Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Free Agent Frenzy – kesä 2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Toby Dammit, 23.06.2019 klo 20.48.

 1. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Mitä olen kiireiden keskellä lukenut, niin Gardinerin kohdalla ongelmana on sopimuksen pituus. Viime kaudella oli selkäongelmia, joten joukkueet/GM:t eivät ole halukkaita esim. seitsemän vuoden sopimukseen.
   
 2. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Tolle Scott Darlingille taidettiin anetaa vapaata "henk.koht" syiden takia eli hänellä saattas olla jotain vähän rankempia ongelmia. Jos näin on niin tuskinpa kaveria enää NHL:lässä nähdä kun veskarin paikoista on tunnetusti kova kilpailu.

  Lainaus:
  Mulla on ollu kokoajan sellainen fiilis että Dion Phaneuf päätyy joko Montrealiin tai sitten takaisin Torontoon.
   
 3. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Phaneuf taitaa olla liian hidas nyky-NHL:ään ja varsinkin ykkösketjuun. Kolmoskentän pakkeja Habseillä on omasta takaa.

  Philip Varone teki siis sopimuksen Montrealin kanssa. 1v/0,7 milliä.
   
 4. Jay79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Hyvä stuntti neloseen.
   
 5. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 6. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Ben Chiarot Montrealiin 3,5 miljoonaa ja 3 vuotta.
   
 7. Ralph Jäsen

  Brian Gibbons teki vuoden kaksisuuntaisen sopparin Hurricanesiin.

  Gibbons on sinänsä pelannut tehokkaasti halvaksi alaketjujen pelaajaksi, mutta jatkuuko taival NHL:ssä vai päätyykö syksyllä AHL:ään? Viime kaudella aloitti Ducksissa, kunnes siirtyi Senatorsiin jossa teki 14 pistettä 20 ottelussa, mikä on kyllä hyvin. Hurricanesista tulisi hänelle kuudes NHL-joukkue seitsemään kauteen.
   
 8. JMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät NHL ManU Azzurri
  Uskoisin että Martinook, Wallmark ja Necas ovat nokkimisjärjestyksessä edellä joten AHL taitaa kutsua Gibbonsia.
   
 9. pikkuvaimo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Harley-Davidson ja Mercedes-Benz
 10. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Eli siis Isles aikoo mahdollisesti tehdä Marnerille tarjouksen. Sitäkö tuossa tarkoitetaan? Menee välillä termit vähän sekaisin, niin aina ei voi olla varma mistä on kyse.
   
 11. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Tänne joku linkitti pätkän, jossa kerrottiin offer sheetin tarkoittavan pelkästään hyväksyttyä tarjousta. Joten jos Complete Hockey Newsillä on samat termistöt käytössä, joku on hyväksynyt tai hyväksymässä Islandersin tarjouksen, joka julkaistaan sitten pian. Ja samalla Marner on hyväksynyt tai hyväksymässä jonkun tarjouksen, joten on laskettu 1+1 = Islanders ja Marner ne yhteen soppii.
   
 12. Footless Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Vahvasti veikkaan näille lähteeksi Paul Marneria.

  Toki joku Loun kitsas offer sheet varmaan kelpaisi Torontossa.
   
 13. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Mites tuo nyt menee jos Isles tarjoaa Marnerille jotain 11-12milliä niin onko Torontolla mahd tuota matchata? Eikös tuolla ole rahat aika tiukoilla? Pakottaisiko esim Nylanderin kauppaamista siinä tapauksessa. Mikäli siis Toronto aikoo Marnerin sitten pitää
   
 14. Moritz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Dallas Stars
  Lainaus:
  No Islandersillakin huikeat 8,6 miljoonaa tilaa capissa, ja mulla on sellanen outo kutina että ne haluu myös tehdä sopimuksen Barzalille vuoden päästä.
   
 15. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Mistäs tuo Complete Hockey News on tuon huhun nyt repäissyt? Sitä vaan kun kyseinen sivusto ei ole mikään huhujen lähde koskaan, vaan aina kun tänne sitä linkitetään (en muuten sitä seuraa, täysin yhdentekevä sivusto mielestäni, mieluummin seuraan niitä varsinaisia lähteitä) niin ovat suoraan toisten juttuja ilman lähteitä maininneet. Eli ei tuo sivusto mitään varmasti nytkään huhuile vaan joku muu heittänyt tuollaisen huhun ilmoille?

  No mutta... kuten yllä jo siis mainittiin niin tiukkaa tekee Islandersilla saada Marneria mahtumaan capin alle eli eivät sen puolesta yhtään Leafsia paremmassa tilanteessa. Että siitä vaan sitten tarjousta Marnerille heittämään.
   
 16. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Ilmeisesti joku Joey Vendetta tuon huhun alulle laittajana tällä kertaa. Olenko missannut jotain kun nimi ei sano yhtään mitään? Googletus tietää sanoa että joku radiopersoona kyseessä. Ei nyt äkkiseltään vaikuttaisi kaikkein luotettavimmalta lähteeltä...
   
  pikkuvaimo tykkää tästä.
 17. Footless Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Never heard. Mike Kelly asiaan liittyen myös twiitannut, mutta ihan puhtaalta spekulaatiolta tuo vaikuttaa.
   
 18. StoneHenke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Ilves
  Millä joukkueilla oikeastaan on rahkeita Marnerin offer sheetin tekemiseen? Eikös näillä palkoilla ole korvauksena jo 4 ykköskiekan pickkiä, tosin vuosia näille ei kai ole määritelty?
   
 19. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Taitaa olla vuoden siirtymäaika, eli mikäli ensi vuoden pickiä ei ole, voidaan se siirtää vuodella eteenpäin ja näin ollen pickit olisivat 2021-2024.
   
 20. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  On määritelty, ne on aina seuraavat neljä.

  Muutoinhan ne voisi ripotella vaikka viiden vuoden välein ja tekisi offer sheetistä huomattavasti kannattavamman.
   
 21. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  Lainaus:

  Mike Kelly

  @MikeKellyNHL  The Islanders lost out on Panarin but they aren’t done big-game hunting yet. Offer sheet is a very real possibility and Marner is the most likely target.

  Sportsnet 590 The FAN on Twitter
   
 22. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Itelle Lou Lamoriello on niiden GM:ien joukossa joista olisi vaikea kuvitella että tommoseen offer-sheet vaihtoehtoon menisi. Toki, jos Taveresista on jäänyt jotain hampaan koloon niin sitten ton voisi ehkä uskoa. Islandersilla on tosiaan 8 miljonaa cäpissä tilaa joten varmaan Andrew Laddille ja hänen 5,5 miljoon cäphitille sitten pitäis tehdä jotain.

  Tuolla rapakon takana Columbuksen nimi nostetaan aina potentiaalisena offer-sheet jenginä, mutta itse en usko että Kekäläinen sille tielle lähtee.

  Kävi tossa mielessä että jos Boston pääsis Backesin sopparista eroon niin cäpissä ois sitten 16 miljoonaa tilaa niin sitten vois tehdä Marnerille kunnon tarjouksen. Tuskinpa hirveesti rakkauta katoaisi näiden organisaatioiden välillä. Don Sweeeny kun taas on sellainen GM josta offer-sheetin vois uskoa ja Boston jenginä taas on sellaisessa asemassa että seuraavat neljä vuotta tod.näk on aina pleijareissa joten ne varausvuorot ois sitten sijoilla 16-32.
   
  Viimeksi muokattu: 05.07.2019 klo 20.53
  tunsbe tykkää tästä.
 23. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  Heitän mutulla, että Backesin treidaaminen maksaa vähintään sen yhden 1-kierroksen pikin ja B-prospektin.
   
 24. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Ei taida olla noin, tai sitten olen ymmärtänyt jotain väärin. Jostain luin että esim. pelkästään kahden ykköskierroksen kompensaatiossa joukkueella on oltava kaksi omaa ykköstä seuraavan kolmen draftin aikana.
   
 25. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  ^^^ Bruinsilla on vapaat 10M budjetoitu McAvoyn, Carlon ja Heinenin sopimuksiin. Pitäisi siis hankkiutua eroon kahdesta Backesista, että Marnerin/Pointin offer sheetille olisi tilaa.