Tarinankertoja
Jäsen
- Suosikkijoukkue
- Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Ei kovin hankalaa, eikä aikaakaan voi pitää pitkänä, kun lihat on kuitenkin pitänyt ottaa lämpimään jo aikaisemmin ja esivalmistelutkin tehdä.
Tähän nyt vielä sellainen juttu, että kun sitä grilliä ei aina voi jättää sinne lämpiämään itsekseen tehdäkseen esivalmisteluja, vaan esivalmisteluja tehdään ja sitten saavutaan grillille... toisin sanoen ei ole mahdollista jättää kuumaa grilliä ilman valvontaa esim lasten ja/tai lemmikkien takia, vaan grillaus tapahtuu yhdessä jaksossa. Tähän se kaasugrilli on arkena ihan ehdoton.
hiiligrillaus on sellainen enemmän rituaalinomainen illanviettotapa, joka sopii hienosti kesäiltoihin ja pitkään ulkona olemiseen. Siksipä se puugrillikin täytyy tehdä, koska se on taas erinomainen ja hieno illanviettopaikka kun syyskesällä illat pimenee, ruuan valmistuttua heitelle parit klapit valaisemaan iltaa.
Ei grillaus ole pelkkä ruokaa, siihen kun liittyy meihin ihmisten alitajuntaan syvälle ulottuva elävä tuli. Jo se itsessään puoltaa hiili ja puugrillejä kaasun sijaan, ei kahta sanaa. . . mutta suurimman osan grillauksestani suoritan Webberin kaasulla.