Finaalisarja HPK - Ässät

  • 77 478
  • 554

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Näkkäri kirjoitti:
Hauskinta tässä on kuitenkin se, että kaikki Ässävihaajat ympäri Espoon ja Hämeen näkevät Forsbackan sikana, joka teloo vastustajia tahallaan. Nämä väitteet valkoinen intiaani kuittaa olankohautuksella ja fanit nauramalla. Oli miten oli, niin uskon, että eräät Tapparafanitkin ovat jo nähneet sen kuinka kova ja tärkeä pelaaja Patrik Forsbacka Ässille on.

Tai ässäfanit Jokelan, kun Komarovin naama vedettiin uusiksi.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
BitterX kirjoitti:
Tai ässäfanit Jokelan, kun Komarovin naama vedettiin uusiksi.

Niin no, tarkoitin hieman eri asiaa. En halunnut yleistää ja uskoin, että termi "Ässävihaajat" olisi tehnyt sen selväksi.
 

Salama44

Jäsen
lece kirjoitti:
Se joka väittää, että Kerhon selkäranka katkesi eiliseen, ei ole selkeästikään seurannut Kerhon taivalta välierissä. Kylmää kyytiä tiedossa Padalle torstaina.
Riksman oli eilen todella epävarma. HPK:n täytyy vain tehdä maalille riittävästi maskia ja laukoa paljon. Liikkumisen ja luistelunhan kerho taitaa. Kotietu on HPK:lla ja Ässillä on pakkovoiton paikka. HPK pelasi Porissa paremman ottelun mitä Ässät Hämeenlinnassa, joten ei syytä huoleen. Huomenna HPK ottaa vahingon takaisin.
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
lece kirjoitti:
Riksman päästi eilen neljä. Neljä melko helppoa. Jos kerholla on nyt sitten maalivahtiongelma, niin en nyt tuota Ässien tilannettakaan hehkuttaisi. Jokelan poissaolo on kyllä iso isku, toivottavasti Laamanen pääsee kehiin.

En nyt jaksaisi olla Kerhon tilanteesta vielä mitenkään huolissani. Se joka väittää, että Kerhon selkäranka katkesi eiliseen, ei ole selkeästikään seurannut Kerhon taivalta välierissä. Kylmää kyytiä tiedossa Padalle torstaina.

Maskiahan näissä siis ei ollut?? Voi teitä Turenkilaisia:) Siis, molemmat maalivahdit eivät olleet sillä tasolla prosentuaalisesti kuin Rinkelillä, mutta se johtunee enemmän siitä, että nyt pelin tunnetaso oli eri ja maalin eteen saatiin roppakaupalla enemmän näköestettä.

Maalivahtivalmentajat voisivat kommentoida tuota Hiseyn maalia, että mitä se Miika siellä jäässä teki? Minusta tämä oli ottelun ainoita "mokia" mikäli jotakin on havaittavissa.

Summa summanen. Maalivahditkin ovat ihmisiä, paitsi se Kerhossa pelannut kanukki/jenkki, joka oli maalivahtina kauden alla joskus 90 luvulla. Siinä oli tietääkseni ihmismuuri.
 

krobbe

Jäsen
Mielenkiintoista

Seuraan sarjaa 100 lasissa. Kyseessä on sarja, jossa ratkaistaan kumpi joukkue on vuoden 2006 Suomen mestari. Vaikka omat ovat jo pitkään olleet laitumilla ei se juurikaan latista mielenkiintoani kauden huipennukseen. Jokainen ottelu on tullut seurattua, tosin vain television välityksellä.

Ennakkokaavailuissani pidin sarjaa melkoisen ympäripyöreänä ja sitä se on ollutkin ainakin tähän asti. Vastakkain on mielestäni kaksi melkoisen erilaista joukkuetta. Organisoitu pelitapa vastaan koheltaminen, taitoon perustuva kiekkoilu vastaan rynnien ja ryskäten rysään lätkä.

Ässien peli perustuu valtaisaan tunnelataukseen ja fyysiseen, jatkuvasti sääntöjen rajamailla keikkuvaan pelityyliin. Taklaukset, joiden puhtaudesta voidaan olla montaa mieltä, viedään surutta loppuun tilanteessa kuin tilanteessa. Vihellyksien jälkeen tapahtuneet pikkusikailut ovat myös tapa, jolla Ässät pyrkivät kuumentamaan vastustajaa, siinä tosin heikosti onnistuen.

Ässistä mielestäni ovat onnistuneet tähän mennessä erinomaisesti maalivahti Riksman ja koko Ässä-tyylin lippulaiva ketju K-K-F. Puolustuksen suurin heikkous on, pois lukien Forrest, hitaus ja kankeus. Toki noihin vihellysten jälkeisiin pikkusikailuihin Ässien hidas, mutta kankea pakkiosasto on omiaan. Ässien runkosarjassa pisteillyt (toki poffeissakin) ykkönen KUK on selkeästi heikentänyt esityksiään mitä pitemmälle kevät on edennyt.

HPK on aiempiin kausiin verrattuna panostanut selkeästi enemmän pelaamiseen puolustuksen ehdoilla. Tulos näkyy hienona marssina kohti pronssin kirouksesta kullan kimallukseen. HPK:n hyökkäyskalusto on erinomainen ja taitava. Ville Leino on käsittämättömän taitava. Kaveri tekee kiekon kanssa lähes mitä haluaa. Ennustelin Leinon lopullista läpilyöntiä jo hänen viimeisellä Ilves-kaudellaan, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Edellisten kausien Kerho-maestro Jukka Voutilainen on mielestäni pudottanut selkeästi tasoaan. Toki Jukka on pelannut hyvin nytkin, mutta jotenkin vain vaikuttaa kaveri aikaisempaa hengettömämmältä. Minulle ennen kautta hyökkäyksen nimettömät nuorukaiset ovat pelanneet erinomaista ennakkoluulotonta peliä.

HPK:n puolustus (poislukien Korhonen) on toisin kuin vastustajan vastaava taitava ja hyvin peliä tekevä. Ykköspari L-S on valtakunnan ehdotonta eliittiä. Toivottavasti tänään ei ole Schneiderin vuoro lähteä polille. Suurin yllätys minulle on ollut Mikko Jokela. Ennen kautta en pitänyt kaveria minään, mutta kuluvan kauden esitykset ovat osoittaneet sen, että MJ on todella loistava pelaaja. Lukee erinomaisesti peliä, fyysisyyttä (puhdasta) löytyy mukavasti. Ehdottomasti, koko liiga huomioon ottaen, kauden paras puolustaja.

Videoraporttien lähettely on mielestäni täysin oikeutettua. Tuomareilta jää aina jotain huomaamatta kun kentällä pelataan kovalla tunteella. Tuo Forsbackan saama yhden ottelun huili on erinomainen osoitus siitä, että oikeutta et saa, ellet sitä hae.

Miten tästä eteenpäin? Uskon ja toivon, että se tapa pelata jääkiekkoa, jonka näen ainoaksi oikeaksi, kantaa maaliin asti ja HPK ottaa omansa, eli mestaruuden. Helppoa se ei tule Kerholle varmaankaan olemaan, mutta uskon kuitenkin, että Hämeenlinna on pikapuoliin sekaisin.
 
Kolumni "Klassikon ainekset"?!?

Jaa vai ainekset on olemassa oikein klassikkofinaaleihin? No voipi olla näinkin, mutta mielestäni sarja ei vielä ole vastannut odotuksiani siitä pelistä, millä mestaruus pitäisi irrota. Huomautukseksi vielä, että mielipiteeni ei johdu siitä, että "oma" seurani ei finaaleissa ole mukana.

Jotenkin vain odotin sensaatiomaista kautta pelaavalta Ässäpakalta enemmän. Tähän voi vaikuttaa tietysti, että kuluvan kauden aikana olen vain kuullut juttuja ja nähnyt joitain pätkiä Ässien peleistä, en siis ole yhtään heidän peliään livenä nähnyt. Jututhan eivät kerro pelistä ja sen tasosta lähellekkään niin paljon kuin peli paikanpäältä tai edes TV:stä nähtynä. Ehkä odotin näiden juttujen sekä hehkutuksien kautta enemmän. En kuitenkaan kokonaan parjaa käynnissä olevaa sarjaa, sillä toinen peli antoi jo paljon enemmän kuin ensimmäinen ja, jos "kehityskäyrä" jatkuu samalla tavalla, niin viidennessä pelissä Hämeenlinnassahan tulee sitten todellinen trilleri, sillä 5. peliinhän tämä menee.:)

Kuitenkin bongasin otsikossa mainitussa kolumnissa pari hairahdusta. Ensin kirjoittaja puhui, kuinka toinen finaali tarjosi kaikkea mitä voi vaatia:"...maaleja, taklauksia, torjuntoja, hienoja yksityiskohtia ja ennen kaikkea dramaattinen loppu viime hetken tasoitusmaaleineen." Loppu todellakin oli dramaattinen, räkämaali ja sitä kautta päästään itse hairahdukseen. Toinen peli tarjosi kaikkea ed. mainittua paitsi torjuntoja! Molemmissa päissä imu kävi tasaisesti, jos ei tasaisesti niin molemmat maalivahdit saavat ottaa muutaman piikkiinsä per lärvi! Molempien maalivahtipeliä on kehuttu maasta taivaaseen, oli Wiikmanin historiallista nollaputkea ja Riksman oli muuten vain kauden komeetta ja juuri nyt liekeissä, ei ollut kumpikaan voittavan vahdin, etenkään finaalisarjassa, tasolla. Tähän odotan parannusta tämän iltaisessa koitoksessa!

Toinen poimimani hairahdus saattaa mennä jo pilkunviilingin puolelle, mutta mainitaan nyt kun on aloitettukin. Ässien tahto vs. Kerhon taito. Eihän se ole ollenkaan näin, sillä olisihan järkyttävää väittää, että Kerhon tahtotilassa olisi parannettavaa, kyllä he täysillä vetävät ja tahtoa varmasti löytyy. Tosin on totta, että Kerholla on enemmän taitoa ja näkisin asian pikemminkin taito vs. fyysisyys. Molemmilla sitä tahtoa kyllä varmasti riittää.

Illan ottelua odotellessa.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Miten klassisuutta sitten mitataan? Kevään 1999 loppuottelut olivat kaikkien finaalien äiti, mutta kyllä näitä finaaleja on aina tullut seurattua suurella mielenkiinnolla. Se tuppaa vaan olemaan niin että vaikka peli olisikin periaatteessa hyvätasoista, mutta siitä puuttuu särmä, taisteluparit ja kuumat tunteet, niin pelistä jää jotenkin hailakka kuva. Eka finaali Hlinnassa oli kyllä lievä pettymys, mutta kyllähän siinäkin pyristeltiin ja taisteltiin. Pääsääntöisesti, isoissa peleissä laatujoukkueilla tuppaa olemaan tekeminen liian kurinalaista, kaikki vääntäminen jätetään kesken ja lähdetään nöyrästi vaihtopenkille.

Tuomiot on annettu ja niin pois päin. Jokelan xtra-peli ja Foppan keskialueen niitistä saamat pelikiellot oli kyllä sitä ittiään. Tosin, liigan valitseman linjan mukaan mentiin. Kai. Kerho sai raportillaan Forsbackan sivuun, eli hyvä heille. Tuosta Hisey´n loikasta ei saa kyllä OR:n arvoista tekemälläkään, olikohan raportoija tosissaan vai oliko tuo olevinaan sitä turenkilaista huumoria? Jösses, kuinka ne kehtaa! No, Ässien nelonen rikki (ilmeisesti), pelissä en huomannut mutta videolta näki kuinka Korhonen torppaa kiekosta luopuneen ja laidasta irti olleen Kiilholman kädet ylhäällä plankkeihin. Siitä ilmeisesti se vamma, vaikka joukkuepelaajan tunnettu Kinu kävikin vielä pyörähtämässä jäällä. Pelitilannehan tuo oli eikä siinä mitään, toivottavaa on tietenkin että padankin vastaavat liigan linjan mukaan ryntäyksiä/laitataklauksia muistuttavat tilanteet sallitaan.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Klassikko-finaalit

Ässät-Tappara 1978
HIFK-Jokerit 1983
Ilves-TPS 1985
TPS-Jokerit 1995

Siinä omasta mielestäni klassikot. Ässien mestaruudessa klassista nousu ekan pelin 0-8 tappiosta mestaruuteen ja ennenkaikkea ratkaisupelin väen paljous. Vellu Ketola pistää pöytään ehkä parhaan yksittäisen pelaajan pleijarikevään piste-ennätyksineen.

1983 Helsingin paikallisfinaalit, HIFK aivan köysissä mutta nousu voittoon Lehtosen kuuluisalla lerpulla

1985 ja Ripa Jalon finest hour. Tepsillä kultatakit teetettynä mutta Ilves tuli takaa mestaruuteen. Ehkä liigan klassikkojen klassikko.

1995 Jokerit-TPS hegemonia vääntöjen huippu, joukkotappeluja ja viidennessä pelissä Raimo Summasen eläimellinen peli tuo Tepsille kultaa.

Onhan tässäkin ehtinyt jo tapahtua, Kaipaisen draamattinen tasoitus etunnenässä. Vielä on kuitenkin matkaa klassikkoon.
 
cobol kirjoitti:
Ehkä pitäisi ottaa yksi uusi mittari lisää ja se on videoitkemisten lähettäminen Muukkoselle playoffien aikana.

Maassa maan tavalla:)

4,5h aikaa ja sit laatta tippuu jäähän, ootellaanha ja kattellaanha mitä tänää tulee, uskon ja toivon et hyvää hokii!

Pahoittelut huonosta kielellisestä ilmaisustani ja kieliasusta.
 
Viimeksi muokattu:

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Aika erilainen sarja Ässien kannalta kuin tuo Tappara-sarja, jota tuli tarkemmin seurattua. Hyvä eka peli, jonka jälkeen jo kaksi ei-niin-hyvää peliä. Riksmanilta myös kaksi heikkoa ottelua, mutta on se räpsä toisessakin päässä tärissyt. Ehkä tämän päiväisestä ottelusta näkyi Ässien puolelta Fobban taklauksien ja pikkusian puute, jotenkin laimea kuva jäi porilaisten otteesta vaikka olihan siellä niitä hanskan hieromisia ja tökkimisiä ihan kivasti. Hieman tuntuu että sarja olisi kääntymässä, mutta olen melko varmasti väärässä, sillä HPK on näyttänyt kykenevänsä sortumaan neppailuun. Huikeeta tulee vielä.

Lauantaina Porissa voi kuitenkin tapahtua mitä tahansa. Toivottavasti peli sarja palaa vielä Hämeenlinnaan niin saadaan nauttia tästä viihdyttävästä sarjasta vielä ensi viikollakin.
 
Kyllä nyt on Ässäpakalla painetta 4. pelissä. Edelleenkin peräänkuulutan maalivahtipeliä. Tässä finaalisarjassa se ei ole yltänyt huipputasolle. Tänäänkin kiekot pomppi ja ehkä jopa muutamat skodet olisi ollut otettavasti. Toisaalta tänään nähtiin myös niitä loistotorjuntoja, etenkin Wiikmanilta. Riksman pomputti aika pahasti ja taitaa itseluottamus horjua ja isot on paineet 4.finaaliin. On finaalit kyllä kova paikka kassareille, sanoihan se Nupekin, että kyllä maskin alla suhisee.

Asia, mihin on syytä kiinnittää huomiota on joukkueiden johtotähtien esitykset. Kun Ässien Kivenmäki ja Kuusela surffaavat tehottomasti pimeässä, tekee esimerkiksi Leino kiekolla mitä tykkää. Tänään loistava maali ja todella varmaa, taidokasta ja tehokasta kiekon ylöstuontia. Katsokaapa ylivoimaa, Leino tuo kiekon yksin joka kerta alueelle ja useimmiten pakkopeli lähtee samantien pyörimään. Ässät kaipaa kipeästi tehoja runkosarjan syömähampailtaan. HPK:lla tällä hetkellä kaksi selvästi parempaa ketjua kuin vastustajalla, vaikka esim. Voutilainenkin välillä kulkee siellä hämärän rajamailla.

Porissa Patojen on syytä pysyä pois boxista. Tänään aivan liikaa jäähyjä, boxista pelejä ei voiteta. Tänään oli etenkin turhia jäähyjä aivan liikaa, esim. Joensuun 2min, mihin peli käytännössä sitten ratkesi.
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Nielikäinen #25 kirjoitti:
Satakunnan Kansan Mikkomatti Aro on kirjoittanut hyvän kolumnin SM-liigan pudotuspeleistä...

Kolumni löytyy osoitteesta: http://www.satakunnankansa.fi/kiekko/index.cfm?m=column&LOGGEDtunniste=0

HPK-kannattajat eivät välttämättä tykkää kolumnista, mutta tottahan se on.

Voiko asiaa tuon paremmin sanoa. Pahaltahan tämä nyt näyttää, sillä jos Forrestiltakin on paikat nyt paskana, niin ukot loppuu kesken. Videoitako lähettelemään? Not. Annetaan muitten alentua siihen. Olisihan sieltä pari pelikieltoa ongittavissa HPK:lle, mutta maineen pilaaminen tuollaisella videopelleilyllä on täysin turhaa.
 

Tuamas

Jäsen
Jos Kerho tämän sarjan jostain syystä vie, niin on kyllä nähty yksi häpeällisimmistä voitoista pitkään aikaan.

Oikea ämmien, filmaajien ja inisijöiden voitto.

Pelillisesti Kerho on kaksi voittoaan ansainnut, mutta oheistoiminta on ollut niin ala-arvoista että vie kyllä täysin maun ja arvon Kerhon saavutuksilta. Samoin oli silti Tappara-sarjassakin, onneksi se vietiin loppujenlopuksi melko helposti.
 

Timo84

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Mutta muistakaa pojat, että kyseessä siis Satakunnan Kansa. Mutta onhan toi ihan suurelta osin paikkaansa pitävä kolumni.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät & NHL
Eipä Ässäfanit näytä olevan sen parempia, kuin voittamiensa joukkueidenkaan fanit. Samanlaista itkua ja selittelyä näyttää olevan nyt, kun tappio uhkaa. Silloin kovasti haukuttiin Tappara- ja osa Kärppä-faneistakin itkijöiksi, mutta nyt itketään kyllä ihan yhtä ansiokkaasti Porinkin suunnalla.

ps. Jos se Toivola ei vaan osaa käyttää videoita...
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
Tuamas kirjoitti:
Jos Kerho tämän sarjan jostain syystä vie, niin on kyllä nähty yksi häpeällisimmistä voitoista pitkään aikaan.

Oikea ämmien, filmaajien ja inisijöiden voitto.

Saisinko tarkennusta, kiitos? Missä tämä ämmäilyä, filmausta ja ininää on nähty?

Allekirjoitan Forsbacka-tilanteen olleen täysin turhaa ininää ja ämmäilyä, jossa ei ollut yhtään mitään.

Mutta tarkennat varmasti, mitä yo. lauseellasi haet tämän tilanteen lisäksi.
 

Tuamas

Jäsen
Noose kirjoitti:
Saisinko tarkennusta, kiitos? Missä tämä ämmäilyä, filmausta ja ininää on nähty?

Allekirjoitan Forsbacka-tilanteen olleen täysin turhaa ininää ja ämmäilyä, jossa ei ollut yhtään mitään.

Mutta tarkennat varmasti, mitä yo. lauseellasi haet tämän tilanteen lisäksi.

Spruktsin kuolevia joutsenia (toki onneksi vain ensimmäisessä pelissä isommin), Leinon vastaavia, Laamasen "aivotärähdystä" hipaisusta, Jalosen videopelleilyä ja kitinää tuosta Forsbackan tilanteesta.

Toki suurin yksittäinen syy on se, että johtuen videotarkistuksista Ässät kärsi selvästi enemmän kuin Kerho (Ässiltä poissa Kiilholma+Forsbacka, Hpklta Jokela).

Toki vitutuksella Favoriinin ja Rinkelinmäen järkkäreihin on varsin iso osansa tähänkin.

Edit. Vastauksena alle:
Tokihan Ässät tämän sarjan vie, ei siitä kahta sanaa, mutta kun vituttaa, niin vituttaa.
 

McL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tuamas kirjoitti:
Jos Kerho tämän sarjan jostain syystä vie, niin on kyllä nähty yksi häpeällisimmistä voitoista pitkään aikaan.

Oikea ämmien, filmaajien ja inisijöiden voitto.

Pelillisesti Kerho on kaksi voittoaan ansainnut, mutta oheistoiminta on ollut niin ala-arvoista että vie kyllä täysin maun ja arvon Kerhon saavutuksilta. Samoin oli silti Tappara-sarjassakin, onneksi se vietiin loppujenlopuksi melko helposti.

Nyt se on sitten alkanut, meinaan tappioon valmistautuminen Porissa. Tavallaan tutunkuuloista tekstiä, koska Hämeenlinnassa jos jossain on viime vuosina totuttu löytämään syitä ties mistä mestaruuden karattua. Milloin se on ollut kahva, milloin tuomarit. Tänä vuonna se on sitten itkeminen ja ämmäily, mutta, kerrankin on mukava olla tällä puolella!

Onhan se luonnollisesti helpompi ottaa tappiota vastaan tuolla Mikkomatti Aron asenteella, eikä siinä mitään väärää olekkaan. Jos jonkun mielestä "oheistoiminta" vie maun Kerhon saavutuksilta, mikäs siinä. Selitys se on huonokin selitys! Jos pelit teidän mielestänne voitetaan kabineteissa, siinähän häviätte sitten äijäilyihinne! Se tässä on opittu, että sympaattinen taitokiekkoa pelaava pikkuseura ei mestaruutta voita! Nyt on selkääntaputtelijoita minimimäärä, finaaleissa ollaan ja hyvältä näyttää.
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
Tuamas kirjoitti:
Spruktsin kuolevia joutsenia (toki onneksi vain ensimmäisessä pelissä isommin), Leinon vastaavia, Laamasen "aivotärähdystä" hipaisusta, Jalosen videopelleilyä ja kitinää tuosta Forsbackan tilanteesta.

Mielestäni filmit ovat jääneet tässä sarjassa hyvin vähiin, puolin ja toisin. Yksittäisiä tapauksia toki on, kuten Laine Game 2:ssa ja Riksman Game 3:ssa, mutta nähdäkseni filmit eivät ole näytelleet mitenkään suurta roolia. Puhumattakaan siitä, että ne olisivat ratkaissut pelejä suuntaan tai toiseen. Myönnän toki sen, että Leino ja Sprukts osaavat nilkkaojennukset kun paikka on otollinen. Kuitenkaan tässä sarjassa loikat ovat olleet _todella_ vähissä.

Jalosen videopelleilyllä varmasti viittaat Forsbackan tilanteeseen, josta minulla on juuri edellä kerrotun kaltainen näkemys. Kuriositeettina mainittakoot, että Jalonen ei tee päätöksiä siitä, mitä viedään Muukkosen käsittelyyn ja mitä ei.

Toki suurin yksittäinen syy on se, että johtuen videotarkistuksista Ässät kärsi selvästi enemmän kuin Kerho (Ässiltä poissa Kiilholma+Forsbacka, Hpklta Jokela).

Siis olet sitä mieltä, että Forsbacka on suurempi menetys Ässille kuin Jokela Kerholle? Kamoon, Forsbacka on kuitenkin neloskentän duunari ja sparkplug. Jokela on sen sijaan joukkueen kapteeni, ykköspuolustaja ja fyysisen pelin lippulaivsa. Käsittääkseni Forsbacka on tasan yhtä noista teidän leiristänne.

Kiilholman tilanteesta sen sijaan en osaa sanoa juuta enkä jaata, koska en nähnyt loukkaantumiseen johtavaa tilannetta. Eikä myöskään Ässät halunnut siitä Muukkoselle valittaa, joten en nyt näe miten Kiilholman tapaus on mitenkään relevantti ko. asiayhteydessä.
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Mielenkiintoinen kolumni Satakunnan Kansaan mutta olisi sopinut paremmin nimimerkin takaa kirjoitettavaksi jatkoajan keskustelupalstalle. Aro on niin vahvasti padan kannattaja, ettei hänellä ole mitään kompetenssiä (copyright Tami) lähteä julistamaan sitä, että HPK ei mestaruuden voittaessaan olisi sitä saanut reheillisin keinoin Ässiin verrattuna.

Kolumnin ohitan olankohautuksella mutta yhdyn pointtiin siinä määrin, että läpi pudotuspelien filmaamista on nähty viime kausiin verrattuna huolestuttavan paljon.
 

ile

Jäsen
Suosikkijoukkue
Racing Club de Cannes
Tuomari on huono

Hei hei hei! Eihän porilaisten pitänyt itkeä mistään eikä miloinkaan. Mutta kas kummaa - olen kuulevani kovaa itkun kitinää. Te, porilaiset, markkinoitte itseänne äijinä, mutta se taisi olla vain pelkkää puheen pulputusta - ihan kuin hevonen veteen paskantaisi.

Lieneekö tuo sitten sitä porilaista hulluutta vai !?!?!?
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
ile kirjoitti:
Hei hei hei! Eihän porilaisten pitänyt itkeä mistään eikä miloinkaan. Mutta kas kummaa - olen kuulevani kovaa itkun kitinää. Te, porilaiset, markkinoitte itseänne äijinä, mutta se taisi olla vain pelkkää puheen pulputusta - ihan kuin hevonen veteen paskantaisi.

Lieneekö tuo sitten sitä porilaista hulluutta vai !?!?!?

Fanien taholtahan itkemisen pystyy ymmärtämään. Mielestäni on vain ihmeellistä, että itse joukkueenjohdosta voi löytyä niin kovia itkijöitä kuin HPK:lla. Videoita lähetellään ja julkisuudessa perätään kovia tuomioita. Mutta eipä siinä, HPK on ollut sarjassa parempi ainakin tähän mennessä ja tullee ottamaan mestaruuden. Todella ikävällä sivumaulla tosin, mutta tämä kuulunee siihen taitokiekkokulttuuriin, jota HPK:kin edustaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös