Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Ex-Jokerit maailmalla

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana TeeVee, 07.11.2006 klo 11.58.

 1. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Niille, joilla on Nuhamattia ikävä, niin käykää lukemassa naapurin palstaa.
   
 2. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Ei nappaa, mutta tuskin jaksaisi missään tapauksessa hörähdyttää kun yhden kerran ja sitten muistaisi, että tilalle tuli Salmisen Sakari, jolla on kaikki Aaltosen huonot puolet ilman niitä hyviä.
   
 3. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Nuhamatilla on edelleen vanhat metkut, josko ne jaksaisi naapurissakin uskoa kevääseen..

  Parhaimmillaan JMA on NHL-tasoa. Sääli, että sitä parasta se viitsii tarjoilla harvoin ja niukasti. Siksi myös pelaa liigassa eikä muualla.
   
 4. Micqou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Avs, Mikko Rantanen
  Mitäs mitäs, Santala siirtynyt kesken kauden KHL:ään ja menossa kovaa vauhtia Magnitogorskin 2.sentterinä kohti konferenssifinaaleja. Tommille iso :peukku:
   
 5. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Väänäsen Ossille paljon lämmintä onnea poikalapsen syntymän johdosta!
   
 6. C.Orr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit 1979-2013, Frölunda Indians
  Jokereiden junioreissa pelannut ja sittemmin Pohjois-Amerikkaan matkannut Petrus Palmu heitti ilmaveivin muutama päivä sitten Owen Sound Attackin riveissä. Hyvin jälkeä on muutenkin syntynyt rapakon takana. Vuosi pari ja sitten Jokereihin?

  Linkit : eliteprospects ja Youtube
   
 7. Stolk-2 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oilers
  Jarmo "Fadu" Uronen on menehtynyt. Oli mukana uuden nousun liigaan aikana (siis liigassa).
   
 8. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Voi voi... Mites näitä ex-kiekkoilijoita nyt kaatuu liian nuorena. Muistaakseni -64 syntynyt.

  Kiitos Fadulle ensimmäisistä kiekkomuistosta ja osanotto omaisten suruun.
   
 9. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ei ole ex-Jokeri, mutta Frankie Boy Gymer laukoi juuri Kivan Mestiksen finaaliin.
   
 10. Jeffrey Jäsen

  Lainaus:
  Ei myöskään exä, mutta eikös Mäkinen kanna K-Vantaan kultakypärää?
   
 11. Espoon Siniset Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Two Degrees of Mike Sillinger
  Lainaus:
  Kyllä. Tosin Mestiksen pudotuspeleissä on erikseen kultakypärät, toisin kuin Liigassa, jossa runkosarjan parhaalla on kultakypärä koko pudotuspelien ajan.
   
 12. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Eero Kilpeläinen pitää pilkkanaan näitä keskisuomalaisia joukkueita. Kuopion mestaruusstogen kondari numero uno.
   
 13. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Erosta ja Aaltosta olisi moni halunnut Jokereihin tälle kaudelle ja puhui heistä jopa vahvistuksina. No, kummatkin ovat vuodenvaihteen jälkeen olleet lähinnä heikennyksiä joukkueelleen jopa Liigassa. Noista tosin ainoastaan Erosen surkea suorittaminen on tullut itselleni lievänä yllätyksenä. HIFK-osion JMA-ketju on tosin ihan viihteellistä luettavaa ja on ihan suoraa jatkumoa Jokereitten JMA-ketjusta. Onneksi se ketju on tällä hetkellä naapurin puolella eikä täällä.
   
 14. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
 15. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Jokaisella joukkueella on aina välillä valmentaja joka valittaa tuomareista, välillä aiheesta ja välillä aiheetta. En yhtään ihmettele jos Tapparaa vastaan pelaavat turhautuvat Tamperelaisten kitkakiekkoon, jossa roikutaan koko ajan ihan sääntöjen rajoilla vauhdit pois. Mielestäni asia ei ole tuomareissa vaan Liigan valitussa tuomarilinjassa, jossa roikkuminen sallitaan jotta isompien seurojen taitoetu ei tulisi liikaa esiin. Tapparalla on sekä taitoetu että osaaminen käyttää tuomarilinjaa hyväkseen.
   
 16. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Raitapaidat saa joskus ihan aiheesta lokaa, mut nyt Törmänen on vain pulmustamassa itseään.

  Liigassa tuomareiden kohtelu on aika lailla ala-arvoista. Pelaajien ja valmentajien pitäisi olla onnesta sykkyrällä ja kiitollisuudesta lääpällään, kun tulevat pikkurahalla sylkykupeiksi.
   
 17. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Joo. Jokereiden valmentajista Jukka Jalonen sai sakkoa tuomareiden arvostelusta, Erkka Westerlund kyseli "are you paid?", Tomek Valtonen heitti jonkun palstalaisen allekirjoitukseenkin päätyneen kommentin Rantalasta ja Fonseliuksesta ja Tomi Lämsäkin poikkesi pariin otteeseen linjastaan ja kommentoi dumareiden otteita. Sitä ennen oli Erkka Westerlundin edellinen keikka jonka yhdessä vaiheessa Kari Jalonen latasi täyslaidallisen Erkkaa kohtaan sanomalla tv-haastattelussa, että Jokereiden valmentaja on "täysi ämmä". Sitä ennen olikin Hannu Jortikka, joka löytyi sammuneena ilman kenkiä ja kauluspaita täynnä ketsuppitahroja jonkun turkulaisen snägärin takaa. En tosin muista oliko Jokereissa juuri silloin.
   
 18. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lähtökohtaisesti Liigassa tuomareiden arvostelu kahvaamisen sallimisesta on aivan turhaa itkua tässä vaiheessa kautta. Siellä pelataan sillä tuomarilinjalla, joka on Liigan päättävissä elimissä päätetty ja kas kummaa, seurathan siellä ovat päättämässä asiasta. Jos ja kun Liigassa näköjään seurat haluavat kahvakiekkoa sallivan linjan, niin luulisi valmentajan myös olevan valmistautunut peliin tuomarilinjan mukaisesti. Tämä koskee niin Törmästä (joka nyt jo muutenkin on tehnyt itsestään täyden pellen IFK-aikanaan), Jortikkaa, Erkkaa kuin muitakin valmentajia. Toki toi jatkuva tuomarilinjasta valittaminen on Törmäsellekin yksi keino viedä huomiota pois omasta huonosta työstään, kuinka helvetin huonosti on ajanut pelitapaa (tai lähinnä sen puutetta) joukkueeseen sisään ja miksi IFK on niin monta askelta Tapparan perässä pelillisesti.
   
 19. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Jokerit on syyllistynyt tähän yhtälailla, toi oli vaan mun näkemys. KHL taas on omissa puitteissaan oikeudenmukainen, kun me saadaan jokaisesta ja kaverit joka toisesta. Mutta Harkimo valitsi tän ja turha itkeä. Kohelossa tuomarit kyllä vetää tosi laadukkaasti annettujen raamien sisällä, vaan ne tuomareiden ylävitoset kyllä syö, kun saavat annettua meille helpon.
   
 20. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Onkohan Jokereilla tulossa mitään rahallista korvausta Ufalta Virran ja Koiviston sopimusten lopettamisesta? Ei kai nyt sentään ilmaiseksi lahjoiteta valmennusosaamista kilpaileville seuroille?
   
 21. BrxA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Voidaan hyvin muiden kustannuksella, HIFK on penkittänyt kevväään pellailijan (koodinimi JMA) ehkä kauden tärkeimmästä ottelusta. Olisi kaivannut em. herättelyä joskus Jokereissakin. Samoilla vauhdeilla myös toinen entinen jokeri poppareille eli Joonas Rask. Lähde suomikiekko, löytyy tästä linkistä.
   
 22. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Aaltosen penkitys oli ihan odotettavissa joskin fiksumpaa se olisi ollut pari peliä sitten kun se olisi voinut toimia herätyksenä. Nythän tuo on vain rangaistus paskoista otteista. Sen sijaan Raskin täytyy olla rikki, sillä hänhän on ollut yksi harvoista onnistujista naapurin leirissä.
   
 23. sporttipappa Jäsen

  Aika tutun kuuloista kirjoittelua HIFK:n osiossa entisistä jokereista Erosesta ja Aaltosesta. Silti omalla tavallaan tekisi mieli nähdä JMA vielä Jokereissa. Erosta taidettiin joissain huhuissa toivoa Jokereihin. Huhhuh ehkä sitten jos Mestiksen kautta joskus lähdetään liikkeelle.
   
 24. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  @sporttipappa
  Milloin JMA on viimeksi onnistunut? Vai nautitko siitä, että ottaa kupoliin? Hyvin hämmästynyt olen toiveestasi.
   
 25. sporttipappa Jäsen

  Siitäpä @Sako tuossa olikin tuo "omalla tavallaan". Kyllä Jokereihin on kuulunut aina erottamattomasti nämä "on se joskus ollut kova" - pelurit.