Formula 1 – kausi 2014

  • 330 293
  • 1 769

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro
Ei ole varmaan kaukana tämäkään. FIA:n GT-sarjassahan on ainakin ajellut tämä venäläinen miljardööri Vadim Kogay jonka esitykset on olleet ihan käsittämättömiä ja jopa vaarallisia. Katselin videota Monzan kisasta jossa tämä venäläinen sekoili ja pyörähteli varmaan joka toisessa mutkassa, ja Span kisassa oli sitten osallisena kolarissa jossa toinen kuljettaja loukkaantui vakavasti ja taisi Kogay vähän itsekin loukkaantua. Jollakin helvetillä tuokin turisti on lisenssin saanut tuohon sarjaan jonka pitäisi olevinaan jonkinlainen FIA:n ammattilaissarja olla.

Vadimin Monzan taidonnäyte Youtubessa

Selvä rattimies, hieman ajolinjoissa hakemista. Kyllähän kaikki suoralla kovaa osaa ajaa, mutta kun ne pahuksen mutkat tulee pilaamaan hyvää ajoa. Span kolarista ei taida liikkuvaa kuvaa olla, videopätkissä nähdään vaan rajusti romuttuneet autot.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
http://www.suomif1.com/2014/08/f1-suunnittelija-vastasi-kumpi-on-parempi-hakkinen-vai-raikkonen/

Tietenkin. Anderson mistään mitään tiedä. Tuskin on edes Räikköstä nähnyt henkoht. Juoruja vaan.

Kyllähän Andersonilla tietoa ja ymmärrystä on ykkösistä valtavasti, mutta vähän tuossa jutussa pistää silmään tuo kohta "Insinööri totesi, että hän ei ole ollut samassa F1-tallissa kummankaan kanssa". Räikkösestä kuitenkin on aika paljon sanottu näiden ihmisten toimesta jotka ovat hänen kanssaan oikeasti työskennelleet, että antaa autosta hyvää ja tarkkaa palautetta ja on avuksi auton kehitystyössä. En tiedä mikä sitten lienee totuus, jokaisella tuntuu olevan mielipide Räikkösestä ja ne näyttävät vaihtelevan hyvin paljon ihan äärilaidasta toiseen. Voi olla että kyse on siitäkin että Räikkösen kanssa on päästävä samalle aaltopituudelle että homma toimii, ja jos tuo ei onnistu niin sitten yhteistyöstä ei tule oikein mitään.

Ja täytyy sanoa että minä en ihan täysin ymmärrä mitä Anderson tuolla tahtoo sanoa kun ensin sanoo että "Kimi on laiska ja pidättelee aina jotain jos auto on hyvä" mutta sitten heti perään että "Rallissakin hän vaan pyrki aina ajamaan kovempaa ja kovempaa kunnes kolaroi". Eikö tuossa nyt ole jonkinlainen ristiriita?
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Mielenkiintoinen arvio Häkkisestä ja Räikkösestä insinöörin silmin:

http://www.suomif1.com/2014/08/f1-suunnittelija-vastasi-kumpi-on-parempi-hakkinen-vai-raikkonen/

Tietenkin. Anderson mistään mitään tiedä. Tuskin on edes Räikköstä nähnyt henkoht. Juoruja vaan.

Vähän haiskahtaa jälleen tälläinen uutinen, miten monta kertaa vastaavaa saa lukea Räikkösestä. Sitten jollain ihmeen kaupalla ajaa 20m€ diilillä Ferrarilla. Joo, on ne idiootteja siellä maranellossa kun palkkasivat laiskan suomalaisen. Kyllä ulosanti on varmasti kuskeilla erilainen ja Räikkösen ulosannista saa tälläisiä uutisia loputtomiin.

Mistä tuokin on repäisty että "jos auto on hyvä niin Räikkönen pidättelee jotain". Mikä auto on ollut niin hyvä että joku insinööri keksii että Räikkönen pidättelee jotain?

Uskon että lähimpänä totuutta tämän kauden Räikkös-uutisoinneista on ne renkaisiin liittyvät kommentit mihin Grojeankin viittasi taannoin ja mun mielestä Kimi itsekin niitä kommentoinut, että tämän vuoden renkaat eivät anna auton etupäähän riittävää pitoa ja oma ajotyyli ei saa näitä nykyrenkaita toimimaan kunnolla. Siinä varmaan isoin syy miksi eroa Alonsoon. Kaikki muu pitkälti spekulaatiota ja median paskapuhetta milloin muka "passion for driving is missing" ja "kimi varmaan antaa surkeaa palautetta insinööreille/ ei osaa kehittää autoa" jne.

_
 
Viimeksi muokattu:

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Vähän haiskahtaa jälleen tälläinen uutinen, miten monta kertaa vastaavaa saa lukea Räikkösestä.

Älä muuta virka. Jostain syystä ovat aina yhden huippukuskin niskassa milloin epäillen motivaatiota milloin mitäkin. En muista yhtään huippukuskia joka aktiiviaikanaan huipputallissa olisi joutunut samanlaisen kansainvälisen vainon kohteeksi siitä, että ei viitsi, ei ole motivaatiota, on laiska, ei kiinnostu testaamisesta, häipyy kisapaikalta heti kun on ajanut puhumatta mitään, ryyppää liikaa jne. Törkeää kirjoittelua, ei voi muuta sanoa!
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jahas, nyt on sitten huhua että Marussialta saattaisi jäädä kausi kokonaan kesken taloudellisten ongelmien takia. Siellä on kuulemma jopa 10 miljoonaa piikissä Ferrarille ja joku tärkeä alihankkija on jo tehnyt konkurssin kun maksut on olleet maksamatta. Kalusto oli tullut Belgiaan mutta paljon muita talleja myöhemmin, ja huhut kertovat että Belgian kisa saattaisi jäädä pahimmassa tapauksessa tallin viimeiseksi.

Kyllä tämä taloustilanne ja lajin muutkin vaikeudet yhdistettynä erään pikkumiehen pohjattomaan ahneuteen alkavat ilmeisesti pikkuhiljaa näkymään. Marussian tilanne lienee tällä hetkellä pahin, Sauber on ollut nälkärajalla jo vuosikausia ja tämä tallin historian heikoin kausi tuskin helpottaa yhtään, Caterhamin viimeisin kuskivaihdos kertonee siitä että sielläkin raavitaan rahaa kasaan mistä sitä on saatavilla, Force India on ollut viime kaudet kroonisessa rahapulassa ja näiden Intian miesten muutkin bisnekset on kuulemma aika heikossa jamassa joten varmaan ei ole hirveästi varaa pumpata omia rahojakaan talliin, ja Lotushan on myös ollut suurissa vaikeuksissa ja velkaa on reilusti ainakin omistajalle. Käytännössä siellä taitaa olla rahoitus hyvällä tolalla ainoastaan Ferrarilla, Mersulla, McLarenilla, Red Bullin molemmilla tiimeillä ja pienemmistä talleista ainoana Williamsilla. Muilla menee enemmän tai vähemmän heikosti taloudellisesti.

Saas nähdä alkaako kohta oikein kunnon pudotuspeli, tai nähdäänkö tallien kuskeina kohta lisää jotain upporikkaita turisteja joille ostetaan superlisenssi? Saattaa kohta olla ihan ajankohtainen se tasaisin väliajoin esille nouseva idea tallien kolmansista autoista jos suuntaus jatkuu tällaisena.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jenkkikuski Alex Rossi ajaa kuulemma Chiltonin tilalla toista Marussian autoa Spassa.

EDIT: Chiltoninilla ilmeisesti jotain rahoitukseen liittyviä epäselvyyksiä ja siksi Rossi korvaa hänet ainakin Spassa. Kyllähän tuolla jenkillä ihan kohtuulliset näytöt on pikkuluokista joten tuskin ainakaan huonompi on kuin Chilton joka on Ericssonin ohella näitä F1-luokan pahimpia turisteja. Mutta kesken kauden on vaikea hypätä mukaan joten tuskin Rossikaan Bianchia pystyy haastamaan, silti ihan mukava nähdä vähän uutta verta heikon Chiltonin tilalla.

EDIT: Chilton itse kommentoi tilannetta siten että hän antoi ajopaikkansa Rossille vapaaehtoisesti jotta talli saisi kerättyä vähän rahaa. Eli ilmeisesti nuo huhut Marussian surkeasta rahatilanteesta ovat ihan totta.
 
Viimeksi muokattu:

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Jahas, nyt on sitten huhua että Marussialta saattaisi jäädä kausi kokonaan kesken taloudellisten ongelmien takia. Siellä on kuulemma jopa 10 miljoonaa piikissä Ferrarille ja joku tärkeä alihankkija on jo tehnyt konkurssin kun maksut on olleet maksamatta. Kalusto oli tullut Belgiaan mutta paljon muita talleja myöhemmin, ja huhut kertovat että Belgian kisa saattaisi jäädä pahimmassa tapauksessa tallin viimeiseksi.

Kyllä tämä taloustilanne ja lajin muutkin vaikeudet yhdistettynä erään pikkumiehen pohjattomaan ahneuteen alkavat ilmeisesti pikkuhiljaa näkymään.

Marussian uusimmat ongelmat juontavat kevääseen. Silloin venäläinen Marussia Motorsin omistaja vetäytyi. Marussia Motorsin superautojen kehittämisprojekti haudattiin ja samalla päättyi omistajuus F1-tallissa. Nyt tallin omistaa Irlantiin rekisteröity yhtiö, joka hakee pakon edessä uutta rahoitusta kuumeisesti. Jota ei ole löytynyt, vaikka ostajakandidaattia on huhujen mukaan haettu aina serbimafiaa myöten.
 

liuzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManUtd
Ekat Span reenit takan. Mersun myllyjä käyttävät aivan ylivoimaisia. Tosin sanottakoot, että Ferrarit yllättävän hyviä. Renaultin moottorilla ei pääse näämmä mihinkään.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
"Kun arvontalaulu raikaa, on arvonnan aika... Kelle nalli napsahtaa, nalli napsahtaa?"

Marussian viikonlopun kuljettaja-arvonnan voittaja olikin loppujen lopuksi Max Chilton joka yllättäen palasikin auton rattiin kesken perjantain harjoitusten ja ajaa kuulemma sittenkin Belgian kisan. Eli lyhkäiseksi jäi Alex Rossin pesti ainakin toistaiseksi.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Bottas ykkönen ja Räikkönen neljäs aamun harjoituksissa. Nyt Spassa tulee vettä kaatamalla, vain 40 minuuttia ennen aika-ajon alkua.

http://www.suomif1.com/2014/08/ferrari-pomolta-ikavia-uutisia-kimi-raikkosesta/

Allison sen myöntää, että autoa ei saada enää tälle kaudelle Kimille hyväksi, koska siinä on perustavanlaisia ominaisuuksia joita ei voi muuttaa. Vähän pystytään aina parantamaan sitä, mutta ei siitä sellaista saada mitä Kimi haluaa.
 
Viimeksi muokattu:

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Ericssonin uran jatko tulisi mielestäni olla kohta jo vaakalaudalla. Ei siinä mitään, että häviää tallitoverilleen, mutta kun tallikaveri on ensimmäistä F1 aika-ajoa ajamassa ja häviät sekunnilla, niin eihän se cv:ssä hyvältä näytä. Toki keli oli vaikea, mutta mielestäni pienen kosteuden ja vaikeiden olosuhteiden olisi pitänyt vahvistaa Ericssonin osakkeita entisestään, koska hän on kuitenkin autolla jo sen puoli vuotta ajanut, välillä jopa sateella. Lottererilta sen sijaan koko viikonloppu on ollut oikeastaan todella hyvä. Kaveri ei missään nimessä ole ollut muiden tiellä radalla sen enempää, kuin muutkaan häntäpään tallin kuskit, mutta ei ole Lotterer myöskään aiheuttanut mitään suuria vahinkoja.

Ihmettelen kyllä suuresti, että mistä Chilton kerää rahansa tuohon ajamiseen. Kuka panostaa ja uskoo Chiltoniin niin paljon, että on valmis laittamaan omia rahoja peliin. Ei Chilton toki poskettoman huono ole, mutta hyvin vaikea nähdä hänen nousevan tulevaisuudessa maailmanmestaruuteen, tai edes GP-voittoon, toki nyt kun näin sanon niin tietysti Chilton dominoi formuloita tulevat vuodet.

Grosjean on mielestäni kasvanut jo todella hyväksi kuljettajaksi. Laittaa Maldonadoa usein turpaa ja ajaminen on muutenkin vakaata. Crashjean lempinimi voitaneen heittää romukoppaan näiden suoritusten myötä. En sitten tiedä onko isäksi tuleminen vaikuttanut ranskalaiseen, mutta tällä hetkellä Grosjean ulosmittaa potentiaaliin oikein mallikaasti. Valitettavasti Lotus nyt vain on mitä on.

Aika-ajoja katsellessa minua jäi häiritsemään tämä Ricciardon kierros viimeisessä aika-ajo osiossa. Ricciardo ajoi ulos viimeisissä mutkissa, mutta ei menettänyt lähes ollenkaan aikaa turva-alueiden ansiosta. Ricciardo paransi aikaansa ja aika myös hyväksyttiin. Ennen vanhaan turva-alueen tilalla olisi ollut nurmikkoa, joka olisi varmistanut sen, että omaa aikaansa ei olisi enää Ricciardo pystynyt parantamaan. Kannatan toki turva-alueita siinä mielessä, että turvallisuus toki ensin, mutta mielestäni kierrokset tulisi ajaa valkoisten viivojen välissä eikä turva-alueita hyödyntäen. Mielestäni tulisi aina aika-ajoissa olettaa, että asfaltoidut turva-alueet ovat nurmi päällysteisiä, jolloin tässäkin tilanteessa nähtäisiin Ricciardon saaneen kohtuutonta hyötyä ja hänen aikansa olisi mitätöity. Se on väärin, että joissain mutkissa saa ajaa niin kovaa kuin huvittaa, koska turva-alue varmistaa sen, että radalle palaaminen on nopeaa ja kivutonta, ja käytännössä kuski menettää radan ulkopuolella käymisessä vain sen minkä on juuri saavuttanut, kun on ajanut edellisen mutkan ylikovaa.

Mutta kyllähän tämä kausi on vähän lässähtänyt, kun Mersut menevät useita sekunteja muiden edellä. En alunperinkään ymmärtänyt miksi sääntöjä lähdettiiin muuttamaan niin suuresti tuolla 2010-luvun tienoilla. Silloin muistaakseni tehtiin ensimmäisiä isoja sääntömuutoksia, jonka seurauksena Red Bull nousi suurten tallien joukkoon. Sitä ennen mestaruudet oltiin ratkottu kuitenkin hyvin pienillä marginaaleilla, kuten 2007 mestaruus ratkesi viimeisessä kilpailussa ja piste-erot top-3:ssa olivat yhden pisteen luokkaa, tämän jälkeen 2008 mestaruus ratkesi käytännössä viimeisessä mutkassa. Muistan edelleen ne tuulettelut Ferrarin piltuussa, kunnes todellisuus iski vasten kasvoja.
 

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ihmettelen kyllä suuresti, että mistä Chilton kerää rahansa tuohon ajamiseen. Kuka panostaa ja uskoo Chiltoniin niin paljon, että on valmis laittamaan omia rahoja peliin. Ei Chilton toki poskettoman huono ole, mutta hyvin vaikea nähdä hänen nousevan tulevaisuudessa maailmanmestaruuteen, tai edes GP-voittoon, toki nyt kun näin sanon niin tietysti Chilton dominoi formuloita tulevat vuodet.

Muistelisin, että tuo Chilton ajaa isänsä rahoilla, kun faija on joku monimiljonääri. Eli pappa betalar. Ja vaikka Chilton nyt ei mikään tolkuttoman nopea olekaan, niin lähes varmasti se aina tulee maaliin. Ei tainnut viime vuonna keskeyttää kertaakaan ja tänäkin vuonna vasta kerran. Merkitsee paljon noille pikkutalleille, ettei tarvitse olla koko ajan korjailemassa autoa, kun siitä tulee niitä kuluja.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Muistelisin, että tuo Chilton ajaa isänsä rahoilla, kun faija on joku monimiljonääri. Eli pappa betalar.

Juuri näin. Tuo Chiltonin perhe on upporikas ja pojat Max ja Tom ajelee hyvin pitkälti perheen ja isän bisneskumppaneiden rahoilla. Poikien isä Grahame Chilton käsittääkseni omisti ainakin jonkun suuren vakuutusyhtiön minkä hän myi jokunen vuosi sitten sijoittajille ja tienasi siinä mottipäisen summan rahaa.

Chiltonin kunniaksi pitää sanoa se että tuo kyllä auton varsin varmasti maaliin saakka, ja on siinä suhteessa parempi kuin yhtä lailla hidas mutta koko ajan törmäilevä Marcus Ericsson. Mutta kyllä tuo Chiltonkin voisi jatkaa harrastelemistaan vähäpätöisemmissä sarjoissa että oikeasti lahjakkaammat kuljettajat pääsisivät kuninkuusluokkaan. Tosin samapa tuo melkein kuka noilla Caterhamin ja Marussian romulaatikoilla ajaa.

Lottererilta kyllä ihan vahva aloitus ottaen huomioon vähäinen kokemus autosta ja tämän päivän ykkösistä ylipäänsä. Kunnolla pataan tallikaverille eikä minkäänlaisia virheitä. Kyllähän tuosta Lottererista huomaa että vaikka kokemusta ei ykkösistä ole niin ammattimies kyseessä on.


EDIT: James Allison muuten oli sanonut että tämän kauden Ferrarista ei tulla saamaan Räikköselle sopivaa koska auton perusrakenteessa on jotain sellaista mitä ei pystytä kesken kauden muuttamaan (eli kyse lienee juuri tästä vetotankojousituksesta). Jotain pieniä parannuksia pystytään tekemään, ja on jo tehty kauden aikana, mutta tuosta autosta ei kuulemma saada tehtyä sellaista mitä Räikkönen haluaa ja mikä hänen ajotyylilleen sopii.

Tässä tuo suomif1:n juttu
 
Viimeksi muokattu:

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Vieläkös BBC:ltä löytyy ilmainen streami. Belgia on niin hieno kisa että tekisi reissussa mieli iPadilla väijyä
 

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
Marussian viikonlopun kuljettaja-arvonnan voittaja olikin loppujen lopuksi Max Chilton joka yllättäen palasikin auton rattiin kesken perjantain harjoitusten ja ajaa kuulemma sittenkin Belgian kisan. Eli lyhkäiseksi jäi Alex Rossin pesti ainakin toistaiseksi.

Eiköhän Richard Branson tule ja osta tallin takaisin. Näin toivoisin ja veikkaisin tällä kertaa. Myös Heikille soisin näytönpaikan Caterhamilta.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Miksi tuo kusettaja Rosberg ei saanut rangaistusta Hamiltonin rengaan puhkomisesta?
Nico on kyllä säälittävä kuski. Kusettanut koko kauden niin paljon kuin pystyy. Lewis on ollut selvästi paras kuski ja ansaitsisi mestaruuden, mutta Nicon kusettamisen lisäksi tuurikin on ollut koko ajan Nicon puolella.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Olisi ollut hauska nähdä Kimi podiumilla pitkästä aikaa, tosi hyvän kisan ajoi! Bottaksella lopussa kuitenkin tuoreemmat renkaat, joiden turvin pääsi melko vaivattomasti ohi. Red Bullin taktiikka minimaalisilla siivillä toimi ainakin Ricciardon kohdalla, joka piti todella hyvää kyytiä alusta loppuun. Hamiltonin kisa meni yllättäen heti pipariksi ja kisainssiä alkoi selvästi vituttaa Hamiltonin anelut kisan lopettamisesta kesken.

Eniten tästä kisasta jäi kuitenkin mieleen Magnussenin melko törkeät peippaukset kesken ohitusyritysten. Taisi Kemmelin suorallakin painaa Alonson nurmelle kerran. Melkoisella tsägällä selvisi kuitenkin ilman vaurioita näistä. Jatkossa kannattaa ehkä miettiä puhuuko Räikkösen känneistä tai mistään, jos itse ajaa kuin pastormaldonado.

Näin viihdyttävää Span kisaa ei olla nähty hetkeen, muutenkin tällä kaudella on nähty todella vähän mitään haukotuttavia kisoja.
 

Groozie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Miksi tuo kusettaja Rosberg ei saanut rangaistusta Hamiltonin rengaan puhkomisesta?
Nico on kyllä säälittävä kuski. Kusettanut koko kauden niin paljon kuin pystyy. Lewis on ollut selvästi paras kuski ja ansaitsisi mestaruuden, mutta Nicon kusettamisen lisäksi tuurikin on ollut koko ajan Nicon puolella.

Ei kai kukaan oikeasti luule, että Rosberg tahallaan Hamiltonin kolasi. Noissa hajottaa helposti pelkästään oman autonsa. Racing incident, hyvä kun pojat ajavat kunnolla kilpaa. Luovuttaja-Hamilton ei kyllä mestaruutta yhtään enempää ansaitse. Rosberg vetänyt Monacosta lähtien turpaan aika-ajoissakin, vaikka Hamiltonin piti olla mr. puhdas nopeus.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Miksi tuo kusettaja Rosberg ei saanut rangaistusta Hamiltonin rengaan puhkomisesta?
Nico on kyllä säälittävä kuski. Kusettanut koko kauden niin paljon kuin pystyy. Lewis on ollut selvästi paras kuski ja ansaitsisi mestaruuden, mutta Nicon kusettamisen lisäksi tuurikin on ollut koko ajan Nicon puolella.

Rauhoituhan nyt vähän. Racing incident joista ei minun mielestäni tarvitse mitään rangaistuksia jaella, varsinkin kun tuosta kärsi molemmat (vaikkakin Hamilton loppujen lopuksi enemmän). Ja vaikka miten yrität väittää että Rosberg olisi jotenkin kusettamalla tai tuurilla hankkinut MM-johtonsa niin kyllä hän on vaan ihan ajamallakin pystynyt toistuvasti lyömään Hamiltonin ja ansainnut MM-johtonsa, vaikka Hamiltonilla onkin ollut enemmän myös ongelmia. Voittajat tarvitsevat myös vähän onnea.

Bottas jatkaa hienoja otteitaan ja taas podiumi. Bottas kyllä ajaa koko ajan ihan maksimitasolla mitä tuolla Williamsin kalustolla pystyy, todella kypsää ajamista viikonlopusta toiseen. Räikkösellekin lopultakin onnistuminen, ja ensimmäistä kertaa pystyi lyömään Alonsonkin. Jospa se siitä alkaisi sujumaan vähän paremmin.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos Williamsin toinen kuski saisi maximoitua tuloksen samalla tavalla joka viikonloppu kuin Valtteri, niin Ferrari olisi jäänyt jo MM-taistossa kuin paska tikkuun.

Massa oli kisan suurin epäonnistuja. Vauhti ei riittänyt mihinkään.

E: Nicolla kuulemma itku melkein silmässä Skyn haastattelussa, kun yleisö buuasi hänelle. Kyllähän sen näki jo siinä pallilla, että oli suorastaan järkyttynyt yleisön reaktiosta.

Toivon kyllä sydämeni pohjasta mestaruutta Hamiltonille. Rosberg on kaikessa kokonaisuudessaan niin tylsä. Sanoo kaiken mitä sponsorit haluaa kuulla, hymyilee jatkuvasti ja pelaa mun mielestä enemmän likasta peliäkin kuin Lewis.

Valtterilta ja Kimiltä hienoa duunia. Oli jokseenkin outo fiilis, kun palkintopallipaikka piti ratkoa meidän poikien kesken. Kannustin kyllä Kimiä, koska oli ajanut niin hienon kisan ja olisi todellakin sen ansainnut, mutta ei vaan vauhti riittänyt. Hienoa että Valtteri sitten otti sen tilan.

E: Mitä mieltä muuten Magnussenista? Ajeli mielestäni aika häikäilemättömästi. Työnsi Alonsonkin kaksi kertaa ulos radalta, kerran nurmikolle pääsuoralla ja toisen kerran siellä radan keskivaiheilla yli rata rajojen.
 
Viimeksi muokattu:

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Vihdoinkin Hamilton sai maksaa siitä törkeästä Rosbergin peittelystä jossa on aina luotettu siihen että Rosberg väistää kun Hamilton vetää oven täysin kiinni niin että Nicolla ei ole tilaa. Paras olisi että molemmat olisi keskeyttänyt. Toki kun kerran mestaruus menee jommalle kummalle niin mieluummin Nicolle kuin pyhimys-Lewikselle. Kimiltä pitkästä aikaa hyvä kisa ja pisti Alonsolle kisassa päihin ihan laiskuuttaan. Ja on se Ricardo vaan kova, taas hieno voitto kun Mersut hölmöili siihen mahdollisuuden. Myös Bottas jatkoi vahvoja esityksiä.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
F1 News - F1 Belgian Grand Prix: Hamilton: Rosberg admits he hit me deliberately


Rosberg myönsi osuneensa tahalleen Hamiltoniin "to prove a point". Aika törkeetä toimintaa.

Ei Nico kääntänyt autoa Lewiksen alle vaan Lewis itse käänsi autonsa Rosbergin etusiipeä päin. Toki Nico oli voinut jälleen väistää ulos radalta kuten Lewis on jatkuvasti olettanut. Epäilen että Rosberg ei myönnä mitään tahallisuutta vaikka Pyhimys-Lewis näin yrittää uskotella. Mustamaalausta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös