporttini nyt tähän ja palaan asiaan, kun olen Kuopiossa liigapelissä vieraillut.
   
 8. -40 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kale ja Veljmiehet, Failers sekä Flyersin Ville.
  Lainaus:
  Minusta tässä ei ole kyse pelkästään siitä, että pelitapa tai pelaajat eivät ole kiinnostavia.

  Mielestäni vuosia jatkunut heikko markkinointi (sis. somen), etääntyminen yhteisöstä, hiljaisuuden politiikka, pienet-piirit-palkkaus ja ulospäin näyttäytynyt tavoitteettomuus ovat pahasti murentaneet uskottavuutta ja karkottaneet hyvän päivän fanit muiden viihdykkeiden pariin.

  Summaten. Kiima on tapettu sillä, että ammattilaisten hommia ovat paiskineet amatöörit. Korjausliikkeitä on nyt tehty, mutta onko jo liian myöhäistä?
   
 9. eakin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Joo eiköhän nuo syyt ole jo sanottu useaan kertaan kuten -40 tuossa yläpuolellakin sanoi. Kaikenkaikkiaan seura on hoitanut eri osa-alueet hyvin epäammattiamisesti ja suututtanut savolaisen yleisön. Aina silloin kun KalPa tulee keskustelun aiheeksi puoli tuntemattomienkin kanssa, niin keskustelu kääntyy siihen miten Kapasia ja heidän kavereitaan on aivan liikaa hommaa pyörittämässä ja uskottavuus on mennyt. Itselleni viimeinen naula arkkuun oli tuo kevään tiedotustilaisuus, jossa julkaistiin kahden Kapasen uudet tittelit.

  Pelkään myös, että Kuopiolaisyleisö ei löydä hallille vaikka otettaisiin 10 kotivoittoa putkeen. Tai saattaa sinne se 3000 tulla, mutta ei lähellekkään 4000 katsojaa. Mietin että kun hyvävelikerhoa ei saada kuitenkaan purettua, niin pitäisikö sielä osa porukasta (esim. Kimmo tai Pasi) pistää koulunpenkille vaikka tuonne: Sport Business School Finland ? Taitaa olla liian myöhästä ja rahat loppu ennen kuin tämä projekti olisi kyllä valmis. Kerta tuollainen koulutusohjelma on olemassa ja maailmallahan on paljonkokin Sport Business Management kouluja, niin ei varmaan haittaa tällaisesta koulutuksesta olisi jääkiekkoseuran pyörittämisessä.
   
 10. ToobHanns Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Bruins, Flyers
  Ja asioiden itsestäänselvyytenä pitämisestä:

  Yläpesän telkkareiden kuva on karseeta VGA-tuhrua. Vuosi sitten Kuivalainen sattui kävelemään yläpesässä ohi ja kysyin häneltä kuvanlaadusta mielipidettä. Eihän se kuulema hyvä ollut mutta hallin uumenissa on Pasin mukaan joku mystinen pömpeli joka saa HD-kuvan näyttämään karmealta.

  Se siitä ja mystinen kuvanhuonontajapömpeli on yhä jossakin hallin uumenissa.

  Pikkuasia, mutta ne sen kokonaisuuden tekee.
   
 11. Dragon's Den Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS
  Lainaus:
  Niin, ehkäpä Kuopiossa ajatellaan, että leikkiköön Kapaset keskenään omilla leluillaan omalla hiekkalaatikollaan. KalPa on onnistunut noilla mainitsemillasi keinoilla vieraannuttamaan itsensä yhteisön ulkopuolelle. KalPaa ei koeta enää kuopiolaisten yhteiseksi asiaksi. Onko umpisolmun avaaminen enää edes mahdollista?

  Eihän tuo tilanne noiden yleisömäärien suhteen näytä kovin hyvältä. Voi olla, että pelaajakuluja aletaan syksyn mittaan entisestään karsimaan, jos tilanne jatkuu samanlaisena. Suomeksi sanottunahan se tarkoittaa kalleimpien pelaajien, kuten esimerkiksi Kilpeläisen, päästämistä muihin seuroihin.

  Vaikea tästä tilanteesta on oikein kuopiolaisyleisöäkään syyttää, vaikka sitäkin on toimiston puolelta silloin tällöin yritetty. Sitä niittää, mitä kylvää.
   
 12. SecondCitySaint Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Itselleni tuli tästä mieleen, että miksi tuo puoli jota TVhen kuvataan on aina tyhjillään? Pitäisiköhän kenties sinne puolelle laittaa liput halvemmaksi, että kotikatsomoihin näkyy että hallilla on ihmisiä ja tekee mieli itsekin sinne lähteä? Jos näkee telkkarista että eihän tuolla ole nyt ketään, niin moni voi miettiä että enpäs kehtaa sitten itsekään mennä.
   
 13. Pulle Nah Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Palevan Kallo
  Olen kyllä positiivisesti ollut yllättynyt tuosta peli-ilmeestä. Kerrassaan mainioita muutoksia. Aion käydä pelissä mahdollisimman usein paikan päällä.

  Ihan puhtaasti mielenkiinnosta, paljonko yksittäinen paikka "saisi" maksaa, että Kalpa saisi voittoa, juuri ja juuri? Istumapaikan paikasta nyt riippumatta, paljonko pitäisi keskihinnan olla? Vai onko lippujen hinnat nyt niin alhaalla jo kuin mahdollista eikä porukka nyt vain löydä hallille?
   
 14. eakin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Eiköhän tämä ole aikapaljon kiinni siitä paljonko siellä ylipäätänsä on porukkaa ja monesta muusta muuttujasta. 4500 katsojan keskiarvolla ja nykyisillä kuluilla riittäisi varmaan jo aika edullinen lippu. 2700 niin voitolle varmaan päästään jollain 30 euron keskilipunhinnalla jos muut tulot pysyvät ennallaan kuten sponsorit jne.
   
 15. Pulle Nah Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Palevan Kallo
  Lainaus:
  Niin, epäselvästi kirjoitin eli jos halli olisi täynnä, paljonko lippu maksaisi jos haluttaisiin päästä tulokseen joka ei olisi tappiollinen/voitollinen.

  Tottakai muuttujia on useampi. Mutta jos tämä euromäärä on tiedossa, eikö kannattaisi pyrkiä saamaan halli täyteen vaikka pienemmällä voitolla?

  Jos ihmiset saadaan hallille ensin, sitten voidaan sen verran viilata hintoja että joku ropo jää omaan taskuunkin.
   
 16. A.P.Järvi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TLF (Toimiston luottofanit)
  Lippujen halvennuskampanjat eivät ainakaan Kuopiossa näytä tuovan toivottua tulosta, vaikka ainakin tämän palstan D-alkuiset nimimerkit tuntuvat näin olettaneet. Nythän siinä tuntuu käyneen päinvastoin. On ikään kuin muodostunut mielikuva, että pelit ovat huonompia, koska pääsyliput ovat halvempia kuin aiemmin. En tiedä, onko liigajohto sekoittanut pääni, mutta väittäisin nähneeni viimeisen 2-3 viikon aikana enemmän viihdyttäviä KalPan pelejä kuin koko viime kaudella yhteensä.

  Suuri katsojamäärä on tietenkin seuran etu, mutta sitten voi myös miettiä, saako "hyvä asiakas", so. 27 euron istumapaikan ostaja, kotipeleissä riittävän hyvää palvelua, jos joutuu hallissa on yli 4000 katsojaa, jolloin myyntipisteet eivät vedä. Hieman pienemmällä katsojamäärällä tapahtuma voi olla näille ihmisille (jotka pitkälti rahoittavat liigalystin) miellyttävämpi kokemus. Ainakin mahdollista halliremppaa odotellessa.
   
 17. Tuljakov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, PaKa
  Lainaus:
  Pistän paremmaksi: KalPan pelit ovat olleet tänä syksynä sekä CHL:ssä että Liigassa kaikkien suomalaisjoukkueiden peleistä viihdyttävimpiä.
   
  Viimeksi muokattu: 25.09.2016 klo 11.35
 18. Dragon's Den Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS
  Lainaus:
  Jos viittaat tuohon lasten lippujen halventamiseen, pidän sitä edelleenkin hyvänä uudistuksena. Väitän, että tähän alkukauden yleisökatoon on kaksi syytä, joista kumpikaan ei liity lippujen halventamiseen, mitä pidänkin aivan absurdina ja älyttömänä syynä yleisökadolle. Ensimmäinen syy on ollut ihmisten mielikuva KalPan tylsästä pelityylistä, mitä se viime kaudella todella olikin (subjektiivinen näkemys). Toisena syynä on ollut joukkueen lyttääminen median ennakkoarvioissa Liigan pohjasakkaan. Ihmiset haluavat vaistomaisesti karttaa kurjuutta ja kärsimystä, saati maksaa sen näkemisestä.

  Onneksi joukkue on näiden muutamien pelien aikana osoittanut monen ihmisen, mukaan lukien itseni, ennakkoarviot ja -käsitykset vääriksi. Toivon todella, että tämä peli-ilmeen muutos on pysyvä ja saa innostettua ihmiset palaamaan takaisin hallille.
   
 19. Pulle Nah Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Palevan Kallo
  Joku kynäilijä voisi kirjoittaa mullikan yleisöosastolle Kalpan muuttuneesta peli-ilmeestä... Saattaisi joku "hyvänpäivänfani" innostua.
   
 20. HankChief Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Juu, kunhan se kynäilijä ei ole seuran palkkalistoilla. Itseäni hämää muutenkin että seura kommentoi pelitapaa tyyliin "suoraviivaista ja vauhdikasta, tätä haluttiin!". Kyllä ihmiset näkee hyvässä ja pahassa millaista se peli on, turha alleviivata. Onneksi sentään ei enää käytetä sitä "Liigan viihdyttävin pelitapa"- läppää, vaikka se ehkä nyt onkin lähempänä totuutta kuin pitkiin aikoihin.
   
 21. A.P.Järvi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TLF (Toimiston luottofanit)
  Lainaus:
  Tartun edelleen tähän, koska näissä halvennusasioissa vaikuttaa käyneen niin, että siellä käyvät ne samat peruskasvot kuin ennenkin sillä erolla, että he maksavat lipuistaan aiempaa vähemmän. Pikaisella silmäilyllä vaikuttaisi, etteivät esim. lapsiperheet ole millään tavoin kansoittaneet katsomoita näissä ensimmäisissä peleissä. En tunne kaikkia katsojia ulkonäöltä, mutta tokkopa alelippujen ansiosta suurta määrää uusiakaan kiekkofaneja on Niiralan monttuun saatu.

  KalPahan teki jo pari vuotta sitten pahan virheen, kun se alensi myös keskikatsomoiden kakkosrivit - jotka ovat lähes hallin parhaita paikkoja - halvimpaan hintaluokkaan. Sekään ei tuonut uusia katsojia halliin, vaan sai monet kalliimmilla paikoilla olleet kausikorttilaiset vaihtamaan paikkansa edullisempiin. Kaikki nämä tällaiset pienet tekijät yhteenlaskettuina ovat omalta osaltaan myötävaikuttaneet nykyisen taloustilanteen syntyyn.
   
 22. SecondCitySaint Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Detroit Red Wings
  Lauantaipeli ja kansaa kiihottava HPK vastassa. Ei mennä ticketmasterin mukaan vieläkään yli 3000 silmäparin.
   
 23. ToobHanns Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Bruins, Flyers
  Ja Oktoberfest. Aikaisempina vuosina kaljahommat kerännyt porukkaa hyvin paikalle.
   
 24. Girardi #5 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NY Rangers ja Kalapa
  Lainaus:
  Yep, en minäkään muuten lähtisi hallille mutta kun se kalja.. ;)
   
 25. SecondCitySaint Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  3200, olen mielelläni väärässä. Tästä se lähtee nousuun ;)