Galluppi: Pienet asiat, jotka ärsyttävät

  • 923 566
  • 6 153

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Lainattu teksti on oiva osoitus siitä miksi mitään mielenkiintoisia leffoja/sarjoja ei kannata katsoa porukalla. Joku lattea actionpätkä, överiksivedetty horror-leffa tai kuiva komedia vielä menee. Katson yli 95% kaikista leffoista yksin.
Joskus jos haluaa ja luulee saavansa jotain oikein liukasta, niin silloin joutuu katselemaan jonkun ällöimelän romcomin.
Ihan mukava on leffoja ja sarjoja katsella porukalla, kunhan on osanut valita oikean porukan. Kun katsotaan elokuvaa, silloin sitä katsotaan eikä jutella tai räplätä kännyköitä. Onneksi kavereilla on samat prioriteetit kuin minulla. Leffan jälkeen voi sitten puida kunnolla, moni hyvä elokuva on parantunut entisestään kun heti tuoreeltaan on päässyt puimaan ja vertailemaan omia mietteitä toisiin.

Toki riippuu leffastakin, jos katsotaan vaikka joku kasariäksön jonka kaikki ovat useaan kertaan nähneet, saatetaan jotain vitsiä heittää sekaan. Tuossa yhteydessä kuuluu asiaan.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Noh, kuten tiedetään, "Suomi on jonotusmaa. Se on paras meille suomalaisille. Jonotus on puolustamisen arvoista ja sen ainoa puolustaja on Suomen oma jonottajakansa.".

Siellä suuressa maailmassa oli varmaan sadalle ensimmäiselle ämpäri, koska se jos mikä saa kansan noin valloilleen?

Meidän pienessäsuuressakaupungissa ei tosiaan ollut jonoja eikä kuulakärkikyniä. Se jos mikä pistää ärsyttämään.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Siellä suuressa maailmassa oli varmaan sadalle ensimmäiselle ämpäri, koska se jos mikä saa kansan noin valloilleen?

Ei ollut, mutta aiheeseen liittyen meinasivat jonottavat kouvoloidit suuttua, kun puolitoista viikkoa sitten käveltiin TuTo-matsiin Sumulaaksossa ennakkolippujen kanssa etuovesta ja kaveri huikkasi laumalle, että "ne ämpärit jaetaan tuolla C-ovella". Höhhöh...
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hynynen tuijottaa minua vähän väliä, kun selailen tätä palstaa. Muistanko väärin vai näkyikö mainosbannerit vielä äskettäin vain silloin, kun ei ollut kirjautuneena sisään?
 

Delter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Harkimoista vapaa Jokerit
Minua niin perin on ruvennut ärsyttämään Jokeripuolen kirjoittaja Cobolin tapa "päättää" keskusteluja aina jollain väsyneellä "eipä tästä enempää osaltani" -kommentilla. Yleensä sama tyyppi palaa kuitenkin aina uudestaan rikospaikalle jatkamaan jutun puintia, ja tällöin keskustelurepertuaariin tulevat mukaan "en jaksaisi vängätä mutta" tai "väännän nyt rautalangasta" sekä muita ylimielisiä vastaväittäjää väheksyviä sivuhuomautuksia. Jotenkin tuntuu että veli Cobolille on noussut tuo Jatkoajan asiakirjoittajan rooli hieman päähän, kun pitää joka välissä esittää jotakin tietäjää.
 

Runtulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Prosentin ja prosenttiyksikön sekoittaminen
 

Shardik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Avs, Mestis
"Antaa poikien pelata" Eikä vain eiliseen peliin viitaten, vaan myös yleisesti jääkiekon pudotuspeleissä esim. arvokisoissa ym. Mikä siinä on, että päätuomarit vaihtaa linjaansa, kun tosipelit alkaa ja jäähyjä tulee vain kun tulee ruumiita? Niin, tai jollain osuu vähän vahingossa maila kasvoihin tai kiekko lentää katsomoon. Muuten saa kyllä kahvata, antaa poikkaria ja painia kaveria kumoon surutta. Minun mielestäni ratkaisupeleissä pitäisi päin vastoin viheltää entistä tarkemmin. En tarkoita tarkemmalla sitä, että jäähyjä pitäisi antaa normaalia pienemmistä rikkeistä, vaan että ne rikkeet, mitkä normaalisti vihelletään, otettaisiin playoffeissa varmasti pois. Jotenkin sitä vaan olettaa, että mitä tärkeempi peli, sitä tärkeempää on lajin kannalta, että tuomiot tulee sääntöjen mukaan, eikä minkään tuomarin sen hetkisestä sallivuusasteesta riippuvan linjan mukaan. Ei ihme, että pudotuspeleissä nillitetään tuomarityöskentelystä niin paljon enemmän kuin muutoin.

Miettikää nyt millaista se olisi, jos muutkin tuomarit ja virkailijat toimisi samoin tavoin pudotuspeleissä. Linjamies näkisi, että hyökkääjä oli vaan vähän paitsiossa, mutta antaa pelin jatkua, koska "antaa poikien pelata". Jäähyboksin ovi aukeaa 10 s etuajassa, koska "antaa poikien pelata". Maalituomari hylkää jatkoaikamaalin, joka ylitti viivan vain vaivoin, koska "antaa poikien pelata".
 

Mälkiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilmoitetaan lähiviikkoina
Japanissa on käsittääkseni suht tavallista, että ihmiset siivoavat itse säännöllisesti omaa asuinympäristöään. Joskus se tapahtuu kaupungin rahallisella tuella, joskus ilman. Ja kun tällainen kulttuuri on olemassa, kaikki tuntevat ihmisiä jotka aamuisin siivoilevat katuja, niin eiköhän se nosta roskaamisen kynnystäkin.

Luin tämän tuossa lounaalla ja intouduin. S-marketista muovipussi ja kotimatkalta poimin roskat. Noin 250m päästä pussi olikin jo täynnä.

Ihan uskomaton määrä paskaa lojuu kaduilla! Ja jokaisen roskan kohdalla on oikeasti tehty se päätös, että jätän tämän vain tähän. Kunnon rangaistukset tuosta pitäisi laittaa. Eikä se minusta ole holhoamista rangaista jostain, missä ei ole edes mitään kääntöpuolta, esimerkiksi viihdyttävyys. Roskaaminen on vain ihan huikeaa kaikkien naamalle kusemista, ja muistuttaa ainakin minua päivittäin siitä, miten paljon tyhmiä ihmisiä onkaan olemassa.

Parasta tuossa oli kyllä ne ohikulkijoiden katseet, ikään kuin olisin yhtäkkiä ollut höyryävä koiranläjä.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Sormiaan nuolevat ihmiset. Ärsyttävä tapa ja erittäin puistattava. Tuntuu aina omissa hampaissa ja kielessä asti pahalle jos tälläistä näkee.

Tuokin, mutta erityisesti se ärsyttää ja jopa ällöttää, kun ihmiset työntävät ruokailuveitsen suuhun ja nuolevat puhtaaksi. En oikein tiedä mistä se tulee, onko sen joku lapsena mulle teroittanut, mutta koskaan en ole veistä suuhuni työntänyt.

Toinen ärsyttävä asia on YLE:n Aamu-tv:n urheiluosiossa kun näyttävät edellisillan eurofutiksen maaleja, ja Tuomas Virkkusen rasittava huutomölinä kuuluu taustalla.
 

SamSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ikurin Vire
Pieni kullin koko. Se ärsyttää kantajaansa, kohteella ei tunnu missään.
Tästä tuli mieleen vanha juttu vitsi kun pienivehveinen mies meni prostituoidun luokse ja kun hommiin oltiin alkamassa, nainen purskahti nauramaan vehkeen nähdessään ja kysyi "kenet aiot tuolla tyydyttää?" mies tyynesti vastasi "Itseni ainakin"
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Katsoin kaksi päivää sitten parin kaverini kanssa Interstellan elokuvan. Ne jotka ovat nähneet tuon elokuvan niin tämä elokuvahan yrittää olla erittäin monimutkainen ja vaikeasti lähestyttävä scifi-leffa. Omasta mielestäni Interstellar on todella erinomainen elokuva ja kärsii turhaan tuosta monimutkaisen elokuvan maineesta. Mutta ne pienet asiat mitkä ärsyttävät: Kumpikin kaverini tippui jossain vaiheessa elokuvaa kärryiltä ja alkoivat kyselemään kysymyksiä tyyliin "mitä noi on?" "miten toi tuonne päätyi?" jne. Vitutti kun samaan aikaan yrittää keskittyä elokuvaan ja toiset kyselevät kokoajan kysymyksiä elokuvasta jotka olisi selvitettävissä sillä että olisi seurannut elokuvaa alusta saakka.

-Tinke
 

Dinho

Jäsen
Pieni asia, joka ärsyttää, on vaalitenttien juontajien himo keskeyttää äänessä oleva puheenjohtaja(riippumatta puolueesta). Ymmärrän tietysti, että aikaa on rajallisesti, mutta sekin järjestyisi, kun kaikki turhanpäiväiset hölötykset jätettäisiin pois, esimerkiksi eilinen keskustelu Haglundin lehtiartikkelista oli täysin turhanpäiväistä tauhkaa. Pikkuisen voisi juontajat kunnioittaa kovaa työtä tekeviä puoluejohtajia!
 
Anssi Kelan uudessa jollotuksessa lauletaan että "vanhat pierut haihtumassa uusiin tuuliin". Ärsyttävän lapsellinen ilmaisu.
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Ihmiset, jotka soittavat radioon ja lukevat asiansa paperilta. Kuuntelen usein Jake Nymania näin sunnuntaiaamuisin ja joskus radio jää päälle myös Kansanradion ajaksi. Radio menee kuitenkin välittömästi kiinni, mikäli joku soittajista laulaa tai lukee paperilta kirjoittamaansa asiaa. Se kuulostaa niin luonnottomalta, ettei juttua pysty kuuntelemaan.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Maikkarin yltiöpäinen hehkutus heidän kanavillaan näytettävistä urheilutapahtumista. Haluaisin nähdä Suomen voittavan olympiakultaa ja maailmanmestaruuden jääkiekossa samana vuonna ihan vain senkin takia, että selviäisi MTV Median suhtautuminen kyseisiin voittoihin. Tämä siis siinä oletuksessa, että MM-kisat pysyvät kyseisen puljun ohjelmistossa vielä vuoden 2017 jälkeenkin ja YLE hoitaa olympiakisojen televisioinnin jatkossakin.

Luultavammin olympiakulta saisi sellaisen viiden minuutin mittaisen segmentin, josta puolet menee Tammisen ja Mertarannan juttuja kuunnellessa ja pelistä nähtäisiin kahden minuutin maalikooste ja loput ajasta käytettäisiin kevään MM-kisojen promoamiseen.

MM-kullalle taas omistettaisiin koko MTV Sport Uutisten erikoislähetys, kesto 25 min. Lähetyksessä kerrattaisiin koko Suomen turnaus, finaali ja lopulta näytetään kuvaa Kauppatorilta. Ja tietty haastatellaan Jutia ja Kimi Räikköstä.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tänä aamuna herätyskello herätti julmasti kesken unen. Olin siinä katsomassa jotain matsia, en ole enää edes oliko se futista vai lätkää, ja joku pelaaja pääsi yksin läpi. En ehtinyt näkemään, tekikö se maalin. Vieläkin ärsyttää - toivottavasti saan unen jatkumaan ensi yönä.
 

Ralph

Jäsen
Tämän palstan melko uusi taggaus-mahdollisuus. Tai oikeastaan ei se itse mahdollisuus vaan sen jatkuva käyttäminen. Kuin jossain Facebookissa pitää taggata joku kaveri jonkun sivuston kuvan kommenttikenttään, että katso tämä jne. Ja nyt joku nokkela suunnittelee, että vastaa tähän viestiin taggaamalla minut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös