Finaali 2013: Tappara – Ässät

  • 396 938
  • 1 765

Juteeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche ja Tappara
Lainaus Jatkoajan raportista:

"- Jokainen Ässien maali oli vähän halpa. Ne eivät olleet pitkän jauhamisen tuloksia, vaan vähän sellaisia ohhoh-juttuja. Ässät oli tänään kuitenkin hyvä, taistelu jatkuu, Rautakorpi pohti katkerasti."

Olin ilmeisesti eri pelissä kuin rautainen mies. ;D Hetken tarvitsin lisähappea nauraessani tuolle kommentille. Hoitaisi edes tämän yhtä tyylikkäästi kuin kollegansa.

On Jukalla tuossa ihan pointtikin. Ensimmäisen ei olisi kuulunut missään tapauksessa mennä sisään. Toisessa maalissa Nieminen arpo kenet ottaa ja lopulta ei ottanut ketään. Kolmas oli hieno haasto Elolta ja Tapparan puolustajan ei olisi pitänyt päästää miestään maalille missään tapauksessa.

Halpa on väärä ilmaisu maaleista, kun ihan hyökkäämällä ja Tapparan koomailua hyödyntämällä ne tehtiin, mutta kyllä itselle tuli katsomossa juuri tuollainen ohhoh-fiilis noista maaleista. Maalit yllättivät ainakin minut täysin.7

EDIT: Tuola halvalla Rautakorpi varmaan tarkoitti sitä, että Tappara antoi ne halvalla. Tappara ei pistänyt Ässiä raatamaan maaliensa eteen, jos ymmärrätte mitä tarkoitan.
 

LuKi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, LuKi-82
Saas nähdä mitä Rautakorpi nyt häärää kulisseissa. On melkoinen velho vaikuttamaan pelin ulkopuolisiin asioihin. Porin järjestyksenvalvojien edustaja avasi edellisen pelin kohujuttua "Katsoja löi Rautakorpea". Kyseessä oli pari noin esikouluikäistä tyttöä, jotka olivat leikkineet vaihtoaition lähellä keskenään ja toisen käsi oli osunut ohi kulkevaan Rautakorpeen. Rautakorpi on jo aiemmin pyytänyt järjestyksenvalvojia turvakseen otteluissa ja Jukan kulkiessa järkkäri kulkee edellä ja toinen takana. Eivät olleet huomanneet lamauttaa näitä pikkutyttöjä ja Jukka tuli "lyödyksi". Kaveri vei median huomioita olennaiseen...
 

Salama85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kaksi lähes vastaavaa sikailua, joten joko kummastakaan ei tule mitään tai sitten molemmista jotain. Pelin aikana tulleista minuuteista ei niin väliä. Eihän niillä ole ennenkään ollut mitään merkitystä. Ja samaa mieltä oltiin esim.Yle Puheella mahdollisista tulevista rangaistuksista. Toivottavasti ei tule kummallekaan pelikieltoa. Pelkään vaan, että nyt liiga astuu sekoittamaan finaaleja kunnolla kurinpidollaan ja kauden alusta jatkunut saaga jatkuu...

Nimenomaan lähes vastaavaa. Kuitenkin löydettävissä melkoinen ero noista huitaisuista. Savinaisen (jossa reaktio tuli heti tilanteessa)huitaisun tyylisiä huitomisia jää monissa peleissä viheltämättäkin, toki täysin jäähyn arvoinen ja tyhmä sellainen. Umicevic puolestaan turhautuneisuuttaan tuomaria kohtaan esittää täysin ala-arvoisen tempun, josta jokainen tuomari olisi viheltänyt vähintään kakkosen tai vitosen finaaleista huolimatta. Joten siinä se lähes.

Oli hienoa nähdä tänään kun lucenius "kuoli" jäälle. Uskomatonta, että syyllistyy itse siihen minkä kirvesRintojen valmennusjohtoa myöden tuomitaan.

Kaiken kaikkiaan oli hyvä peli jälleen kuten kaikki pelit tässä sarjassa. Kysymys kuuluu riittääkö Tapparan bensa enää? Kaikissa otteluissa ehkä ensimmäistä ottelua lukuunottamatta on Ässät ollut varsinkin kolmannessa erässä aktiivisempi osapuoli, vaikka täällä kuten mediassakin on kuulutettu että Tapparan peli pelin sisällä on nousujohteista.
 

Sean #19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kyllä on Ässät vahvasti kuskin paikalla tällä hetkellä. Ei voi muuta sanoa. Loukkaantumisten taakse ei saa mennä, mutta kun on nyt katsellut tätä sarjaa, niin olisi käyttöä todella paljon edes toiselle sepistä Barkov Connolly. Jestas sentään, sieltä loppuu ny aika ja tila ihan täysin. Sekä Nieminen että Koskiranta ovat aivan yksin, vaikka samassa ketjussa menevätkin. Metsola vs Raanta on tällä hetkellä Raannan eduksi selvästi.

Ässillä on nyt todella hyvä meininki päällä. Kivi vetää ties kuinka monetta kautta patavalmennuksessa ja lähtee liittoon töihin kauden viimeisen pelin jälkeen. Toivolan hankinnat Elo, Ryan, Heshka ja ketä vielä ovat hyvin onnistuneet.

Noh, taistelu jatkuu! Vittu sarja on 2-2 ja meillä on kotietu! Kaikki omissa käsissä. Siellä on taas Ässä-kopissa heitetty niitä yläfemmoja ja naureskeltu, kun Tapparan hiljaisessa kopissa taas se kaiken kokenut Nieminen puskee jätkiä jo kohti maanantaita. Ja Rautakorpi myös. Hieno sarja, uskoa omiin löytyyn totta vitussa! 4-2 tai 4-3. PERKELE!!
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
En oikein saa kiinni tuosta Rautakorven kommentista. Yrittääkö hän nyt sanoa, että oma joukkue lepsuili tai Metsola hörppäsi? Vai syyttääkö hän noista takaiskuista jotenkin huonoa tuuria? Jos ne eivät olleet nimittäin Ässien hyvyyttä, niin sitten ei jää kuin nuo kaksi vaihtoehtoa jäljelle. Ja se fakta, että Tappara ei tehnyt yhtään. En sano, että eväät on syöty, mutta Tapparan kannattaisi voittaa seuraava kotipelinsä, koska Porissa homma hiukan tökkii. Olisihan se hauskaa, jos historia toistaisi itseään vielä uudemman kerran. Eli viimeisten sekuntien voittomaali Tampereella ja rökälenumerot Porissa. Ei nyt ehkä klassikkokamaa vielä, mutta viihdyttävä finaalisarja silti.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Ennen sarjan alkua hehkutettiin Tapparan alivoimaa. Oli dominoitu niin hienosti IFK:ta ja Lukkoa vastaan. Nyt on viimeistään selvää kaikille, miksi Tapparan alivoima oli niin hyvää. Vastassa oli kuitenkin runkosarjan 8. ja 10. Nyt kun finaaleissa toisella puolella säntäilee runkosarja nelonen, on tuo Tapparan av ammuttu reikäjuustoksi. Vastaavasti oma yv ei toimi sitten yhtään.

Ei kai tuo sentään ihan noin yksinkertainen juttu ole. Ässien ylivoimahan on käsittääkseni finaaleihin asti ollut jokseenkin heikkoa. Runkosarjassa joukkue oli itse asiassa koko liigan heikoin ylivoimalla. Nyt on vaan jostain syystä Tapparan paketti auennut.
 

Mace

Jäsen
Porin järjestyksenvalvojien edustaja avasi edellisen pelin kohujuttua "Katsoja löi Rautakorpea". Kyseessä oli pari noin esikouluikäistä tyttöä, jotka olivat leikkineet vaihtoaition lähellä keskenään ja toisen käsi oli osunut ohi kulkevaan Rautakorpeen. Rautakorpi on jo aiemmin pyytänyt järjestyksenvalvojia turvakseen otteluissa ja Jukan kulkiessa järkkäri kulkee edellä ja toinen takana. Eivät olleet huomanneet lamauttaa näitä pikkutyttöjä ja Jukka tuli "lyödyksi". Kaveri vei median huomioita olennaiseen...

Kaksi asiaa. Ensinnäkin se, että pidän helvetin luotettavana sinun Jatkoaikaan kirjoittamaa viestiäsi (joka voi siis olla sisällöltään miten päästä keksittyä tahansa), kuten myös tuota lähdettäsi (jos siis et itse keksinyt omasta päästä tuota tarinaa), joka siis oli "Porin järjestyksenvalvojien edustaja". Varmasti ihan saatanan objektiivinen lähde, jolla ei tietenkään olisi mitään syytä vääristellä tapahtumien kulkua. Toinen asia onkin sitten se, että kun ko. ottelun jälkeen asiasta kysyttiin Rautakorvelta, hän ei ollut millään tavalla halukas keskustelemaan koko asiasta, vaan totesi, että keskustellaan pelistä. Eli kovinpa oli erikoinen toimintamalli, jos kerran oli tarkoitus vetää median huomiota ko. episodiin. Ja en siis sano, että kukaan olisi Rautakorpea lyönyt, tms. Asia ei suoraan sanottuna edes kiinnosta minua. Pisti vain silmään tuo viestisi ja siinä käyttämäsi lähde.

Mitä tulee sarjaan noin muuten, toistan jo otteluketjuun kirjoittamani. Minua ihmetyttää kyllä ihan tosissaan tuo Tapparan helvetinmoinen huolimattomuus, aivan kuin ei pelattaisi finaaleja lainkaan. Tämä on jo kolmas ottelu putkeen, kun joukkue on ottanut jäähyn pelin viivyttämisestä eli kiekko on laitettu katsomoon omalta puolustusalueelta. Lisäksi tulee noita täysin tarpeettomia aivopierujäähyjä, joissa se teko itsessään ei edes (ainakaan oleellisesti) hyödytä joukkuetta, vaikka siitä ei jäähyä tulisikaan. Tuolta osin siis ei todellakaan ole mennyt perille Rautakorven sanoma siitä, että jäähyn ottamisen kynnys tulisi olla korkeammalla. Todella kuritonta pelaamista.

Myös maalivahtipelissä etu on nyt Ässillä, Metsola ei kykene pelaamaan vaadittavalla huipputasolla. Kun tuohon vielä lisätään se, että Ässät on jo kahdesti ollut hyvin mukana Hakametsässä, vaikka onkin ottelut hävinnyt, niin todennäköisyys on jo melko suuri sille, että se kerran ryöstössä onnistuu. Joko heti maanantaina tai sitten seitsemännessä ottelussa. Tapparan kunniaksi on kuitenkin sanottava se, että todella miehekkäästihän joukkue on harannut vastaan, vaikka kaksi syömähammasta on poissa ja hyökkäysosasto luvalla sanoen aika "rajallinen". Uskon tuon olleen monelle yllätys.
 

ultras

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara Tampere
Edelleen peräänkuulutan J.Grönvallia kertaamaan tähän ketjuun ennen sarjaa latomiaan teesejä, olisi kiinnostavaa tietää, mikä on homman nimi. Tosin myös J.Grönvallin kirjoitukset eivät enää ole muistuttaneet sitä kylmänviileää (ja arvostamaani!!) analyytikkoa, kuin ennen sarjaa.

En ole mikään "J.Grönvall". Mutta onko sulla jokin pippelin venytys meneillään?

Itse olet samanlailla uhonnut että pahin on kaadettu JYP:n muodossa. Ja sarja on kuitenkin 2-2.

Niin olisi myös kiva tietää mikähän tässä loppujen on homman nimi.
 

LuKi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, LuKi-82
Kaksi asiaa. Ensinnäkin se, että pidän helvetin luotettavana sinun Jatkoaikaan kirjoittamaa viestiäsi (joka voi siis olla sisällöltään miten päästä keksittyä tahansa), kuten myös tuota lähdettäsi (jos siis et itse keksinyt omasta päästä tuota tarinaa), joka siis oli "Porin järjestyksenvalvojien edustaja". Varmasti ihan saatanan objektiivinen lähde, jolla ei tietenkään olisi mitään syytä vääristellä tapahtumien kulkua.

Itse en tapausta nähnyt, mutta lähde on luetettava, vastaa järjestyksenvalvonnasta. Täälläkin ihmetteltiin asiaa, kun ei oikein ole mahdollista ja tosiaan Rautakorpi kulkee aina turvasaattueessa. Oman kirjoitushistoriani voit tarkastaa, jos asia sinua helpottaa.
 

Jeppe_68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
En oikein saa kiinni tuosta Rautakorven kommentista. Yrittääkö hän nyt sanoa, että oma joukkue lepsuili tai Metsola hörppäsi? Vai syyttääkö hän noista takaiskuista jotenkin huonoa tuuria?

Kyllähän Rautakorpi on hyvinkin miehekäs ainakin lehdistötilaisuudessa matsin jälkeen. Linkistä voi kuunnella ja katella, vie Ässien kotisivuilla olevaan videoon

http://www.assat.com/page.php?id=78&v=cmiJ5PFH5O&g=1
 

ultras

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara Tampere
En oikein saa kiinni tuosta Rautakorven kommentista. Yrittääkö hän nyt sanoa, että oma joukkue lepsuili tai Metsola hörppäsi?

Oliskohan mahdollisesti tarkoittanut sitä, että Ässät teki suorista hyökkäyksistä kaksi maalia, jolloin joukkue ei ollut hereillä. Tuskinpa oli siis tarkoituksena antaa kahta "helppoa" maalia joiden eteen ei Ässien paljoa tarvinnut hintaa maksaa.

Mutta tietenkin kaikki näkee asiat miten näkee.
 

Bullet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jalat painaa

Tässä viimeissä pelissä Ässät oli mielestäni selvästi kuskin paikalla ja voitto ei ollut hetkeäkään uhattuna. Numerot enemmänin mainittelevat porkkanahousuja, kun kiekko useasti pomppi Tapparan maalilla. Näytti siltä, että Mansen miehillä alkoi jalka painaa. Maanantaina on taas paljon pelissä ja "varmaa" on ettei Pata enää häviä erän lopulla. Honkanen tuskin pelaa enää näissä P.Offeissä. Jalka ei vaan riitä.
 

Mace

Jäsen
Itse en tapausta nähnyt, mutta lähde on luetettava, vastaa järjestyksenvalvonnasta. Täälläkin ihmetteltiin asiaa, kun ei oikein ole mahdollista ja tosiaan Rautakorpi kulkee aina turvasaattueessa. Oman kirjoitushistoriani voit tarkastaa, jos asia sinua helpottaa.

Ei minulla ole mitään syytä epäillä juuri sinua paskanjauhamisesta. Totesin vain, että keskustelupalstalle voi kuka tahansa kirjoittaa mitä tahansa. Enkä väitä sitäkään, että tuo lähteesi valehtelisi. Toisaalta valehteleminen olisi kuitenkin tuollaisessa tapauksessa aika helppoa, tai vähintäänkin "väritetyn totuuden" kertominen, joko tarkoituksella tai tahattomasti värilasien sokaisemana. Siksi noihin on aina suhtauduttava varauksella.

Edit: Niin, ja oleellista tuossa on tosiaan se, että Rautakorpi ei ole käsittääkseni missään vaiheessa yrittänyt siirtää median huomiota ko. episodiin tai väitteisiin ko. episodista. Päinvastoin, hän ei ole halunnut edes keskustella koko asiasta.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
En ole mikään "J.Grönvall". Mutta onko sulla jokin pippelin venytys meneillään?

Itse olet samanlailla uhonnut että pahin on kaadettu JYP:n muodossa. Ja sarja on kuitenkin 2-2.

Niin olisi myös kiva tietää mikähän tässä loppujen on homman nimi.

Niin, itse en muistaakseni esiinny palstaalla minään kaikkitietävänä, kylmänviileänä analyytikkona, vaan hieman keskivertokatsojaa paremmin (omasta mielestäni) peliä ymmärtävänä kannattajana. Jos sinä et näe mitään outoa J.Grönvallin viestien luonteen muuttumisessa tämän sarjan aikana, niin onnittelut.

Toinen asia, JYP-sarja oli ihan henkilökohtaisellakin tasolla (ja vuorenvarmasti Ässien organisaatiolle) helvetin suuri voitto, sillä kyseessä on se pahin mörkö, mitä Padalla on viime vuosina ollut. Tavallaan kyseessä oli myös pelitavallinen mestari vs oppipoika-asetelma, jossa Ässät viimein pääsi niskan päälle. Olen helvetin ylpeä Ässistä ja erityisesti näistä kolmesta vierasvoitosta. Hallitseva mestari kaatui, saappaat jalassa.

Itse olen pitänyt Tapparaa vaikeana ja vaarallisena vastustajana jo ennen finaaleja, mutta peleissä Tappara ei ole osoittautunut niin vaaralliseksi, kuin mitä luultiin. Itse asiassa JYP-sarjaan verrattuna Ässät on päässyt paremmin maalille ja toisaalta miikalahtiossilouhivaara-tyyppiset runnojat ovat Tapparassa vähissä, oman maalinedustan tienoilla on ollut rauhallisempaa.

Silti en vielä menisi vannomaan Ässien mestaruuden toteutuvan, kunnioitan suuresti Tapparaa ja Rautakorpea. Jos Ässillä olisi kotietu, olisin luottavaisempi.

edit.
...Näytti siltä, että Mansen miehillä alkoi jalka painaa. ...

Niinpä. Tämä se erikoista onkin, kun kuulemma Tapparan piti kiekotella Pata nurin. Varsinkin Nieminen vaikuttanut viimeiset pari peliä väsyneeltä ja jopa turhautuneelta.
 

Patalappu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
On tää uskomatonta tunnekuohua. Meni unetkin ihan vituiksi eilen kun korpesi niiiin paljon tämä 59:59.

Maalit Tampereella Tapparalle 5-3 ja Porissa Ässille 9-1. Uskon ettei kolmatta kertaa enää hävitä Hakametsässä vaan tehdään ajassa 59:59:90 Niemisen takahampaan kautta voittomaali.

Tälläista Ässäjoukkuetta saadaan varmaan odotella aika pitkään uudelleen tulevaksi, jos tulee ikinä enää. Olisi jumalauta nyt suotavaa että tää hoidettas!

Kiitokset jo tässä vaiheessa Tampereen suuntaan! Tätä sarjaa muistellaan vielä pitkään, kävi miten kävi.
 

Höylä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Runkosarjan sekä pudotuspelien aikana Tappara on kokenut isonumeroisen tappion (hävinnyt vähintään kolmella maalilla) kahdeksan kertaa, eikä ole hävinnyt seuraavaa ottelua, vaan parantanut rutkasti omaa peliään ainakin sen verran, että voitto on saavutettu. Tähän en laske mukaan "tappiota" Ässien 1-4 voitosta 18.12. jälkeisestä ottelusta, jonka Tappara hävisi HIFKille 5-1 28.12., sillä välissä oli mielestäni kuitenkin pitkähkö joulutauko (10 päivää).

Jos Tappara palaa samalla tasolleen, mitä se on esittänyt edellisissäkin kotiotteluissaan, niin hätää ei ole. Ässät vain ei saa samanlaista hurmosta Hakametsässä kuin Isometsässä.
 
Suosikkijoukkue
Pata
Jos Tappara palaa samalla tasolleen, mitä se on esittänyt edellisissäkin kotiotteluissaan, niin hätää ei ole. Ässät vain ei saa samanlaista hurmosta Hakametsässä kuin Isometsässä.
Jos tilastoihin katsotaan, pata ei olisi tehnyt 4 yv maalia keskiviikkona.

Se on Isomäki....T. Mika Myllylä
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Jos Tappara palaa samalla tasolleen, mitä se on esittänyt edellisissäkin kotiotteluissaan, niin hätää ei ole. Ässät vain ei saa samanlaista hurmosta Hakametsässä kuin Isometsässä.

Mikäs se sellainen Isometsä oikein on?

Mutta joo, Ässien ryöstöretki olisi nyt sitten onnistuttava maanantaina Tampereella, ja miksei onnistuisi kun vaan tällä kertaa se viime sekunnin pomppu tulisi meille :)
 

Lätkäjope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Armia #10, Matushkin #43
Isomäki. Ei Isometsä.

Ei vaan ole universumissa sellaista outcomea että maanantaina Ässät häviää. Ei ole pelonsekaista itsellensä hokemista vaan 100% luotto ja hyvänolon tunne mikä jälleen tästä lauantai-illan dominoinnista jäi mieleen.

Dragan : konttori suli, onneksi Marttinen pystyi jatkamaan peliä

Savinainen : 2+10 varmaa ois ollu passeli, ei lähellekään ulosajoa.

Lucenius : Noloa julkisesti mukahauskoilla vertauskuvilla haukkua vastapuolen kaveria filmaajaksi kun itse jää ELOTTOMANA makaamaan maahan. Niemi tuli kovaa ja tarpeettomasti mutta ei siinä halvaantunutta tarvitse jäädä esittämään ja kalastelemaan.

Ässät : Mestarisuosikki numero 1.

Maanantaina tapparan tuhkimotarina viimehetken rimpuiluilla saa päätöksen. Keskiviikkona isot miehet itkee ja Ässät palkitsee faninsa sillä suurimmalla palkinnolla.

Sarja on hieno, viha tapparaa vastaa sen kuin kasvaa näiden pilipaliukkojen takia mutta mikäs sen hienompaa.

2 peliä mestaruuteen.
 

struumax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja HIFK
Jaaha. Oli aika taistelu. Tyydyn toteamaan vaan tässä kohtaa sen, että tulipa sanottua ennen peliä tänään että se porukka joka tämän päiväisen ottelun voittaa, nostelee lopulta kannua. Saas nyt sitten nähdä.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, NHL. Hyvät pelit.
Eli näiden kavereiden ollessa vaikka loukkaantuneina sivussa, matseilla olisi sulle saman verran merkitystä, kuin jollain harjoitusottelulla?

Olisiko se sinulle kauheaa? Mutta ei, sitä en tarkoittanut, joten turha ottaa kuumaa. Tarkoitin että tämä kaksikko nostaa tämän playoff-sarjan tasoa uskomattomasti; tunnetta, rähinää, vauhtia. Voitko kieltää?

Ja nimeähän kokoonpanoista molemmille korvaaja? Hiljaista on.

Jos Tappara palaa samalla tasolleen, mitä se on esittänyt edellisissäkin kotiotteluissaan, niin hätää ei ole. Ässät vain ei saa samanlaista hurmosta Hakametsässä kuin Isometsässä.

IMO; huomattavasti tiukempaa mansen matseissa kun Porissa, luotto omiin on maanantaille kova!

...Ässiltä taas filmiä ja Niemeltä miehekästä kolmantena pelaajana niskaan -meininkiä. Ja tietysti Savinaisen pimahdukset, joista tuomarit eivät vain sitten kyenneet ulos ajamaan, kun on kultakypärä ja pieni ja sympaattinen Ässät jne.

Koska Tapparalta kukaan (Lucenius, looking at you) ei filmannut? Niemeltä toki tyhmä temppu, ja paino sanalla tyhmä.

Ja hei muuten! Taas heitti kääpiö älyvapaan pommin. Tosin petrasi edellisistä peleistä, heittäen tähän pelin 2! Varsinkin jälkimmäinen oli oikein hieno, kohde Ryan ja kyynärpää edellä ryntäys. Upeaa. Koristeli vielä iltaa huitomalla ja poikittaisella, josta otti vielä minuutit talteen.
 

Oijennus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Supersankari puhuu Lucen filmistä ja niin se varmasti olikin. Miten Marttinen tänään taas?
 

MasaV

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK. Sympatiaa Kiekko-Vantaa.
Uskomattoman upea finaalisarja kieltämättä! Kaksi hyvää joukkuetta, joista Ässät vaan on parempi ja tulee viemään mestaruuden.

Tärkein tekijä on Ässien maalivahti Raanta. Aivan uskomatonta virheetöntä työskentelyä maalilla päivästä toiseen. Metsola on vaan Raantaa epävarmempi ja ailahtelevampi. Vaikka Metsola toki pelannut loistavan kauden niin maanantain peliin voi olla vaikea lähteä. Metsola hapuili viime kaudella useasti ja vähän huonompi ottelu pitkästä aikaa saattaa nostaa paineet arvaamattoman suuriksi seuraavaan peliin.

Toinen asia on Ässien henkinen kantti, mitä tukee uskomattoman rauhallinen ja järkevä Karri Kivi. Kirvelevimmänkään tappion jälkeen ei luovuteta, vaan uuteen taisteluun vaan... Ei syytetä tuomaria, vaikka Tapparan tasoitus perjantaina todella kysenalaisen jäähyn aikana (kyseenalaisia jäähyjä meni kyllä molempiin suuntiin...) Kun Ässät noin hyvin Hakametsän pettymyksestä nousi, niin se nousee mistä vaan.

Kolmas tekijä on siinä, että Tapparalla tuntui potku olevan jo muutamilla avainpelaajilla vähissä. Tappara ei tietenkään luovuta ja aika velho on Rautakorpikin, mutta tässä sarjassa Ässät vie lopulta voiton.
 

Lätkäjope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Armia #10, Matushkin #43
Supersankari puhuu Lucen filmistä ja niin se varmasti olikin. Miten Marttinen tänään taas?

Vastaa rehellisesti : Lyön sinua kahdella kädellä NIIN kovaa kuin pystyn polvitaipeisiin komposiitilla. A ) sattuuko paljon ? B ) sattuuko tosi paljon.

Sinä, ja kaikki muutkin tietää että Marttinen ei filmannut, surrealistista ees väittää muuta. Älä nolaa itseäsi enempää ja toivo että äskeinen aivopierusi peittyy tämän ketjun uumeniin nopeasti.
 
Ja hei muuten! Taas heitti kääpiö älyvapaan pommin. Tosin petrasi edellisistä peleistä, heittäen tähän pelin 2! Varsinkin jälkimmäinen oli oikein hieno, kohde Ryan ja kyynärpää edellä ryntäys. Upeaa. Koristeli vielä iltaa huitomalla ja poikittaisella, josta otti vielä minuutit talteen.

Mitä mieltä olet Savinaisen suorittamasta hyppytaklauksesta toisen erän alussa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös