Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Ex-Jokerit maailmalla

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana TeeVee, 07.11.2006 klo 11.58.

 1. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Jokereiden vikalta Liiga-kaudelta tuttu Tomek siellä suuna päänä, voi helvetti tätä myötähäpeää. Irvokas kaksinaamainen valehtelija ja oman edun tavoittelija vailla vertaa. Ja aivan turhaan lähti vittuilemaan pelin ulkopuolisista asioista kuten koulunkäynnistä ja menneestä pelaajaurasta.

  Onneksi Tomek kusi Jokereiden muroihin niin hölmösti että tuskin tarvitsee tuotakaan enää täällä nähdä. Tavallaan sääli sillä pelaajanahan tolla oli kulttimainetta...
   
 2. DR_J Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Länsi-Lontoon Siniset
  Molemmilta lapsellista käytöstä. Törmänen ei vaikuta ihmisenä eikä valmentajana sellaiselta joka harrastaisi minkäänlaisia käskyttämisiä tai noutoja. Ja Tomek tietää sen varmasti itsekkin, onhan herroilla yhteistä historiaa. Ja toisaalta Stögö olisi voinut kuitata nuo puheet olankohautuksella, eikä lähteä mukaan riitelyyn.
   
 3. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Toivottavasti kumpaakaan ei tarvitse nähdä Jokereissa valmentajana.
   
 4. Ushuaia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Henken jatko onkin sujunut huomattavasti paremmin, sillä tilastot näyttävät hänelle tälle kaudelle jo viittä nollapeliä. Tänään kaatui Avtomobilist puhtaasti 4-0.
   
 5. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Eksyin selaamaan liigan (naapurin) tilastoja ja siellä Erosella 10 peliin 0+2. Mahtaakohan olla loukkia taustalla, vai onko Helsingin/Vantaan baarit tulleet taas tutuiksi? Onko kenelläkään havaintoja Ertsin otteista kentällä (tai tiskillä)?
   
 6. N.Vidic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Man Utd, Seattle Seahawks
  Eronen oli kauden alusta poissa loukkaantumisen takia, nyt viimeiset pelit pysynyt ehjänä. Eronen on ihan kelpo pakki joukkueessa, joka ei saa peliään kuntoon sitten millään. Tehot (0+2) korreloituvat suoraan joukkueen tehoihin. Viimeiseen kymmeneen peliin IFK on tehnyt saman verran maaleja. Jos nyt kevätkaudelle saataisiin loukkaantuneita ukkoja paremmin riviin, niin voitaisiin alkaa arvioimaan yksittäisien pelaajien panosta joukkueen eteen tarkemmin.
   
 7. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Näin sen hifk-Linköping CHL pelin ja siinä Eronen oli mielestäni pirteällä pelipäällä. Liikkui siis helpon näköisesti viivassa ja kiekko näytti pysyvän ihan hyvin lavassa. Veikkaan, että tulee loppu-uransa kuulumaan siihen lupausten kerhoon joka ei kuitenkaan ikinä lyö läpi ja näyttää ettei jatkossakaan käytä koko potentiaaliaan hyväksi.
   
 8. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Mikä oikeastaan ylipäätään on Erosen potentiaali? Onko Erosella oikeasti kykyjä olla selvästi parempi pelaaja kuin mitä tähän asti on jo nähty? Voihan se toki olla huipputason saavuttamisen suhteen late bloomer, mutta omaan silmään näyttää enemmän siltä, että pelaa jotakuinkin siellä omalla potentiaalin edellyttämällä tasolla. Eronen on aina ollut kohtuullisen hyvä kiekollinen pakki, mutta vain kohtuullisen hyvä. Eri osa-alueista luistelu on ainoa lähes erinomaisella tasolla oleva taito, mutta sekään ei ole mitään kovin poikkeavan hyvää. Pelikäsitys ja oikeiden kiekollisten ratkaisujen tekeminen ja ajoittaminen pelin eri tilanteissa on vain kohtuullista. Vetää lerppuranteen usein kun pitäisi syöttää, kuskaa kun syöttö edistäisi peliä paremmin ja syöttää kun oma liike edistäisi peliä paremmin. Kyky tehdä niitä oikeita hyviä ratkaisuja ei ole mitään kummoista. Ei huonoa missään nimessä, mutta ei kovin kummoistakaan. Veto on melko tuhnu ja puolustuspelissä on aina ollut selviä puutteita. Koko ja voima eivät myöskään tuo etua. Ehkä vähän synkkä kuvaus, mutta Eronen on hyvinkin pelaajatyyppi, joka on monella osa-alueella ihan hyvä, mutta ei millään niistä loistava. Liigatasolle laadukas pelaaja, KHL:ään täysin oikeassa roolissa käyttökelpoinen, mutta juurikaan sen enempää ei ole tarjolla.

  Oleellinen kysymys myös on, että onko koskaan yrittänyt ulosmitata kaikkia kykyjään maksimitasolle kovalla, määrätietoisella ja periksiantamattomalla treenaamisella?
   
 9. Ushuaia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Viime kaudelta tuttu Pascal Pelletier on solminut try-out-sopparin entisen joukkueensa, AHL:n Utica Cometsin kanssa. Lähde: Eliteprospects (linkki vie Pascalin profiilisivulle).

  Toivotaan Pascalille menestyksekästä try-outia ja uran jatkoa!
   
 10. Trymuch Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KalPa
 11. Gemondo Jäsen

  Leland Irving muistelee Ilta-Sanomien haastattelussa muun muassa kauteaan Jokerimaalivahtina.
   
 12. The Original Jags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
  Tim Stapleton siirtyy Moskovan Spartakiin.
   
 13. spede1967 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  2016-17[​IMG] Färjestad BK[​IMG] SHL 20 1+3=4 -4
  Ei tainnut olla noilla tehoilla olla vahvistus SHL:ssä.
  Toivottavasti onnistuu Spartakissa. En olisi ottanut meille.
   
 14. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
 15. Hande75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, LFC, RoPS, NYG, Suomi, Argentiina, ANA
 16. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
 17. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Mä luulen, että tuossa vaikutti paljon myös faijansa kuolema mikä vei fokusta varmasti pois kaukaloista.
   
 18. Captain K Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Lainaus:
  Täysin sama kävi mielessä, ja varmasti vaikutti pelaamisen ainakin jonkin verran vaikka ammattimiehenä ei tätä myöntäisikään.
   
 19. Jeffrey Jäsen

  Ties vaikka mies olisi itse halunnut lähteä. Hintalappu varmasti oli ihan kova, mutta käsittääkseni Kärppien tilanne ei ole kovin häävi. Ainuttakaan ottelua en ole nähnyt, enkä tiedä miten Niken kondis on kehittynyt tai ollut kehittymättä, mutta mies kuitenkin on edelleen pistekeskiarvolla ihan Kärppien parhaita. Toki tuolla tuntuu olevan meininki kuin Masan aikoina parhaimmillaan, ja pelaajaa tuppaa sisään ja lentää ulos sen minkä ulko-oven kapasiteetti antaa periksi.
   
 20. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Faija juuri delannut, vaimoon etäsuhteessa ja joukkue aivan sekaisin kaikilla mittareilla mitattuna. Noissa olosuhteissa ei onnistuminen ole varmasti helpoin mahdollinen hoidettava asia, ja Kärpät nyt päätyi tuohon ratkaisuun. Varmasti tilannetta helpotti se, että Hagman tuskin oli ihan mailapalkalla pelaamassa ja nykyisellään Kärpät ei kovinkaan montaa pudotuspeliottelua voi budjetoida. Jos kondis noin muutoin on kohdallaan, niin uskon Hagmanin olevan vielä hyvä pelaaja Liigaan. Parempi kuin potkuista voisi päätellä.
   
 21. Vastuunpakoilija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ei siinä tai tuossa ole mitään häpeämistä jos ura jää tuohon. Eiköhän ne karkkirahat ole jo tienattu.

  Varmasti olisi vielä hyvä lisä joukkueeseen Sport/Jukurit/Kookoo/ akselilla.
   
 22. Metro4ever Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raitin Raukka, Jää-Ahmat, Jokerit, Pulu, STL
  Melko kelju ilta Larsenilla... tuosta
   
 23. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Julman näköinen oli tuo putoaminen ja vielä ikävämmältä näytti, kun porukan luistimet kolhivat tajuttoman Larsenin päätä ennen Markus Granlundin suojelemaan tulemista. Kuitenkin on sanottava, että Hallin taklaus on täysin puhdas. Larsen unohti tuossa olevansa jääkiekko-ottelussa. Pää alhaalla eikä minkäänlaista ideaa siitä, että Hall on tulossa vaikka se oli nähtävissä jo paljon ennen kuin Philip sai kiekon. Iso sääli, toivottavasti kuntoutuu!

  Edit. Tästä Sportsnetin sivuille, jossa hyvä teksti aiheesta ja paljon kertova GIF: Should Taylor Hall get suspended for hit on Philip Larsen? - Sportsnet.ca
   
 24. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Karmea taklaus suoraa päähän ja valot pois. Toki ei yrittänyt moista, mutta kokoero tekee joskus tepposen. Helppo ennustaa pitkää saikkua. Toivottavasti olen väärässä.

  Pieni haaveellinen hetki: Olisiko pakkiosasto kunnossa, jos olisi sekä Genoway että Larsen?
   
 25. Piikkiperse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ruma taklaus vaikka olisikin ollut puhdas jos Larsen ei olisi luistellut katse kiekossa. Hallilla oli aikaa nähdä, ettei Larsen tiedosta koko taklausta ja silti veti täysillä loppuun ja olkapää suoraan päähän.