Finaalit 2011: Jukurit - Sport

  • 84 513
  • 261

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kyllä näköjään siellä Turussa oikein pelättiin, että mestisjoukkue pystyy heidät lyömään, vai olisivatko muuten sitä noin juhlineet. Itse olen kyllä sitä mieltä, että mestisseuraa tullaan viemään kuin pässiä narussa karsinnoissa.
 

Jukuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Hydraulic oilers, JYP, HIFK
Huomenna nähdään mihin suuntaan tää sarja alkaa kääntyy. Jos Jukurit pystyy voittaa niin en usko, että Sport pystyy enää Jukureita haastamaan, vaan siinä tapauksessa mestaruus luultavasti ratkeaisi lauantaina Mikkelissä. Toisaalta jos Sport pystyy voittamaan niin sarja on 1-1 ja lauantain otteluun lähdettäisiin ihan erilaisista lähtökohdista. Vaasassa on ilmeisesti täysi tupa ja tunnetta ei varmasti tule puuttumaan. Sport haluaa varmasti voittaa tän pelin, jo senkin takia, että saisi sen toisen kotipelin ja taas mukavasti rahaa kassaan.

On siihen lauantain peliikin myyty jo ihan mukavasti lippuja ja varmasti jos sarja on 2-0 niin yleisöä on vielä paljon enemmän kuin mitä sitä olisi jos sarja olisi 1-1. Parhaille istumapaikoille on enää ehkä pari alarivin paikka jälellä. Kulmakatsoimihin sitten puolet tai enemmän. Eiköhän noihin molempiin matseihin saada ihan hyvä tunnelma aikaiseksi.
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Sportilla on kotonaan täydet mahdollisuudet voittaa Jukurit ja jatkaa finaalisarjaa. KooKoota vastaan Törmäsellä oli helpompi tehdä voittava pelisysteemi Sportille, mutta Jukurit pelaa täysin eri pelitavalla kuin KooKoo. KooKoo on Ikan johdolla lähtenyt parin vuoden ajan kunninhimoisesti kehittämään hyökkäyspelin rakennetta. KooKoo lähti kiekkokontrollilla omasta päädystä hyökkäyksiin ja Törmänen isketti joukkueensa kovalla päätykarvauksella tuohon KooKoon oman pään kiekkokontrolliin. Kovalla liikkeellä Sportin hyökkääjät ehtivät tukkimaan keskialueen, jonka murtamiseen Ika ei keksinyt vielä tänä keväänä toimivaa pelitapaa. Jukurit pelaa Pikkaraisen pelikirjalla omasta päädystä nopeasti ja puolinopeasti ylöspäin silläkin uhalla, että kiekot päätyvät usein vastustajalle sekä menevät pitkiksi kiekoiksi. Jukureita vastaan ei toimi samanlainen kova päätykarvaus kuin KooKoota vastaan toimi. Melkein lähtisin Törmäsenä täydellisellä puolustuspelin organisoinnilla Jukureita vastaan silläkin uhalla, että pelin viihtyvyys siitä kärsisi. Vastaiskuihin Sportilla on riittävän hyviä yksilöitä ja siinä on sen mahdollisuus Jukureita vastaan.
 

viking

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Helppo yhtyä tuohon Siffan kirjoitukseen. Lisäksi vielä mielestäni Sportin pelaajien pitäisi hieman lisätä fyysisyyttä otteisiin. Varsinkin maalin edustalla mistä edellisessä pelissä tuli muutama maali ja vaarallisia tilanteita.
Harmi ettei pääse itse paikalle. Olisi todella mahtavaa päästä katsomaan Vaasan täyttä areenaa ja todellista kiimaa.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
...Että ensin pelataan koko kausi reilut 60 ottelua nousujohteisesti toimivalla pelitavalla ja sitten yhden hävityn pelin jälkeen muka muutettaisiiin koko pelisysteemiä... Pieni reality check tähän kohtaan, jossain pelikonsolin manageripelissä noin voi tehdä mutta ei oikeassa elämässä. Sport samoin kuin Jukurit on voittanut kaikki mestisjoukkueet mukaan lukien toisensa ainakin kertaalleen omalla toimivalla pelillään. Tässä vaiheessa molemmat keskittyvät kyllä täysin oman tekemisensä parantamiseen, sieltä se voitollinen pelaaminen lähtee, liike kuntoon ja tehdään asiat niin kuin on sovittu. Ei kiekko mitään ydinfysiikkaa ole.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Kyllähän se tosiaan näin on, että tämä ilta näyttelee todella suurta roolia tässä sarjassa. Jos Jukurit vie, on valitettavasti ainakin meikäläisellä selkäranka aika kaarella. Toivottavasti jätkät hoitaa tänään voiton kotona, ja jos eivät, niin toivottavasti selkäranka vielä kestää.

Toivottavasti se Maukan synttärikakku ei ollut oikeasti liian raskasta settiä jätkille ja nyt mahat ihan täynnä. :)

...emme koskaan luovuta.....
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Tuolla ulkona on niin hieno paskamyrsky, että meinaakohan tämä sitten Sportin voittoa? Jos on ollut hieno keli, niin takkiin on tullut. ;)
 

cashew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tuolla ulkona on niin hieno paskamyrsky, että meinaakohan tämä sitten Sportin voittoa? Jos on ollut hieno keli, niin takkiin on tullut. ;)

Mä tykkään että just toisinpäin. Nää paskakelithän alko just keskiviikkona, kun tuli Jukureilta turpaan. KooKoo-sarjan ajanhan aurinko paistoi, rännit tippui ja linnut lauloi.

Mutta toivotaan, että tää on vasta varoitus siitä myskystä mikä riehuu tänään Kuparisaaressa. Se myrskytuuli puhaltaa mereltä ja on väriltään punainen.
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
voi poijat on Halava ollut huonon onnen soturi tässä sarjassa. Siinä oli kaverilla taas tuhannen taalan paikka tuoda peli tasoihin. Oliko 4. läpiajo hänelle näissä peleissä.

Saa nähdä onko poikasista enää huomenna taistelemaan. Nostan tappiosta huolimatta hattua tälle joukkueelle. Paras joukkue mitä Sportilla on mestisaikana ollut. Ei materiaalilataan, mutta kun katsotaan kokonaisuutta.
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
voi poijat on Halava ollut huonon onnen soturi tässä sarjassa. Siinä oli kaverilla taas tuhannen taalan paikka tuoda peli tasoihin. Oliko 4. läpiajo hänelle näissä peleissä.
Tuli aikamoinen kirvesisku käsille laukaisuhetkellä, mutta ei tullut edes jäähyä.

Taisipa tämä olla tässä tämän kauden osalta. En millään jaksa uskoa että tästä noustaisiin. Valitettavasti.

Kiitokset joukkueelle tästä kaudesta jätän kumminkin vielä sanomatta.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Se oli tällästä tänäänkin. Marginaalit ratkaisee.

Itse olen omissa tyytymätön, tai olen itse asiassa ollut koko pleijareiden ajan Immosen ja Tuohilammen otteisiin. Immonen alkaa oleen jo vanha, Tuohilampi alkaa muistuttamaan pahasti Kauttoa (joka on muuten mielestäni Jukureiden huononin pakki). Ihme leijumista ja neiteilyä boksissa.

Ei tässä silti hätää. Huomenna voitetaan ja sitten onkin jo taas kotiottelu ja sen jälkeen voitot tasan 2-2. Uskon omien voittoon huomenna!

Jos kuitenkin käy kylmät ja Jukurit vie sarjan huomenna tai koska tahansa, täytyy sanoa, että Jukurit ovat nostaneet osakkeita ainakin mun silmissä todella paljon. Mielestäni Jukurit alkaa, vaikka onkin nykyään muovinen, olemaan se oma itsensä. Onhan tätä odotettukin. Jos Jukurit sarjan vie, olen satasella band-wagonissa mukana.

Se, mikä täytyy tässä jo nyt ja heti todeta on Jukurien AV. Aivan uskomattoman hienoa työtä. Siellä ei tilaa kaverille juurikaan anneta. Jatkuvasti iholla. Miten vittu ne jaksaa tota myllyä?

Hieno joukkue se on Jukuritkin. Saisivat vaan unohtaa se SaiPan kelkasta, niin respectkin olisi varmaan monenlla, monella muullakin huomattavasti suurempi.
 

jaetski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Sportilta kova taistelu ja enempää ei voi joukkueelta odottaa kuin että antavat parastaan. Uskon, että tästä jengistä kyllä revitään lähes kaikki irti mitä pystytään joten ihan tyytyväinen saa olla. Jukurit ei varmastikaan huomeena anna mitään helpolla, onhan se kiva nostela pyttyä kotiyleisön edessä.

Sportin puolella on kuitenkin pari miestä jolta voi vielä odottaa himan enemmän. Varsinkin nämä pelaajat jotka haluavat ensi kaudeksi parempiin kaukaloihin kuten Jaatinen, Hölli, Bergman ja ehkä jopa Nabb. Ei se paljoa auta jos jotakin Lekiä vastaan reppu heiluu mutta hieman parempaa joukkuetta vastaan ollaankin sitten kiikarit silmillä. Huomiselle voisi myös hieman koittaa sekoittaa ketjuja. Esim. se Järvinen neloseen ja Takalalle suurempaa roolia. Mannisen mukaantulo oli mielestäni hyvä veto ja saa jatkaa myös huomenna. Tämän iltaisesta pelistä voidaan kuitenkin sanoa sen verran, että ei se Jukuripakka mitenkään ylivoimainen ollut. Yhtälailla olisi peli voinut kääntyä Sportille. Lähteenmäen vedolle 10+ ja papukaijamerkki.

No mitään ei pois Jukureilta, hienoa puolustusvoittoista peliä, ja viimestään tänään myös Tillanen näytti mitä hän on miehiä. Liigakarsinnoissa tottakai Jukurilippua salkoon.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Mannisen mukaantulo oli mielestäni hyvä veto ja saa jatkaa myös huomenna.
Ehdottomasti! Hieno ja kypsä peli Manniselta.

Itse ottasin Koiviston, vai pitäskö se nyt kirjotaa Koviton mukaan pelaavaan kokoonpanoon. Tilaa kyllä löytyy pelaavasta kokoonpanosta. Jos luetella pitää, kenen tilalle, niin Immonen, Tuohilampi, Aalto... U named, we used!
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Aalto ja Immonen out -> Koivisto ja Mäkinen in. Aalto on ollut kuutamoajelulla nämä kaksi peliä.

Huomenna on pakko panna parasta peliin. Tappajan katse ja verenmaku suussa niin sarja on vielä vietävissä Vaasaan. Pelkään kuitenkin vähän, että jätkillä on jo selkäranka napsahtanut. Se oli jo sarjan ekassa pelissä pahasti etukumarassa.
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Eiköhän tämä ole ihan oikeasti taputeltu.

Nyt sitä vaan toivoo että sarja on katki jo huomenna niin jää Jukureille aikaa valmistautua siihen tärkeimpään. Taisi olla Sportin suurin kiima, hurmio ja ylisuoritus Kookoo-sarjassa. Jukurit sen sijaan on tämän sarjan paras joukkue ihan hands down. Hyvä, että sinne karsintaan mennään taas selvällä marginaalilla.

Hieno kausi Sportilta kuitenkin. Toivotaan ja uskotaan että talouden puolestakin tässä mahdollistetaan koko ajan nousua ylöspäin.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Sportilta kova taistelu ja enempää ei voi joukkueelta odottaa kuin että antavat parastaan. Uskon, että tästä jengistä kyllä revitään lähes kaikki irti mitä pystytään joten ihan tyytyväinen saa olla.
Näin on, tähän on helppo yhtyä. Vaikka olo on pettynyt, niin samalla olen kiitollinen tälle nuorehkolle joukkueelle, joka on vääntänyt tänne asti taitojensa ylärajoilla. Tätä joukkuetta on huomattavasti helpompaa sympatiseerata kuin esimerkiksi muutamaa Tamin kokoamaa poppoota, vaikka en minä missään nimessä lähde meidän omia aiempiakaan joukkueita sen suuremmin morkkaamaan.

Jos nyt jotain negatiivista, niin hieman olen kyllä pettynyt muutamien hyökkäyspään profiilipelaajien panokseen. Joku mainitsi myös Nabin, mutta Kimihän on vetänyt hyvät pleijarit, tärkeitä maaleja KooKoo:ta vastaan ja tänäänkin toi vielä Sporttia peliin mukaan. Lisäksi tsempaa jäällä todella kovalla asenteella!

Toivottavasti äijien selkäranka ei napsahtunut lopullisesti poikki. Vaikeaa huomenna tulee tottakai olemaan, mutta usko ei saa loppua! Tämä jengi on yllättänyt mut niin montaa kertaa positiivisesti, että tiedä häntä, joska jätkien voimavarat riittäisivät vielä huomenna sensaatiomaiseen "the stealiin".
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Kolmoskenttä on sellainen, mikä pitää rikkoa heti. Myös Järvisen roolia voisi miettiä uudelleen.

Aalto on ollut näissä peleissä pettymys. Sen sijaan Mannisen peliotteet ovat sellaisia, mistä voi olla tällä hetkellä todella tyytyväinen.
 

Jukuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Hydraulic oilers, JYP, HIFK
Huomenna voi sit ratketa mestaruus. Tällä hetkellä Jukureiden mestaruus näyttää aika varmalta. Toki Sport varmasti pistää huomenna kaiken likoon ja Jukurit saa tehdä parhaansa jotta pyttyä nostellaan. Jos Jukurit huomenna mestaruuden voittaa niin olis ihan helvetin hienoo jos se ratkeis vasta jatkoajalla ja ratkaisijana olisi itse Kalevankankaan kuningas Petri Lehtonen. Viimeksi kun Jukurit voitti mestaruuden Kalevankankaalla niin Lehi ratkaisi pelin jatkoajalla.

Saa nähä paljon tulee yleisöö kun Kampparit pelaa samaan aikaan Hänskissä. Toivotaan nyt jo koko sarjan ja kunnian kannalta et tulee yli 3500 katsojaa.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Pelkään kuitenkin vähän, että jätkillä on jo selkäranka napsahtanut. Se oli jo sarjan ekassa pelissä pahasti etukumarassa.

EI ja EI. Språt, siis Språt, kuinka se oikeen kirjotetaan ei tule koskaan luovuttamaan. Ei tänää, ei huomenna eikä koskaan sen jälkeenkään.

Ei tarvi kiitellä huomenna illalla tästä viestistä. Tää pitäs olla muutenkin jo selvillä.



...ei koskaan luovuteta... Nyt taistellaan....
 

Koheltaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, HIFK, FC Woking
Oli ylpeää olla Vaasalainen

Kun eilen tuli matsista kotiin. Tappio niskassa kyllä, mutta ei harmittanut(jos vähän valehdellaan). Se yleisön mukana eläminen oli jotain sanoinkuvailematonta, se pitää itse kokea. Monellako paikkakunnalla 0-2 tappiossa koko halli oli mukana kannustamassa? Tämä ainakin osoitti, että Vaasalaiset ovat henkeen ja vereen omien puolella! Ei muuta kuin kohti uutta
 

juurihoito

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO
Kun eilen tuli matsista kotiin. Tappio niskassa kyllä, mutta ei harmittanut(jos vähän valehdellaan). Se yleisön mukana eläminen oli jotain sanoinkuvailematonta, se pitää itse kokea. Monellako paikkakunnalla 0-2 tappiossa koko halli oli mukana kannustamassa? Tämä ainakin osoitti, että Vaasalaiset ovat henkeen ja vereen omien puolella! Ei muuta kuin kohti uutta
Tuo on kyllä ihailtavaa Vaasalaisessa kannattaja kulttuurissa. Kunhan tuo talouspuoli ja joukkueen pitkäjänteinen rakentaminen on formussa, niin uskon että siellä pelataan SM-liigaa ennen vuosikymmenen vaihtumista.
 
Suosikkijoukkue
Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
Saa nähä paljon tulee yleisöö kun Kampparit pelaa samaan aikaan Hänskissä. Toivotaan nyt jo koko sarjan ja kunnian kannalta et tulee yli 3500 katsojaa.

Yli 3000 katsojaa on kyllä, mutta Hänskissä katsomassa kauniissa kevätsäässä jääpallon kultamitalien ratkeamista, jos aurinko nyt ei pehmitä kenttää päivän aikana aivan pilalle. Toivoisin olevani väärässä, mutta 3:lla alkava katsojaluku jääpallofinaalin, televisoinnin ja halliremonttiväittelyn päälle olisi Mikkelin oloissa yllätys. Valitettavasti.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Toivottavasti äijien selkäranka ei napsahtunut lopullisesti poikki. Vaikeaa huomenna tulee tottakai olemaan, mutta usko ei saa loppua!

Ei ehkä vielä eilen kokonaan katkennut, mutta uskoisin, että aika lähellä se on. Kolmannessa finaalissa Jukureiden pääseminen johtoon saattaisi tuon lopullisesti tehdä. Hyvin Sport eilen taisteli, mutta Jukurit on vaan parempi. Jos pikkaisen vertaisi vielä Jukureita ja KooKoota.. täsmälleen samanlainen tilanne oli eilen kuin välierissä. Sport tuli kolmannessa erässä maalin päähän kotiyleisön hurjan huudon saattelemana. Ero oli vain se, että KooKoo paskoi silloin housuun ja "pää ei kestänyt". Sen sijaan Jukurit "ei ollut moksiskaan", vaan iski lopullisen niitin melkein heti. Näin se vaan on. Aika ratkaiseva ero Joukkueen ja joukkueen välillä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös