Finaalisarja HPK - Ässät

  • 77 477
  • 554
Suosikkijoukkue
Porin Ässät & Florida Panthers
L4E kirjoitti:
Riksman on huikeasti parempi kuin HPK:n vahdit -Makkonen- . Karilta on ainakin tämän kauden PO tilastot jääneet näkemättä.

Lasketaanko torjunta prosentteihin myös nk. game savet ja helpot maalit? Ei ne tilastot aina kerro kaikkea, vaikka ero nyt muutaman kymmenyksen olisikin.
 

Korinekki

Jäsen
Lipuista?

Näkeekö Rinkelinmäellä alariveiltä mitään?
Millanen paikka olisi katsoman A3 rivillä 2?

Nopeasti näytti liput menevän Hämeenlinnaankin. Molemmat finaalimatsit jo loppuun myyty. Mielenkiintoinen sarja tulossa.
 
Suosikkijoukkue
Lieveilmiöt
Korinekki kirjoitti:
Näkeekö Rinkelinmäellä alariveiltä mitään?
Millanen paikka olisi katsoman A3 rivillä 2?

Nopeasti näytti liput menevän Hämeenlinnaankin. Molemmat finaalimatsit jo loppuun myyty. Mielenkiintoinen sarja tulossa.

Kyllähän siitä aika hyvin näkee, se on ns. jään tasolla. Pleksien heijastukset ja pelaajien seisominen on sitten eri asia. Itse sain toiseen peliin lipun A2-katsomon riville 13 ja toisen lipun nappasin seisomaan kun sähläsin kirjautumisen niin totaalisesti.
 

SjV

Jäsen
Korinekki kirjoitti:
Nopeasti näytti liput menevän Hämeenlinnaankin. Molemmat finaalimatsit jo loppuun myyty. Mielenkiintoinen sarja tulossa.
Ja hätäisimmät näköjään alkaa täyttämään Huuto.nettiä lipuista
 

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brodeur, Hughes bros., Dawson Mercer, NJD, HPK
Onko tietoa, kauan kausareilla on etuosto aikaa? Liput on molempiin tapahtumiin, mutta niin hujan hajan hallia, että täytyy päivystää uusia paikkojakin. Ei niitä varmaan paljoa vapaudu, muttsa luulisi muutaman firma kausarin verran vapautuvan..
 

JanJ

Jäsen
L4E kirjoitti:
Riksman on huikeasti parempi kuin HPK:n vahdit -Makkonen- . Karilta on ainakin tämän kauden PO tilastot jääneet näkemättä.
Keneltä ne nyt on jääneet näkemättä? Kumpaa uskoisit ennemmin, jääkiekon parissa kolmekymmentä vuotta ammatikseen toiminutta, vai Porissa asuvaa ässävihaista lukkofania?

Ässillä on valtakunnan ykkösvahti -Antti Heikkilä- . Vaatimattomuus kaunistaa.
Ja realismi sattuu?
Nimeä toki oma ehdokkaasi.

Tälläkin kaudella Kerho on tullut hieman puskista näin korkealle -Arto Javanainen-. Javanainen taitaa unohtaa sen mistä Ässät on tulleet.
Kun analysoidaan Kerhoa, onko pakko sanoa sananen Ässistä?
En ymmärrä logiikkaasi millään.

Vielä kun sanoo J. Jalosen valmentamaa seuraa värittömäksi, niin on kyllä pihalla kuin lumiukko.
Väärä mielipide?
Tee valitus.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Heh. Hieno huomata, että mediapeli alkoi jo Porissakin. Yhtä hauska katsella, kuinka monet astuvat kerta toisensa jälkeen samaan miinaan. Eihän se nyt ole meiltä pois, jos porilaiset haluavat hehkuttaa omiaan.

Ei minulla ole mitään huomautettavaa Makkonen-kakkonen-karvalakkosen kommenteista, kuten ei noiden muidenkaan dinosaurusten. Riksman on kelpo veskari ja pelasi Ässät finaaliin. Koko kautta ajatellen varmaan tärkein yksittäinen pelaaja tällä hetkellä liigassa, kun finaalia peilataan. Lundell olisi noussut samaan statukseen, jos olisi Kerhon eilen pudottanut. Mutta niin vaan meni Kerho längistä suoraan parrasvaloihin.

Kerholla ei menestys kulminoidu yhteen pelaajaan tai yhteen kentälliseen. Kerhon vahvuus on timantinkova yhteishenki ja sveitsiläisen kellon tarkkuudella toimiva joukkuepeli. Ei ole sattumaa, että kahdessa viimeisimmässä matsiketjussa kirotaan, kun "epävarma" ja puolirampa Wiikman ei joutunut oikeasti koville. Siihen on ihan joku muu syy, kuin HIFKin näennäinen tehottomuus. Kerholla on liigan paras puolustus! Ja kun Kerho on erittäin hyvä myös toisessa päässä kenttää ja kaikki neljä kentällistä pystyvät maalintekoon, ei finaalipaikka ole väärin voitettu.

Täytyy myöntää, että tämä on uskomaton suoritus verrattuna tilanteeseen 10 kierrosta ennen runkosarjan päätöstä. Siinä vaiheessa olin jo maani myynyt ja maalailin piruja seinille kaksin käsin. Sitten alkoi vemppalista tyhjentyä ja Hassista lukuunottamatta kaikki soturit palasivat jäälle. Eiköhän mennä samalla vauhdilla mestaruuteen asti, kun tänne asti on päästy. Kaikki mahdollsuudet siihen ainakin on, kotietu ja kaikki.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
expertti kirjoitti:
Onko tietoa, kauan kausareilla on etuosto aikaa? Liput on molempiin tapahtumiin, mutta niin hujan hajan hallia, että täytyy päivystää uusia paikkojakin. Ei niitä varmaan paljoa vapaudu, muttsa luulisi muutaman firma kausarin verran vapautuvan..


Kausareilla on etuostoaikaa tänään kello 16 asti.

Tuli juuri hallilta haettua lippu kahteen finaaliin, enpä olisi ennen kauden alkua uskonut, että tässä tilanteessa ollaan.
 

Ässät #12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ossi kirjoitti:
Eiköhän mennä samalla vauhdilla mestaruuteen asti, kun tänne asti on päästy. Kaikki mahdollsuudet siihen ainakin on, kotietu ja kaikki.

Niinhän se kärppien kotietukin vaan piti. No, kaikki on mahdollista, pidän tätä sarjaa kuitenkin erittäin tasaisena, eli kyllä tähän se viis peliä tarvitaan. Ainoa tosiasia on joka tapauksessa se, että Ässät ei kotona häviä.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Kylläpä on eksoottinen finaalipari ja hyvä niin koko Sm-liigalle. Todella hankala valita omaa suosikkia, koska HPK:n liikkuva ja välillä kauniskin peli on ihailtavaa ja eilen löytyi myös sitä taistelua, vaikka tuomari yritti väkisin saada punaista finaaliparia. Ässien hurmoksessa on taas paljon samaa kuin Kärpillä liiganousussa ja sen jälkeisissä vuosissa. Joukkueen asenne on silminnähtävästi, mehän ei perkele hävitä tätä peliä. Antaapa itse pelien näyttää kumpi nousee suosikiksi. Maalivahdeista täällä väännetään ihan urakalla, mutta eiköhän tuo ole aikalailla tasapeli. Wiikman vs. Riksman on 50/50. Jos ei kaksi nollapeliä(ja muutenkin hyvä kausi) putkeen Hifkiä vastaan saa arvostusta Porin suunnalla niin se on heidän häpiänsä. Toivottavasti menee 5 peliin niin saa hyvää kiekkoviihdettä koko rahalla.
 

JanJ

Jäsen
Birkku kirjoitti:
Vaikka kysymys ei minulle olekaan suunnattu, käytän omankäden oikeutta tylysti ja heitän sekaan oman mielipiteeni.

Nikke Bäckström on sarjan paras maalivahti.
Sehän pelasikin maagiset pleijarit. Kärppien tukipilari kaikki kaikessa.
Jos unohdetaan fantasiat, niin minun mielestäni Riksman on tähänastisten pleijaripelien tärkein yksittäinen pelaaja ja siten tämän hetken paras maalivahti.
 

Lauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues & Devils
Jep jep, nyt ollaan siinä tilanteessa, missä jokainen joukkue haluaisi olla. Enää on kaksi parasta jäljellä, siihen tuskin kukaan voi sanoa mitään. Pienet finaalissa, se on aina hienoa.
Ässät vs HPK. Tunne vs Taito. Riksman vs Wiikman. Pori vs Hämeenlinna.
Toivottavasti tulee tiukka sarja. Ässiä tulen kannustamaan, kun näitä pelejä katselen, mutta luulen Kerhon olevan valmiimpi voittamaan jotain todella suurta.
Katsellaan.
 

Stonecold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Erinomainen finaalipari tämä HPK-Ässät. Parrasvaloihin astuvat joukkueet, jotka ovat sen totisesti ansainneet.

Paljon puhutaan härmäläisen kiekkoilun voitosta tämän loppuotteluparin tiimoilta; siitäkin että kerrankin pienten kaupunkien joukkueet ovat raivanneet tieltään isompien talousalueiden seurat. Totta molemmat väitteet, mutta itse hehkutan karvalakkikansan fiilisten puolesta. Siis siitä, että tuntemattomat alkavat hehkumaan yhteistä tunnelmaa. Jännitystä, odotusta, toiveita, pelkoja, kärsimättömyyttä.

Tämä kaikki on se paras asia tässä tilanteessa. Voidaan väittää ilman mitään sen kummempaa tieteellistä tutkimusta, että näiden paikkakuntien kansalaiset ovat saaneet juuri muutaman vuoden lisää omaan elinikäennusteeseensa. Elleivät unohda nitroja ja tahdistimien pattereita...

Väitän, että mikään ei tunnu niin kokonaisvaltaisen hyvältä, kuin se että oman kaupungin (tai kannattamansa) seura pääsee taistelemaan mestaruudesta. No ehkä tarkemmin harkittuani pari asiaa voi löytyä, mutta niistä ei puhuta tässä yhteydessä...

Ihmisillä, juuri näillä kyseisillä jannuilla ja jannuttarilla hyrrää adrenaliini sitä tahtia tällähetkellä suonistossaan, että velat muuttuvat saataviksi. Elämä hymyilee, asiat tuntuvat olevan paremmin kuin koskaan. Ja niinhän ne ovatkin. Toki ne ovat vielä paremmin, jos/kun se mestaruus nasahtaa - silloin karistetaan loputkin ikävyydet kulman taakse. Vaikka vain toinen voi voittaa, ja tappio vituttaa rankasti - väitän että tässä tapauksessa elämä tulee silti hymyilemään molemmilla paikkakunnilla. Isot (tai ennakkoon isoiksi kuvitellut) esteet on pyyhkäisty pois päiväjärjestyksestä. Eikä se ole tullut ilman tuskaa. Mutta kestetty on.

Me muut seuraamme tätä tulevaa taistelua mielenkiinnolla ja haikeudella. Tottahan sitä omiansa haluaisi nähdä tässä tilanteessa, mutta näytöt on annettu ja ne eivät ole riittäneet - joten pulinat pois.

Tsemppiä finaaliparin joukkueille ja heidän kannattajilleen. Mulla alkaa olla jo raswat nahkassa ja kevätaurinkokin pilkistelee lämmittäen. Katotaan nyt vielä tämä kauden huipennus sivusroolista katsoen ja nautitaan keväästä.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Väittämiä ja vastaväittämiä.

Lomilla on tylsää.

HPK :
Maalivahtipeli
+Kerhon maalivahtipeli on hienossa kunnossa. Wiikmanin kaksi perättäistä nollapeliä HIFK:ta vastaan kertovat miehen olevan kovassa iskussa ja kun kakkoshäkkäriksikin on asettaa Rämö, niin palikat ovat hyvin kohdallaan. Tähänastiset pleijarit kertovat kummankin häkkärin olevan valmis torjumaan finaaleissa.
-Kerholla on kaksi nuorta maalivahtia. Etenkin Isomäessä nähdään ovatko pojat valmiita näin isoihin peleihin. On sanottu, että Wiikman ei joutunut tarpeeksi kovaan testiin HIFK:ta vastaan, vaikka kaksi hienoa nollapeliä torjuikin.

Puolustus
+HPK:lla on erittäin liikkuva ja tehokas puolustus. Ottelusarja HIFK:ta vastaan todisti, että pakit eivät ole horjutettavissa kovalla taklauspelillä, vaan he jopa vastaavat siihen. Puolustajat kuten Laamanen, Jokela, Laitinen ja Astashenko tuovat tärkeää leveyttä ratkaisijoidenkin muodossa. Wiikmanin nollapelit ovat myöskin todistus Kerhon vahvasta puolustuksesta.
-Ässien aseena aiemmin ovat olleet vastahyökkäykset. HPK:n pakit lähtevät mielellään tukemaan hyökkäyksiä ja tämä saattaa mahdollistaa vastustajalle juurikin näitä vastahyökkäysten paikkoja. HIFK onnistui tekemään 10 maalia kahdessa ensimmäisessä kotipelissään, kertoisiko se osaltaan siitä, että ehkä ne HPK:n pakit ovat kuitenkin horjutettavissa kovalla taklauspelillä?

Hyökkäys
+Neljä tasaista, taitavaa, hyvin liikkuvaa ja tehokasta ketjua. HPK:n leveys on ollut heidän valttinsa. Ratkaisijoita löytyy joka ketjusta ja kun puolustus- ja hyökkäyspeli toimii joukkueena hyvin, tulee Ässien isoille pakeille vaikeuksia pysyä vauhdissa mukana.
-Ei suuria yksilöitä, jotka nousisivat muiden yläpuolelle (Jos ei Voutilaista, Leinoa tai Spruktsia sellaisiksi laske). Jos tehottomuus yllättää, kenestä on pelastajaksi?

Asenne
+Toisin kuin Tapparalla ja Kärpillä, HPK:lla ei ole nyt syytä lähteä yhtään aliarvioimaan Ässiä. HPK on itsekin ns. pikkuseura menestyksestään huolimatta ja se osaa varmasti lähteä finaaleihin oikealla asenteella. Voittamaan.
-Ehkä sitten kuitenkin Ässät saatetaan aliarvioida, jälleen kerran. Edelleen paperilla Kerhon pitäisi pyyhkiä jäätä Ässillä. Etenkin kun heillä ei ole mitään seliteltävää, kuten loukkaantumisia, joihin Ässien edelliset vastustajat ovat turvautuneet selittelyissään.

Nälkä
+Kerho voitti vihdoin ja viimein välieräpeikkonsa. Nyt on vihdoin ja viimein mahdollisuus siihen kirkkaimpaan mitaliin pitkän nousujohdanteen kruunuksi. Nälkää varmasti riittää, kenelle nyt hopea kelpaisi.
-Kerho voitti vihdoin ja viimein välieräpeikkonsa. Nyt ollaan vihdoin menty se askel eteenpäin, vieläkö nälkä säilyy. Menestystä kuitenkin on tullut vuosi toisensa jälkeen pronssisten mitalien muodossa, joten mitalipelit eivät ole mikään uusi asia Kerholle.

ÄSSÄT :
Maalivahtipeli
+Juuso Riksman on tällä hetkellä kuumin maalivahti liigassa. Pitää joka ottelussa joukkuettaan elossa muutamalla "game-saverilla" ja muutenkin pelaa eleettömän varmaa peliä.
-Jos Riksmanille sattuu huono päivä, on Ässät liikaa Juuson varassa. Penkiltä löytyvän Nissisen pelituntuma lienee täysin hakusessa, eikä mies ole sen puoleen päässyt edes näyttöjä antamaan kauden mittaan juurikaan lainkaan. Ässät voittaa ja kaatuu Riksmanin mukana.

Puolustus
+Ässien isokokoiset puolustajat pitävät huolen, ettei maalin edustalla ole kuin makuupaikkoja. Hyökkäykset ohjataan hyvin kulmiin ja koko joukkueen paketti säilyy illasta toiseen ihailtavan hienosti. Paljon kertonee, että 2 mestarisuosikkia, Kärpät ja Tappara, hakkasivat päätään seinään Ässien puolustuksen edessä.
-Ässien isokokoiset puolustajat ovat paikoin vikkeliä hyökkääjiä vastaan pulassa ja joutuvat turvautumaan rikkeisiin. Jäähypenkiltä tämä ottelusarja hävitään.

Hyökkäys
+Ykkösketju on koko kauden ajan ollut äärimmäisen vaarallinen. Kivenmäen johdolla tämä ketju juonii maaleja illasta toiseen. Pleijareissa myöskin muista ketjuista on noussut ratkaisijoita, Maven jouduttua huilaamaan pari peliä. Nelosketjun iloinen ja agressiivinen karvauspeli on toiminut jokaista vastustajaa vastaan tällä kaudella ja Hiseyn johdolla muistakin ketjuista nousee esiin ratkaisijoita.
-Ässien hyökkäyspeli on liikaa ykkösketjun varassa. Jos ykkösketju eliminoidaan, on duunariosastolta miesten noustava maalintekijöiksi. Hiseyn jälkeen nämä ratkaisijat ovat hieman kortilla, vaikka Kaipainen ja kumppanit ovatkin maaleja päässeet pleijareissa iskemään.

Asenne
+Ässien asenne on ollut uskomaton. Joka ilta joka äijä antaa ne kuuluisat 110% joka tilanteessa. Isomäessä kotiyleisö on omiaan ruokkimaan tätä asennetta.
-Asenne ja lataus saattaa mennä yli. Järjen täytyy pysyä asenteen mukana. Jäähypenkiltä ei mestaruutta voiteta ja itseään ei saa ajaa ulos tilanteista. Nuoren joukkueen kokemattomuus ei vielä ole näkynyt pleijareissa, miten käy finaaleissa?

Nälkä
+Nälkää riittää. Yksi toisensa jälkeen suuret jäävät Ässien jalkoihin, kun mielessä on vain kulta. Tämä loistava kausi tarvitsee kruununsa.
-Jos puolivälierissä Tapparan kaataminen oli "Ässien oma mestaruus", niin välierissä Kärppien kaataminen oli kai jo "Ässien oma mm-mestaruus". Vieläkö paukut riittävät, kun vastaankin tulee paperilla heikompi joukkue, kuin mitä Kärpät ja Tappara olivat?
 

Avather

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Avs, Antti Miettinen
Tietääkö joku, mihin aikaan huomenna kausarilaisilta jääneet liput tulevat myyntiin?
 

blazee

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kärpät, Ducks, Capitals, Red Wings, Penguins!
rawhead kirjoitti:
- The Pasi noutaa Matin ja Ässien ykköspakki on poissa ainakin yhdestä pelistä

Mielestäni pidän tuota yhtenä ratkaisuna. Jos J. Jalonen käskee Lätkä-Pasin hakemaan Mattin pois Ässien puolustuksesta voi Ässien pakka seota kun isopaha on poissa. Toki muitakin ns. kovia jätkiä löytyy mutta ei ole ketään Mattin kaltaista jäljellä.

HPK:n tärkein ase on mielestäni pyrkiä luistelemaan ohi ja saada Ässät sekaisin ja turhautumaan.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
JanJ kirjoitti:
Keneltä ne nyt on jääneet näkemättä? Kumpaa uskoisit ennemmin, jääkiekon parissa kolmekymmentä vuotta ammatikseen toiminutta, vai Porissa asuvaa ässävihaista lukkofania?
Et sitten parempaa perustelua keksinyt sille, miksi Makkonen oli väärässä? Makkonen tietää kaiken?
JanJ kirjoitti:
Ja realismi sattuu?
Nimeä toki oma ehdokkaasi.
Perustele toki miksi olisin ollut väärässä.
JanJ kirjoitti:
Kun analysoidaan Kerhoa, onko pakko sanoa sananen Ässistä?
En ymmärrä logiikkaasi millään.
Jos arvostelee toisia, niin pitää myös muistaa missä tilanteessa omatkin on. Eli toteamus kuten myöskin jäi uupumaan.
JanJ kirjoitti:
Väärä mielipide?
Tee valitus.
Menee sanattomaksi.

Mutta itse parista, niin saattaa olla vaikka ensivaikutelma onkin ettei liiga moisesta parista tykkää, niin näin yllättävä pari nostaakin liigan näkyvyyttä mediassa. Tietysti lipputulot eivät ole samaa luokkaa mitä ne suurilla areenoilla olisivat olleet, mutta palstatila saattaa jopa nousta suuremmaksi kuin mitä "perinteisemmän" parin kohdalla olisi ollut. Jääkiekon voitto joka tapauksessa tämän kevään finaalipari on.
 

kritiikki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Voittaapa kumpi hyvänsä. Seurauksena on Suomen jääkiekkoilulle roima piristys.

HPK tietyssä mielessä ansaitsisi mestaruuden monien viimevuosien tyrkylläolemisen perusteella. Sitäpaitsi HPK:lle se jopa tulleekin parempien "jalkojensa" ansiosta.

Vastakkain ovat ei, Ässät ja HPK, vaan paremmat jalat ja rymistelypeli.

Ässät kiehtoo siksi että allekirjoittaneella on ollut Porin Karhujen jäsenkortti samaan aikaan kun VP Ketolallakin.
Siihen aikaan Pori oli ilmavoimien tukikohta, jonka peruina siellä olin, ja myöhemmin lähdin.

Ässät on vahva jos Porilaiskuluttajaa kusettavasta lippujärjestemästä huolimatta huuma jatkuu entisenlaisena. Epäilen kuitenkin että ei jatku. Nyt katsomoa täyttänevät vähä-äänisemmat varakkaat, joille uusi lippujärjestelmä on räätälöity. (Puhutte kausikorttioptioistanne mitä haluatte.)

Nyt jos Ässät häviää mestaruuden, se tulee häviämään sen Ässien talousmiesten tekemän ratkaisun takia.

Rahat numero 1
Ässistä kiinnostuneet maksukykyiset (yritykset ym) numero 2
Fanit numero 3

Ässät käytti Isomäen hallin saaman parin viikon sisäisen huiman-myönteisen julkisuuden salaman-nopeasti hyväkseen hylkäämällä tuon maineen aikaansaajan. Toisinsanoen seisomakatsomon.


Siis. Ässät olisi lievästi toivottu mestari, mutta johtonsa taholta erittäin vastustettu.

HPK edellämainittujen syiden vuoksi neutraalisudellaan ehdottomasti.
 

paze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Ulvilan Pesä-Veikot, Pesäkarhut, BVB 09
kritiikki kirjoitti:
Ässät on vahva jos Porilaiskuluttajaa kusettavasta lippujärjestemästä huolimatta huuma jatkuu entisenlaisena. Epäilen kuitenkin että ei jatku. Nyt katsomoa täyttänevät vähä-äänisemmat varakkaat, joille uusi lippujärjestelmä on räätälöity. (Puhutte kausikorttioptioistanne mitä haluatte.)

Voisi olla ehkä näin, mutta hallia ei läheskään myyty loppuun noilla kalliilla lipuilla, ja jonossa näytti olevan täysin ns. normaalia porukkaa, joten meteliä Isomäestä ei tule puuttumaan, tälläkään kertaa.

-paze-
 

JanJ

Jäsen
L4E kirjoitti:
Et sitten parempaa perustelua keksinyt sille, miksi Makkonen oli väärässä? Makkonen tietää kaiken?
Ihanaa, osumat ja uppoamiset.
Et perustellut omaa kantaasi muuten kuin että Makkonen on väärässä. Jos lähdetään sille tielle, Makkosella on uskottavuutta enemmän kuin Sinulla.

Perustele toki miksi olisin ollut väärässä.
Lähinnä kaipasin perusteluja sinulta. Jos se taas on "koska sanon niin" niin uskon mielummin jääkiekon ammattilaista kuin sinua.

Tämä pari on unelmafinaali jollain tapaa. Pelit osoittaa, millä tavalla. Mutta tässä parissa ei nolla-nollaa pelata.
 

#29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
tietoa??

Tietääkö kukaan lastenlippujen hintaa 18.4 pelattavaan tokaan finaaliin Ässät- HPK??
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
kritiikki kirjoitti:
Ässät on vahva jos Porilaiskuluttajaa kusettavasta lippujärjestemästä huolimatta huuma jatkuu entisenlaisena. Epäilen kuitenkin että ei jatku. Nyt katsomoa täyttänevät vähä-äänisemmat varakkaat, joille uusi lippujärjestelmä on räätälöity. (Puhutte kausikorttioptioistanne mitä haluatte.)

Nyt jos Ässät häviää mestaruuden, se tulee häviämään sen Ässien talousmiesten tekemän ratkaisun takia.

Rahat numero 1
Ässistä kiinnostuneet maksukykyiset (yritykset ym) numero 2
Fanit numero 3

Ässät käytti Isomäen hallin saaman parin viikon sisäisen huiman-myönteisen julkisuuden salaman-nopeasti hyväkseen hylkäämällä tuon maineen aikaansaajan. Toisinsanoen seisomakatsomon.

Hupaisaa kuinka jaksat jauhaa asiasta useammassa ketjussa. Ole ihan huoletta, Todelliset fanit ei ole moksiskaan tästä järjestelystä, jossa annettiin mahdollisuus Ässistä jatkossakin kiinnostuneille ostaa liput haluttuihin finaaleihin, etuoikeudella. Lauantaina alkavassa normaalissa hulabaloo-lipunmyynnissä on tarjolla mahdollisuus saada lippu, jos onnistuu tuurilla vetämään välistä, ennen trokareiden pitkiä kynsiä. Varmaan nostaa Pata-fiilistä ostaa lippu satasella joltain kuusamon homppelilta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös