Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Frölunda Indians – runkosarja ei enää riitä

Viestiketju osiossa 'Muut ulkomaalaiset sarjat' , aloittajana Lampinen, 25.05.2015 klo 12.35.

 1. Meeps Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Frölunda
  Lainaus:
  100 000 kruunua tulee ihan vaan kentälle juoksemisesta. Lisäsakkoja tulee sitten niistä muista toilailuista.
   
  Viimeksi muokattu: 28.04.2016 klo 20.00
 2. Lampinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuokkolan Pekka, Jarkko Immonen, Anttoni Jakobsson
  Kausi oli uskomaton ja millä tavalla Rönnberg muovasi tuosta porukasta voittajan, ei jätä ketään kylmäksi. Loputon luotto omiin luottopelaajiin kantoi hedelmää ja luottamuksen ilmapiirissä sai revittyä itsestään kaiken irti. Loistavina esimerkkeinä esiin voi noistaa Joel Lundqvistin, Artturi Lehkosen, Lars Johanssonin ja Oscar Fantenbergin.

  Joelin panosta joukkueessa ei kukaan kyseenalaista, mutta jumalauta, mitkä tehot kapteeni napsutti tälle kaudelle. Nousi oikeiden laitureiden myötä koko sarjan parhaaksi keskushyökkääjäksi. Ratkaisi pelejä kaverin päädyssä ja oli elintärkeä lenkki omassa päässä painimassa vastustajien ykkössenttereitä vastaan. Lundqvist oli fantastinen, myös tilastoissa.

  Lehkonen oli koko kauden Rönnbergin luottohevosia ja vastasi siihen kovilla tehopisteillä. Artturi joutui olosuhteiden pakossa pelaamaan myös jonkun verran keskellä, mikä ei nuorta suomalaista hätkähdättänyt. Lehkonen oli millä mittarilla tahansa mitattuna playoffien MVP. Laineen, Puljujärven ja Ahon jälkeen mies on jäänyt todella pienelle huomiolle isoimmissa medioissa, mutta totuus on se, että Lehkonen johdatti Frölundan mestaruuteen. Hype olisi vähintään yhtä ansaittua kuin edellä olevilla herrasmiehillä.

  Lasse Johansson taas tilkitsi sen, mikä on ollut iso ongelma Frölundalla jo vuosien ajan. Pitkästä aikaa Frölundalla oli voittava maalivahti ja sen tarjosi liigan paras maalivahti. Lassen nousu viime kaudesta on huikea ja ansaitusti pystit tuli kotiin. Mitään pois ottamatta Gustafssonilta, Johansson oli Frölundan selvästi parempi ja tasaisempi maalivahti.

  Fantenberg puolestaan dominoi kenttiä lähes täydellisillä peleillä. Joku puhuu Sebastian Ahosta, että mies vetää vaihdosta toiseen virheetöntä peliä, mutta katsokaapa tämän puolustajan otteita. Ei välttämättä sirkustemput ole miehen vahvin osa-alue, mutta helvetin tärkeä ja täydellinen puolustaja juuri Rönnbergille.

  Monen monta yksilöä jäi mainitsematta tässä hässäkässä, mutta tuossa se nelikko, mikä oli Rogerille elintärkeä koko kauden. Yksin ei kukaan voita mestaruuksia, mutta kyllä se vaatii palapelejä terävimpään kärkeen, että voit edes haaveilla sellaisesta.

  Ensi kaudelle joukkue uusiutuu taas runsaasti ja mielenkiinnolla saa kesää seurata, millaisia vahvistuksia Roger sekä kumppanit saavat naarattua. Kukkulan Kuningas.
   
 3. Johnnie Jäsen

  Lainaus:
  No eipäs nyt liioitella kuitenkaan. Hype olisi silloin ansaittua, jos Lehkonen olisi alle parikymppinen Ahon, Laineen ja Puljun tapaan. Lehkonen on kuitenkin syntynyt -95 eli samaa ikäluokkaa esimerkiksi Barkovin kanssa ja on aikaisemmin mainittuja jannuja pari-kolme vuotta vanhempi.
   
 4. adolf Jäsen

  Frölunda oli aivan sysipaska eilen mitä tuota peliä Brynäsia vastaan katsoin. Tänään tullut kovasti erilaisella ilmeellä. Mukavaa katsella tuota Vesalaistakin, hyvin vetää tuolla miesten kanssa.