Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Free Agent Frenzy – kesä 2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Toby Dammit, 23.06.2019 klo 20.48.

 1. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
  Lainaus:
  @Henkka avasi mahdollista skenaariota Särkien kausiketjussa.

  Lainaus:
   
  Puoliveltto ja Rantojen mies tykkäävät tästä.
 2. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Siinä Lainelle vertailukohtaa. 56 pisteen Labanc teki miljoonan sopparin, joten mitä tekee 50 pisteen Laine?
   
  Kapellimestari, lainelaser, Kopteri ja yksi muu tykkäävät tästä.
 3. JMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät NHL ManU Azzurri
  Taitaa olla liigan halvin pelaaja pistettä per taala asteikolla jos rookie-sopparit unohdetaan.
   
 4. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Erik Gustafsson lähellä. 1,2 miljoonan palkalla 60 pistettä. Pakin tontilta.
   
 5. JMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät NHL ManU Azzurri
  Gustafssonin halvan sopimuksen unohdin. Sam Gagner teki kaudella 16-17 50 pinnaa 650K palkalla. Hän on nykyisen palkkatason edullisin pelaaja tehoihin nähden.
   
 6. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Lainaus:
  Mielenkiintoisesti tuossa sopimuksessa on myös "vain" 285k allekirjoituspalkkio. Luulisi, että olisi maksimit survottu käteen kun uran ansiot eivät kuitenkaan vielä päätä huimaa. Toki ei varmaan nyt asunnottomana joudu olemaan ja varmaan oma talokin on jo ostettu noilla rahoilla.
   
 7. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Eikös tuo käytännössä ole maksimit? Ehkä siihen 15 000 dollaria olisi voinut laittaa lisää bonuksia, mutta tuolla nyt ei juuri ole merkitystä.
   
 8. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Lainaus:
  Onko? Ajattelin, että se varsinainen palkka voi olla täysin olematon kuten Ahon tapauksessa.
   
 9. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Sehän onkin täysin olematon. Ahon palkka on minimi 700 000 dollaria, Labancin 715 000 dollaria. Tuota 700 000 dollaria alemmas ei voi enää peruspalkkaa viedä.
   
  aessi tykkää tästä.
 10. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Omasta mielenkiinnosta tuli selattua tulevia vapaita agentteja ja tuo 2023 vaikuttaisi aika kovalta vuodelta. Iät eivät välttämättä ihan täsmää, mutta:

  Matkalla pankkiin:

  Barkov 26v
  Gaudreau 28v
  Forsberg 27v
  Jones 27v
  Hertl 28v
  Parayko 29v
  Zibanejad 29v
  Rielly 28v
  Ristolainen 27v
  Couturier 29v

  +2v sopimus mahdollisesti?

  Malkin 35v
  Subban 33v
  Giroux 34v
  Kessel 34v
  Letang 35v

  1v jatkot kannun perässä?

  Pavelski 37v
  Bergeron 36v
  Giardano 38v
  Radulov 35v
  Fleury 37v - jatkuuko ura Luongon tapaan vai eläke?

  Nimilista on ainakin harvinaisen kova, toki suurinosa varmaan ei tule vapaille päätymään vaan jatkot tehdään jo aikaisemmin. Tuon jälkeen jysähtää myös aika kovaa, kun vuonna 2025 siellä on vapailla:

  Matthews Aho ja Scheifele ainakin isoista nimistä. Vähän pienemmistä kaloista Teuvo, Guentzel, Nylander ja ikälopuista Stamkos, Voracek, Wheeler, Kopitar. Jokerina Tom Wilson 30v voi saada aika isoakin tarjousta pöytään.
   
 11. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Huhut kertoo että ens vuodelle solmittas rahastussopparia, mutta myös kaverin kohalla huomioitavaa, että ei nuo pisteet kerro koko totuutta. Heikko pelaaja isoine ongelmineen, mutta kuitenkin pikku hiljaa parantunut. Voi myös olla että tämä on sellainen tulos tai ulos kokeilu.
   
 12. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Monessa seurassa kiitellään tuota Lebancin sopimusta.
   
  Jambo tykkää tästä.
 13. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Olisihan tuo varmaan saanut 1.5M enemmän, jos palkkakatto olisi ollut 1.5M korkeammalla. Näitä outoa ratkaisuja varmasti nähdään vielä lisää ennen kuin kausi alkaa. Viimeisenä signaajat joutuvat häviäjiksi, ja jotkut sitten uhrautuu, kun eivät halua vaihtaa seuraa.

  Moni GM oletti että cap olisi 83M.
   
 14. Mängimies Jäsen

  Oliko Labancilla arbitraatio-oikeus? Olisi sieltä saanut takuulla paljon enemmän. Siksi onkin hieman outoa, että tyytyy miljoonaan. Nimenomaan tässä vaiheessa uraa. Viime kausi saattaa jäädä vaikkapa Labancin koko uran parhaaksi ja siitä palkintona lähes minimihintainen sopimus.

  Toki se on sitten eri asia jos osapuolten välillä on jo sovittu rahakkaasta jatkosta, mutta siihen on vaikea ottaa kantaa. Paitsi tietenkin siten, että se on palkkakaton kiertämistä ja pitäisi aiheuttaa tuntuvat sanktiot. Jos siitä siis jäisi kiinni.
   
 15. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Ei ollu. Kuten ei ole myöskään Laineella, Marnerilla, Connorilla, Werenskilla, Tkachukilla taikka Boeserilla. Mielenkiintosta nähdä milloin noiden poikien soppareista kuullaan ja missä järjestyksessä. Veikkaan että noi pojat ei ihan miljoonan soppareihin taivu.

  Lainaus:
  Itselläkin kävi toi mielessä. Mutta yksi loukaantuminen tai umpisurkea kausi niin voi olla että GM Willsoinilla rupee kummasti muisti hämärtymään niistä sovituista summista.
   
  Fat Cat tykkää tästä.
 16. Stevie Why Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Vaikka en kummemmin Sharksista ole koskaan pitänytkään niin tää manööveri on taas yksi sulka lisää Doug Wilsonin hattuun. Tää kulunut off-season on todellinen velhontyö suhteessa siihen Sharksin supervaikeaan cap-tilanteeseen mistä playoffien jälkeen lähdettiin. Ekin jatkot on ex-ante ainakin pieni riski viimeisen parin vuoden loukkaantumishistorialla mutta jos oletetaan että EK65 on täydessä kunnossa ensi kaudesta alkaen, tommoisen sopparin kaverille antais 30 joukkuetta 31:stä. Pavelskista, Donskoista ja Nyquistista oli pakko luopua ja Meierin ja Labancin sopparit taas on molemmat todella hyviä lappuja. Nyquistin kohdalla nyt varmaan olikin täysin selvää ettei jatkoja pystytä tekemään.

  Nykyposseen vielä Marleau ja Thornton minilapuilla mukaan, niin contenderina voi bostailla jatkossakin.
   
 17. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
 18. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Friedman:
  Hearing VAN and Micheal Ferland closing in a contract...not done yet, but headed that way
   
 19. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Rick Dhaliwal‏ @DhaliwalSports
  Hearing the Micheal Ferland deal in Vancouver could be 4 years. #Canucks
   
 20. Lecavalier Jäsen

  Tässä kesän vapaiden pelaajien markkinoita seuratessa esille nousee yksi sopimus, mikä ei vain omaan kallooni mahdu. Nimittäin Kevin Hayesin yli 7 miljoonan dollarin cap hit ja vuosia seitsemän. Luulen, että Flyers on ostamassa sopimusta ulos parin tai kolmen vuoden kuluttua. Hayes ei yli seitsemän miljoonan arvoinen kaveri ole. Lieköhän Flyers ollut ainoa seura, joka tuollaista sopimusta ylipäätään oli valmis tarjoamaan.

  Muuten tuntunut pysyvän homma hanskassa tänä kesänä yllättävän hyvin vapaiden pelaajien markkinoilla, eikä suuria ylilyöntejä ole nähty.
   
 21. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Eikä Hayes edes päätynyt UFA-markkinoille rahastamaan, kun teki sopimuksensa jo 18.6. Jos Flyers kerta oli valmis maksamaan tuon ilman kilpailua pelaajan saadakseen, niin mihin palkka olisikaan kivunnut jos Hayes olisi voinut kilpailuttaa tarjouksia. Jotain suurta potentiaalia GM Fletcher Hayesissa näkee, että hänelle jo etukäteen noin ison sopimuksen teki.
   
 22. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Ja täysin väärässä olin, sillä oletettavasti Dzingel ei pitkää tai kallista sopimusta minnekään tee. Kymmenen markkinapäivän jälkeen Dzingel on ainoa yli 30 pisteen alle 35-vuotias pelaaja jäljellä. Toki puolustaja Gardiner voidaan luokitella samaan, mutta hyökkääjistä Dzingel on ainoa, joka viime kauden näytöillä ansaitsee edes taistella paikasta kärkiketjuissa.
   
 23. Lainaus:
  Palkkahan olisi oletettavasti ollut pienempi vapailla markkinoilla.
   
 24. Lecavalier Jäsen

  Lainaus:
  Näin siis itsekin epäilen. Kukaan muu tuskin olisi tarjonnut sopimusta yli 7 miljoonan vuosiansioilla.

  Lottovoitto Hayesin leirille tuon lapun allekirjoittaminen.
   
 25. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Paljon mahdollista tuokin.