Galluppi: Pienet asiat, jotka ärsyttävät

  • 923 619
  • 6 153
Pakko kysyä: mikä tuossa otsikossa nyt niin kovasti ärsyttää? Näitähän on kuitenkin ollut käytössä jo iät ja ajat.

Joni Lius - Keuruun Larionov
Pasi Nielikäinen - Nivalan Niedermayer
Petri Lammassaari - Lapijoen Lemieux
Tuomas Kiiskinen - Niiralan Maltsev
Olli Palola - Keuruun Kovalchuk

Omalla tavallaan älyttömiähän nämä väännökset ovat, mutta oikein ärsyttäviä?

EDIT: ja ei... en todellakaan tarkoita, että "väärin ärsyynnytty" - lähinnä kiinnostaa vaan tietää tuon ärsyyntymisen taustat
Ei noi muut kuulosta ollenkaan pahalta, mutta kun lausuin tota ääneen niin jotenkin kuulostaa... En tiedä.. ganalim barttan crosby. Ei vaan uppoa
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Ei helvetti tuo HIFK:n erätaukojen lopuksi soiva Let's play hockey-biisi ja erityisesti se siirappinen pimpelipom-lopetus raivostuttaa.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Ärsyttää kuntosalilla aina nää treenaamisen aloittavat 16-17 v kundit joilla on toi salietiketti hukassa. Käsipainoja jätettään laittioille lojumaan ja kun penkkipunnerus on tehty niin sitten vaan siirrytään seuraavalle paikalle ja jätetään ne painot siihen tankoon. Nää on varmasti niitä samoja uusavuttomia vässyköitä jotka ei osaa mäkkärissä viedä niitä roskia roskikseen vaan jättävät sen tarjottimen siihen pöytään.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Jokereiden KHL-homma on tuonut mukanaan kaksi ärsyttävää asiaa.

1. Viasatilta tulee vain Jokereiden KHL-pelejä.

2. KHL:n youtube-kanava ei toimi enää Suomessa.

Eli KHL:stä kokonaisuutena ei tiedä enää hevon helvettiä.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Lidlin saskiapulloja ei voi palauttaa joka kauppaan vieläkään. argh..
Se ei silti estä ihmisiä yrittämässä, mikä tietysti tukkii pullonpalautuslaitteen hihnan. Vielä vittumaisempia ovat maitotölkit, jotka liisteröivät puristimen hihnan ja hammasrattaat sekä (hehku)lamput, joiden lasiosa menee aina rikki palautuksen aikana. Ei ole mikään yhden tai kahden haavan aiheuttanut vittumainen tapa ihmisillä tämä.
 

NDT665

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Se, että *snort* kirnutaan räkää *snort* kun ollaan *snort* julkisella paikalla. *snort*
Hanki sellaisen vitun 2 x 2 metrinen räkäluutu, johon voit yhdellä kerralla sijoittaa kaikki ylimääräiset nenälimasi!

Eli: Eilispäivänä kirjastossa eräs henkilö veti jatkuvasti hyllykköjen välissä räät kovaäänisesti sisäänsä somasti kurnuttaen. Teki mieli survoa ämmiksen nenä- ja otsaonteloihin pari tuubia Bostikin nopeasti kuivuvaa kosteantilan pikasilotetta, mutta harmikseni niitä ei taaskaan ollut repun pohjalla. Pitänee varautua…
Alkaessani laskea ”snorttien” väliä ja tulokseksi tuli 16 sekuntia, tulokset hajosivat vain kolmisen sekuntia molempiin suuntiin. Arviointiaika oli noin 7 minuuttia, ainakin snorttien lukumäärän perusteella.

Typykän poistuttua aloin miettimään, että kumpihan meistä olikaan se ”kipeämpi”: flunssainen vai tilastopersoona?
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kävin aamusella ostamassa uuden läppärin kun vanha alkoi osoittaa sellaisia merkkejä, että siitä ei enää toimivaa tietokonetta saa. No kuitenkin, VOI JUMALAUTA kun ärsyttää, että näppäimet eivät ole tasan samassa paikassa kuin vanhassakin. Tai siis joo, normaali QWERTY-näppis tässäkin on, mutta näppäimet ovat ehkä millin-kaksi kauempana toisistaan kuin aiemmassa koneessa ja se aiheuttaa sen, että kirjoitusvirheiden määrä kasvaa eksponentiaalisesti, tätäkin lyhyttä kappaletta näpyttelin varmaan kolme kertaa tämmöiseen normaalisti menevää aikaa kauemmin, kun joudun pitämään katseen näppäimissä, että osun oikeaan sellaiseen.

Joo, kyllähän tähän varmaan nopeasti tottuu, en epäile. Todella ärsyttävää ja turhauttavaa silti.

Kokeilenpa kirjoittaa äskeisen niin etten tuijota näppäimistöä:

Joo, kyllähän tähännb varmaan mopeasti tottuu, en erpäile. Todella ärsyttävää ja turhaurttavaa silti.
 

JJT

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Suomen surkein kuski -ohjelmassa Sanin (se tumma kaveri) jatkuva aliarvionti ja dissaus tuomareiden ja juontajan toimesta. Olisi aika väsynyttä vetää minkäänlaista rasismikorttia esiin... mutta kun kaveri tuntuu oikeasti olevan ihan suhtkoht taitava ratinkääntäjä, mutta ei saa ikinä minkäänlaisia kehuja. Hyvänkin suorituksen jälkeen moititaan suurin piirtein jotain että turvavyö oli mutkalla tms. Kummasti myös nätit Suomi-tytöt pääsevät ohjelmasta pois yksittäisten onnistumisten ansioista, mutta Sani pysyy mukana säännöllisistä hyvistä suorituksista huolimatta. Tämänkin päivän ohjelmassa veti yhden tehtävistä ylivoimaisesti parhaiten eikä muissakaan (olisi) ollut sen suurempaa valittamista, mutta niin vaan valittiin viikon surkeimmaksi, vaikka toisista kuskeista yksi mm. rikkoi auton hinauskuntoon. Kaiken kukkuraksi kun kaverin äidinkieli ei taida olla suomi, mutta palautetta antaessaan tuomaristo suurin piirtein bambaa stadin slangia tai vähintääkin hölöttää nopeasti puhekieltä.

En tiedä sitten onko kyse rasismista, mutta jotain häikkää tässä tuntuu olevan. Ärsyttää, koska muuten mainio ohjelma.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Työpaikan ruokapöytä- ja kahvikeskustelussa tuo meidän naisporukka joka puhuu _aina_ _omista_ _lapsistaan_. Minullakin on kaksi lasta mutta jostain syystä en tunne pakottavaa tarvetta raportoida joka helvetin päivä mitä ne ovat tehneet, sanoneet, pukeneet päälleen, katsoneet telkkarista, harrastaneet tms.
 

Vili#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Työpaikan ruokapöytä- ja kahvikeskustelussa tuo meidän naisporukka joka puhuu _aina_ _omista_ _lapsistaan_. Minullakin on kaksi lasta mutta jostain syystä en tunne pakottavaa tarvetta raportoida joka helvetin päivä mitä ne ovat tehneet, sanoneet, pukeneet päälleen, katsoneet telkkarista, harrastaneet tms.
Tämä! Nykyään en mene edes kahville, jos siellä on yksi tietty persläpi kehumassa 4-5 kullamuruaan.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Kaksikin vähän toisiinsa liittyvää asiaa: pieni salailu ja/tai suoranainen valehtelu

1) vaikeus ilmoittaa omaa asuinpaikkaansa
- tästä on jo jonkun verran aikaa, kun mä olin tulossa reissusta kotiin. Odottelin Arlandan kentällä Turun konetta ja juttelin siinä niitä näitä erään suomalaisen kanssa. Juttu meni sitten asuinpaikkaan, ja molemmat oltiin Turusta. Tai niin hän ainakin väitti... Paimio ei sentään ihan vielä taida kuulua suur-Turkuun! Vastaavia tapahtuu useamminkin, mutta tämä on jostain syystä jäänyt erittäin hyvin mieleen. Yllättävän usein jengi jostain Piikkiöstä, Kaarinasta, Liedosta, Raisiosta, Naantalista jne. "kuvittelevat" olevansa turkulaisia.

