Florida Panthers 2021–2022 – contenderin nousu

  • 139 795
  • 450

Ippenator

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi, Ilves, Florida, Colorado ja Carolina
Osaisko pelejä enemmän katsoneet valaista hiukan, että miksi Lundell saa niin niukasti minuutteja? Onko kyse ihan vaan siitä, ettei tulokas ole vielä ihan valmis kaikkein tiukimpiin pleijareiden ratkaisupeleihin? Miten Anton suoriutui Capsia vastaan?
Yhtä peliä lukuunottamatta kaikki pelit katsoneena Lundellin peliajan merkittävä pieneneminen on kyllä ihmetyttänyt. Toki kun ei tehoja juurikaan ensimmäisissä peleissä tullut paremmista ketjukavereista ja suuremmasta peliajasta huolimatta, niin sillä lienee ainakin asiaan ollut vaikutusta. Mielestäni ei kyllä mitenkään huonosti silloinkaan silti pelannut.

Nyt Lunkka on kyllä selvästi pudonnut Brunetten luottopelaajien joukosta - ainakin hyökkäyspelin osalta. Ja nykyisten varsin onnettomien ketjukavereiden kanssa ja noin pienellä peliajalla, ei ole kyllä tehojen paraneminen näköpiirissä. Mamin varsinkaan ei ole mielestäni välttämättä edes NHL-tason pelaaja - ainakaan todellisessa contenderissa. Eikä tuo Acciarikaan mikään kovin kummoinen pelaaja varsinkaan hyökkäyspelissään ole.

Harmi kyllä, että Lunkkaan nyt löytyy noin vähän luottoa. Se kun samalla johtaa nyt selvästi Barkovin ylikuormittamiseen, mikä taas pahimmillaan kostautuu Barkovin väsymisen ja loukkaantumisriskin kasvaessa Floridan edetessä pidemmälle playoffseissa.

Henkilökohtaisesti pidän varsin huonona merkkinä valmentamisen tasosta, mikäli tiukan paikan tullen ei uskalleta luottaa jo osaamisensa vahvasti näyttäneisiin erityisen lupaaviin nuoriin pelaajiin.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös