F1-ketju

  • 657 325
  • 5 119

InTheYear2000

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kiitos Repelle päivän nauruista. Kovalainen taitaa päästä palkintopallille ja Hamilton hyvällä säkällä pisteille. Ei pöllömpi kisa.

Kiitos sinulle Speedye taas päivän nauruista. Aina kun sinun tekstejä täällä F1-ketjussa lukee niin ei tiedä pitäisikö nauraa vai itkeä.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Ei voi olla vain sattumaa että vika on aina juuri Kimin autossa, olkoon talli mikä tahansa. Kyllä siinä ajajassakin on oltava jotain vikaa.

Tämähän on ikuisuuskysymys, jota pyöritellään täälläkin säännöllisin väliajoin. Olisi mukava, jos joku toisi joskus asiaan uuden elementin: todisteet siitä, että se on kuskissa ja tässä tapauksessa nimenomaan Räikkösen vika. Uskoisin niiden kiinnostavan aika montaa lukijaa. Ihan esimerkinomaisesti joku voisi kertoa, miten Räikkönen hajotti autonsa hydrauliikan tässä kilpailussa. Se Ferrarin tuulitunnelin vian syyhän on jo selvillä, Räikkönen hajotti sen kännissä.

Bensan loppumista nyt kukaan tilannetta silmät auki seurannut tuskin epäili hetkeäkään. Räikkösen auton vauhtihan hiipui usean kierroksen ajan. Aika vähän pitää lajista ymmärtää, jos tuollaiseen epäilee syyksi bensan loppumista. Tosin, näköjään jotkut toivoivat sen olleen totta...
 

veskula

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Die Nationalmannschaft
Nyt oli peliliike Rellulta! Go Heikki!

Edit: Olipas joo....=(
 
Viimeksi muokattu:

Mr.X

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä on täydellinen turisti se, jonka mielestä tämänpäiväinen kisa ei ole ollut yksi parhaista ja mielenkiintoisimmista moniin vuosiin.
 

Speedye

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, CR7, AO, Härski
Kyllä on täydellinen turisti se, jonka mielestä tämänpäiväinen kisa ei ole ollut yksi parhaista ja mielenkiintoisimmista moniin vuosiin.

Kun Räikkönen keskeyttää niin suurin osa suomalaisista vaihtaa kanavaa.. Näin se vaan menee vaikka tämä kisa on ollut koko kauden paras.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Eikö kahden tunnin sääntö ole enää voimassa F1:ssä? Alonson kokonaisaika kaksi tuntia ja kuusi minuuttia... Mahtava kisa, ajatuksia lisää kunhan pulssi laskee edes lähelle normitasoa.

EDIT = Ai perskele, siinä kahdessa tunnissa ja kuudessa minuutissa oli mukana myös tauot, en tiedä miksi se aika piti ruutuun laittaa.

"Jos olis tienny, että joutuu McLarenille pyttyä kantamaan niin olis varmaan jättäny väliin" - Keke Rosberg MTV3 Maxilla Michael Schumacherin roolista palkintojenjakajana

Allekirjoitusmateriaalia : )
 
Viimeksi muokattu:

Ambi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Redbullhan nousi pisteissä hujahtaen ylöspäin, vapiskaa Renaultit ynnä muut. No ei, mutta hieno kisa, sekottaa pakkaa siellä kärjen takana mukavasti.
 

Turder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Olihan siinä hyvä kisa. Tosin sadejaksojen välinen köröttely jonossa oli taas tuttua formulaa. Harmi vaan, että Kimi jäi ilman pisteitä. Onneksi myös Hamilton jäi pisteittä kun Heikki sai miehen pidettyä lopussa takanaan. Kyllä mahtaa vaan nyrppiä Massaa. Alonso onnistui taas viemään voiton viime hetkillä Nurburgringillä. MM-kärki tiivistyi taas.
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Tosin tämänkin Oskari "maailman ainoa palkallinen F1-turisti" Saari totesi olevan espanjan kieltä... : )

Ja ote tuosta maikkarin uutisesta:

"Portugalilainen Massa on oppinut italiaa Ferrari-tallissa, Alonso kilpaillessaan Minardilla kaudella 2001."

Hyvin ne vetää.
 

veskula

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Die Nationalmannschaft
Maikkarilla on vissiin joku suvisyylä päästetty näppiksen ääreen. Todella hyvin ne vetää...

Edit: Ja saivat korjattua...taisi tulla vaan ajatusvirhe portugalinkielen ja Brasilian kanssa. Sattuuhan sitä.
 

Konnari19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Taitaa kimi jäädä nyt apukuskin rooliin, 7p tallitoveriin ja 7 kisaa jäljellä, Perjaatteessa harmi, mutta jos kuskien mestaruudesta ferrari haluaa taistella niin Massaan on panostetteva.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Alonso ansaitsi voittonsa täysin. Olen siitä jopa melkein vähän iloinen. Saipahan ylimielinen Massa vähän kolautuksen samalla.

Mielenkiintoinen kisa siis, vaikka suomalaisittain vähän huonosti menikin. No, kautta on vielä jäljellä.
 

Konnari19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Massa ylimielinen ? No ehkä kun katsoo suomalaislasein, tai joltain muulta kantilta, itse en pidä lainkaa massaa "ylimielisenä"
 

Corkscrew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Onko mitään järkeä ajatuksessa, että talli tekisi viime kisoissa selvästi nopeammasta kuskistaan apumiehen hitaammalle? Kyllä tuossa edelleen kaikki on mahdollista Kimillekin, ei ole paljoa aikaa kun hehkutettiin Hamiltonin vievän mestaruuden. Ja jo nyt se näyttää epätodennäköiseltä.
 
Miten monta sijaa Kovalainen menetti tuossa lopun taktikoinnissa kun tuli 5 kierrosta liian aikaisin vaihtamaan sadekelin kumit? Itse kun en kisaa nähnyt.
 

Jermu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kisasta, kaudesta ja vuodesta toiseen tallista riippumatta jatkuvana ei oikein voi välttyä ajatukselta, että näinköhän se on ihan pelkkää sattumaa...

Koska kuvittelet olevasi varmasti suurikin F1 -asiantuntija, niin kertoisitko, miten kuski voi hajottaa omalla tekemisellään auton hydrauliikan?

Oli kyllä viihdyttävä kilpailu, Räikkösen keskeyttämisen aiheuttamasta vitutuksesta huolimatta. Jos ei olisi Fiatin hydrauliikka pettänyt, olisi lopusta tullut kyllä aikamoinen spektaakkeli. Safety Carin radalla pitämistä ei pystynyt käsittämään, miksei voi antaa ajaa kilpaa vähän märemmällä radalla?

Rellun taktiikka oli kyllä aivan uskomattoman paska, ja Fisico meinasi luovuttaa sitten sen yhdenkin MM-pisteen suosiolla Mäkille päästämällä Hamiltonin todella ystävällisesti ohitse, jotta saisi paikan vielä Kovalaisen ohittamiseen. Onneksi matka loppui kesken.

Ja tämän yhden Speden Schumi/Hamilton/Tepsi/ManU ym. fanin (fanitettavat kohteet valitaan luonnollisesti sen mukaan, kuka/mikä sattuu pärjäämään parhaiten fanittamisen aloittamisen hetkellä) juttuihin nyt ei luulisi kenenkään jaksavan enää puuttua, sellaista scheissea sieltä suunnasta tulee.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös