Formula 1 – liveseuranta

  • 1 143 790
  • 23 229

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Edellinen kakkossija Williamsilla Felipe Massa Abu Dhabissa 2014. Podium Stroll Azereissa 2017.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Toki nämä kierrokset olisi voinut ajaa heti alkuun, mutta odottelun ymmärrän, kun säätilan muutoksista ei koskaan voi olla täysin varma.

No se sadetutka on näyttänyt aivan samalta koko lähes 4h, toivottavasti FIA joutuu korvaamaan noille paikan päälle tulleille katsojille täysimääräisesti lipun hinnat takaisin. Niin säälittävää paskaa tämä "kisa" oli. Sovitaanko ettei ajeta ollenkaan sateessa kun rohkeutta ei kerran ole. Tai otetaan vaan mikkihiiri ratoja kalenteriin niin ei pelota niin paljoa antaa ajaa, tosin niillä ei kukaan ohita ketään, mutta vitunko sillä väliä, otetaan Katalonin GP jonossa ajoa kalenteri täyteen.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Oli Verstappenin uran haastavin voitto tämä.

Russell tuulettelee, heti podiumilla kun ei tarvinnut ajaa yhtään kisakierrosta.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Bottaksella ja Russellilla nyt yhtä paljon kakkossijoja tältä kaudelta.
 

Zapp

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT, Suur-Lukko
Naurettavaa jakaa mitään pisteitä ilman yhtäkään metriä kilvanajoa. Ne pari kierrosta turva-auton takana ajettiin puhtaasti oikeudellisista syistä, jotka kisan järjestämiseen/pääsylippuihin yms. liittyy.

Jonkun pitäisi muuttua ja isosti, mutta vähän epäilen. Olkoon se sitten erilaiset renkaat sateelle, alennetetut turvallisuusstandardit tai optio kisan pitämiselle maanantaina force majeure -tilanteessa tai jotain. Ja sitten vielä Masin pitäisi tietää säännöt edes välttävästi. Farssi.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Mistä tietää, että formulat on palanneet kesätauolta? Sunnuntainen vitutus, siitä sen tietää.
Onhan tässä sinänsä se hieno juttu että aina on odottanut mikä on se uusi tapa miten formulat käyvät mielenterveyden päälle. Tässä jälleen yksi uusi asia.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Onneksi tää tuli suorana koko ajan. Lepistön ja Salon ei tarvii kotiin selittää et satoi vettä ne ei voinu ajaa...
Siksi mä en oo vielä kotona
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Sellainen sieltä sitten. Eihän tässä tehtykään kuin kaikki arjet jutut kiireellä pois alta, että voi sitten klo 16 eteenpäin nautiskella formuloista legendaarisella Span radalla.

Tuloksena olikin neljä tuntia sateen seuraamista ruudun välitykseltä ja toiveiden herättelyä, että josko sittenkin.

Mutta onneksi sentään aikovat järjestää hienot podiumseremoniat!!!
 

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
Fiilis on vähän kuin käsissä olisi loton voittoarpa mutta arvonta jätetään pitämättä kokonaan.
 

Knox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers
Onhan tässä sinänsä se hieno juttu että aina on odottanut mikä on se uusi tapa miten formulat käyvät mielenterveyden päälle. Tässä jälleen yksi uusi asia.

Kyllä. Kimin jäähdyttelyn on hyväksnyt, samoin Bottaksen suoritukset eivät aiheuta enää niin suurta vitutusta. Rakastan Spata, niin totta kai käy näin.

Kimin kommentit kyllä kiinnostaisi.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Niin säälittävää paskaa tämä "kisa" oli. Sovitaanko ettei ajeta ollenkaan sateessa kun rohkeutta ei kerran ole. Tai otetaan vaan mikkihiiri ratoja kalenteriin niin ei pelota niin paljoa antaa ajaa, tosin niillä ei kukaan ohita ketään, mutta vitunko sillä väliä, otetaan Katalonin GP jonossa ajoa kalenteri täyteen.
Tähänhän tässä ollaan jo menossa, kun kisoja tungetaan sinne helvetin Lähi-Idän diktaattorimaihin. Ei ainakaan sade tule haittaamaan ja rahaakin tulee mukavasti FIA:n ja F1:n kassaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös