Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Frölunda Indians – runkosarja ei enää riitä

Viestiketju osiossa 'Muut ulkomaalaiset sarjat' , aloittajana Lampinen, 25.05.2015 klo 12.35.

 1. Meeps Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Frölunda
  Lainaus:
  Niin muuten tais ollakin myös Carlsson silloin joukkueessa. Organisaatiossahan porukkaa oli enemmänkin, ainakin Lasu pelasi silloin junnuissa.

  Lainaus:
  Kallio oli ratkaisupelaaja varsinkin 2003 joukkueessa, kun teki voittomaalin jatkoajalla ja taisi voittaa playoffsien pistepörssinkin. Lehkonen on kyllä pelannut upeasti tällä kaudella ja varsinkin playoffseissa nostanut tasoaan huimasti. Joukkueen parhaita pelaajia melkein joka ilta.

  Pitää ehkä senkin takia toivoa Växjöä finaalivastustajaksi, että Kalliohan kertoi tulevansa siinä tapauksessa katsomaan pelejä, ajamaan Göteborgin ja Växjön väliä ja nauttimaan elämästä.
   
  Viimeksi muokattu: 13.04.2016 klo 13.34
 2. Lampinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuokkolan Pekka, Jarkko Immonen, Anttoni Jakobsson
  Ollaan jännän äärellä. Kolmen voiton päästä kannusta. Playoffit ovat olleet todella haastavat, kun Joel Lundqvist ja Lasse Johansson on ollut vuorotellen telakalla. Nyt meininki on se, että nyt tai ei koskaan. Huomenna jatkuu sota.
   
 3. Tarinankertoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa, ipa, ipa, ipaa...
  Surkeata puolustamista.. molemmilta. Omalla alueella tehdään käsittämättömiä kämmejä juoksemalla kiekon perässä. Miksi Skellefteå ei ala trapaan keskialuetta 3-0 tilanteessa? Ja karvataan korkeelta edelleen.. toki neljäs maali tästä... silti Fölunda ei pystyny käyttään vapaata tilaa paremmin hyväkseen, mikä tohon kärkikarvaajan ja puolustuksen väliin jäi. Frölundalla toki nyt petti toki myös MV peli, mutta silti, eihän tollasella hurlumheillä voi voittaa.
   
 4. Meeps Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Frölunda
  Toivottavasti tiistaina laitetaan Lasse maaliin, eikä päästetä Gustafssonia enää lähellekään maalia. Ei tänään maalivahtiin kaaduttu, mutta kun Lasse nyt vaan on noin viis kertaa parempi niin en ymmärrä mitä Gustafsson teki kentällä. Vielä kun on back-to-back-pelit niin en tajua yhtään tätä maalivahtivalintaa, jos Lasse on oikeasti jo täysissä voimissaan. Viimeistely oli taas ihan surkeaa. Koko ottelutapahtumakin oli taas niin huonosti hoidettu, sekä organisaatio että fanit pettivät. No, tästä ei ole suunta kuin ylöspäin.
   
 5. Lampinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuokkolan Pekka, Jarkko Immonen, Anttoni Jakobsson
  Olipahan toinen vierasesitys Johan Gustafssonilta. Tuomarilinjasta voi olla montaa mieltä ainakin näillä värilaseilla, mutta herra tolppien välissä oli pelin kuningas. Ihan hyvät fiilikset jäi 5vs5 pelistä ja tällä menolla hyvältä näyttää. Arsi jatkaa maalitehtailujaan ja kaksi olisi enää hoidettavana.
   
 6. Tarinankertoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa, ipa, ipa, ipaa...
  Mutta olihan hasardia puolustuspään pelaamista jälleen. Tolla määrällä omanpään virheitä ja vaan silti vain 1 omiin... joten MV peli tälläkertaa onnistui aika maagisesti. Skellefteå pitää kyllä vauhtia kiekon kanssa, järjestä ei voi sanoa samaa. Eilen oli hauska verrata samaanaikaan Liigan finaalin yksipuolista kolmatta erää ja tän matsin ekaa erää. SHL matshissa vauhtia oli hemmetin paljon enemmän, mutta molemmat häviää kyllä taktisessa pelissä suomalaisseuroille. Oisko tää heijastuma maajoukkuetasollekin...
   
 7. Meeps Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Frölunda
  Heti kun haukku Gustafssonin se laitto jumalmoodin päälle... Noilla virheillä ja jäähyillä todellakin ihme, että vain yksi meni omiin. Pidän kyllä siitä, että tuomarit ottaa tarkemman linjaan käyttöön myös finaaleissa, mutta ois siitä nyt voinut ilmoittaa joukkueillekin. Se on sitten varmaan taas ihan eri asia pysyykö tämä linja vielä huomennakin.

  Vähän vie makua finaaleista, että seura tappelee faniryhmien kanssa. Jotkut kai jo suunnittelee jonkunlaista protestia huomiseen peliin. Ois ihan kiva, jos viimeistään tässä vaiheessa kautta vois kaikki vaan keskittyä joukkueen tukemiseen.
   
 8. Lampinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuokkolan Pekka, Jarkko Immonen, Anttoni Jakobsson
  Vaikeahan tuossa rytmiä on löytää, kun kakkosia tuo määrä tulee erässä kuin erässä. Tänään jäähyt minimiin, niin luottavaisin mielin ollaan täällä ainakin. Andreas Johnsonia voisi kritisoida nyt vuorostaan, jos auttaisi saamaan maaliputken päälle. Göteborgin kane hakee vielä parastaan.
   
 9. Lampinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuokkolan Pekka, Jarkko Immonen, Anttoni Jakobsson
  Tää on ystävät rakkaat niin, että Frölundalle on katkolla sunnuntaina. Herra Lehkonen ilmiliekeissä ja Frölunda käytti omat paikkansa tehokkaasti hyväkseen. Jällein voi olla tuomarilinjasta montaa mieltä, mutta omat fiilikset on se, että Skellefteålle jäi 3-4 kakkosta puhaltamatta viimeisessä erässä. Ollaan jännän äärellä.
   
 10. Meeps Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Frölunda
  Lainaus:
  Ei tarvi edes kovin vahvoja värilaseja tuon huomatakseen. Mutta aivan sama kun voitto kaivettiin silti! Aivan mahtavaa! Hallissakin oli tänään upea tunnelma. Istumapaikoilta aloitettiin omia chantteja, omanlainen ihme sekin. Nyt jo jännittää sunnuntai. Onhan tää elämä ihanaa just nyt.
   
 11. Mechalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
  Lainaus:
  Lisätietoja tästä?
   
 12. Meeps Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Frölunda
  Lainaus:
  Frölundalla ei ole aina tuo tapahtumanjärjestäminen ihan hallussa ja ensimmäisessä finaalissa kotona mentiin täysin metsään. Ennen peliä siellä oli joku jäbä jäällä huudattamassa yleisöä ja pelikatkoille oli palkattu DJ. Fanit ymmärrettävästi otti tästä nokkiinsa ja ensin kovaa palautetta tuli median kautta, ja myöhemmin faniryhmät julkaisi yhdessä kirjoittamansa avoimen kirjeen Frölundalle siitä miten tuo on epäluottamuksen osoitus faneja kohtaan, kun ei luoteta siihen, että fanit osaavat itse luoda tunnelman. Tämän jälkeen tuli median kautta tieto, että huudatusjätkästä luovutaan, mutta DJ:stä ei, minkä takia jotkut alkoivat pohtimaan jo protestia. No onneksi molemmista oli lopulta luovuttu, protesteja ei tarvittu ja tunnelma hallissa oli paras koko kaudella.

  Oli siellä tosin protestilakana tv:n määräämiä aloitusaikoja vastaan. Eilinen peli oli normaalia aikaisemmin, koska se haluttiin neloskanavalle. Kanavalla 12 ois saatu myöhäsempi aloitusaika, mutta pienemmät katsojaluvut.
   
 13. Ränse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Ray Bourquen ajan Bruins, Luleå, SAIK
  Eli osaatan tuo puuhastelu/perseily Ruotsin pääsarjassakin. Toivottavasti Skellefteå vielä nousee taistelemaan mestaruudesta. Lehkonen pelaa kyllä elämänsä kevättä. Onko hänellä vielä sopimus Frölundaan ensi kaudeksi vai lähteekö jo rapakon taakse?
   
 14. Tarinankertoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa, ipa, ipa, ipaa...
  Frölundan peli oli eilen vakuuttavaa. Vaikka kaveri tulikin takaa tasoihin, oli peli hallussa koko ajan. Varsinkin 3-2 maalin jälkeen peli pidettiin näpeissä hienosti, eikä oikeestaan annettu kunnon mahdollisuutta Skellefteålle.

  Neutraalina katsojana en kyllä mitään tuomarivinoumaa havainnu.
   
 15. Meeps Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Frölunda
  Lainaus:
  Teki vasta sopimuksen ensi vuodelle, mutta uskon, että tekee Janmarkit ja lähtee silti rapakon taakse. Lehkonen ja Sundström on kyllä molemmat ollut huippuvireessä ja veikkaan että ei saada kummastakaan nauttia enää ensi vuonna.
   
 16. Lampinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuokkolan Pekka, Jarkko Immonen, Anttoni Jakobsson
  Jumalauta hei, Frölunda voitti mestaruuden!! Aivan loistava kausi takana ja sanat on suhteellisen hakusessa tällä hetkellä! Roger Rönnbergille patsas!
   
 17. Mechalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
  Nyt voi sanoa että Frölunda teki aivan oikein palkatessaan nimenomaan Roger Rönnbergin seuraavaksi valmentajakseen Kenta Johanssonin jälkeen koska Rönnbergin valmennustaidot tiedettiin jo Ruotsin alle 20-vuotiaiden maajoukkueessa, tosin olihan RR:llä sellainen nippu tähtiä kasassa että olisi ollut vääryys jos hän ei olisi voittanut mestaruutta.
   
 18. Hokipedia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Underdog
  Hieno kausi Frölundalta ja oikeaan osoitteeseen mestaruus, onnea sinne! :) Ensi kauteen sen verran katsantoa että kiitos Rönnbergin on nuorilla pelaajilla kova halu tulla Indianssiin kehittymään. Nyt varmistetty MoDosta Olofsson ja Grundström, lisäksi vahvasti huhuillaan Frölunda-legenda Niklas Anderssonin Lias-poikaa myös Frölundaan.
   
 19. Meeps Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Frölunda
  Vihdoin selvitty kotiin asti ja huhuh, sanatonhan tässä on vieläkin. Mahtava päätös upealle kaudelle. Niin monta hienoa pelaajaa tässä joukkueessa. Niin moni nosti tasoaan koko ajan kauden edetessä. Tää joukkue oli aina parhaimmillaan pahimmassa paikassa. Etenkin Lundqvistin ja Axelssonin puolesta lämmittää sydäntä tämä kulta.

  Hallilla tuli tunti hypittyä ja laulettua. Tunnelma oli uskomaton. Kun joukkue saapui viimein paikalle satuin olemaan sillain sopivasti hollilla, että tuli jokaiselle pelaajalle annettua high five tai seläntaputukset. Täytyy myöntää, että sen jälkeen kun sai itse pokaalin käsiinsä alkoi hieman tärisyttää ja piti muutaman kerran hengittää vähän syvempään. Nyt ei enää edes harmita, että en baariin asti jaksanut jatkaa juhlia.
   
 20. Niksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
  Frölundan offseason on nähtävästi alkamassa heti skandaalilla. Mats Rosseli Olsenilla on ollut mitä ilmeisemmin korkki liiankin hyvin auki, kun päätti juosta Göteborg/Malmö matsissa kentälle, kun ennestään oli ehditty hulinoimaan IFK Göteborgin kannattajien ja MFF-pelaaja Sanan välillä. Sopimus hänellä kanssa kattaa vielä seuraavat kaksi kautta. Lähteekö kuitenkin tästä tempauksesta suoraan ulos seurasta? Göteborgille tulossa hyvin todennäköisesti 0-3 tappio matsin keskeytyksen takia ja sakot päälle.

  Här leds Mats Rosseli Olsen ut av vakter och avlägsnas från Gamla Ullevi. Matchen spelas inte vidare, för övrigt. *Linkki Twitteriin.

  Siirretään parempaan topiciin tämä viesti.
   
  Viimeksi muokattu: 27.04.2016 klo 22.14
 21. Meeps Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Frölunda
  Voi MRO.... Ja vielä ylpeilee asiasta twitterissä. Mats Rosseli Olsen Twitterissä: "Älskar IFK och Frölunda! Alltid drömd om å göra mål där! Göteborg! Ni är bäst!!!"

  Toivottavasti ei nyt sentään potkuja saa, hyvin tärkeä pelaaja ja myös pidetty pelaaja, ainakin ennen tätä päivää. Mutta jos nyt vaikka menis se korkki kiinni. Älytön humalainen päähänpisto ja toivottavasti saa ihan samanlaisen rangaistuksen, mitä sais kuka tahansa muu katsoja. Kyllähän tämän tempauksen taustalla on taas ollut se asenne, että säännöt ei koske häntä, koska on kuuluisa urheilija.
   
 22. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Tarkennuksena tuohon se, että otteluhan oli jo keskeytetty siinä vaiheessa ja pelaajat siirtyneet pois kentältä kun Rosseli Olsen päätti juosta kentällä ja käydä potkaisemassa pallon tyhjään maaliin. Ainakin itse sain erilaisen kuvan tekstistäsi ja siksi tarkensin.

  En usko, että tuollaisen perusteella pelaajalla potkuja annetaan, mutta varmaan vakavamieliset keskustelut käydään.
   
 23. Meeps Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Frölunda
  Lainaus:
  Tietysti tässä on kyllä se, että jos mentäisiin kaikkien sääntöjen mukaan, kuuluisi Rosseli Olsenille tulla kahden vuoden porttikielto kaikille urheiluareenoille Ruotsissa. Joka hieman vaikeuttaisi ammatinharjoittamista. Toki hän ei tästä tule saamaan muuta kuin pienen sakon.
   
 24. Meeps Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Frölunda
  No ei tullut MRO:lle potkuja. Ei tullut käytännössä mitään Frölundan suunnalta. Tai no kyllähän ne väittää, että jotain rangaistuksia tulee, mutta ne hoidetaan joukkueen sisällä. Tässä vaiheessa on naurettavaa hoitaa asia yksityisesti, kun itse tempaus on ollut niin julkinen kun vain mahdollista. Seuran pitäisi siis myös julkisesti kertoa mitä he aikovat asialle tehdä. No, rikosilmoitus on tehty eli sakkoja on ainakin tulossa ja, jos asiaan liittyvillä on yhtään järkeä päässä, saisi MRO maksaa myös sen 100 000 kruunun sakon, jonka IFK hänen takiaan tulee saamaan.
   
 25. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Tuliko ne sakot tosiaan tyhjälle kentälle juoksemisesta vai fanien rakettien heittelystä ja muusta vastaavasta?