Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Free Agent Frenzy – kesä 2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Toby Dammit, 23.06.2019 klo 20.48.

 1. Juna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS & Wild
  Löytyisikö jostain lista kaikista vielä vapaana olevista pelaajista? Googlaamalla löytyi lähinnä vain sopimuksen tehneet pelaajat.
   
 2. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Muistaakseni vähintään yksi palstan Caniac oli heivaamassa Ferlandia hiuksista muualle, joten kaikki eivät ole pettyneitä Canucksiin siirtymisestä. Mutta minä jään kyllä kaipaamaan sitä fyysistä presenssiä.
   
 3. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Browse - CapFriendly - NHL Salary Caps

  Tässä kaikki UFA:t CapFriendlyn sivuilta.
   
 4. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Lainaus:
  Nyt olisi todellinen helmi tarjolla jollekin. Eric Fehr on vielä vailla sopimusta.
   
 5. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Carolinan cap-tilanteesta sen enempää tietämättä, olisin luullut tuolla hinnalla Ferlandin kelpaavan helposti. Varsinkin tuo sopimuksen pituus on seuralle todella edullinen, joten siihen nähden jäi dollarit erittäin alhaisiksi.

  Toki Vancouver on kuuleman mukaan niin upea kaupunki, ettei koskaan yllätä kun jengi sinne siirtyy.
   
 6. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Tuollaisesta 40 pisteen Ferlandista tuo hinta on aika sopiva. Kun elettiin 10. päivää, niin ei selvästikään ole ollut liian hyviä tarjouksia pöydällä.

  56 pistettä viime kaudella painanut Dzingel on edelleen vapailla. Hakeeko jotain 5+ milliä diiliä vai haluaako ehdottomasti johonkin tiettyyn jengiin, joka ei pysty häntä vielä hankkimaan?

  Gardinerin kohdalla huhuiltu selän kunnosta ja pelaaja varmaan haluaa isot rahat. Ei ihme, että on edelleen ilman seuraa.
   
 7. KooJii_#1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK & Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Ettei Kerhoon olis palaamassa? ;>
   
  StoneHenke tykkää tästä.
 8. Ralph Jäsen

  No saatiinpahan se Ryan Dzingelkin jonnekin, kun siirtyi Hurricanesiin. Maltillinen 3,375 cap hittinä ja kahden vuoden sopimus.
   
 9. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Eli Jake Gardiner on sitten se viimeinen kova nimi joka on edelleen vapaan. Jos tosiaan kyttää epätoivoisesti jatkoa Torontossa niin täytyy kyllä nostaa hattua kaverin sitoutumiseen tasoon seuraa kohtaan. Pahimiassa tapauksessa käy kuin Dzingelille joka sai ottaa aika heppoisen sopparin siihen verratuna mitä tiettävästi haki. Yleensä parhaat UFA:t menee 1.7. heti kättelyssä ja nyt on 13.7. menossa. Tuolta Capfriendlystä kun katselee joukkueiden cäptilanteita ja sitten kun niistä vielä vähentää RFA pelaajien tulevat sopparit niin ei siellä ole kovin montaa osotetta ole Gardinerille jollain 5-6 miljoonan sopparilla.