- toinen tuoreempi esimerkki on tältä päivältä. Mä tein viikonloppuna kaupat huuto.netissä: toimitusmahdollisuutena nouto ja tuotteen sijainti Turku. Maanantain puolenpäivän tienoille sovittiin nouto: Aurasta! Jotkut Paattisten perämetsätkin - jonne on käytännössä lähes yhtä pitkä matka kuin Auraan - mä käsitän vielä Turuksi, mutta jos tuote sijaitsee Aurassa... miksi sitä ei voi laittaa ilmoitukseen suoraan?

2) käsittämätön salailu esim. Facebookissa
- mä törmäsin joku aika sitten erääseen wanhaan koulututtuuni, jonka kanssa ei olla nähty noin kymmeneen vuoteen. Sovittiin, että nähdään lähiaikoina kahvilla tai kaljalla vähän paremmalla ajalla. Pidetään yhteyttä vaikka Facebookin kautta. No, parin päivän päästä mä sitten yritin löytää hänet, mutta... jos nimi on tyyliä jukkavirtanen tai mikkokorhonen, niin sieltähän tulee muutama kymmenen vaihtoehtoa. Koko profiili on luonnollisesti täysin salaista materiaalia ja profiilikuvakin on vielä sellainen, ettei varmasti tunnista edes koko pärstää. Mun huumorini riitti seuloa noista hakutuloksista pari potentiaalista vaihtoehtoa, mutta varmaksi en wanhaa tuttuani tunnistanut. Pyyntö jäi lähettämättä! Katsotaan meneekö tässä taas seuraavat kymmenen vuotta ennen kuin tuostakaan tutusta kuuluu yhtään mitään.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Ehkä klassisin esimerkki roskaamisen aiheuttamasta vitutuksesta on, kun edellä ajavasta autosta lentää mäkkäri/hese pussi tienvarteen.
Eilen kävelytin koiraa ja ohi ajavasta vihreästä kauppakassista lensi jotain hankeen. Kauppakassi kurvasi läheisen kuplahallin eteen parkkiin. Moraaliendorfiinihöyryissäni kävin katsomassa mitä hangesta löytyi: 0,33l hiilihapollista vettä sisältävä muovipullo. Nappasin pullon ja kiikutin sen topakkana kohti autoa. Autossa pikku-Einaria odottava futisäiti otti puhelimen korvalleen, joten en pelkurina toteuttanut aiettani palauttaa pullo ovesta "sulta tippui tämä"-tyylillä.

Laitoin pullon hallin vieressä olevaan roskikseen, jotta ko. rouva taatusti näki mihin roskat pitäisi laittaa. Lenkiltä palatessa n. puoli tuntia myöhemmin auto ja rouva nököttävät yhä samassa paikassa. Ei katseiden kohtaamisemme sujunut taaskaan vaaleanpunaisissa merkeissä - ymmärrän kyllä miksi. Kovaa on futismamman arki. Toivottavasti aviomies/joulupukki ostaisikin hänelle pikkaisen isomman kauppakassin, jotta sinne jatkossa mahtuvat sekä Einari että 0,33l pullo yhtä aikaa.
 

Shard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov
Luin juuri jatkoajasta kirjoituksen, jossa oli kirjoitettu viiden virkkeen sisään neljä kertaa "Chigago".
 

Rattlehead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gundit
Se ei silti estä ihmisiä yrittämässä, mikä tietysti tukkii pullonpalautuslaitteen hihnan. Vielä vittumaisempia ovat maitotölkit, jotka liisteröivät puristimen hihnan ja hammasrattaat sekä (hehku)lamput, joiden lasiosa menee aina rikki palautuksen aikana. Ei ole mikään yhden tai kahden haavan aiheuttanut vittumainen tapa ihmisillä tämä.
Huomasin tämän viestin vasta nyt, mutta ymmärsinkö nyt oikein: on olemassa ihmisiä, jotka tunkevat pullonpalautusautomaattiin maitotölkkejä(!) ja hehkulamppuja(!!)? Enemmän ehkä ihmettelyketjun kamaa, mutta mitä helvettiä?
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Huomasin tämän viestin vasta nyt, mutta ymmärsinkö nyt oikein: on olemassa ihmisiä, jotka tunkevat pullonpalautusautomaattiin maitotölkkejä(!) ja hehkulamppuja(!!)? Enemmän ehkä ihmettelyketjun kamaa, mutta mitä helvettiä?
On niitä olemassa. Ja niitäkin on viikoittain, jotka jatkavat väkisin palauttamista siinäkin vaiheessa kun palautusautomaatti piippaa virhettä tai täyttä säiliötä. Sitten valitetaan naama punaisena karjuen, että miksei kuitille tullut panttia jokaisesta pullosta, tölkistä ja purkista. Olen jo vuosia kampanjoinut panttijärjestelmää vastaan, sillä osa Suomen kansasta on vain liian tyhmää siihen. Saa puolestani tehdä paluun sitten kun en enää ole kaupassa duunissa, eli toivottavasti piakkoin.
 

Rattlehead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gundit
On niitä olemassa. Ja niitäkin on viikoittain, jotka jatkavat väkisin palauttamista siinäkin vaiheessa kun palautusautomaatti piippaa virhettä tai täyttä säiliötä. Sitten valitetaan naama punaisena karjuen, että miksei kuitille tullut panttia jokaisesta pullosta, tölkistä ja purkista. Olen jo vuosia kampanjoinut panttijärjestelmää vastaan, sillä osa Suomen kansasta on vain liian tyhmää siihen. Saa puolestani tehdä paluun sitten kun en enää ole kaupassa duunissa, eli toivottavasti piakkoin.
No, aika harvakseltaan käyn pulloja palauttelemassa ja silloinkin siihen aikaan, että suurempia ruuhkia ei enää ole, mutta noita väkisintunkijoita ja huutelijoita on joskus tullut vastaan. En silti ole koskaan nähnyt kenenkään tunkevan mitään ylimääräistä pullonpalautusautomaattiin ja varmaan ensimmäinen reaktio olisi hämmennys, jos tuollaista näkisi.

Muista toki, että aasiakkaassa ei ole ikinä mitään vikaa....
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
On niitä olemassa. Ja niitäkin on viikoittain, jotka jatkavat väkisin palauttamista siinäkin vaiheessa kun palautusautomaatti piippaa virhettä tai täyttä säiliötä. Sitten valitetaan naama punaisena karjuen, että miksei kuitille tullut panttia jokaisesta pullosta, tölkistä ja purkista. Olen jo vuosia kampanjoinut panttijärjestelmää vastaan, sillä osa Suomen kansasta on vain liian tyhmää siihen. Saa puolestani tehdä paluun sitten kun en enää ole kaupassa duunissa, eli toivottavasti piakkoin.

Tähän sopiikin kokemukseni vähän vastaavasta tilanteesta pari viikkoa sitten, kun olin läheisessä marketissa palauttamassa pulloja. Säiliö täyttyi kun minulla oli yksi pullo jäljellä. Selkäni takana oli noin viisikymppinen ahavoituneempi kivikasvoinen ukko odottamassa omaa vuoroaan. Totesin äijälle, että nyt säiliö täyttyi ja lähdin hakemaan myyjää. Eikös tämä äijä vain alkanut tunkemaan omia pullojaan laitteeseen heti kun selkäni käänsin vaikka
a) laite huusi ja valo vilkkui punaista
b) minulla oli pullo(ja) vielä palauttamatta eli minun vuoroni oli vielä kesken.

Myyjä, itse kauppias tulikin sitten nopeasti paikalle palautusautomaattia katsomaan ja tyhjentämään säiliötä yms. Hän sai sitten äijän vetäytymään, jolloin sain syötettyä sen yhden pulloni sen jälkeen kun laite taas toimi. Mutta hämmensi kyllä tämän kylänmiehen toiminta. Mitähän perkelettä hän kuvitteli sillä saavuttavansa, että alkoi rassaamaan laitetta omien kaljapullojensa ja -tölkkiensä kera?

Minulle ei moinen touhu tulisi mieleenkään, mutta ehkä ero on siinä, että minä palautan vain virvoitusjuomapulloja, en kaljapulloja ja -tölkkejä.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Omaan kielinatsikorvaani särähtää pahasti puhekieleen pesiytynyt "pitää haluu"- tai "täytyy koodaa"-tyyppinen vääntely.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Katseltiin porukalla leffaa, jonka yksi paikalla olleista oli jo nähnyt. Leffan edetessä tuli leffan nähneeltä kaverilta jatkuvasti typeriä kommentteja. "Kattokaa kohta tarkasti", "kohta tulee siisti juttu", "ette usko mitä kohta tapahtuu", "oottakaa hetki - NYT - ette varmaa oottanu tommosta"... Oikea antikliimaksi, kun kokoajan infotaan että kohta tapahtuu jotain. Ja sitten kun musiikki ja elokuvan tunnelma antavat kertoa, että jotain tapahtuu, niin tietää ettei oikeasti tapahdukkaan koska kaveri on hiljaa. Saatanan saatana.
 

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Katseltiin porukalla leffaa, jonka yksi paikalla olleista oli jo nähnyt. Leffan edetessä tuli leffan nähneeltä kaverilta jatkuvasti typeriä kommentteja. "Kattokaa kohta tarkasti", "kohta tulee siisti juttu", "ette usko mitä kohta tapahtuu", "oottakaa hetki - NYT - ette varmaa oottanu tommosta"... Oikea antikliimaksi, kun kokoajan infotaan että kohta tapahtuu jotain. Ja sitten kun musiikki ja elokuvan tunnelma antavat kertoa, että jotain tapahtuu, niin tietää ettei oikeasti tapahdukkaan koska kaveri on hiljaa. Saatanan saatana.

Lainattu teksti on oiva osoitus siitä miksi mitään mielenkiintoisia leffoja/sarjoja ei kannata katsoa porukalla. Joku lattea actionpätkä, överiksivedetty horror-leffa tai kuiva komedia vielä menee. Katson yli 95% kaikista leffoista yksin.
Joskus jos haluaa ja luulee saavansa jotain oikein liukasta, niin silloin joutuu katselemaan jonkun ällöimelän romcomin.
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Samaan kastiin menevät ihmiset, jotka leffan edetessä jatkuvasti on kyselemässä kyseisestä leffasta. "miksi toi teki noin?" "Mikä sil on?" "Mitä täs tulee tapahtuu?" NO VITTU EN TIEDÄ! Joillain taitaa olla vain vaikeuksia keskittyä niinkin yksinkertaiseen asiaan kuin elokuvan seuraamiseen. Vielä ei ole kertaakaan itsellä jäänyt mietityttämään leffan jälkeen, että miksi joku teki jotain. Keskustelun vielä jossain kotona ymmärrän leffan aikana, mutta ärsyttävää olla elokuvissa, kun toinen/toiset kuiskuttelevat jatkuvalla syötöllä vieressä.

-Jonne- kyllä mä ainakin kirjoitin kuulakärkikynällä. Kopissa oli yksi kuulakärkikynä ja kaksi lyijykynää.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Miksi äänestyslippuun piti kirjoittaa ehdokkaan numero lyijykynällä?

Meillä suuressa maailmassa oli varaa ihan kuulakärkimainoskynään. Tosin vain ja ainoastaan yhteen sellaiseen. Muutoin touhu oli hoidettu paikallispostissa ihan kolmannen maailman tyyliin eli helvetinmoinen jono ulos asti ja ovelta sitten huudeltiin kuka haluaa äänestyslappuja ja kuka jonottaa pakettia tai kuka on jo numeronsa kirjoittanut, mene sinä tuohon jonoon. Noh, kuten tiedetään, "Suomi on jonotusmaa. Se on paras meille suomalaisille. Jonotus on puolustamisen arvoista ja sen ainoa puolustaja on Suomen oma jonottajakansa.".
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös