Flonaldo vs. Preda&Senior - huumoria vai nou?

  • Viestiketjun aloittaja Flonaldo
  • Alkaa
  • 23 255
  • 239

Tinde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bajen, NY Rangers, Arsenal
Ihan vaan näin by the way... Oletko Flonaldo tyttö?

Minä olen, eikä mielenkiintoni ketjuun suinkaan laskenut herjanheiton myötä, päin vastoin.
Kaiken tämän jälkeenkin esim. Poison (tyttö) nöyrästi pyysi saada osallistua, WIR (tyttö) heitti myös oman hyväksynnän ketjulle.

Kun nyt halusit olla "meidän tyttöjen" puolestapuhuja, niin olisi mielenkiintoista kuulla, että löytyykö JA:sta joku tyttö, jota tämäntyyppinen herja loukkasi.

Olisko se ok, Flo?
 

Korak

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal, ÄTPPOMK, Rikollislauma
Voihan Jesus sentään.:rolleyes:

Nostakaahan käsi ylös, joka oikeasti pitää jokaista omaa juttuaan hemmetin hyvänä jonka tänne kirjoittaa......no hanskaa ylös....ei, minäkään en pidä juttujani ihmeellisenä, ja kun kirjoitan niitä, niin EN todellakaan edes odota, että joku tulisi taputtelemaan selkääni. Ja kun kirjoitan tänne, minulle on ihan sama tykkääkö niistä kukaan vai ei, ei voisi hemmetti vieköön vähempää kiinnostaa.

Kerron vain asioita, joita mahdollisesti tiedän, enkä todellakaan sujauta niitä ensimmäisenä tänne (vrt.case J.B.). Jos olisin kirjoittanut tänne jo tuossa, olikos se huhti- toukokuun vaihteessa, että HIFK-ketjun huolenaiheena kun oli kuka lähtee ja kuka ei, ja räväyttänyt jo silloin, että ensimmäine HIFK-pelaaja, joka lähtee on Pauli Levokari, niin vittu olisin ollut sellaisen pilkan aiheena, että oksat pois.

Tässä vähän samaa asia, tulla tänne kommentoimaan, että kenellä on hauskemmat jutut, minulla vai sinulla???? En mene kommentoimaan jokaista asiaa, joka ketjuun, tai kommentoimaan, että kylläpä sinä ja sinä olet huumorintajuton tyyppi jne jne. Olen, muiden joukkueiden ketjuissa kirjoittanut alle kahden käden sormien verran. En lyö päätäni pantiksi, mutta lukumäärä on kuin Suomen Gallupissa, että virhemarginaali on +/-2, jos on enemmän, niin tarjoan ensimmäiselle oluen. On joskus, tai jopa monesti tehnyt jopa mielikin mennä mukaan keskusteluun jostain pelaajasta muissakin ketjuissa, mutta sittenkin, ei kiitos, ellei käsillä ole todellista faktaa. Ja toiseksi, en millään vähättele nyt kun laitan esimerkin vaikka....arvotaan.....Saipasta, mennyt ilkkumaan, "heheheheheheheee, saittepas Aigarsin" jne jne. Mua ei voisi vähempää kiinnostaa mitä Saipassa tapahtuu.

Ihan kuin Maikkarilta tulisi kello yhden jälkeen yöllä joku pahmo-playboy-seksi-elokuva, niin jo pitää niiden, luokittelematta ketään erityisesti, jotka asiasta ei tykkää, niin valvoa ja tukkia esim. Maikkarin puhelinpäivystys, " Hyi, kauheata mitä pornoa täällä teidän kanavalla esitetään.......". KÄÄNNÄ TOINEN KANAVA!!!!!......SAMMUTA TELEVISIO!!!! ei sitä ole pakko katsoa. Joku toinen voi tykätä. En minäkään mene esim. jonnekin herätysfestareille ja rupea siellä räyhäämään, että " mitä helvettiä te täällä saarnaatte". En todellakaan. Johan jo silloin puuttuisin toisen ihmisen vapaudenvalintaan.

OK, pari olutta päässä, pikkaisen kiehahti. En tarkista kirjoitusvirheitä, koska, mitä sitten vaikka en saanutkaan äidinkielestä kymppiä. Ja se joka tulee neuvomaan mun äidinkieltä, niin mä tuun ja koulutan:D

Rauha maassa ja ihmisillä hyvä tahto.

Jabadabaduu, sanoi Retu Kivinen

jne jne

Pidetään hauskaa, lätkä kausi alkaa kohta, ja tytöt kaunistuu sitä muka kun promillet nousee;)

Edit: yhden sanan lisäsin, vaikka tuolla olisi muutakin korjattavaa

2. EDIT: vaikka tykkään esim Rolling Stonesista, niin ei niidenkään jokainen biisi ole hyvä. Muutama biisi on ollut jopa ihan suoranaista skeidaa, aivan kuten jopa muutamilla täälläkin kirjoittaneilla.
 
Viimeksi muokattu:

Lukkolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Viestin lähetti Huuhaa
Kyllähän esimerkiksi Senior välillä ihan hauskaa juttua kirjoittaa, mutta samalla se on välillä melko moraalitonta keskustelua tuo Seniorin & hänen "Team Rivo" -välinen keskustelu, varsinkin, kun tuo rivoilu tuntuu lisääntyvän päivä päivältä....

jep jep samaa mieltä joskus tulee hyvää juttua joskus ei.Mutta kumminkin "siitä puhe mistä puute";)
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Peli on pääasia, ei tuomari.

Predator kirjoitti avausviestinsä lopussa: "Ja sitten, tytöt... PELIÄ!!!!" eikä kuitenkaan antanut tyttöjen pelata. Mies ähelsi ketjussa kuin Seppo Mäkelä pahimmillaan ja pyrki kohdistamaan valokeilan itseensä eikä pelaajiin.

Predatorin ja muiden tuomareiden häirinnästä huolimatta homma toimi joten kuten siihen asti kunnes Korak heitti ketjuun EVVK-viestinsä Olga-Irina Suckyouoffista. Siinä vaiheessa päätuomarilta ja avustaneilta tuomareilta sekosivat pasmat täysin. Horola, Rago Baljaana, Anna Orgasmina. Ei hymyilyttänyt yhtään, vaan lähinnä harmitti ketjuun kirjoittaneiden tyttöjen [edit. ja naisten] puolesta.
 
Viimeksi muokattu:

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Heikkik tiivisti omatkin ajatukseni asiasta aika hyvin. En pidä myöskään kauhean mukavana erään tietyn nimimerkin yllyttämistä, että muut saisivat hänen viesteistään lisähupia.
 

Iceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Itsetutkiskelun paikka?

Jos lähdemme siitä olettamuksesta, että tähän myrskyyn vesilasissa osallistuneet kirjoittajat ovat suht' älykkäitä ja taitavia sanankäyttäjiä, olisiko pienen itsetutkiskelun paikka?

Eikös jotkut (modet?) tällä palstalla ole muistuttaneet että lukee viestin vielä kerran läpi ennenkuin lähettää sen? Oman tekstin kriittinen luenta ennen lähettämistä olisi todennäköisesti välttänyt tämän ylidramaattisen episdin. Ja tällä tarkoitan sitä, että KAIKKIEN asiaan osallistuneiden oli hiukan pitänyt funtsia.

Toisaalta, meitähän on tunnetusti moneen junaan ja osa jää laiturille. Tätä ajatusta vasten lienee selvää, että huumorikäsityksemme ja reagointimme erityyppiseen huumoriin voi vaihdella suurestikin.... huumorissa ei taida olla mitään standardeja vaan se on subjektiivinen asia.

Peräänkuulutan edelleen kirjoittajien älykkyyttä, olisikohan hienovaraisemmalla huomautuksella päästy parempiin tuloksiin? Vai eikö se olisi tehonnut?

Jään pohtimaan hyvän ja huonon huumorin ohutta rajaa....
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti Lukkolainen


jep jep samaa mieltä joskus tulee hyvää juttua joskus ei.Mutta kumminkin "siitä puhe mistä puute";)

Eli lukkolaisella menestyksestä?

Oli ihan pakko, tää on hauskaa. Oletteko muuten huomanneet, että kun jossain esitetään painavaa kritiikkiä (myös asiallista sellaista) jotain mielipidettä/kirjoittajia kohtaan, nousee barrikadeille aina myös muutama tuulihattuesko tai -pirjo (nimet muutettu), jotka ovat yllättäen niin ikään paheksuneet asiaa. Ja valittavat, että keskustelun taso näiden väinöjen kanssa pysyy taatun huonona. Sitten kun vilkaisee eskon/pirjon profiilia, on nähtävissä, että ko. henkilö ei kirjoittele juuri muutenkaan. Eli keskustelun taso ei miellytä missään päin saittia? Tai keskustelutaito ei riitä kuin muiden peesaamiseen? Siis saapumaan paikalle, jos jossain on irtopojoja jaossa. Kun toi sano, että tää on paskaa, niin mäkin menen sanoon!

Tämä koskee siis nimenomaan asiallista kritiikkiä ja sen lieveilmiöitä. Asialliseksi luen Flonaldonkin kritiikin, vaikka täysin eri mieltä olenkin. Tämä ilman minkäänlaisia sarvia ja hampaita.

edit: typoja
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Olen kyllä myös Flonaldon puolella, mikäli ketään kiinnostaa. Huumori on ihan jees, pissakakkapimppihuumori on ihan jees...paitsi yliannosteltuna.
Tätä överiksi vetämistä on käytännössä jatkunut niin kauan kuin Senior on liittynyt vanhojen partojen porukkaan, mietin jo itsekin pari päivää sitten mainita asiasta kun tuossa kiekkoleidikisassa yksikään viesti ei ollut vielä käsitellyt itse kisaa "kisana" vaan pelkkänä yleisenä läpänheittona.

Eikö HIFK-faneille riitä yksi ÄTP--ketju jossa saa mellastaa minkä kerkiää ja jakaa muille samanhenkisille sitä tavaraa jota tietyt nimimerkit tuntuvat jatkuvasti viljelevän.

Itseäni ainakin jotenkin kuvottaa se että >40 miehet flirttailevat täällä 15-kesäisten tyttöjen tms. kanssa, ei niin että minulla olisi jotain tuota toimintaa vastaan mutta jotenkin se vain tuntuu niin absurdilta. On kovin vaikea löytää mitään järkevää motiivia kyseisessä toiminnassa koska osalla keskustelijoista tuntuu olevan jo omiakin lapsia, tietävätkö ko. nimimerkkien paremmat puolet kyseisestä toiminnasta?

Kuten sanoin, em. huumori on ihan mukavaa kun sitä esiintyy muutaman kerran kuukaudessa/vuodessa mutta kun nämä kyseiset nimimerkit tunkevat sitä jokaikiseen ketjuun mihin ehtivät niin alkaa hiljalleen mitta täyttyä. Yritä siinä sitten vakuuttua jonkun "sitten vanhempana tiedät"-neuvoista kun neuvojan oma ulosanti on lähinnä saksalaisen nahkatakkiguntherin tasolla.

Mielenkiintoista on myös se että tämä mafia pyrkii näemmä joukolla leimaamaan vastustajansa ilonpilaajaksi tms.
Mitä helvetin vikaa siinä on jos joku yrittää pitää palstaa korkeatasoisena ilman turhia rakopaljaana-vitsejä ym.

En oikein jaksa uskoa että kukaan jaksaa viidettäkymmenettä kertaa kuulla erinäisiä kaksimielisiä kuitteja joka kerta kun keskustelussa puhutaan vaikkapa "sähköverkon jakorasia linkittyy useinmiten jokaiseen taloon" tjsp.

Olen ehkä tosikko mutta eipä paljoa kiinnosta.
 

Lukkolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Viestin lähetti JHag


Eli lukkolaisella menestyksestä?


menestyksestä puute..:confused:ookoo sovitaan sitten näin(edit: en jaksa ressata).Toiset ajattelee toisin toiset toisin,toisilla erinlainen huumorintaju kun toisilla ja sitä rataa..:o
 
Viimeksi muokattu:

Tinde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bajen, NY Rangers, Arsenal
Kuten jo Flolle heitin, oletko heikkik tyttö? jne. jne.

Tosi kiva kun "puolustat" meitä heikkoja, onnettomia, itsepuollustuskyvyttömiä, aivottomia idiootteja, jotka eivät osaa erottaa (hyvää tai huonoa, lukijan silmissä) huumoria todesta.

Nöyrä kiitos.

Kuten monesti on eri ketjuissa todettu, käyttäkää sitä hakutoimintoa. Vapaa Keskustelu -osio on täynnä Viivi-, string- ym. keskusteluja, jotka syvästi loukkaaavat meidän naisten herkkää hipiää. :confused:

Miksi k.o. ketju nostettiin yhtäkkiä tapetille? Olgakin ihmettelee..
 

Korak

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal, ÄTPPOMK, Rikollislauma
Re: Peli on pääasia, ei tuomari.

Viestin lähetti heikkik

Predatorin ja muiden tuomareiden häirinnästä huolimatta homma toimi joten kuten siihen asti kunnes Korak heitti ketjuun EVVK-viestinsä Olga-Irina Suckyouoffista.

eikös tuo viimeksi minun huono huumorintajuni tuolla NHL-puolella "tappelut 2001-2002" saanut sinut enemmänkin kiinnostumaan kuin EVVK, nyt?!?!?!?!? Ainakin YV:tä tuli siihen tahtiin, että kyllä sinua kiinnosti minun sairas huumorintajuni oikein paljonkin;)
http://www.jatkoaika.com/keskustelu...ight=tappelut kaudella 20012002&pagenumber=21
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti Lukkolainen


menestyksestä puute..:confused:ookoo sovitaan sitten näin(edit: en jaksa ressata).Toiset ajattelee toisin toiset toisin,toisilla erinlainen huumorintaju kun toisilla ja sitä rataa..:o

Maa frend; tämä oli oikeasti hjuumoria. Tämä minun heittoni. Olen samaa mieltä kanssasi: Toiset tykkää, toiset ei. Kaikista jutuista. Ja SM-liigapuolellakin on todella hyviä keskusteluja. JA ei ole pelkkä Vapaa.
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Viestin lähetti Tinde
Kuten jo Flolle heitin, oletko heikkik tyttö? jne. jne.

En

Tosi kiva kun "puolustat" meitä heikkoja, onnettomia, itsepuollustuskyvyttömiä, aivottomia idiootteja, jotka eivät osaa erottaa (hyvää tai huonoa, lukijan silmissä) huumoria todesta.


Missä vaiheessa minä olen sanonut että Tinde on heikko, idiootti, itsepuollustuskyvytön, jne? Näytä se kohta, kiitos.
 
F

Flonaldo

Tinde:

En ole tyttö. Eikä ollut tarkoitus olla myöskään tyttöjen puolestapuhuja. Itse en närkästynyt mistään tyttöjen loukkaamisesta tmv., vaan ihan puhtaasti siitä, että tuota roskaa työnnetään joka tuuttiin.

JHag:

Ehkä kaikki eivät viitsi tulla tänne keskustelemaan pimppijuttujen keskelle ja heillä ei sen takia ole paljon viestejä. Jotkut taas ovat nettipersoonina "ujoja" eivätkä uskalla tulla tänne äijäköörin juttujen keskelle. Ja nyt on enää turha ihmetellä miksei täällä hirveästi tyttöjä näy. Vaikken naisten mieltä väitä tajuavani tippaakaan, niin voisin arvata, ettei kukaan heistä halua tulla keskustelemaan siten, että oma viesti onkin sitten Ragobaljaana ja suckyouoffien välissä.

Äläkä nyt taas heitä pelkästään sitä vakiokommenttiasi siitä kuinka muiden pitäisi vaan huutaa kovempaa ja kuinka hyvät aiheet/ketjut/keskustelut kyllä pysyvät pinnalla. Tänne ei tarvita tippaakaan lisää melua tai kilpahuutoa.

Korak:

En ymmärtänyt yhtikäs mitään koko jutustasi. Oletko käynyt VIHANNESKAAPIN kirjoituskursseilla?

heikkik, varjo:

Parempi artikulaatio kuin minulla, sama asiasisältö. Kiitos, tuo siellä minunkin pään sisälläni yritti ulospääsyä.

Senior:

Toivottavasti pikkukäärö voi paremmin.

Ei ole määritelty tuollaisia asioita säännöissä. Eikä sinne kaikkea voi kirjatakaan, siitä tulisi romaanin pituine opus, jota kukaan ei jaksaisi lukeakaan. Mutta jos täällä monessa keskusteluketjussa meno on tuota keskinäistä pimppijuttua, niin kyllä siinä yleisen häiriökäyttäytymisen merkit täyttyvät ilman, että siitä pitäisi olla jokin erityinen pykälä säännöissä.

Tosiaankin, Vapaa keskustelu. Asiaahan hieman sivuttiin ÄTPPOMK-ketjujen sulkemisten yhteydessä. Sama jengi oli silloin paikalla, viestini ei mennyt perille. Teille on annettu mielin määrin tilaa ja suvaitsevaisuutta, kukaan ei ole millään tavoin puuttunut puuhasteluihinne. Te sen sijaan olette samat hyveet unohtaneet kokonaan. Te viette kaiken tilan muilta, ettekä osoita usein minkäänlaista suvaitsevaisuutta muita kohtaan. Eikö 98%:lla lukijoista pitäisi olla vapaus rauhassa keskustella ilman, että joka nurkan takaa pomppaa silmille pimppijutut. Rikkaruohojen alle peittyvät kauniit pikkukukat, jotka eivät pidä itsestään suurta melua.

En minä ole sinua täällä Flonaldona mitenkään käskyttänyt. Olen kertonut mielipiteeni teidän kirjoituksistanne ja toivonut, että ottaisitte muutkin kirjoittajat huomioon.
 

Korak

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal, ÄTPPOMK, Rikollislauma
Viestin lähetti Flonaldo
Korak:

En ymmärtänyt yhtikäs mitään koko jutustasi. Oletko käynyt VIHANNESKAAPIN kirjoituskursseilla?


Ei se mitään, kyllä meiltä rautalankaakin löytyy;). VIHANNESKAAPPI yritti, mutta en saanut mitään selvää.

VIHANNESKAAPPI....ei sinua kohtaan millään pahalla, huonoa huumoria, kun joku mainitsi nimesi
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Viestin lähetti Tinde
Kuten jo Flolle heitin, oletko heikkik tyttö? jne. jne.

Tosi kiva kun "puolustat" meitä heikkoja, onnettomia, itsepuollustuskyvyttömiä, aivottomia idiootteja, jotka eivät osaa erottaa (hyvää tai huonoa, lukijan silmissä) huumoria todesta.

Tinde, älä ota seuraavaa henkilökohtaisesti sillä tämä viesti ei ole kohdistettu suoranaisesti sinuun eikä viestiisi, ompahan vain eräs näkökulma käynnissä olevaan keskusteluun.

Ehkäpä tämä Flonaldo moden ominaisuudessa puuttui käytyyn keskusteluun ei suinkaan suojellakseen Jatkoajan naispuolisia kirjoittajia vaan kenties hän ajatteli sitä minkä kuvan nämä tällaiset viestit voivat aiheuttaa sivustoilla käyvissä satunnaisissa vierailijoissa jotka eivät niin hyvin tunne kunkin tapaa kirjoittaa ja kunkin huumorintajua. Ainakaan minusta ei ole kiva, että joku kukkahattutäti saa korviinsa vihjeitä siitä, että JA'ssa vokotellaan alaikäisiä tyttöjä, vaikkakin huumorinvarjolla. Hän ei mitä suurimmalla todennäköisyydellä ymmärrä sitä vaan voi saada oikein totaalisen "riemukohtauksen". Onhan noita tosikkoja maailma pullollaan jotka ovat työntämässä omaa nokkaansa kaikkialle.

Henkilökohtaisesti minusta tänne sopii kaikki huumori laidasta laitaan, omani tosin on niin sairasta etten sitä viitsi paljoakaan viljellä. Parempi siis olla hiljaa kuin kokeilla kepillä jäätä ja huomata yllättäen joutuneensa pelikieltoon.

Mukavaa kesän jatkoa kaikille ja toivottavasti tämä myrsky vesilasissa rauhoittuu pian.


vlad#16.

P.S. Mietin vaan, että onkohan helle tyystin pehmittänyt minunkin pään kun tämän viestin kirjoitin...
 
F

Flonaldo

Viestin lähetti Tinde
Kuten monesti on eri ketjuissa todettu, käyttäkää sitä hakutoimintoa. Vapaa Keskustelu -osio on täynnä Viivi-, string- ym. keskusteluja, jotka syvästi loukkaaavat meidän naisten herkkää hipiää. :confused:

Miksi k.o. ketju nostettiin yhtäkkiä tapetille? Olgakin ihmettelee..
Niin, tässähän se tulikin pähkinänkuoressa. Vapaa on täynnä tuota samaa läppää. Kohta täällä ei paljon muuta enää ole. Sitten voidaan muuttaa nimi Vapaasta Pimppi-keskusteluksi.

Ja korrrrostetaan nyt vielä. Tässä ei nyt tyttöjä tultu puolustamaan, vaan keskustelun tasoa. Joka on pohjamudissa.
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Re: Re: Peli on pääasia, ei tuomari.

Viestin lähetti Korak
eikös tuo viimeksi minun huono huumorintajuni tuolla NHL-puolella "tappelut 2001-2002" saanut sinut enemmänkin kiinnostumaan kuin EVVK, nyt?!?!?!?!? Ainakin YV:tä tuli siihen tahtiin, että kyllä sinua kiinnosti minun sairas huumorintajuni oikein paljonkin;)
http://www.jatkoaika.com/keskustelu...ight=tappelut kaudella 20012002&pagenumber=21

Muistan nyt tapauksen, en olisi osannut yhdistää näitä kahta tapausta jollet olisi maininnut asiasta. Epäilin silloin että kyseessä oli manipuloitu kuva ja kyselin sinulta oliko epäilykseni oikea. Vastasit että kuva on aito ja sinulla on tapauksesta toinenkin kuva. Lähetin asian tiimoilta sinulle kaksi (?) viestiä, enkä ole vieläkään ole varma onko kyseessä "aito" kuva vai manipulaatio. Se vasemmassa yläkulmassa oleva nuorukainen ei vieläkään näytä "oikealta" ... Korjaa jos muistan tapauksen kulun väärin.

Näiden kahden tapauksen perusteella meidän huumorintajumme on täysin erilaista, mutta siinähän tämän keskustelun pointti taitaa ollakkin. Minusta sinun huumorintajusi perverssiä - jollei peräti kieroutunutta. Minä taas olen aidosti huumorintajuinen ja muista välittävä ihminen. Enkä käytä hymiöitä.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Flonaldo JHagille:

Äläkä nyt taas heitä pelkästään sitä vakiokommenttiasi siitä kuinka muiden pitäisi vaan huutaa kovempaa ja kuinka hyvät aiheet/ketjut/keskustelut kyllä pysyvät pinnalla. Tänne ei tarvita tippaakaan lisää melua tai kilpahuutoa.

---

Voi perse. Olin juuri lähettämässä sen sisältöistä viestiä HYMIÖ....

Myönnä pois, että kunnon tuuttaminen eli kilpahuutaminen ja oman mielipiteen äänekäs puolustaminen tekee silloin tällöin hyvää. Mikään ei hakkaa kunnon ärinää ja riitaa. Itsekin olit innolla mukana, eiks ollut nastaa?

Toinen vakiokommenttini: Kun se SM-liiga vihdoin alkaa, siirtyy suuri osa kirjoittajista spekuloimaan matseista. Siellä oli kuulkaa kunnon flaidiksia viime talvena siellä SM-liigapuolellakin: Suutarinen/Levokari, Jokerit/TPS, Lehtonen/Mäkiaho/Schaefer jne jne. Tämä on vasta esilämmittelyä sinne.

Mitä ujoihin nettipersoonin tulee, niin voihan sitä vain lukea juttuja, jos ei itse uskalla/koe tarpeelliseksi kirjoittaa. Mielestäni on suhteellisen turhaa rekisteröityä kirjoittajaksi, jos ei kuitenkaan kirjoita. Joku voi pitää sitä ujona, joku ilmaisutaidottomuutena. Ja lätkäsaittihan tämä ensisijaisesti on. Kyllä SM-liigapuolella voi mennä ihan rauhassa juttelemaan matsi- ja joukkueketjuihin. Kukaan ei täytä siellä ketjuja pimppihjuumorilla. Veikkaisin, että JA-naisten vähyys -mutta laadullinen jumalallisuus- johtuu siitä, että JA mielletään jääkiekkosaitiksi. Ei siitä, että täällä puhutaan toisinaan pillusta. En osaa sanoin kuvailla, kuinka nastoina tyyppeinä pidän tänne (koko JA) kirjoittavia naispuolisia henkilöitä. Eivät jää nämä daamit kakkoseksi, kun sanan säilällä aletaan miekkailla.

varjon peräänkuuluttamaa pissakakka -huumoria en ole täällä pahemmin nähnyt. Kukahan poistaisi tämän vakavan puutteen?
 

JVR

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers
Ei nyt oikeesti jumalauta voi olla totta, että aikuiset ihmiset täällä tällaista tekstiä suoltavat!

Tämähän on todellinen hullujen huone:p . Toivottavasti maltatte rajoittaa keskustelunne juuri tähän kyseiseen ketjuun, koska ainakin vielä tällä hetkellä jääkiekkoon liittyvät osastot ovat suhteellisen laadukasta tavaraa.

En halua puolustella tai asettua kenenkään puolelle tässä asiassa, mutta silti totean muutaman henkilökohtaisen näkemykseni:

1. Mielestäni tänä niin sanottu VAPAA-osasto saa myös jatkossa säilyä vapaana. Mauttomuudet karsitaan pois, mutta mielipiteitä saa esittää vapaasti. Tämä -Predatorin- avaama viestiketju kyllä meni ihan lörinäksi. Roskakoppaan tervemenoa.

2. On täysin totta, että täällä osastolla "kukkii" tämä lähinnä ikämiesten harjoittama seksikeskustelu, mutta sekin on täysin ymmärrettävää jollakin tavalla. Mutta nämä samaiset "ikämiehet" kirjoittavat mielestäni kuitenkin täysin asiallisia kommentteja esimerkiksi SM-liigan ketjuun.

3. -Senior- Mielestäni olet ehdottomasti yksi tämän Vapaan-osaston helmistä. Osaat pukea varsin taitavasti humoristiset "pervoilusi" sanoiksi, mikä on valitettavan harvinaista tässä maassa. Tekstisi saavat varsin usein minut hymyilemään, joten kiitoksia siitä.

4. -Flonaldo- Minulla saattaa olla jotakin pientä hampaani kolossa aikaisempien keskustelujemme vuoksi. Ihmettelenkin nyt todella suuresti kielenkäyttöäsi tässä viestiketjussa. Ota huomioon hyvä mies, että vaikka kirjoitat nyt nimimerkkisi takaa, niin tollainen ylenpalttinen kiroilu ei ole kenenkään etu. Tätähän lukevat myös nuoret ja lapsetkin...uskoisin sinun ymmärtävän. Mutta toisaalta ymmärrän täysin myös näkökantasi tämän "pimppikeskustelun" paisumisen vuoksi.

Pakko oli kirjoittaa, koska asia ei minulle mitenkään kuulu:D .
 
Viimeksi muokattu:

Abu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Jokerit
Minä olen mielenkiinnolla lukenut Seniorin, Predan ja kumppaneiden huulenheittoa. Ei ehkä yhtä hyvää ja tyylikästä kuin Röörillä, mutta kukapa yhtä hyviä juttuja kirjoittaisikaan? Monesti olen nauranut ääneen herrojen jutuille.

Kiekkoleidi-ketjussa ollut huumori oli kuitenkin suoraan sanoen paskaa ja sitä oli liikaa. Olin syvästi pettynyt. Tuskin kukaan kuitenkaan valittaisi mikäli pilluhuumoria olisi viljelty ainoastaan yhdessä tai kahdessa aiheeseen sopivammassa ketjussa. Sitä alkaa kuitenkin olla melkeinpä joka ketjussa useamman viestin verran ja valitettavasti huumorissa määrä ei korvaa laatua, kuten kiekkoleidi-ketju suorastaan karmealla tavalla osoitti.

Helpointa tietysti olisi kun rasvaiset jutut löytyisivät yhdestä ketjusta. Minä ja muut niistä pitävät voisivat lukea kaikki helpommin ja ne, jotka eivät pidä, voisivat jättää lukematta. Keskustelun rönsyilyn takia kuitenkin suhteellisen mahdoton ajatus. Jospa Preda, Senior ja kumppanit kuitenkin yrittäisitte rajoittaa pilluhuumorin sopiviin ketjuihin? Pysyisivät kaikki suhteellisen tyytyväisenä.

Noita juttuja enemmän keskustelun tasoa laskevat kaikenmaailman Huuhaa-äänestykset ja typerät gallupit. Niissä ketjuissa tsättiä on enemmän kuin palstan taso sietää. Oma osasto tuollaisille joutavuuksille.
 

Euro71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
Joo, ihan pikkuisen kallistun Flonaldon suuntaan, että onko kaikki se tässä ketjussa kyseessä oleva huumori tarpeellista. Mullahan nyt on kuitenkin se etu puolellani, että voin hyvin jättää ne ketjut lukematta ja sen olen myös tehnyt.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Hiiulihei

Minä protestoin tämän ketjun kirjoitusten tasoa vastaan.

Täällä puhutaan vanhoista pervoista sedistä. Eikä nimeä Johannes ole mainittu kertaakaan. MITÄMITÄMITÄ....

Yksi ilta pois ja minut unohdetaan kokonaan. En ole katkera, mutta ....

Epuilla oli 70-luvun lopussa levy "Akun tehdas" ja sillä biisi, "Vanhan kellarissa valittaa" (tai jotain sinnepäin). Siinä laulettiin "Helsinki,Tampere, Jyväskylä, Oulu, asiasta pihalla on korkeakoulu, nyt". Turun yliopiston joku tiedekunta esitti asiasta IS:n kautta virallisen valituksen, että kyllä täälläkin ollaan täysin pihalla.

On aamu, laittakaa aurinkolasit päähän. Ja menoksi taas eteenpäin.
 

jackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Itse jätän väliin kaikki ketjut jonka joku näistä puheenaiheena olleista IFK-sankareista aloittaa. Sen tietää että väistämättä ne spämmätään täyteen sellaista juttua jota en edes minä itse ole koskaan heittänyt. Ja uskokaa pois, minulta niitä huonoja läppiä vasta tuleekin.

Nämä hauskat sedät ovat näillä hauskoilla topikeillaan lähes tukkineet Vapaan keskustelun alueen, en rehellisesti usko että kovin montaa ihmistä kiinnostaa hetkeäkään teidän Olga-tyyppiset juttunne. Samat läpät toistuvat hivenen eri muodossa jokaisessa ketjussa. Perustakaa vaikka joku oma ketju jossa voitte pillujuttujanne kertoa ja naureskella. Tai tavatkaa luonnossa vaikka joka ilta ja kertokaa samat jutut uudestaan, ehkä sitten huomaatte kuinka paljon ne parin viikon jälkeen kiinnostavat ja naurattavat. Voitte vaikka perustaa uusia kerhoja ja keksiä niille hauskoja, ehkä kaksimielisiäkin lyhenteitä.

Kovin hienoa on myös leimata muut huumorintajuttomiksi ja ilonpilaajaksi jos nyt ei jaksa nauraa teidän jutuillenne. Silloin sitä ikäänkuin pääsee korkeammalle tasolle ja saa suosiota kavereiden keskuudessa.

Mielestäni on myös totta aikaisempi väite, harva uusi kirjoittaja viitsii/uskaltaa tänne kirjoittaa kun palstaa "hallitsee" kultapossukerho joka lähinnä pitää hauskaa keskenään. Yritä saada jotain asiallista keskustelua aikaan kun ketjusi yleensä jää väistämättä näiden pilluketjujen alle.

No, tämä tästä, siistitty versio avautumisesta.
 

Annuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Latvija
Ottamatta kantaa suuntaan tai toiseen voin kyllä kertoa, mikä naisia risoo tällaisissa keskustelukanavissa. Ja sehän se, että miehet alkavat riidellä mitä ihmeellisimmistä asioista. Tällainen turhanpäiväinen "mää olen parempi kuin sää" -keskustelu ei hyödytä yhtään ketään.

Ehkä lähestyvä kausi tekee kaikista hermoheikkoja, sillä ilmiö näkyy jo useassakin ketjussa. Toivoisin vaan, että tämä loppuu pian, sillä tätä nyt ei kukaan jaksa lukea...

Pliis...älkää jaksako enää...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös