Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus
 1. Borgie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Enkö vain osaa, vai mistä noita näkee? Jos haen naamakirjan search kohdasta Ibi Love saan yhden tuloksen. Sitten siinä kuvan oikealla puolella on komennot: Send Message, Poke Her, View Friends ja Add Friends, mutta mitään muita kuvia tai "muuta sälää" en löydä?
   
 2. Taitopelaaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, New York Rangers
  Lainaus:
  Klikkaa hänen nimeään niin hänen profiiliruutunsa avautuu, josta voi katsella enemmän kuvia ja kaiken maailman äpliköissenöitä, mitä hänellä on.
   
 3. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Tämän minäkin haluaisin tietää miten voi katsella toisten ihmisten kuvia? Olen ymmärtänyt, että ainoastaan olemalla heidän frendinsä. Minä en ole kenenkään, koska kuulun siihen porukkaan mikä keksityllä nimellä ainoastaan käy vähän tutkimassa.

  Ketään ei tietenkään ole tarkoitus häiriköidä, mutta muutaman kuvan voisi katsastaa, jos ne jotenkin saa näkyviin.
   
 4. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:

  Jos käyttäjä on valinnut, että hänen profiilinsa näkyy vain kavereille, et pääse katsomaan kuin tuon "hakutuloksen". Esimerkiksi minun tarkempaa profiilia ja "kaiken maailman äpliköissenöitä" pääsee katsomaan vain olemalla kaverilistallani.
   
 5. SharksAttack Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks, KalPa, Sport
  Lainaus:
  Pelkästään ystävien tai samassa Networkissa (esim. Finland) olevien profiileja pystyy katsomaan. Ja asetuksista voi vielä säätää näkyvyyttä tarkemmin.
   
 6. sampio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Menestyvin, sympatiat muille hyville.
  Borgien luettelemasta listasta voisi päätellä, että kyseessä on saman networkin tyypeille näkyvä profiili. Käsittääkseni salaisemmissa profiileissa ei näy kuin tuo "Add friends" ja joku toinen, kaksi niitä muistaakseni kuitenkin oli. Eikö tuosta päässyt joko nimeä tai kuvaa klikkaamalla eteenpäin, rajatuimmat näkyvyyden määritelleet näkyivät vain pikkukuvan ja nimen verran, sekä tietysti noiden kahden linkin verran.
   
 7. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Mutta joku Finland on kuitenkin avoin network mihin voi liittyä, jos katsoo tarpeelliseksi?
   
 8. sampio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Menestyvin, sympatiat muille hyville.
  Lainaus:
  Kyllä. Mutta jos sinua noin paljon jengi kiinnostaa, pistä samalla peli avoimeksi, lähetä parit tuopit ja kommentoi kuvia.
   
 9. Golden AWe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charles Darwin
  Lainaus:
  No mutta ollaanhan me melkein jo sormuskaupoillekin ehditty...merkitseekö tämä siis että, että...älä sano että...

  Lainaus:
  Niin siis minä tarkoitan pikkupaikkakuntalaisten sosiaalisuutta kaukana, muualla eläviin, nimenomaan niitä joille ei koko ajan ole face-to-face-mahdollisuutta, etäisyyksien maassa. Siis kun ei ole mahdollisuutta tavata 80-800 km päässä asuvia tuttuja päivittäin kahvilla/kaljalla töiden jälkeen, tai soitella kaikille aina, voi pitää kuulumisia yllä tällä. Todellakin pitää lähellä oleville juttelemaan samantien, mutta kuten cappuccinokeittimien kanssa, Simpeleellä ei ole tofuravintolaa.

  Lainaus:
  Kyllä. Sama homma kuin naimisissa olevien kotirouvien kanssa, siellä kämpillä ei voi toinen mies notkua. Netissä voi kyllä lähetellä puolivakavasti vaikka mitä kaalimatojuttuja.

  Lainaus:
  Tämä irwinmäinen tokaisu pätee aika paljon muuhunkin nettiin. Ei pidä sekoittaa sitä liikaa oikeaan elämään, tai ottaa sitä liian vakavasti.

  Lainaus:
  Nyt siellä on joku application johon saa säätää "drinking buddies" ja niin edelleen. En ole vielä kokeillut, enkä tiedä saako siinä esim. nimetä niitä otsikoita, mutta voisi kuvitella että sillä saa säädettyä kamut ruotuun.

  Lainaus:
  Jeah. Vähemmän se Terhi Kokkonen meikäläistä säikähtää tuolla kuin että jos notkuisin sen oven takana kukkapuskan kanssa.
   
 10. SpaidAce Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Dallas Stars
  Haluaisiko joku osaava ihminen neuvoa minua, pientä ja tietämätöntä, kuinka saisin kuvani/tunnukseni poistettua Facebookista?
   
 11. Teacup Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Iltalehden juttu aiheesta
   
 12. Mahtiankka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Anaheim Ducks
  Lainaus:
  Account -> Deactivate account
   
 13. Golden AWe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charles Darwin
  Lainaus:
  Siinä on taas maailman typerin lehtiartikkeli osa seitsemäntuhattakolmetoista.

  Mistä lähtien mikään tieto tai kuva, mitä on joskus nettiin laittanut, olisi varmuudella poistettavissa? Ei ole.
   
 14. V-man Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Itse liityin facebookiin pari päivää sitten ja minulla facebookin hyöty on tähän mennessä ollut nimenomaan näiden unholaan jääneiden tuttujen elämään tirkistely. Tärkein tarkoitushan tuolla on kuitenkin se, että joku saattaa haluta ottaa yhteyttä minuun. Ulkomaanmatkoiltakin on monta tuttua joiden kuulumisia olisi kiva kuulla, mutta sukunimi on unohtunut tai mailiosoite hukkunut.

  Lähimmät kaverit minulla on mesessä ja juttelen heidän kanssaa päivittäin. Facebookista ei ole minulle siinä suhteessa mitään hyötyä. Sen sijaan "Moro, mitäs sinä nykyään hommaat? Ei ollakaan nähty/kuultu kuin joskus yläasteella" tyylisiin kontakteihin tuo on loistava paikka.

  Mulle on ihan sama jos joku haluaa minut "ystäväkseen" vaikkei olisikaan kanssani missään tekemisissä nykyään. Kyllä niitä nimiä sinne listaan mahtuu.
   
 15. Elazi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit
  Friend -sanahan tarkoittaa sekä ystävää, että kaveria, tästä syystä mä pidän facebookin friendejä kavereina. Jos ystäviä sinne pitäisi laittaa, niin mulla olisi ehkä 1 henkilö jonka nykyisistä (facebookissa olevista) kavereistani pistäisin ystäväkseni.
   
 16. julle-jr Jäsen

  Facebookissa surffaillessani törmäsin erääseen suhteellisen hauskaan asiaan. Sieltä nimittäin löytyi kaveri, jonka religious-kohdassa luki Pentti Matikainen. Mahtaako olla joku Jatkoaikalaisista, kenties member of ÄTPPOMK?
   
 17. Miguel Jäsen

  Meikäläinen sai ystäväpyynnön viehkolta ruotsalaisneidolta, joka profiilinsa mukaan asuu New Yorkissa. Ikinä en ole kyseisestä naisesta aiemmin kuullut eikä meillä ole yhteisiä ystäviä. Tytöllä ei ole ystävälistollaan yhtään suomalaista.

  Vaikka säihkyvä komeuteni varmasti tekee vaikutuksen ulkopuolisiinkin ja uusia ystävähalukkaita on pilvin pimein, tämä ystäväpyyntö piti torjua. Rupesinpa samalla miettimään: onko Facebook-ystäväksi lyöttäytyminen jonkinlaisena phishing-keinona jo iso ilmiö? Profiilini on suljettu muilta kuin ystäviltäni, mutta enpä heti keksi, kuinka paljon iloa jollekin nettihuijarille on Facebook-profiilin urkkimisesta. Onhan ties kuinka monella miljoonalla käyttäjällä profiili on kaikille avoimesti näkyvä. No, aika sama, eiköhän nuo pyynnöt tule jatkossakin torjuttua ilman sen kummempaa miettimistä.
   
 18. keppimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Plankkiapina Kunnari, FC TPS ja aktiivinen HC TPS
  Martinan kiinnostuksen kohdat kohdillaan

  "Interests: everything exiting and beautyful :)"

  Ihan kohtuu hupaisaa. Oikein kahvi tirskuu suupielistä.
   
 19. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Itsekin olen saanut muutamia ystäväpyyntöjä tuiki tuntemattomilta ulkomaalaisilta. Erään ystäväkseni halunneen kaiffarin ystävälistaan kuului koko joukku tunnettujen henkilöiden nimillä kirjautuneita tyyppejä aina näyttelijöistä pornotähtiin asti. Tai sitten kyseinen herra vaan ihan oikeasti tuntee niin paljon julkkiksia. Ihmettelin lähinnä sitä, että miksi hän halusi meikäläisen siihen listaan mukaan, kun oikeastaan kaikki muut reilusta 200 nimestä oli juuri niitä julkkisten nimiä.

  Tyrmäsin sen ystäväpyynnön kuten olen tyrmännyt kaikki muutkin ulkomailta vierailta henkilöiltä tulleet pyynnöt.
   
 20. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  Kyllähän tuon kautta pystyy esimerkiksi lähettämään phishing-koodilla höystettyjä applicationeita. Aika helpostikin tuollaisen ilmeisesti pystyy ohjelmoimaan, vaikka itseltäni ei onnistuisikaan. Asenna vaan siitä tällainen ohjelma ja hups.
   
 21. jonsson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Joillakin on facebookissa tuo ystävälistan näkyminen rajattu vain ystäville, miten tämän toiminnon saa käyttöön?
   
 22. Puster Jäsen

  Lainaus:
  Oikealta ylhäältä Privacy -> Profile ja sieltä sitten valitsemaan haluttuihin kohtiin päälle Only my friends -asetus.

  Niin siis edit settings -kohdasta. Luetaan niitä viestejä jne
   
 23. rectum Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  jokerit
  Lainaus:
  Valitset ruudun oikeasta ylälaidasta kohdan 'privacy'. Tämän jälkeen klikkaat search-riviltä 'Edit settings'. Seuraavan sivun alalaidasta poistan rastin ruudusta 'View your friend list'.
   
 24. V-man Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Martinahan voisi ottaa perseeseensä tatskan "Exiting only".
   
 25. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Tulipahan itsekin ratkettua tähän Facebookiin, kun kaveri suorastaan pakotti pitkän aikaa liittymään. Ihan mielenkiintoinen, mutta ei-niin erikoinen kuin kuvittelen sen kauhen hypetyksen jälkeen. Aluksi tuntuu ainakin kovin sekavalta meikäläiselle. Ihan kiva silti ja ystäviä löytää.