Florida Panthers 2021–2022 – contenderin nousu

  • 156 101
  • 488

Ippenator

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi, Ilves, Carolina, Colorado ja Florida
Osaisko pelejä enemmän katsoneet valaista hiukan, että miksi Lundell saa niin niukasti minuutteja? Onko kyse ihan vaan siitä, ettei tulokas ole vielä ihan valmis kaikkein tiukimpiin pleijareiden ratkaisupeleihin? Miten Anton suoriutui Capsia vastaan?
Yhtä peliä lukuunottamatta kaikki pelit katsoneena Lundellin peliajan merkittävä pieneneminen on kyllä ihmetyttänyt. Toki kun ei tehoja juurikaan ensimmäisissä peleissä tullut paremmista ketjukavereista ja suuremmasta peliajasta huolimatta, niin sillä lienee ainakin asiaan ollut vaikutusta. Mielestäni ei kyllä mitenkään huonosti silloinkaan silti pelannut.

Nyt Lunkka on kyllä selvästi pudonnut Brunetten luottopelaajien joukosta - ainakin hyökkäyspelin osalta. Ja nykyisten varsin onnettomien ketjukavereiden kanssa ja noin pienellä peliajalla, ei ole kyllä tehojen paraneminen näköpiirissä. Mamin varsinkaan ei ole mielestäni välttämättä edes NHL-tason pelaaja - ainakaan todellisessa contenderissa. Eikä tuo Acciarikaan mikään kovin kummoinen pelaaja varsinkaan hyökkäyspelissään ole.

Harmi kyllä, että Lunkkaan nyt löytyy noin vähän luottoa. Se kun samalla johtaa nyt selvästi Barkovin ylikuormittamiseen, mikä taas pahimmillaan kostautuu Barkovin väsymisen ja loukkaantumisriskin kasvaessa Floridan edetessä pidemmälle playoffseissa.

Henkilökohtaisesti pidän varsin huonona merkkinä valmentamisen tasosta, mikäli tiukan paikan tullen ei uskalleta luottaa jo osaamisensa vahvasti näyttäneisiin erityisen lupaaviin nuoriin pelaajiin.
 
Viimeksi muokattu:
Toivottavasti weegarille ei tehdä pitkää ja kallista sopparia.. todella hasardi ja jäähyherkkä pakki. Hyvin täyttänyt Mathesonin jättämän aukon
Weegar oli edellisellä kaudella hyvä. Tälläkin kaudella ajoittain. Onneksi tässä on vielä kausi ennen kuin tuo sopimus päättyy. Se 2020-21 pelitaso on hyvin 7M arvoinen. Nyt on sitten jotain muuta.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Weegar oli edellisellä kaudella hyvä. Tälläkin kaudella ajoittain. Onneksi tässä on vielä kausi ennen kuin tuo sopimus päättyy. Se 2020-21 pelitaso on hyvin 7M arvoinen. Nyt on sitten jotain muuta.
Ei ollut kyllä playoffeissa hyvä edelliskaudellakaan. Poffeissa pelataan tarkempaa peliä niin silloin tuommoiset hölmöilyt kostautuvat vielä isommin. Pujottelukeppinä toimi edelliskaudellakin
 

Mäntylä #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Panthers,
Ja edelleen weegar aivan käsittämättömän köykänen omassa päässä ja siitä Tampalle voittomaali. Poppareille ja puolustaja tilalle.
 

#16 Murray

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Weegar on ollut lähes jokaisessa pudotuspeleissä päästetyssä maalissa se pääsyyllinen. Se on nyt maksamassa todella kovaa hintaa ettei Brunetella ole munaa laittaa häntä poppareille seuraamaan kuinka pudotuspeleissä pitäisi pelata. Reservissä olisi kyllä ukkoa jotka suoriutuisivat montaa kertaa paremmin ja varmemmin.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Surullista puuhastelua Floridan pakeilta ja Tampaa vastaan ei ihan hirveästi ole varaa noin keskinkertaiselle pelaamiselle. Alkaa näyttää siltä, että paukut ovat menneet, ei vaan yksinkertaisesti riitä. Missä muuten Barkov?
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Syntipukkien hirttämisen lomassa muistuttaisin, että Panthers on tehnyt sarjassa tasan kaksi maalia, vaikka joukkueen pakit, erityisesti Weegar, ovat pelanneet kiekkoa omista melko hyvin ulos.

Mihin on kadonnut runkosarjan "paras" hyökkäys?
 

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts, Yanni Gourde
Syntipukkien hirttämisen lomassa muistuttaisin, että Panthers on tehnyt sarjassa tasan kaksi maalia, vaikka joukkueen pakit, erityisesti Weegar, ovat pelanneet kiekkoa omista melko hyvin ulos.

Mihin on kadonnut runkosarjan "paras" hyökkäys?

Tampa on vihdoin saanut Toronto-sarjan jäljiltä viisikkopuolustustaan kuntoon. Ja siellä takana häärii sattumoisin liigan paras veskari.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kasvukipuja nämä ovat. Ei tämä Floridan viimeiseksi saumaksi jää, vaikka huvittikin käyttäjän @teude kommentti, ettei makeaa liikaa nyt mahan täydeltä ja seuraavaa sarjavoittoa voikin odotella taas 26 vuotta.

Paljon parempaan pitäisi esim. Barkovin pystyä, mutta onhan tuo Tampan pakkikalusto ihan tajuttoman kova ja siihen päälle koko sarjan (ja maailman) paras maalivahti.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Kasvukipuja nämä ovat.
Ikkuna on auki, mutta valitettavasti se on vasta tuuletusikkuna. Capsia vastaan oli jo vaikeaa ja nyt ei oo helppoa, kun on vielä vaikeempaa. Sasha alisuorittaa, Bennett on kadonnut liki kokonaan kuvasta, Hubidubi vetelee omia kuvioitaan ja Weegar näkyy kerran tai kaksi per peli tulostaululla. Lunkkakin vetää jollain Jesse-minuuteilla ja vielä vähän alle. Mikäköhän senkin takana mahtaa olla?
 

rinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Sellaista tällä kertaa. Kovin kaksijakoinen kausi kissalaumalta lopulta. Jotain hyvää, jotain huonoa.

Kautta voi Panthersille pitää onnistuneena, ainakin tavallaan. Toimistolla on asioita tehty oikein. Kaukaloon saatiin joukkue, joka kykeni runkosarjan voittamaan. Panthers voitti runkosarjan hyökkäämällä. Pelien viihdearvo oli korkealla, kun maalinteko toimi. Omissakin soi paljon, mutta Panthersin kyky maalintekoon antoi paljon anteeksi. Joukkue kykeni useamman maalin takaa-ajoja kääntämään voitoksi.
Runkosarjan osalta onnistujia oli laajalla rintamalla. Huberdeau, Barkov, Reinhart, Lundell, Marchment... Panthersin hyökkäys runkosarjassa kykeni tehokkaasti tulosta takomaan kolmella ketjulla.

Pudotuspeleihin joukkue ei sitten enää uutta vaihdetta löytänytkään, ei ollut variaatiota pelitavasta. Jo Capitals-sarja näytti merkkejä siitä. Capsin träppi, Capsin fiksu puolustus aiheutti jo huomattavaa pään vaivaa Panthersille. Runkosarjan nopeat hyökkäykset lakkasivat toimimasta. Ei saatu enää jatkuvasti paikkoja luotua kiekonriistoista. Joukkue sortui sen sijaan hakkaamaan päätä puolustusmuuriin, kun pelitavasta ei oikein selkänojaa löytynyt puolustuksen murtamiseen. Capsia vastaan sitkeys kuitenkin vielä riitti. Saatiin vielä Verhaeghen johdolla kärkiketjuista riittävästi irti. Mutta astetta laadukkaampi Tampa riisui Panthersin lopullisesti aseista. Cooperin Tampa pelasi äärimmäisen fiksusti, kurinalaisesti puolustaen. Panthersin peli hyytyi siinä täysin. Onnistujia ei Bobrovskyn lisäksi voi nimetä.

Melkoista oppirahojen makselua tästä keväästä tuli niin pelaajille kuin Brunettellekin. Runkosarjassa pelejä kyettiin voittamaan hyökkäämällä. Hyökkäyksessä oli ratkaisukykyisiä pelaajia kolmeen ketjuun. Joukkue osasi nopeasti kääntää aukeavat tilanteet maalia kohti. Pudotuspeleissä näistä nopeista hyökkäyksistä oli vain muisto jäljellä, kun niin Capitals kuin Tampakin näyttivät tiukan puolustamisen mallia. Malttia (tai kykyä?) rakentaa niitä paikkoja tiukempaa puolustusta vastaan ei riittävästi löytynyt. Yksilöt, ne kovimmatkin, katosivat kuvasta, kun joukkueena ei vastauksia Tampan peliin ollut. Ei löytynyt ketään, joka olisi kyennyt otteillaan joukkuetta edestä johtamaan. Hieman surullista on, että Panthers jäi tällä kaudella ensimmäistä kertaa nollille kauden viimeiseksi jääneessä ottelussa.

Runkosarjan voitto ja siihen johtaneet otteet olivat kuitenkin viihdyttäviä. Ensimmäinen voitettu pudotuspelisarja menee niin ikään vahvasti positiivisen puolelle. Lundellin esiinmarssi, Huberdeaun ja Barkovin peliinsä löytämä taso, Bobrovskyn paluu kohti parempaa... Kaudessa oli paljon positiivista. Hieman ikävä sivumaku jää vain kauden lopusta. Ei Panthers kyennyt edes tosissaan haastamaan Tampaa voitosta tämän kevään sarjassa. Kyllä joukkueelta enemmän odotettiin kuin Tampa-sarjassa nähtiin.
 
Viimeksi muokattu:

Kuuukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Hirveän vaikeeta on voittaa playoff-sarjaa kolmella tehdyllä maalilla. Omiin meni 13 maalia eli ei sekään nyt ihan lapaan mennyt. Aika klassinen runkosarjajoukkueen playoff-kevät, Tampa näytti sitten miten keväällä pitää pelata.

Brunettella ei ollut oikein mitään annettavaa pleijareista ja jotenkin jäin lisäksi kaipaamaan semmoista oman pään isäntää ja asennepelaajaa näiden kahden sarjan aikana. Nyt selkeästi meni mailanpuristamiseksi, kun homma ei rullannutkaan enää samalla tavalla kuin runkosarjassa eikä oikein kukaan saanut joukkuetta sytytettyä pelaamaan missään vaiheessa. En nyt tiedä voiko tuosta ketään yksittäistä pelaajaa heittää bussin alle kun sen verran kollektiivinen alisuorittaminen oli, Bobrovskylle nyt voi antaa puhtaat paperit, että antoi edes mahdollisuudet voittaa pelejä.

Kokonaisuutena kausi oli toki hieno, runkosarjan voitto ja monien yksittäisten pelaajien hienot kaudet. Runko pysyy kohtalaisen hyvin kasassa ensi kaudellekin, mielenkiintoista nähdä miten toimitaan Luostarisen ja Marchmentin kanssa offseasonilla.
 

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Florida maksoi nyt oppirahoja korkojen kera. Ehkä tämä on taas hyvä muistutus siitä, että se superhyvä hyökkäys ei ole menestyksen tae pudotuspeleissä. Joskin tuntuu ettei Tampaa vastaan oikein mikään toiminut. Pakisto mielestäni kaipaisi vahvistuksia. Ovatko Montour ja Forsling oikean contender -joukkueen puolustajia? Oikeastaan Ekbladin lisäksi tuo pakisto ei oikein vakuuta. Olisiko ideaa laittaa joku hyökkääjä vaihdossa laatupuolustajaan?
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Ovatko Montour ja Forsling oikean contender -joukkueen puolustajia?
No kyllä ovat. Forsling oli harvoja onnistujia pleijareissa, vaikka kaksi virhettä vikassa matsissa tekikin omassa päässä. Niistä ei sentään rankaistu maalien muodossa. Mutta on kyllä huikea kiekollinen pakki, hyvä luistelu ja pelirohkeutta löytyy. Montour on melkeinpä ihanteellinen kolmosparin pakki ja käyttökelpoinen 2. yv:lläkin. Meni väärään osoitteeseen nuo moitteet minusta.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Jos avauskokoonpanon pakkeja pitää sormella osoitella, niin sormi näyttää kyllä Weegariin. Pelaaminen oli välillä ihan järkyttävää. Tuntui siltä, ettei hän välillä luottanut pariinsa ollenkaan ja yritti tehdä kentällä kaiken. Kauheaa höntyilyä ja vastustajalle maaleja. Hän oli paikoin luisteleva katastrofi.

Olen kyllä syvästi pettynyt Floridan munattomaan esitykseen pleijareissa ja putoaminen tässä vaiheessa oli ansaittua. Odotin Barkovilta ja Huberdeaulta paljon enemmän. Kokematon coachi ei pystynyt reagoimaan oikeastaan millään tavalla missään vaiheessa, ei Capsia vastaan eikä varsinkaan Tampaa vastaan. Oikeastaan vain Bobi teki sen, minkä osasi, kaikille muille lampaanperse.
 

Vatso

Jäsen
Vähän ehkä kyseenalaista tuokin, että miten saavat rungon pidettyä kasassa. Jos nyt oikein katsoin niin 16 sopimuksella (8+5+2) tilaa katossa n. 4,5m ja sillä pitäisi siis saada 5+2+1 sopimusta mahtumaan katon alle, ei taida onnistua ilman siirtoja?

Ehkä kannattaisi nyt laittaa Huberdeau lihoiksi, kun pelaa vielä ensi vuonna halvalla sopimuksella ja kesällä tuosta voisi saada hyvän hinnan? Samalla oven avauksella vielä Weegar ulos ja tilalle joku halvan sopimuksen omaava peruspakki, olisi varmasti käyttökelpoisempi playoff väännöissä kuin Weegar.
 

Rambokala

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Ei kai siinä, Floridan playoff urakka on vielä aluillaan. Harvoin yksikään jengi kovin pitkälle marssii ilman että on ensin muutama vuosi opeteltu pelaamaan pleijarilätkää.
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Vähän ehkä kyseenalaista tuokin, että miten saavat rungon pidettyä kasassa. Jos nyt oikein katsoin niin 16 sopimuksella (8+5+2) tilaa katossa n. 4,5m ja sillä pitäisi siis saada 5+2+1 sopimusta mahtumaan katon alle, ei taida onnistua ilman siirtoja?
Samaa huolestuneena ynnäilin. Barkovin hinta nousee ensi kaudeksi neljä miljoonaa, Verhaeghen kolme ja Yandlen ulososton caphit kolme miljoonaa. Ei ole helppo palapeli ensi kauden joukkueen kasaaminen.
 
Ehkä kannattaisi nyt laittaa Huberdeau lihoiksi, kun pelaa vielä ensi vuonna halvalla sopimuksella ja kesällä tuosta voisi saada hyvän hinnan? Samalla oven avauksella vielä Weegar ulos ja tilalle joku halvan sopimuksen omaava peruspakki, olisi varmasti käyttökelpoisempi playoff väännöissä kuin Weegar.

Siis joukkueen tärkein tai toiseksi tärkein vieläpä halvalla sopimuksella pelaava pelaaja ulos, jotta saadaan mitä? Eihän tuossa nyt ole järjen hiventäkään minusta. Ja vielä Weegar, joka niin ikään pelaa tasoon nähden naurettavan halvalla sopimuksella vielä ensi kauden ja on ollut läpi kauden joukkueen ykköspuolustaja.

Kauppaisit siis hyvillä sopimuksilla pelaavan kärkihyökkääjän ja kärkipakin pois juuri nyt kun menestysikkuna on em. sopimuksista ja esim. Lundellin tulokassopimuksesta johtuen auki. Kerrotko vielä, että miksi?

Ensi kausi on capin suhteen haastavampi kuin kuluva, mutta ei sitä ainakaan helpota edullisilla sopimuksilla pelaavien kärkipelaajan kauppaaminen.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: S.T.

nksh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers
Runkosarjasta ei varmaan tarvitse enää mitään kirjoittaa, se oli ja meni hyvin. Ensimmäinen kierros hoidettiin pudotuspeleissä, mutta toisella kierroksella loppui sitten kaikilta paukut huikeaa Tampaa vastaan. Se oli tämän joukkueen maksimi näissä playoffseissa.

Se miten tästä jatketaan on kyllä erittäin mielenkiintoista. Lähteekö Brunette vaihtoon mitä itse ainakin kannattaisin vai annetaanko opetteluaikaa lisää ja annetaan coren vanhentua oppirahoja maksellessa? Barkovilla alkaa jo 10. ja Huberdeaulla 11. kausi.. Mitäs ajatuksia Brunetten asema muissa herättää?

Olisi ollut kyllä mielenkiintoista nähdä miten Q:n alaisuudessa olisi mennyt!
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Apa

ipaz

Jäsen
Vähän ehkä kyseenalaista tuokin, että miten saavat rungon pidettyä kasassa. Jos nyt oikein katsoin niin 16 sopimuksella (8+5+2) tilaa katossa n. 4,5m ja sillä pitäisi siis saada 5+2+1 sopimusta mahtumaan katon alle, ei taida onnistua ilman siirtoja?

Ehkä kannattaisi nyt laittaa Huberdeau lihoiksi, kun pelaa vielä ensi vuonna halvalla sopimuksella ja kesällä tuosta voisi saada hyvän hinnan? Samalla oven avauksella vielä Weegar ulos ja tilalle joku halvan sopimuksen omaava peruspakki, olisi varmasti käyttökelpoisempi playoff väännöissä kuin Weegar.
Jep. Siellä pamahtaa ensi kaudelle Yandlen ulos ostosta kolme miljoonaa lisää cappiin verrattuna tähän kauteen. Ensi kaudella buyouteissa 6,575 miljoonaa (Yandle ja Darling). Roberto Luongon recapture ja Domin treidikikkailussa tullut palkanpidätys poistuvat, niin tuo deadcapin kokonaismäärä kasvaa 1,5 miljoonaa.

Mutta Barkovin ja Verhaeghen uuden sopimukset korottavat hittiä 7,2 miljoonaa. Paljon on Zitolla pähkäiltävää kesällä miten saada rosteri täyteen. Weegarin jos myisi niin tilaa tulisi 3,2 miljoonaa lisää.
 
Tosiaan, jatkona vielä edelliseen. Tuleva kausi on haastavampi palkkakaton suhteen. Barkovin uusi sopimus, Verhaeghen uusi sopimus ja Yandlen korkeampi hintalappu ulosostosta syövät heti noin 10 miljoonaa enemmän kuin tällä kaudella.

Sopimuksia loppuu lähinnä halvoilla sopimuksilla pelanneella pelaajilla kuten Acciari, Mamin, Luostarinen, Marchment, Thornton ja tietenkin siirtorajan hankinnat Giroux, Chiarot, Hägg ja Lindbohm. Toki sitten mukaan voi laskea vielä Vatranon, jonka sopimus siirtyi siirtorajalla pois rasittamasta cappia sekä Nutivaaran, joka oli sivussa käytännössä koko kauden. Samoin Luongon sopimusrasite päättyy.

Nykyisillä sopimuksilla ja ulosostorasitteilla katosta on 78 miljoonaa käytetty (9 hyökkääjää, 5 puolustajaa ja 2 maalivahtia yli 16 pelaajaa). Käytettäväksi jäisi noin 4,5 miljoonaa loppukoukkueeseen ja tämä yhtälö ei tietenkään toimi. Kuusi minimisopimusta tuohon mahtuisi, mutta Luostarinen tai Marchment tuskin pelaavat minimisopimuksilla. Itse asiassa Marchmentia tuskin on mitään saumaa pitää, sillä hän on UFA ja tällaisen kauden jälkeen voi kilpailuttaa hintaansa ylöspäin.

Hörnqvistin 5,3 miljoonan lappu jatkuu vielä ensi kauden ja tuo on oikeastaan ainoa sellainen sopimus, josta on päästävä eroon. Ulosotolla ensi kauden kattoon tulisi säästöä 3,5 miljoonaa, mutta rasittaisi seuraavaa kautta vielä noin 1,8 miljoonaa. Toinen vaihtoehto on kaupata hänet jonnekin Arizonaan, mutta toki pelaaja pystyy blokkaamaan siirron 8 valittuun joukkueeseen. Ulososto lienee siis todennäköisempi. Tämä antaa hieman liikkumatilaa kattoon eikö joukkueen kilpailukyky kärsi liikaa ensi kaudelle.

Eli Hörnqvistin ulososton jälkeen katossa tilaa 15 pelaajalla noin 8 miljoonaa. Ei ihannetilanne, mutta hoidettavissa.
 

Vatso

Jäsen
Siis joukkueen tärkein tai toiseksi tärkein vieläpä halvalla sopimuksella pelaava pelaaja ulos, jotta saadaan mitä? Eihän tuossa nyt ole järjen hiventäkään minusta. Ja vielä Weegar, joka niin ikään pelaa tasoon nähden naurettavan halvalla sopimuksella vielä ensi kauden ja on ollut läpi kauden joukkueen ykköspuolustaja.

Kauppaisit siis hyvillä sopimuksilla pelaavan kärkihyökkääjän ja kärkipakin pois juuri nyt kun menestysikkuna on em. sopimuksista ja esim. Lundellin tulokassopimuksesta johtuen auki. Kerrotko vielä, että miksi?

Ensi kausi on capin suhteen haastavampi kuin kuluva, mutta ei sitä ainakaan helpota edullisilla sopimuksilla pelaavien kärkipelaajan kauppaaminen.

Hyvä kysymys, ehkä ajattelin jo liikaa ensi vuodenkin tilannetta, kun silloin on varmasti mahdotonta saada molempia pidettyä ja lisäksi yliarvostan todennäköisesti ajatuksissa pelaajista saatavaa vastinetta. Todennäköisesti Florida tulee ostamaan Hörnqvistin sopimuksen ulos, tuosta saa n. 3,5m hyvää kattoon ja tämän kautta saavat homman toimimaan ja pääsevät vielä samalla rungolla yrittämään ensi kauden.
 

Kuuukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Olikin päässyt tuo Yandlen buyoutin vaikutus unohtumaan, tuo tosiaan lisähaasteita ensi kauden joukkueen rakentamiseen. Hörnqvistin soppari on runsaasti ylihintainen ja sen takia varmasti eroon yritetään päästä, M-NTC tarkoittanee ettei mihinkään Arizonaan tuota saada kipattua eli ulososto taitaa olla se ratkaisu.

Itse mietin myös Duclairin tilannetta. 3M lappu ei ole mikään mahdottoman suuri, mutta en jotenkin näe häntä mitenkään ydinpelaajana tälle joukkueelle ja pleijareissa oli vaisu. Lisäksi en tiedä onko tällä huhulla mitään perää, mutta jos näin on niin pihalle vaan ja joku uusi kokeilu tilalle.

Kolmantena spekuloisin Gudaksella. Pelaajatyyppinä on Hörnqvistin tapaan semmoinen mitä keväällä tarvitaan ja sen takia en haluaisia luopua, mutta tuo 2,5M sopimus kolmosparin puolustajalle saattaa olla tähän hätään liikaa. Lindbohm/Hägg saadaan vaikka molemmat pidettyä vastaavalla cap hitillä.

Yleisesti hyökkäyksen ydin on Barkov-Huby-Verhaeghe-Bennet-Reinhart-Lundell, joiden ympärille voi hyvän top 9:n rakentaa. Unelmatilanteessa tuommoinen miljoonan hintainen "uusi Verhaeghe" tuodaan UFA markkinoilta sisään, mutta valitettavasti näitä ei joka vuosi löydy. Joukkueen tämän hetkisellä statuksella on toki hyvät mahdollisuudet houkutella kokeneita "Corey Perryjä" 1x1M tyyppisillä sopimuksilla hakemaan vielä kannua ja tätä tulee tottakai hyödyntää mahdollisimman hyvin nyt, kun ikkuna on auki.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös