Formula 1 – kausi 2017

  • 313 601
  • 1 872

SamSal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vilpas
Räikkönen aika-ajojen jälkeisessä haastattelussa mainitsi ettei hänellä ole mitään hävittävää. Mielestäni selkeä signaali muille. Bakussa Valtteri törkeili Kimin kisan startissa. Itävallassa Ricciardo pakotti Kimin kahdesti ulos radalta avauskierroksella. Nyt vaan samalla mitalla takaisin muille, Jos vaan on pienen pienikin sauma niin keulaa Hamiltonin rinnalle ja puskee ulostulossa Hämppärin leveäksi, kun se tuntuu nykysäännöillä täysin hyväksyttävä tyyli ohittaa.
Mikälä Lewis ei anna periksi niin koliskoon, tuskin Maranellossa kamalan pahoillaan oltaisiin jos autot 44 ja 7 olisi ulkona ensimmäisessä mutkassa.
Kimi on ollut liian kiltti avauskierroksella ja muut on käyttäneet sitä häikäilemättömästi hyväkseen. Nyt vaan samalla mitalla takaisin.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
https://streamable.com/anz6j

Linkissä tuo Hamiltonin ja Grosjeanin tilanne eri kuvakulmasta. Antaa pikkaisen eri kuvan, kuin tuo Grosjeanin incarista oleva. Siinä ja siinä sanoisin onko rangaistuksen paikka. Luultavasti jos olisi ollut joku Kvyat blokkaamassa Vetteliä tai Grosjean-Hamilton ollut toisinpäin, niin rankkua olisi paukkunut.
 

Byvajet

Jäsen
https://streamable.com/anz6j

Linkissä tuo Hamiltonin ja Grosjeanin tilanne eri kuvakulmasta. Antaa pikkaisen eri kuvan, kuin tuo Grosjeanin incarista oleva. Siinä ja siinä sanoisin onko rangaistuksen paikka.

Ei ole, koska MM-tilanne on tiukka.

Vähän se on huvittavaakin, kuinka formuloiden seuraajat kuvittelevat, että lajia pyöritetään urheilullisin säännöin.

Tosiasia kuitenkin on, että tuomaristot vaihtuvat, päätökset ovat varsin mielivaltaisia, yhtenäistä linjaa ei ole ja tekosyitä löydetään, jos tilanne sitä vaatii.

Kysymys on viihteestä, joka esitetään urheilun valepuvussa.

Sitä yleisökin loppujen lopuksi tahtoo. Se tahtoo, että tallit aloittavat kautensa täysin epäoikeudenmukaisista lähtökohdista (budjetit), se tahtoo, että on vihattuja ja rakastettuja, se tahtoo, että voi kokea katkeruutta, pettymystä ja vahingoniloa.

Formulat eivät eroa luonteeltaan perussaippuasarjoista. Eivät muuten kuin katsojajoukoltaan, joka koostuu enimmäkseen miehistä. Näille miehille rehtiä kilpailua tärkeämpää ovat vihatut ja rakastetut, pettymykset ja huippuhetket ja jännityksen tiivistyminen.

Jos Hamiltonille olisi annettu rangaistus (joka toisen videon perusteella olisi hyvinkin voinut olla perusteltu), se olisi pahimmillaan latistanut loppukauden. Sitä eivät tahdo bisneksen tekijät eivätkä viime kädessä katsojatkaan. He tahtovat rypeä jossittelussa ja keskinäisessä syyttelyssä ja vihassa ja toivossa.

En minäkään tahdo, että kausi ratkeaa hyvissä ajoin. Kun taistelussa on mukana käytännössä enintään kolme kuljettajaa, on tärkeää, että tuomarit näyttelevät roolinsa niin, että jännitys säilyy. Vttuako loppukauden kilpailuja enää katsoa, jos mestari on jo selvillä.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
F1 nimenomaan on viihdettä ja hyvä niin. Bakun sekoilut tekivät kisasta yhden kauden parhaimmista, Monacon jonossa ajelu yhden kauden paskimmista. Toinen oli "epäurheilullinen", toinen "urheilullinen".

Veikkaan Kimin ottavan perinteisen huonon startin ja löytävän itsensä sijalta viisi ekan kiekan jälkeen.
 

Trimmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Skenaario huomiselle: Vettelillä hella kuumana valmiiksi aika-ajon takia. Kajauttaa lähdössä Hamiltonia konehuoneen puolelle ja molemmat ulkona kisasta, varikkoalueelta nähdään neuvottelu. Valtteri ottaa hyvän startin, välttää kolarin ja nousee muutaman kierroksen jälkeen sijalle 3. Kimi ottaa kaikkien hämmästykseksi hyvän lähdön ja menee kärkeen. Taiston tauottua podiumilla järjestys on Räikkönen-Verstappen-Bottas. Suomen kansallislaulun aikana itsellä tulee tippa linssiin koska siniristilippu ja ferrari on jotain taianomaista.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Kuului tai ei, Hamiltonille ei voinut antaa rangaistusta. Jos Vettel ei saanut GP:ssä tönittyään Hamiltonia piste- tai vastaavaa rangaistusta, eipä tästä voi mitään antaa. Sellaiseksi se on mennyt. Ja en ole kuin kerran nähnyt tämän päivän Hamilton vs Gj.

Räikkönen ei yllättänyt. Milloin se on jättänyt antamatta kaikkeaan sen jälkeen, kun joku Ferrarin isoista pomoista antaa julkista palautetta edelliskisasta? Nahjukseksi haukuttu löysi vauhdin ja toivotaan, että on vielä huomenna tappomeiningillä mukana.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Kyllä nyt pitäisi Kimin ajaa kolmen joukkoon. Voittoon asti tuskin on mahdollisuuksia ilman ongelmia akselille Hamilton-Vettel, mutta kakkos- tai kolmossija maistuisi useamman kehnon kisan jälkeen. Bottaksella vaikea paikka, startissa pitäisi nostaa sijoitusta JA välttää osumat.

Hülkenberg ja Vandoorne olivat yllättävän pirteitä. Ensiksi mainittu lähtee niin korkealta kuin viidennestä ruudusta ja jälkimmäinen kahdeksannesta. Vielä tärkeämpää toki oli se, että Vandoorne peittosi viimein Alonson aika-ajoissa. Hulkista sen verran, että onhan Renault tällä hetkellä luvattoman paljon hänen varassaan, Palmerista ei ole yhtään mihinkään.

Kysymys on viihteestä, joka esitetään urheilun valepuvussa.
Kaikki urheilu on viihdettä. Formulat ja joku nyrkkeily värikkäine personineen ja tiukkoine sananvaihtoineen tietysti räikeämmin kuin monet muut lajit, mutta eivät ne loppuviimein mikään poikkeus ole.
 

Byvajet

Jäsen
Kaikki urheilu on viihdettä. Formulat ja joku nyrkkeily värikkäine personineen ja tiukkoine sananvaihtoineen tietysti räikeämmin kuin monet muut lajit, mutta eivät ne loppuviimein mikään poikkeus ole.

Näinhän se on. Lahden tapahtumien jälkeen on tullut mietittyä, että ehkä suomalaiset ainakin silloin olivat jääneet vähän jälkeen siitä, mitä urheilu todellisuudessa on. Sama on tullut mieleen norjalaisten sekoiluja katsoessa. Ehkä käytin, ehkä en, mutta tärkeintä on rakentaa draaman kaari.
 

Webb

Jäsen
Hulkista sen verran, että onhan Renault tällä hetkellä luvattoman paljon hänen varassaan, Palmerista ei ole yhtään mihinkään.
Palmer on hävinnyt jokaisessa kymmenessä aika-ajossa Hülkenbergille tällä kaudella eikä ole onnistunut saamaan ainuttakaan pistettä vaikka tallikaverilla niitä on jo 18. Autobildin mukaan Palmer saakin tämän viikonlopun jälkeen potkut ja Toro Rosson Sainz korvaa Palmerin jo ensi kisassa. Harmi sinänsä jos näin käy, olisi ollut kiva nähdä paljon spekuloitu Kubican paluu Palmerin tilalle.

Huomenna Verstappenilta hajoaa todennäköisesti moottori, vaihdelaatikko tai jarrut. Tai sitten joku ajaa päälle ja auton paskaksi.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Hulkista sen verran, että onhan Renault tällä hetkellä luvattoman paljon hänen varassaan, Palmerista ei ole yhtään mihinkään.

Palmer on nyt alkanut näyttää pieniä piristymisen merkkejä. Itävallassa oli aika-ajoa lukuunottamatta melkein koko ajan Hülkenbergin edellä, niin myös kisassa, ja nytkin aika-ajosta ihan OK 11. sija vaikka olikin Hülkenbergia hitaampi. Omien sanojensa mukaan on "kokenut läpimurron" eli on tässä viimeisen parin kisaviikonlopun aikana yrittänyt muuttaa ajotyyliään enemmän Hulkin suuntaan ja tästä on ollut apua. Vaan voihan se olla että liian myöhään, ja ei tuo Palmer nyt muutenkaan miltään superlupaukselta vaikuta joten en ihmettelisi kyllä jos Rellussa istuu jo seuravassa kisassa uusi ukko.

Tuo Sainz on kyllä täysin mahdollinen. Käsittääkseni Renault oli hänestä kiinnostunut jo talven aikana mutta ei saanut häntä irroitettua RB:ltä. Nyt Sainzin porukan välit näyttää olevan sen verran viileät RB:n kanssa että uskoisin tämän olevan jo astetta helpompaa. Ensin Sainz suututteli tallin kun julkisesti meni vaatimaan itselleen RB-paikkaa ensi kaudeksi, ja Red Bullin johtohenkilöiden kommenteista pystyi päättelemään että siellä ei oikein hirveän paljon digata isä-Sainzista. Eli voi kyllä hyvinkin olla että Sainz hyppää loppukaudeksi Renaultille ja Kvyatin pariksi nostetaan F1-paikkaa jo pari kautta kärkkynyt Gasly.

Mitä tulee tuohon Hamilton-Grosjean -caseen vielä niin kyllähän tuo tilanne siltä näytti että jos kyseessä oli melkein kuka tahansa muu niin rangaistusta olisi tullut. Mutta jostakin syystä FIA on päättänyt että jos kuljettaja on mukana mestaruustaistossa niin silloin häneen sovelletaan eri asteikkoa kuin muihin. Ja jos kyseessä on Lewis Hamilton niin silloin on käytössä vielä ihan oma asteikko jossa ei ole rangaistuksia ollenkaan. Korostaa vaan entisestään sitä miten naurettava tuo Hamiltonin parin viikon takainen "sääntöjen pitäisi olla kaikille samat" -kommentti oli.

Tuo Kimin kommentti miten hänellä ei ole mitään hävittävää vaikuttaa vähän pieneltä varoitukselta muille, että tällä kertaa ei aio olla se väistävä osapuoli ja sopii tulla kokeilemaan. Tosin Kimin tuuri noissa tilanteissa on sitä luokkaa että todennäköisesti vaan menettää itse pelin ja joutuu keskeyttämään. Mutta ei haittaisi kyllä jos nähtäisiin vähän aggressiivisempi Kimi joka pistäisi kovan kovaa vasten. Ja ei haittaisi sekään jos vaikka sen verran kolahtaisi Hamiltonin kanssa että Mersulle nro 44 tulisi jotain "pientä" ongelmaa.
 

Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
Sky Sportin selostajat kertoili että Ferrari on tehnyt Vettelille tarjouksen kolmen vuoden jatkosopimuksesta. Edelleen mainitsivat että Vettelillä olisi ehtona vuoden jatkosopimus Räikköselle. Eli voipi olla että Kimi ajelisi vielä vuoden.
 

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hyvä kisa molemmilta suomalaisilta. Olisin suonut kakkossijan Kimille mutta kyllä tuo kolmossijakin on ok kun meinasi jäädä musta pekka käteen. Mutta aina tulee jotain ongelmaa kuten Kimi lopussa sadatteli. Huomionarvoista Kimin ajossa oli ettei jäänyt Vettelille yhtään tässä kisassa eikä siten antanut mahdollisuuksia tallimääräyksille. Vikalla stintillä ero pysyi koko ajan 4-5 sekunnin sisällä. Jotain taisi olla Ferrarilla pielessä kun Vettelin vauhti hyytyi lopussa täysin ja vielä rengarsikot molemmille kisan loppuun.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Oho. Itseni yllätäisi Kimin jatko, mutta toivottavasti jatkaisi ja vahvojen huhujen mukaan 5 millin jatkoa on tarjottu. Tänään Kimiltä hyvä kisa.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
On se jännä, kerrankin kun taas Kimi olisi tunnollisesti ajanut tallille pisteitä ja napsimassa mersulta kakkospaikalta pisteitä kun kerrankin Vettelille sattui huonompi kisa niin eikös rengas hajoa :D Toki kerrankin kävi myös onni onnettomuudessa että tallikaverillekin kävi näin ja sentään palkintopallille. Antaakohan italiaislehdet kimille arvosanaksi 6 ja vettelille jotain 8 kun kisa meni rengasrikon takia pieleen?
 

Knox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers
Kun on tullut annettua Kimille raippaa niin pitää myös kehua kun on sen paikka. Aivan helvetin hyvä kisa tänään, hyvä startti jossa piti tiukasti oman paikkansa. Uusintastartissa myös hyvin hereillä ja ajeli hyviä kierroksia tasaisesti. Kisan tietysti kruunasi tuo rengasrikko, mutta onneksi pääsi podiumille.

Bottakselta loistava nousu, virheetön ja hieno kisa. Kyllä se Valtteri on vaan paikkansa tiimissä ansainnut, kovaa jälkeä kisasta toiseen.

Hamilton ylivoimainen. Vettel yllättävän vaisu, Max puristi lähdössä ohi ja jäi taakse jumiin. Toki epäonnea hänelläkin, mutta tämä viikonloppu meni Kimille puhtaasti.

Ja kyllä meikä tykkää tuosta Maxista. Tuli ilmeisesti Vettelille yllätyksenä kun Max ei antanutkaan sijoitusta ilmaiseksi, vaan puristi loppuun asti.
 

Toppeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves ja Pelicans
Joskus tulee annettua raippaa, joten nyt on syytä kehua kun Kimin kisa meni hyvin. Hyvä aika-ajo ja varma kisasuoritus. Epäonnelle ei mahda mitään, vaikka se onkin Kimin tavaramerkki. Bottakselta myös vakaa suoritus ja teki sen mitä tehtävissä oli.
 

kamrat

Jäsen
Suosikkijoukkue
urheiluseura HIFK
Mikä muuten sille Martin Brundlelle oli tullut? Skyllä puhuivat ihan kuin ukko olisi heittänyt lusikan nurkkaan, mutta sanoivat vain yleisesti, että on "sairas" ja parhaassa mahdollisessa hoidossa.... Sympaattinen mies tv-hommissa.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Pakko kyllä kehua Kimin kisaa tänään, varmaa ajoa lähdöstä maaliin rengasrikosta huolimatta. Ferrarin kisavauhti ei vaan ollut lähelläkään Mersua tänään, joten kakkossija olisi ollut erinomainen suoritus. Striimihän meni luonnollisesti siinä kohtaa kiinni, kun Kimin rengas sanoi sopimuksensa irti ja Bottas paahtoi ohi.

Ja kyllä meikä tykkää tuosta Maxista. Tuli ilmeisesti Vettelille yllätyksenä kun Max ei antanutkaan sijoitusta ilmaiseksi, vaan puristi loppuun asti.
Max ei ole tällä kaudella päässyt niin paljoa näyttämään "kusipäisyyttään", kun kalusto on levinnyt jatkuvasti, mutta hyvässä vauhdissa ollessaan on lähes mahdoton ohitettava. Varsinkin tuo Brasilian suoritus oli niin upea, että meni oitis omiin suosikkikuskeihin. Kimi toki ylivoimaisena ykkösenä ja Vettel ollut sympaattinen hahmo Toro Rosso-vuosista lähtien, muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Ricciardokin on hieno mies, jatkuvasti hymy huulilla varikolla ja heittää huulta joka paikassa.

Hamilton kuvittelee olevansa joku nykypäivän Ayrton Senna, se saa oksettamaan.
 

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mikä muuten sille Martin Brundlelle oli tullut? Skyllä puhuivat ihan kuin ukko olisi heittänyt lusikan nurkkaan, mutta sanoivat vain yleisesti, että on "sairas" ja parhaassa mahdollisessa hoidossa.... Sympaattinen mies tv-hommissa.

Joku virustartunta. Veikeimmät kerkesivät jo kommentoimaan, että oireet Ricciardon kengästä juomisesta tulivat hieman viiveellä.

Tuli muuten mieleen, että edellisen viiden kisan aika-ajot nyt Ferrarilla Kimille 3-2. Jokavuotinen herääminen on taas tapahtumassa, toivottavasti vaan onnikin kääntyisi välillä puolelle. Tänäänkin olisi vähän erilaiset fiilikset, jos rengasrikko olisi Kimin sijasta käynyt Hamiltonille.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Suomalaisittain erinomainen kilpailu tänään. Niin usein niitä kirveitä on ainakin toisen kaverin kohdalta heitetty kaivoon, että molempien suomalaisten podiumilla seisominen tuntuu hyvältä.

Kimiltä erittäin hyvä kilpailu tänään. Oletin, että varikkopysähdysten jälkeen, kun Vettel oli noin viisi sekuntia Kimin perässä, että menee noin viisi kierrosta ja Vettel tulee ohi kadoten horisonttiin, mutta ei. Todella hyvää ajamista Kimiltä tänään ja olihan se loppu sitten jotenkin niin perus "kimimäinen". Nyt kun itse ajaa hyvin, niin eikös sitten rengas puhkea vittuillakseen.
Toki epä-kimimäisen tuosta tekee se, että lopulta menetti vain sijoituksen Bottakselle ja tallikaveri kärsi jopa vielä enemmän, kun putosi useamman sijan. Ferrarilla varmaan jotain säätöjä vedetty riskillä joka on sitten sen saman puolen renkaan syönyt tai rikkonut.

Valtterilta myös todella hienoa ja kypsää ajamista. Lähdössä heti pari sijaa ja sitten yksitellen ukkoja ohitellen ja taktiikan avulla. Hienoa!

Jännäksi menee MM-sarja. Vettel 177, Hamilton 176 ja Valtteri 154 eli 23 pistettä kärkeä perässä. Mukavasti kaveni 12 pistettä ero tänään Vetteliin, kun lähtötilanne oli se, että eron kasvaminen oli aika todennäköisesti, mutta jälleen kerran tuli se taas esille, eli kaikki on mahdollista.

Mersu näyttää kyllä olevan sen pienen stepin Ferraria edelle tällä hetkellä. Toivottavasti Ferrari saa puntteja vähän tasattua, niin saadaan jännä kauden lopetus. Toki on tuota draamaa tuntunut jo muutenkin riittävän ja MM-tilanteet elää rajusti, eikä se nopein auto aina ole seissyt ykköspaikalla kuten olettaisi.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Hamilton kuvittelee olevansa joku nykypäivän Ayrton Senna, se saa oksettamaan.

Tavallaanhan se onkin, paljon puhtaampi ja rehdimpi kuski tosin. Eiköhän parinkymmenen vuoden päästä nähdä joku joka kuvittelee olevansa joku nykypäivän Hamilton... Näin se vaan menee.

Viihdyttävä kisa, Valtterilta loistava kisa ja Kimiltä myös. Rengasrikolle ei vaan voinut mitään.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mersun vauhti näyttää kyllä tällä hetkellä niin pelottavan kovalle että jos ei Hamiltonille tule paria nollaa niin saattaa kyllä marssia loppujen lopuksi aika helppoon mestaruuteen vaikka Vettel onkin kärkipaikkaa tänne saakka pitänyt. Nyt vaan alkaa näyttää siltä että Ferrari on tippumassa vähän kyydistä ja tuo lopun rengasrikko oli Vettelille todella paha juttu. Kävi muuten Vettelille tuossa vähän tuplasti paska mäihä että rengas petti ihan varikon sisäänmenon kohdalla eikä ehtinyt enää kääntämään varikolle, joten joutui nilkuttamaan kokonaisen kierroksen rikkinäisellä etusella. Se maksoi vielä monta pistettä lisää.

Bottaksen kannalta tietysti tuo oli hyvä asia koska vaikka piste-ero Hamiltoniin lisääntyi niin MM-sarjan kärkeen se kaventui. Mutta en vieläkään ihan täysin jaksa uskoa että Bottas pystyisi mestaruuden viemään Hamiltonin nenän edestä jos ei Hamiltonille tule nollakisaa tai mielellään pariakin. Sitä piste-eroa kuitenkin on yli 20 pistettä tällä hetkellä. Mutta jos nuo Mersun ja Ferrarin voimasuhteet säilyvät tällaisena mitä ne nyt on olleet viime kisoissa niin Bottas nousee kyllä haastamaan ainakin Vetteliä ihan tosissaan.

Kimiltä oli vaihteeksi todella vahva kisa. Kuten sanottua niin Hamiltonin vauhtiin ei ollut Ferrarilla tänään mitään asiaa, mutta muuten Kimi ajoi aika lailla virheettömästi. Hyvä startti, vahva taistelu alussa ja uusintastartin jälkeen Verstappenia vastaan, sitten varmaa ja nopeaa ajoa kaikin puolin ja tuloksena olisi ollut kakkossija ilman tuota rengasrikkoa. Ei voi muuta kuin ihmetellä miten Räikkösellä tuntuu aina menevän jokin persiilleen silloin kun ajo kulkee. Nyt Kimin onneksi Vettel kärsi myös samanlaisen rengasrikon (ja vielä enemmän johtuen tuosta että ei päässyt heti varikolle) ja RB pelasi Verstappenin kanssa varman päälle ja otti hänet varikolle jolloin Kimi ei menettänyt tuossa lopulta kuin yhden sijan. Mutta silti harmittaa miten Kimillä tuntuu kaikki mahdollinen vastustavan tällä hetkellä.

Se pitää vielä sanoa että ihmeen pitkään Red Bullilla/Toro Rossolla jaksavat katsoa tuota Kvyatin jatkuvaa töhellystä. Ei ollut ensimmäinen kerta kun pilasi sekä oman että tallikaverinsa kisan, ja tuntuu että Kvyat perseilee nykyisin melkein jokaisessa kisassa. Tuo hölmöily olisi helpompi hyväksyä jos olisi edes nopea mutta kun häviääkin vielä toistuvasti tallikaverilleen niin melkein kyllä jo alkaisin miettimään Gaslyn nostamista toiseen autoon vaikka tuo Sainzin huhuttu Rellu-siirto ei toteutuisikaan.
 

kamrat

Jäsen
Suosikkijoukkue
urheiluseura HIFK
Jännäksi menee MM-sarja. Vettel 177, Hamilton 176 ja Valtteri 154 eli 23 pistettä kärkeä perässä. Mukavasti kaveni 12 pistettä ero tänään Vetteliin, kun lähtötilanne oli se, että eron kasvaminen oli aika todennäköisesti, mutta jälleen kerran tuli se taas esille, eli kaikki on mahdollista.

Niinpä! Ajatelkaas kun nämä kaksi kolaavat toisensa ulos radalta vielä ainakin kerran tämän kauden aikana, niin tilannehan on tasan!
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Hamilton se osaa tuon kärjessä ajamisen. Kun homma toimii, niin muilla ei ole sanan sijaa miestä vastaan.

Suomalaisittain loistava kisa. Bottas ajaa viikonlopusta toiseen auton potentiaalin edellyttämällä tasolla, ja Kimi oli tosi pirteä. Harmi kun kaikki potkii nyt Kimiä päähän, eikä tälläkään kertaa selvitty ongelmitta. Luojan kiitos Verstappenin tiimi pelasi safetya ottaen Maxin varikolle samaan aikaan Räikkösen kanssa.

Sauber ei sitten ilmeisestikään siirry käyttämään Hondan moottoreita ensi kaudeksi, sillä Kaltenbornin potkut suututtivat Hondan ja Sauberin omistajat haluaisivat kunnon moottorit epävarman japskimotin sijaan.

http://www.autosport.com/news/report.php/id/130672 (Linkki Autosportin juttuun asiasta)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös