Free Agent Frenzy – kesä 2019

  • 205 266
  • 758

Juna

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Löytyisikö jostain lista kaikista vielä vapaana olevista pelaajista? Googlaamalla löytyi lähinnä vain sopimuksen tehneet pelaajat.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Muistaakseni vähintään yksi palstan Caniac oli heivaamassa Ferlandia hiuksista muualle, joten kaikki eivät ole pettyneitä Canucksiin siirtymisestä. Mutta minä jään kyllä kaipaamaan sitä fyysistä presenssiä.
 

Fat Cat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Carolinan cap-tilanteesta sen enempää tietämättä, olisin luullut tuolla hinnalla Ferlandin kelpaavan helposti. Varsinkin tuo sopimuksen pituus on seuralle todella edullinen, joten siihen nähden jäi dollarit erittäin alhaisiksi.

Toki Vancouver on kuuleman mukaan niin upea kaupunki, ettei koskaan yllätä kun jengi sinne siirtyy.
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Tuollaisesta 40 pisteen Ferlandista tuo hinta on aika sopiva. Kun elettiin 10. päivää, niin ei selvästikään ole ollut liian hyviä tarjouksia pöydällä.

56 pistettä viime kaudella painanut Dzingel on edelleen vapailla. Hakeeko jotain 5+ milliä diiliä vai haluaako ehdottomasti johonkin tiettyyn jengiin, joka ei pysty häntä vielä hankkimaan?

Gardinerin kohdalla huhuiltu selän kunnosta ja pelaaja varmaan haluaa isot rahat. Ei ihme, että on edelleen ilman seuraa.
 

Ralph

Jäsen
No saatiinpahan se Ryan Dzingelkin jonnekin, kun siirtyi Hurricanesiin. Maltillinen 3,375 cap hittinä ja kahden vuoden sopimus.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Eli Jake Gardiner on sitten se viimeinen kova nimi joka on edelleen vapaan. Jos tosiaan kyttää epätoivoisesti jatkoa Torontossa niin täytyy kyllä nostaa hattua kaverin sitoutumiseen tasoon seuraa kohtaan. Pahimiassa tapauksessa käy kuin Dzingelille joka sai ottaa aika heppoisen sopparin siihen verratuna mitä tiettävästi haki. Yleensä parhaat UFA:t menee 1.7. heti kättelyssä ja nyt on 13.7. menossa. Tuolta Capfriendlystä kun katselee joukkueiden cäptilanteita ja sitten kun niistä vielä vähentää RFA pelaajien tulevat sopparit niin ei siellä ole kovin montaa osotetta ole Gardinerille jollain 5-6 miljoonan sopparilla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös