Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Ex-Jokerit maailmalla

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana TeeVee, 07.11.2006 klo 11.58.

 1. Sturm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1967
  Expressen kertoo että Ilari Filppula on saanut monivuotisen sopimuksen suomesta ja olisi palaamassa täten suomeen.

  Ilman mitään faktapohjaa ja pelkällä mutulla veikkailen naapuria.
   
 2. Gemondo Jäsen

  Oma arvaukseni: TPS
   
 3. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Vaikka puhutaan, ettei Ilun nopeus riitä KHL:ssä, niin juuri tuollaista kaveria Jokerit on kaivannut viimeiset kaksi, ellei kolme kautta. Miettiä mikä ero meidän 2. tai 3. kentissä olisi jos siellä häärisi Niemen, Wirtasen, Mäen ja Hishonin sijaan Ilari. Kakkosylivoiman pyörittäjä.
   
 4. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Ei tarvitse edes kahta kertaa miettiä, ei muuta kuin kotiin vaan. Paljon parempi ja varmempi ratkaisu kuin nämä jokavuotiset Kennedyt, Keräset ja Hishonit.
   
 5. Varis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa, EK65
  Lainaus:
  Kaikkia mainitsemiasi pelaajia yhdistää pehmeys, kohtalaisen pieni koko ja korkeintaan keskinkertainen jalkanopeus. Mitä uutta Filari siihen joukkoon toisi 35-vuotiaana? Varsinkaan monivuotisella sopimuksella

  Kaikkea hyvää Ilarille uran viimeisille kausille, jos Suomeen päätyy. Toivottavasti ei mene Nordikselle.
   
 6. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Huonomman Filppulan osoite on liigassa, koska meidän siirtoraja on jo kiinni. Haukkuisin toimiston pataluhaksi, jos tulisi meille.
   
 7. faro Jäsen

  Lainaus:
  Kyseinen huhu littyy siis ensi kauteen, ei tähän.
   
 8. tumba17 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit jo vuodesta 1971
  Tekisikö Jokerit monivuotisen sopparin tänä vuonna 36 vuotta täyttävälle, joka ei muutenkaan ole raketti luistimilla ja tuo tilanne ei ainakaan parane iän karttuessa?
   
 9. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Tekisi, jos pelaajabudjetti olisi vajaa 3 miljoonaa.
   
 10. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Samaa epäiltiin Tommi Santalasta, joka paukuttelee kovia tehoja missä ikinä pelaakaan.

  Ilari ei ole koskaan ollut mikään raketti luisimilla, mutta omaa kuitenkin hyvän liun, kädet ja pään. Näillä avuilla pärjäisi varmasti ihan hyvin KHL:ssä. Ei siellä jokainen taitopelaaja muutenkaan ole mikään raketti, tosin Jalonen on suosinut kai nopeutta keskikaistalla.

  Ei Ilari hidaskaan ole. Ottaisin Ilarin 3. keskelle paljon mielummin, kuin Niemen, josta ei kiekolliseen peliin ole tällä tasolla. Kiekollinen peli on kuitenkin Jaloslaisen kiekon keskiössä. Kiekolla pitää pystyä tekemään asioita, jotta peli menee eteenpäin.
   
 11. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Santala on +10cm ja +20kg Filppula.. Ne on kovia eroja kun puhutaan kiekossa pysymisessä ja ahtaissa paikoissa pelaamisesta..
   
 12. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Pelaajatyyppinä myös täysin erilaisia.

  Sidney Crosby 180 cm, Joe Throton 193 cm. Kiloissa toki vähemmän eroa, mutta ymmärrät pontin. Filppula ja Santala ovat hyviä pysymään kiekossa eri syistä
   
 13. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Filppula olisi tän kauden keskikaistalle iso vahvistus ja täysin selvä 2-sentteri kaukana Hishonin ja Niemen edellä. Ottaisin myös ensi kaudelle. Eiköhän taas ole opittu, että senttereitä ei ole koskaan liikaa ja varsinkaan sellaisia, jotka osaa edes satunnaisesti syöttää omille pelaajille. Tällä kaudella Regin on ainoa, joka täyttää tuon määritelmän. Ei vaan riitä yksi kiekollinen sentteri joukkueessa.
   
 14. Sturm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1967
  YLE TV2:ssä juuri suorana Kekäläisen haatattelu hallilta. Pakko sanoa että ensiksi pisti silmään Jarmon ulkoinen olemus. Kaveri vanhentunut muutamassa vuodessa yli 10v. verran, ainakin ulkonäöllisesti. Himmeet silmäpussit, eikä muutenkaan vaikuttanut virkeeltä. Taitaa GM:n tontti tehnyt verotettavat, vastuuta on todella paljon ja paineita onnistumisesta varmasti löytyy. Tosin, hyvinhän CBJ:llä menee.
   
  Viimeksi muokattu: 04.01.2017 klo 01.58
 15. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  CBJ on ennen tätä kautta vetänyt mallikkaasti vihkoon Keklun alaisuudesta. Paineita on ollut ja se näkyy.
   
 16. Sturm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1967
  Lainaus:
  Jep, en tiedä miten kauan Keklu olisi saanut jatkaa tehtävässään jos tästä kaudesta olisi myös tullut pannukakku. Tosin, eihän kausi vielä ohi ole.
   
 17. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Paljon on Keklun ansiota, mutta pakko kyllä nostaa myös Tortsin "henkiinherääminen", jos näin voi sanoa. Löytänyt juuri oikean pelitavan tuolle kuitenkin suht nimettömälle joukkueelle ja varsinkin kolmansissa erissä Columbuksen tilasto taisi olla ihan naurettavan kova. Playoffit ovat sitten taas oma maailmansa ja siellä voi tulla nopeakin mahalasku, mutta aika outoa olisi kenkiä Keklu tällaisen kauden jälkeen. Varsinkin kun organisaation kiekollisista toiminnoista vastaa Keklun jo pitkään tuntenut John Davidson.

  Ja tosiaan pahoittelut pienoisesta offtopicista.
   
 18. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Keklun iso työ liittyy Columbuksessa, kuten Jokereissakin, organisaation linjaistamiseen ja yleiseen parantamiseen. Tähtäin on siinä, että jokainen tietää paikkansa ja että toivotut lopputulokset ovat pitkällä ja lyhyellä aikavälillä kaikkien tiedossa. Keklu sanoi joskus kesällä, että AHL-mestaruus oli organisaatiolle iso askel ja sen merkitys oli itsessään sekä merkkinä oikeista teoista suuri. Niinpä Keklu tuskin olisi ihan heti saanut kenkää muutenkaan, NHL-työ on pitkäjänteistä.
   
 19. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Arvauksia tietysti, mutta jos tää kausi päätyy pleijareiden ulkopuolelle, niin olen hämmästynyt jos kenkää ei tule. Menestys on tärkein keino markkinoida urheilua ja ei sen suhteen olla kärsivällisiä loputtomasti.

  Pikaisella googlauksella en löytänyt Larsenista tietoa, että onko toipumassa päätällistä. Onko tietoa?
  edit
  Pulu loistaa taas alhaalla.'
  Iowa Wild Hockey: News Releases
  "Pulkkinen, 24 (1/2/92), has recorded one goal in eight games with Minnesota this season and 15 points (8-7=15) in 18 games with Iowa in the AHL."
  Tuu kotiin.
   
  Viimeksi muokattu: 05.01.2017 klo 11.57
 20. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Toki. En vain ole ihan varma onko Filppulan ominaisuuksilla mahdollista tehdä KHL:ssä kuin se 20 ja risat pojoa kaudessa, koska se käsiosasto ei ihan ehkä ole niin kova kuitenkaan, että se riittää peittämään heikkouksia ja riittäisi vaikka KHL:ssä kärkirooleihin. Santala on kokonaispakettina selvästi enemmän ns. kansainvälisen tason pelaaja.
   
 21. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Huonompi Filppula kävi kokeilemassa KHL-siipiä CSKA:ssa eikä ne oikein kantaneet. Ei oikein ymmärrä jaarittelua asian ympärillä.
   
 22. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Lainaus:
  Tuon verran löytyi tietoa Canucksin ketjusta melkein kuukausi takaperin.
   
 23. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Thanx @Gemondo

  Toivottavasti ei mennyt ura pakettiin, kelpais takas Helsinkiin koska vaan. Tuosta viestistä päätellen ei nhl-mittaiset kaukalot oikein sovi pienelle mutta taitavalle tanskalaiselle.
   
 24. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Joop. Ei se visiitti ihan huonosti mennyt, mutta alleviivaa osaltaan sitä ettei hänen tasonsa ihan kärkiketjukamaa ole, vaikka tarjolla olisi paljon kovempiakin laitureita rinnalle mitä Jokereilla olisi siihen heittää. Tämä jonkun esittämä vertaus Santalaan ei sikäli mitenkään relevantti. Santalalla kun potentiaalia painaa selvästi Filppulaa enemmän pisteitä, ja vaikka pisteitä ei tulisikaan, niin kyseessä on silti hyvä ja viisas kahdensuunnan pelaaja. Regin vähän hitaammilla jaloilla, mutta kovemmilla voimilla..
   
 25. DTremens Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
  Hyviä eläkepäiviä Marko Kauppiselle! Lienee paikallaan myös toivottaa sujuvia hammaslääkärikäyntejä kun aitaa muutama implantin asennus odottaa.