Gimmel - Sukeltakaa!

  • 12 309
  • 92

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hinnoista puheen ollen, osui jo tuossa joulun alla silmään, että eräs suuri nettilevykauppa myi Gimmelin lättyä hintaan 9,95. Tuo vahvistaa kovasti sitä huhua, vai onko se jo myönnetty faktakin, että albumia myytiin kaupoille ennakkoon järjettömät määrät, jotta se varmasti nousisi listojen kärkeen.

Tottahan toki tuollaiset kertakäyttöpop-levyt pudottavat hintaansa nopeasti, mutta mid-price-luokkaan putoaminen noin kuukaudessa ilmestymisestä lienee jo jonkin sortin ennätys. Joskus kyllä näin Sikaduon cd:n hyvin pian ilmestymisensä jälkeen Stockmannin "roskakorissa", mutta tuskin sekään ihan noin pian oli. Mutta sen "yhtyeen" levyt nyt tuskin olisivat kelvanneet kenellekään edes ilmaiseksi...

Ilmeisesti veto oli kuitenkin ihan fiksu, sillä Gimmelin levyä ei enää näy sen nettikaupan sivulla. Seuraavassa kevätalessa se olisikin varmaan ollut jo luokassa "alk. 3,45 euroa", joten nyt saivat luultavasti enemmän rahoja pois.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
GIMMEL ROCKS!

Mä olen muuttanut sitten noiden ensimmäisten viestieni jälkeen mielipiteeni Gimmelistä täydellisesti, Gimmel on nyt rock! Gimmel sai sympatiani totaalisesti puolelleen siinä vaiheessa, kun Radio Nova sekä Kiss FM pistivät soittokieltoon Gimmelin "Etsit muijaa seuraavaa" -biisin sen teinimäisyyden takia. Siis samat kanavat, jotka soittivat samaan aikaan kaikenmaailman ketsuppilauluja ynnä muuta yhtä tyhjänpäiväistä paskaa. Eli nyt olen siis sataprosenttisesti Gimmelin puolella.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Nimenomaan

Ja tuon BigRedBobin perustelujen lisäksi tuo Gimmelin viimeisin sinkku, Roviolla, mielestäni on ROCK.

Gimmelin oma biisihän tuo ei ole vaan se on cover-versio You Cross The Line biisistä.
 
Viimeksi muokattu:

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Roviolla

No niin, kaikki jotka ovat löytäneet Gimmelin nyt tämän uuden singlelohkaisun myötä, niin pientä infoa. "Roviolla"-single julkaistaan virallisesti 17.1., jossa on mukana levyyn kuulumaton b-puoli ja akustinen versio a-puolesta. Ja kappale todellakin on cover. Sen alkuperäinen esittäjä on Jeanette Olsson, vaikkakin "Minä ja Morrison"-elokuvan soundtrackille esittäjäksi on nimetty mystinen Jenni. Tiedä sitten kuka Jepa tämä on, taitaa vain olla Jeanetten taitelijanimi tjsp.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Ja huomennahan (sunnuntaina) 'Roviolla'-biisin video saa ensi iltansa MTV3-kanavalla, kello 13:00. Siihenhän on 'lainattu' muutamia katu-uskottavia rokkijätkiä remuamaan Gimmelin 'taustabändiksi'.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Ilves Tampere
Himmel...

Oli tuossa parin kaverin kanssa HIEMAN ylimääräistä energiaa ja ajateltiin aikamme ratoksi muodostaa Gimmel-nimiselle tyttötriolle alter-ego, eli Himmel. Himmel, kuten jo nimestä arvata saattaa, on pyhittänyt olemassa olonsa tarkoituksen Natsi-Saksan hilpeän arjen kuvaamiseen. Toistaiseksi ei ole vielä tiedossa, koska Himmel heittää ensimmäisen keikkansa, mutta tuosta ainutkertaisesta tapahtumasta huhutaan jumalatonta spektaakkelia.

Tähän mennessä on saatu versioitua Gimmelin kahden hittibiisin eli 'etsit muijaa seuraavaa' sekä 'roviolla' kertosäkeet. Kuten näkyy vielä on hieman keskeneräistä... ideoita?

Gimmel:

Etsit muijaa seuraavaa:

Mä aloin deittiä tuijottaa,
ei tule teeveestä muutakaan,
sä siellä nyt jo etsit,
muijaa seuraavaa

Sun pitäis nyt jo tietää,
en aio kaikkee sietää,
tuut huomaamaan sen,
yksin jäät


Himmel:

Etsit valtakuntaa kolmatta:

Sä aloit hakaristiä tunnustaa,
ei liehu tangossa muutakaan
sillä sä nyt jo etsit,
valtakuntaa kolmatta!

Meidän pitäis kuulemma tietää,
ei aio Aatun haamu kaikkee sietää
...tyhjää...
...tyhjää...

Gimmel:

Roviolla:

Sydän roihuten,
liekit kun käryää,
irti en pääse,
vangiksi jään,
sä hiilen hehkumaan,
saat niin punaisena,
mua polttaa liekit rovion!

Himmel:

Kaasukammiossa:

Jutkut huutaen,
Zyklon-b käryää,
ulos en pääse,
vaan kammioon jään,
sä vereni saat,
tyhjiössä kiehumaan,
keuhkojani polttaa kaasut kammion!
 
Viimeksi muokattu:

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Olipa hyvä video tuo 'Roviolla'. Ainakin meikäläisen silmää miellytti kovasti tuo Gimmelin tyttöjen keikistely. ;)

'Roviolla'-biisistä sen verran, että biisin ns. 'päätä seinään' kitarariffi kuulostaa ainakin omasta mielestäni jokseenkin paljon Lambrettan 'Bimbo'lta. Mutta onhan se ymmärrettävää, koska sen biisin on taas säveltänyt 'ruotsin Risto Asikainen', alias Max Martin.
 

Ande

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Katselin eilen (sunnuntaina) ohimennen yokotai-ohjelmaa ja satuin näkemään ja valitettavasti myös kuulemaan ensimmäistä kertaa tätä hypetyksen Suomen Mestaruuden jo voittanutta poppoota.
Kertakaikkiaan karmaisevaa määkintää, ainakaan äänen perusteella typyköitä ei bändiin valittu.

Tik Tak - Gimmel

6 - 0
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Viestin lähetti Ande
Katselin eilen (sunnuntaina) ohimennen yokotai-ohjelmaa ja satuin näkemään ja valitettavasti myös kuulemaan ensimmäistä kertaa tätä hypetyksen Suomen Mestaruuden jo voittanutta poppoota.
Kertakaikkiaan karmaisevaa määkintää, ainakaan äänen perusteella typyköitä ei bändiin valittu.

Tik Tak - Gimmel

6 - 0
Tämän homman tärkeimpiä pointtejahan on se, että on tiettyjä artisteja, joista diggaa eniten tv:stä katseltuna ja mieluiten ehkä vielä mute päällä, niinkuin mulla on tapana katsoa mm. kaikki Aquilerat ja Spearsit. Ja TikTakit ja Gimmelitkin. Sillä metodilla arvosteltaessa Gimmel vie TikTakkia meikäläisen statseissa. Nylon Beat taas on niin järjettömän hyvä kaikin puolin, että sitä olen jo ajat sitten alkanut katselemisen ja myös kuuntelemaan. Ja kirjatkin on luettu.
 

zizou

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Roviolla

Viestin lähetti Arnold
Ja kappale todellakin on cover. Sen alkuperäinen esittäjä on Jeanette Olsson, vaikkakin "Minä ja Morrison"-elokuvan soundtrackille esittäjäksi on nimetty mystinen Jenni.

Myös Gimmelin taustalla vaikuttava Maki Kolehmainen on säveltänyt kyseisen biisin. Kyseessä ei siis ole cover, koska tuskin kukaan voi sanoa "coveroivansa" omaa kappalettaan. Enemmänkin kyseessä on kappaleen kierrätystä.

Gimmelin tytöt ovat tosiaan kaamean huonoja laulajia. Varsinkin Ushma.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Re: Re: Re: Roviolla

Viestin lähetti wilco
Noh, hänhän onkin kiintiövalinta...

Että silleen...



Hmm.. Onpas halventava kommentti. Itseasiassa jopa hieman rasistinen jos asiaa oikein alkaa vääntelemään ja kääntelemään.

Siitä olen silti samaa mieltä, että Ushma valitettavasti on Gimmelin heikoin lenkki.

"Roviolla"-videon olen vielä missannut, mutta Yokotain esiintymisen näin. Positiivista ainakin oli tyttöjen (kirjaimellinen) live-esiintyminen. Ei ollut nauhoja alla, joten plussaa siitä. Ja mitä heidän laulantaansa tulee, niin ottaa edelleen huomioon sen, että nämä tytöt ovat olleet julkisuudessa vasta muutaman kuukauden, eikä aiempaa näin suurta julkisuuttaa kenelläkään ei ole. No okei, olihan Ushma aikoinaan Jyrkissä apujuontajana, mutta silti. Toki makuasioita, joista ei voi kiistellä. Ei Gimmelin kaikkia kuulukaan miellyttää.
 

Petu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers,TPS,UJK
Re: Re: Re: Re: Roviolla

Viestin lähetti Arnold
Hmm.. Onpas halventava kommentti. Itseasiassa jopa hieman rasistinen jos asiaa oikein alkaa vääntelemään ja kääntelemään.

Halventava? Rasistinen? Vai voisiko olla totta, että kyseessä olisi todellakin kiintiö?? Heti jos joku rohkenee epäillä, niin kyseessä onkin halventava ja rasistinen kommentti? Voi jumalauta..
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tiedä häntä, mitkä olivat Wilcon kommentin tarkoitusperät, mutta mielestäni on täysin selvää, että tämä Ushma pääsi mukaan pitkälti eksoottisen ulkonäkönsä ja taustansa takia. Muidenkin jäsenten kohdalla on kiinnitetty enemmän huomiota ulkoisiin ominaisuuksiin, jotta kaikille olisi jotain. Blondi, brunette ja eksoottinen.

On selvää, että Gimmeliin ei olisi päässyt ehdokas, joka olisi laulanut kuin Billie Holiday, kirjoittanut biisejä kuin John Lennon, mutta näyttänyt Annemari Sandellita. Sellaiset kuuluvat muihin bändeihin, Gimmelin tarkoituksena on tarjota kaunis pakkaus purkkahömpälle.

Satuin eilen Levyraadin mainostauolla kanavia läpi käydessäni näkemään osan siitä esityksestä mikä meni ykkösellä ja täytyy sanoa, että tuon pikkupätkän perusteella ainoa, jota voi edes pitkin hampain kutsua laulajaksi, on se brunette. Ushmalla ja blondilla oli aidossa(?) live-tilanteessa todella ohut ääni.
 

Aksu

Jäsen
Popstars 2

No niin. Piinaava odotus on päättynyt kun tänään alkoi seuraavan popstarsin ilmoittautuminen. Koelaulut pidetään keväällä ja syksyllä ohjelma isketään eetteriin jo perinteisellä tavalla eli päälähetys maikkarilla ja subukalla extra. Jes!!!

Ja mikä hienointa nyt haetaan tyttöbändin lisäksi myös poikabändiä, joiden välillä yleisö loppujen lopuksi kisan ratkaisee. Eli kaiken maailman hintelät Antti Tuiskut saavat mahdollisuuden.

Eli tätä tuubaa sitten olympialaisten jälkeen.

Ps. Aikuisten oikeasti ensimmäinen popstars oli hiton paljon tylsempi kuin Idols, joka myöskin alkuvaiheen jälkeen menetti hohtonsa. Tämä on tätä perin jenkkiläistä unelmien ympärille rakennettua soopaa ja arvatenkin alaikäisten tyttöjen lauma alkaa jo varautumaan levyn ostoon, oli tuotos tasoltaan mitä sattuu.

http://www.mtv3.fi/popstars/

http://www.mtv3.fi/ohjelmat/popstars2/img/Koelaulusopimus.pdf

Jälkimmäinen on diili ja noudattaa perinteistä kaavaa. Järjestäjä (eli tuotantoyhtiö Broadcasters ja sitä kautta myös maikkari) saa kaikki oikeudet kaikkeen kisassa tapahtuvaan ilman minkäänlaista korvausta artististille.
 

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Poppistara 2

Ei voi sanoa muuta, kuin että voi helvetti. Miksi näitä tehdään, miksi ihmeessä? Suomi ei tarvitse enää yhtä ainoata Antti "Gay" Tuiskua. Näitä on jo liikaa. Eipä paljon Popstars nappaa, mutta en taida kuulua kohderyhmäänkään.
 

Kopteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bruins
Re: Poppistara 2

Viestin lähetti Mahtiankka
Miksi näitä tehdään, miksi ihmeessä?

Siksi että niitä katsotaan.

Chris Rock sanoi taannoin aikas osuvasti,
"You know spice Girls have sold over 20 million records and i cant find a single person who admits owning one."
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Ihanaa, tätä on odotettu tippa hepin päässä.

Miettikää nyt, mitä keskusteltavaa meillä enää olisi ilman näitäkin hienoja ohjelmia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös